Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ελλάδα δε φτιάχνουνε καμακομάγαζα για να μη γίνονται φασαρίες.Θα πει ο ένας εγώ της μίλησα πρώτος,ναι αλλά εμένα μου έδωσε τηλέφωνο θα πει ο άλλος,εγώ τη φάσωσα θα πει ο τρίτος,εμένα όμως κοίταξε πρώτα θα πει ο άλλος,άσε κάτω την αρραβωνιαστικιά μου και μετά θα αρχίσουν οι τσσμπουκάδες οι φασαρίες,παίζουν και αλβαναριά τώρα σου λέει ο αλλος αντι να μπλέξω κομμένο το καμάκι.Τραπέζια,καρέκλες παντού,εδώ ειναι η θέση σου δεν πας παραπέρα,φουσκωτοί και καμάκι γιοκ.
Και οι γκόμενες τα γουστάρουν αυτά να σφάζονται παληκάρια στην ποδιά τους δεν ειναι οτι οι Ελληνίδες απολαμβάνουν τις πεφτικές χωρις ρίσκο για τον άντρα.

Μαγαζια εχει μπολικα, πιστες δεν εχει. Υπαρχει τεραστια φιλοσοφια πισω απο το τι σημαινει μια πιστα.

Φαντασου μπουζουκτσιδικο ή πανηγυρι σε χωριο χωρις πιστα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι πιθανότητες στά "μικρομάγαζα" τού κέντρου,νά βγάλεις γκόμενα είναι σχεδόν ίση μέ τό μηδέν -Φοβερά υπερσπάνιο-
Καλύτερα StreetGame πού λέει καί τό παπάκι...εκατό φορές καλύτερα!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Για ποιο καμακι μιλατε ρε παιδια?
Τι ορολογια ειναι αυτη? Στο 1980 ειμαστε?
Και για πού μιλαμε, για την Ροδο καλοκαιρι σε Σουηδεζες και Αγγλίδες μεθυσμενες τουριστριες που γουσταραν να γαμηθουν με τον Μητσο και τον Μπαμπη με τη χρυση καδενα και την τριχα στο στηθος ετσι για την εμπειρια?

Καμακομάγαζα λεει ο αλλος, πού γινεται καμακι λεει ο παράλλος.
Συνελθετε.
Το μονο "καμακι" γινεται πλεον μεσω σοσιαλ.
Και ενα σωρο ζευγαρια εχουν γνωριστει στα σοσιαλ. Εδω πλεον υπαρχουν και ενα σωρο εφαρμογες για γνωριμιες. Και μην πει κανενας την μαλακια οτι βαζουν εκατο αντρες και δυο μπαζα γυναικες φωτογραφια, γιατι ΔΕΝ ισχυει.

Για να μην πω οτι αν ψαξεις και εκτος Ελλαδας, βρισκεις ό,τι θελεις.
Καλα τα σοσιαλ, αλλα σαν την πεσιματικη δεν υπαρχει

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Περισσότερο τό καμάκι στό κέντρο,περιορίζεται στό StreetGame γιά τούς πιό τολμηρούς καί άν,
καί μετά σέ κάποια "μικρομάγαζα" πιό έξω...από τό κέντρο!
Μόνο στο δρόμο και κάποτε σε τίποτα ΜΜΜ

