Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η αυθαιρετολογία συνεχίζεται όπως κι η ακατάσχετη ισοπέδωση όσων λέμε προς την τάχα αγαπησιάρικη εξίσωση των δύο φύλων. Πήγαινε και για κακά σου. :2funny:
Θά μας βγάλουν καί προβληματικούς τώρα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η αυθαιρετολογία συνεχίζεται όπως κι η ακατάσχετη ισοπέδωση όσων λέμε προς την τάχα αγαπησιάρικη εξίσωση των δύο φύλων. Πήγαινε και για κακά σου. :2funny:
Τι ακριβως σημαινει "αγαπησιαρικη εξισωση των δυο φυλων"?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
1000 γυναίκες δεν είναι υπερβολή για τα σόσιαλ. Κι αυτό είναι το ατού των σόσιαλ, ο μεγάλος αριθμός προφίλ που μπορείς να εξετάσεις με το λιγότερο δυνατό κόστος, σε σχέση με άλλες μεθόδους.
Δέν μιλάω γιά Social.
Μιλάω σέ πραγματικές γυναίκες εγώ,όχι σέ...ψεύτικες ψηφιάκες κούκλες!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Αρα κατα την αποψη σου το 90-95% των γυναικων στον πραγματικο κοσμο "δεν ειναι ενταξει".
Ε ωραια.
Τωρα λοιπον που δεν κανουμε χιουμορ, σε ρωταω το ιδιο.
Αν βρισκεις το 95% των γυναικων "μη ενταξει", θεωρεις πιθανότερο να εχουν το προβλημα αυτές ή εσυ?
Και οι δύο πλευρές έχουν προβλήματα alex. Το τι βρίσκει ο καθένας είναι ο καθρέπτης του.
Εδώ μέσα η αυτοκριτική είναι άγνωστη λέξη. Κανένας δεν έχει τα κότσια να παραδεχτεί ότι αν πέφτει συνέχεια σε σαβούρες είναι σαβούρα και ο ίδιος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κρίμα που θεωρεις την άλλη αποψη "κουραστική".
Ξερεις κατι?
Αυτες οι περιεργες νοοτροπίες ειναι που σας κάνουν να εχετε τον "γυναικοδιώχτη". Απο τη μια θελετε γυναικες κοντα σας, απο την αλλη ειστε με το ζωναρι λυμενο να τις ξεφτιλισετε, για λογους που εσεις ξερετε.

Προσεξε το λιγακι, γιατι βλεπω εναν γενικοτερα "περιεργο" χαρακτηρα, που αρέσκεται να ταλαιπωρει υπαλλήλους σουπερ μαρκετ και παραλληλα γουσταρει να ξεφτιλιζει γυναικες επειδη θεωρει οτι τον βριζουν.
Η δημιουργία εντυπώσεων είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα όσων είναι αποτυχημένοι και θέλουν να είναι αρεστοί στις οθόνες ενώ γίνονται κουραστικοι αφού δεν ξέρουν την τύφλα τους. :2funny: Ένα το κρατούμενο.
Οι πελάτες πληρώνουν κι απαιτούν εφόσον πληρώνουν. Αν εσένα δεν σου αρέσει, ψώνιζε ότι σου δώσουν κι άσε ότι ταλαιπωρούνται οι υπάλληλοι. Ως γνωστόν στα παπάρια τους. Δεν είναι όλοι στελέχη και γλυφτρονια σαν μερικούς μερικούς. :2funny:
Δυο τα κρατούμενα.
Εσύ όταν μπεις σε συζήτηση στα σόσιαλ να κάνεις λάικ και να σαλιαριζεις μήπως βρεις ζωή εκεί μέσα. Εγώ απολαμβάνω το τι γίνεται που σκοτώνονται μεταξύ τους
σε τσακωμούς και γελάω. :2funny:
Τρία τα κρατούμενα. Πες μας τώρα κάτι μεγαλεπιβουλο να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

(το πιμποδικηγόρος γιατί στο λένε ρε μαν; περίεργο).