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.307
Πόντοι
4.546
Η φύση ήξερε τι έκανε. Έφτιαξε την γυναίκα να ειναι θελκτική μέχρι το πολύ τα 30. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΩ! Έτσι, όσες είναι να προσφέρουν στην ανθρωπότητα με οικογένεια ας το κάνουν.
Αν όλο αυτό ήταν διαρκές, θα ήμασταν 200 δις στον πλανήτη. :2funny:Για την ακρίβεια δεν θα υπήρχε πλανήτης. :2funny: Έπειτα από τα 30 αρχίζει
η κατρακύλα. Πέφτουν, διαλυονται, απλώνουν, χοντραίνουν και σταφιδιαζουν. Όσες μετά τα 30 βλέπονται σε όλα ως γαμάτες, είναι εξαιρέσεις που έτυχε να έχουν καλύτερα γονίδια των υπολοίπων και που τις βλέπουμε μόνο για γαμήσι. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δει κάποιος γυναίκα μετά τα 30 για κάτι ολοκληρωμένο εκτός αν θέλει να κάνει οικογένεια. Δηλαδή μόνο αν το έχει μέσα του θα την δει οκ ακόμα κι αν όντως είναι οκ. :rockon:
Υπερβολές :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ελλάδα δε φτιάχνουνε καμακομάγαζα για να μη γίνονται φασαρίες.Θα πει ο ένας εγώ της μίλησα πρώτος,ναι αλλά εμένα μου έδωσε τηλέφωνο θα πει ο άλλος,εγώ τη φάσωσα θα πει ο τρίτος,εμένα όμως κοίταξε πρώτα θα πει ο άλλος,άσε κάτω την αρραβωνιαστικιά μου και μετά θα αρχίσουν οι τσσμπουκάδες οι φασαρίες,παίζουν και αλβαναριά τώρα σου λέει ο αλλος αντι να μπλέξω κομμένο το καμάκι.Τραπέζια,καρέκλες παντού,εδώ ειναι η θέση σου δεν πας παραπέρα,φουσκωτοί και καμάκι γιοκ.
Και οι γκόμενες τα γουστάρουν αυτά να σφάζονται παληκάρια στην ποδιά τους δεν ειναι οτι οι Ελληνίδες απολαμβάνουν τις πεφτικές χωρις ρίσκο για τον άντρα.
Υπάρχει ένα δυσδιάκριτο πρόβλημα σε αυτό.
Αν κυκλοφορείς με μια γκόμενα (το κυκλοφορώ γκόμενα "σκέτο" δεν μου αρέσει) οφείλει η ίδια να τακτοποιεί οποιονδήποτε της την πέφτει. Αν δεν το κάνει σημαίνει ότι σε γράφει στο μουνί της. Για μένα άνδρας που παρεμβαίνει μολις του πειράξουν την γκόμενα (εκτός αν πάνε να την σφάξουν) είναι τελείως μαλάκας και άχρηστο ναυάγιο. :2funny:Πρέπει να κόβει τον αέρα μόνη της εις ένδειξη σεβασμού. Φυσικά, τι λέμε τώρα αφού σχεδόν όλες ντρέπονται να φιλήσουν τον γκόμενό τους μπροστά σε κόσμο ώστε να το παίζουν θλιμμένες ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑΡΡΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΓΑΜΙΑ. Ή μήπως δεν είναι έτσι; εγώ που την πεφτω αβέρτα γιατί δεν βλέπω να φιλιούνται; μήπως θα μου πείτε πάλι ότι φιλιούνται τα πιτσιρίκια 20 ετών στα παγκάκια; ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΙΛΟΥΝΤΑΙ;;; ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ!!! Μια στις χίλιες ενώ οι υπόλοιπες λενε παραμύθια ότι αυτά σπίτι κτλ. Παραδείγματα άπειρα.

:rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πηγαινετε το Σαββατο εκει που τραγουδαει ο Μελας, η Στανιση, ο Αντυπας ή σε κανα πανηγυρι παρτε το μικροφωνο και πειτε: "Μας συγχωρειτε, λογω τεχνικου προβληματος η πιστα σημερα θα παραμεινει κλειστη για ολη τη διαρκεια της βραδιας, το τραγουδι ομως θα συνεχισει κανονικα" και δειτε αντιδρασεις

Αυτο εγινε οταν εφυγαν οι ντισκο, μονο που εγινε σε ολη τη χωρα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! (σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη οι ντισκο λειτουργουν κανονικα παντου)

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Μαγαζια εχει μπολικα, πιστες δεν εχει. Υπαρχει τεραστια φιλοσοφια πισω απο το τι σημαινει μια πιστα.

Φαντασου μπουζουκτσιδικο ή πανηγυρι σε χωριο χωρις πιστα

Είναι όλα με καρέκλες και τραπέζια δεν έχει ορθάδικα.Βλέπεις Ελλάδα βγαίνουν 4-5 γκόμενες μαζί και κάθονται κολλητά η μία στην άλλη.Πώς να την πέσει ο άλλος?Να πάει να μιλήσει και στις πέντε μαζί?
Μόνο στα τουριστικά μέρη Χερσόνησσο,Ρόδο,Φαληράκι,Παραλία κτλ έχει μερικά μπαρ,κλαμπ για καμάκι και εκεί πάλι οι Ελληνες έχουν τα δικά τους χωριστά μαγαζιά ελληνικού τύπου που δε γίνεται καμάκι.
Σιγά μην πάει Ελληνίδα να κλαμπάρει Χερσόνησσο,Φαληράκι,Κάβο ή Παραλία ντίσκο Ομιλο δεν υπάρχει περίπτωση.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για ποιο καμακι μιλατε ρε παιδια?
Τι ορολογια ειναι αυτη? Στο 1980 ειμαστε?
Και για πού μιλαμε, για την Ροδο καλοκαιρι σε Σουηδεζες και Αγγλίδες μεθυσμενες τουριστριες που γουσταραν να γαμηθουν με τον Μητσο και τον Μπαμπη με τη χρυση καδενα και την τριχα στο στηθος ετσι για την εμπειρια?

Καμακομάγαζα λεει ο αλλος, πού γινεται καμακι λεει ο παράλλος.
Συνελθετε.
Το μονο "καμακι" γινεται πλεον μεσω σοσιαλ.
Και ενα σωρο ζευγαρια εχουν γνωριστει στα σοσιαλ. Εδω πλεον υπαρχουν και ενα σωρο εφαρμογες για γνωριμιες. Και μην πει κανενας την μαλακια οτι βαζουν εκατο αντρες και δυο μπαζα γυναικες φωτογραφια, γιατι ΔΕΝ ισχυει.

Για να μην πω οτι αν ψαξεις και εκτος Ελλαδας, βρισκεις ό,τι θελεις.
Καί θά δεχθούμε μία γυναίκα,πού κατά πάσα πιθανότητα θά είναι άλλη,από αυτή πού βλέπουμε στίς Photos ?
Η θά τήν βάλουμε νά μιλήσουμε μέσω videoκλήσης,Απλά θά χάσουμε τόν χρόνο μας...καί θά ονειρευόμαστε!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι πιθανότητες στά "μικρομάγαζα" τού κέντρου,νά βγάλεις γκόμενα είναι σχεδόν ίση μέ τό μηδέν -Φοβερά υπερσπάνιο-
Καλύτερα StreetGame πού λέει καί τό παπάκι...εκατό φορές καλύτερα!
Έχει επίσης αποδειχθεί κι αυτό. Αν το μαγαζί έχει 20 γκόμενες έχεις μόνο μια ριξιά το πολύ δύο στην καλύτερη αν δεν σε πάρουν πρέφα οι υπόλοιπες. Αν σε δουν να πηγαίνεις σε κάποια, έχουν γυρισει πλάτη όλες μετά η θα σε αγνοούν. Είναι καθυστερημένες με οξεία ανασφαλιακή ρομαντικίτιδα. :2funny:Σκεφτονται αφού δεν είναι πρώτες επιλογές, να πάει
να γαμηθεί ο ριχτης.
Αντίθετα στον δρόμο η σε τυχαία μέρη, ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΤΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ. Τεράστιο πλεονέκτημα. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Είναι όλα με καρέκλες και τραπέζια δεν έχει ορθάδικα.Βλέπεις Ελλάδα βγαίνουν 4-5 γκόμενες μαζί και κάθονται κολλητά η μία στην άλλη.Πώς να την πέσει ο άλλος?Να πάει να μιλήσει και στις πέντε μαζί?
Μόνο στα τουριστικά μέρη Χερσόνησσο,Ρόδο,Φαληράκι,Παραλία κτλ έχει μερικά μπαρ,κλαμπ για καμάκι και εκεί πάλι οι Ελληνες έχουν τα δικά τους χωριστά μαγαζιά ελληνικού τύπου που δε γίνεται καμάκι.
Σιγά μην πάει Ελληνίδα να κλαμπάρει Χερσόνησσο,Φαληράκι,Κάβο ή Παραλία ντίσκο Ομιλο δεν υπάρχει περίπτωση.
Μαν, τι σημασια εχει αν εχουν μεινει 5 μαγαζια σε ολη τη χωρα; Εδω μιλαμε στα 80 ειχε ντισκο καθε χωριο.