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Βγείτε έξω στόν πραγματικό κόσμο,νά μιλήσετε σέ γυναίκες,
πού πίσω από ένα Pc στά Social κρυμμένοι,νομίζεται ότι είστε γυναικάδες...καί τά μάθατε όλα!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Βγείτε έξω στόν πραγματικό κόσμο,νά μιλήσετε σέ γυναίκες,
πού πίσω από ένα Pc στά Social κρυμμένοι,νομίζεται ότι είστε γυναικάδες...καί τά μάθατε όλα!
Στην μικρή επαρχιακή πόλη που ζω τα τελευταία 2 χρόνια δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε ωραίες γυναίκες κάτω των 40, για όσους δεν έχουν χρήμα ή δεν είναι διασημότητες στην τοπική κοινωνία ή δεν είναι πολύ εμφανίσιμοι.
Όσοι ζουν στην επαρχία το γνωρίζουν.
Επίσης όσοι έχουν καλομαθει από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό δεν συμβιβάζονται με τις Ελληνίδες και λόγω της εμφάνισης τους αλλά και του ξινού χαρακτήρα τους.
Κι ένα ακόμη που βλέπω σε νεαρές ηλικίες να εξελίσσεται σε ανησυχητικό βαθμό...Καπνίζουν πολλές. Είναι τελείως ανώριμες, υποκριτικές και με αστείες παιδικές συμπεριφορές .
Καπνίστριες εχει πολλές σε όλα σχεδόν τα Βαλκάνια και ειδικά σε Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία.
Επίσης το έχω δει στην Αυστρία αλλά νομίζω σε μικρότερο βαθμό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στην μικρή επαρχιακή πόλη που ζω τα τελευταία 2 χρόνια δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε ωραίες γυναίκες κάτω των 40, για όσους δεν έχουν χρήμα ή δεν είναι διασημότητες στην τοπική κοινωνία ή δεν είναι πολύ εμφανίσιμοι.
Επίσης όσοι έχουν καλομαθει από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό δεν συμβιβάζονται με τις Ελληνίδες και λόγω της εμφάνισης τους αλλά και του ξινού χαρακτήρα τους.
Κι ένα ακόμη που βλέπω σε ανησυχητικό βαθμό...Καπνίζουν πολλές. Είναι τελείως ανώριμες, υποκριτικές και με αστείες παιδικές συμπεριφορές .
Καπνίστριες εχει πολλές σε όλα σχεδόν τα Βαλκάνια και ειδικά σε Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία.
Εσύ ανήκεις στήν "κατηγορία" τών ανδρών,πού περιμένει από Social -Dating Apps,νά βρεί γκόμενα
η περισσότερο καί όσο σέ παίρνει...κάνεις live καμάκι ?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Δέν μιλάω γιά Social.
Μιλάω σέ πραγματικές γυναίκες εγώ,όχι σέ...ψεύτικες ψηφιάκες κούκλες!
Μάλλον δεν έχεις επιτυχίες μέσω των social. Άλλοι τα καταφέρνουμε καλύτερα. Εγώ είμαι και στα social και στην πραγματική ζωή.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν θέλετε να είστε καλοί σε κάτι, θα τα καταφέρνετε ώστε να μπορείτε να μιλάτε.
Αν θέλετε να είστε στους καλύτερους, δεν θα λέτε ποτέ δικαιολογίες. Προσωπικά όπως κι άλλοι πολλοί στον πλανήτη σε κάποια είμαι καλός και σε κάποια άλλα πολύ καλός.
Σε όποια δεν είμαι καλός αλλά μέτριος η άχρηστος είναι επειδή βαριόμουν εγώ ο ίδιος
να γίνω καλός η πολύ καλός. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. :rockon:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Μια από τις γνωστές πάντως γκομενοπαγιδες τουλάχιστον για να ξεκινήσεις κουβέντα ονλαιν μέσω σοσιαλ μίντια και dating εφαρμογές, αλλα και στον δρόμο είναι το μικρό σε μέγεθος σκυλάκι και ιδιαίτερα αυτά τα ήρεμα .
Έχω δει πολλές φορές σε φίλο σκηνικό να του μιλάνε οι γυναίκες με αφορμή το σκυλάκι. Ο τύπος είναι 50+ και δεν τον λες και ωραίο, απλά είναι ψηλός και αδύνατος.
Η εποχή αυτή έχει πολλές σκυλομανες και μάλιστα κάποιες θέτουν ως προϋπόθεση να σε γνωρίσουν ή σου δίνουν ένα προβάδισμα, αν έχεις σκυλί ή αγαπάς τα σκυλιά.
Η Καλιφόρνια και το LA εχει καταφέρει να περάσει όλες τις τάσεις της σε μια αμερικανοπληκτη χώρα όπως είναι η Ελλάδα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μάλλον δεν έχεις επιτυχίες μέσω των social. Άλλοι τα καταφέρνουμε καλύτερα. Εγώ είμαι και στα social και στην πραγματική ζωή.
Τί άν έχω επιτυχίες στά Social ? Δέν ασχολούμε καθόλου καί ποτέ.
Οι επιτυχίες μου είναι μέ γυναίκες πού μού αρέσουν,καί δέν κολλάω πουθενά.
Αυτό μού έλλειπε,νά περιμένω νά βγάλω γκόμενα από τό Internet,
τό θεωρώ μεγάλη ντροπή...καί κατάντια!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Ποια σοσιαλ ρε μαν; Ο τυπος ειναι πνιγμενος μεσα στο μουνι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
Κι ένα ακόμη που βλέπω σε νεαρές ηλικίες να εξελίσσεται σε ανησυχητικό βαθμό...Καπνίζουν πολλές. Είναι τελείως ανώριμες, υποκριτικές και με αστείες παιδικές συμπεριφορές .