Θυμαμαι χαρακτηριστικα το 1989 πηγα να δω ενα φιλο σε χωριο στη μεση του πουθενα, που βλεπω τωρα στο γκουγκλ πως εχει 790 κατοικους και ειχε ντισκο με τα ολα της. Και ειχα φαει και μια πιτσιρικα επι τοπου χωρις καν να την πεσω, ζητησε απ ευθειας απ το φιλο μου να μας γνωρισει (φαινομουνα μορφη μιας και προερχομουν απο την πρωτευουσα του νομου :tooth: )

Φανταζομαι εχεις ζησει πολλακις τετοια σκηνικα σε επαρχια στα μουνολιβαδα, καποτε ητανε ετσι και εδω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καί θά δεχθούμε μία γυναίκα,πού κατά πάσα πιθανότητα θά είναι άλλη,από αυτή πού βλέπουμε στίς Photos ?
Η θά τήν βάλουμε νά μιλήσουμε μέσω videoκλήσης,Απλά θά χάσουμε τόν χρόνο μας...καί θά ονειρευόμαστε!
Εγώ με όσες έχω μιλήσει στα σόσιαλ κι αυτό μόνο για να τις απαξιώσω :2funny:τις έσβηνα πάντα με μια φράση. Γιατί να μιλάμε με πλήκτρα αφού ήδη μιλάμε και δεν πάμε έξω; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Μαν, τι σημασια εχει αν εχουν μεινει 5 μαγαζια σε ολη τη χωρα; Εδω μιλαμε στα 80 ειχε ντισκο καθε χωριο.

Θυμαμαι χαρακτηριστικα το 1989 πηγα να δω ενα φιλο σε χωριο στη μεση του πουθενα, που βλεπω τωρα στο γκουγκλ πως εχει 790 κατοικους και ειχε ντισκο με τα ολα της. Και ειχα φαει και μια πιτσιρικα επι τοπου χωρις καν να την πεσω, ζητησε απ ευθειας απ το φιλο μου να μας γνωρισει (φαινομουνα μορφη μιας και προερχομουν απο την πρωτευουσα του νομου :tooth: )

Φανταζομαι εχεις ζησει πολλακις τετοια σκηνικα σε επαρχια στα μουνολιβαδα, καποτε ητανε ετσι και εδω

Πολωνία,Ουκρανία,Λευκορρωσία έχει τέλεια μαγαζιά για καμάκι,Τσεχία λιγότερα.Αμα δεις πώς είναι το Enklawa,το Czekolada,το Pacha κτλ είναι λες και έχουν φτιαχτεί επίτηδες για να διευκολύνουν το καμάκι,πολλοί χώροι,σκοτεινές γωνίες,όροφοι,πίστες,τετράγωνα μπαρ,χώρος καπνιζόντων,μερικές φορές ακόμα και μικτές τουαλέτες συν διαζώματα είναι σαν παράδεισος.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πολωνία,Ουκρανία,Λευκορρωσία έχει τέλεια μαγαζιά για καμάκι,Τσεχία λιγότερα.Αμα δεις πώς είναι το Enklawa,το Czekolada,το Pacha κτλ είναι λες και έχουν φτιαχτεί επίτηδες για να διευκολύνουν το καμάκι,πολλοί χώροι,σκοτεινές γωνίες,όροφοι,πίστες,χώρος καπνιζόντων,μερικές φορές ακόμα και μικτές τουαλέτες συν διαζώματα είναι σαν παράδεισος.
Φανταζομαι. Επειδη ομως προλαβα και εζησα εστω και λιγο τις ντισκο τελη 80, αρχες 90, πιστευω για Ελλαδα εφτανε και καραεφτανε αυτο. Ο,τι περιγραφεις υπηρχε, σε μικροτερη κλιμακα βεβαια, αλλα εκτεταμενο παντου, σε πολλα μαγαζια (η πολη μου ειχε 4 ντισκο) και σε ολη την Ελλαδα.

Εβγαινες εξω και ο σαφης στοχος σου ητανε να στριμωξεις μετα το χορο, καποια σε εκεινες τις γνωστες σκοτεινες γωνιες με τα σκαλακια για καθισμα, πινοντας παγωμενο μπυρονι και χωρις να ασχολειται κανενας μαζι σας

Ηξερες μαλιστα σε ποιο τραγουδι θα δωσεις το πρωτο φιλι, θα της πιασεις τα καπουλια, κλπ "Careless Whisper", "I wanna know what love is", "is this love"" κλπ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ με όσες έχω μιλήσει στα σόσιαλ κι αυτό μόνο για να τις απαξιώσω :2funny:τις έσβηνα πάντα με μια φράση. Γιατί να μιλάμε με πλήκτρα αφού ήδη μιλάμε και δεν πάμε έξω; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Καί ούτε πρόκειται νά πάρεις απάντηση, διότι οι γκόμενες στά Social-Dating Apps δέν μπαίνουν γιά νά βρούν "Ταίρι"
αλλά νά περάσουν ευχάριστα τήν ώρα τους,καί ενίοτε ταπεινώνοντας τούς δύσμοιρους...χειροκροτητές τους!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ κάθονται κάποιοι και φτιαχνουν κλώνους ενώ δεν ξέρουν να φτιάξουν γερούς κρυφούς. Φανερούς μπορεί
ο καθένας. Κρυφούς μπορούν ελάχιστοι.
Ας κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ώστε να προάγεται η συζήτηση. Μια παρέα είμαστε. Δεν γαμιέται; :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καί ούτε πρόκειται νά πάρεις απάντηση, διότι οι γκόμενες στά Social-Dating Apps δέν μπαίνουν γιά νά βρούν "Ταίρι"
αλλά νά περάσουν ευχάριστα τήν ώρα τους,καί ενίοτε ταπεινώνοντας τούς δύσμοιρους...χειροκροτητές τους!
Φαντάσου τι ψυχωτικά όντα είναι για να τρώνε τόσο χρόνο χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. Θέλουν να ζουν μια δεύτερη ζωή πλασμένη όπως την φαντάστηκαν. Για αυτό και πολλές δεν εμφανίζονται. Διότι θα χάσεις πάσα ιδέα. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σίγουρα δέν τό συζητώ,μιλάμε γιά τό απόλυτο κενό,
Ασε βέβαια ότι είναι καί επικίνδυνα,πού ξέρεις τί παίζει...μέ αυτές!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τεράστιοι κώλοι από αντισυλληπτικά, φωνή σαγρέ νταλικέρη, περπάτημα νταβατζη, μούρη μέσα στην ξινιλα, ανισόρροπο γέλιο ψυχοπαθειας, μπόλικα τικ και απροσδιόριστα κόμπλεξ. Σημαντική η μερίδα αυτών των γυναικών στο κρατίδιο που ζούμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Mου έλεγε μια τις προάλλες (26 ετών) ότι 7 στους