Τι απέγινες εσύ ρε τύπε;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μια από τις γνωστές πάντως γκομενοπαγιδες τουλάχιστον για να ξεκινήσεις κουβέντα ονλαιν μέσω σοσιαλ μίντια και dating εφαρμογές, αλλα και στον δρόμο είναι το μικρό σε μέγεθος σκυλάκι και ιδιαίτερα αυτά τα ήρεμα .
Έχω δει πολλές φορές σε φίλο σκηνικό να του μιλάνε οι γυναίκες με αφορμή το σκυλάκι. Ο τύπος είναι 50+ και δεν τον λες και ωραίο, απλά είναι ψηλός και αδύνατος.
Η εποχή αυτή έχει πολλές σκυλομανες και μάλιστα κάποιες θέτουν ως προϋπόθεση να σε γνωρίσουν ή σου δίνουν ένα προβάδισμα, αν έχεις σκυλί ή αγαπάς τα σκυλιά.
Η Καλιφόρνια και το LA εχει καταφέρει να περάσει όλες τις τάσεις της σε μια αμερικανοπληκτη χώρα όπως είναι η Ελλάδα.
Ξέχνα τα όλα αυτά και πήγαινε να την πέφτεις σε όποια σου κάνει κουκου το καυλί σου. Γρήγορα, απλά, άμεσα και δωρεάν. :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Αυτός μιλάει μόνο με κολομβιανής καταγωγής και μέσω Skype .
Δεν φοβάται μήπως τον ληστέψει με το γκόμενό της ρε τύπε ; Τι δεν καταλαβαίνεις ;
Αυτή δεν έχει ούτε ίντερνετ, της στέλνει αυτός κάρτες, αυτός δεν έχεις λεφτά να πάει μέχρι το αεροδρόμιο
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Τι θες εσύ δηλαδή αφού ; Να πάει Κολομβία να τον ληστέψουν ;
Άσε που και να πήγαινε, δεν έχει και τίποτε να του πάρουν , αλλά ... λέμε.

Σαρανταένατακατο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom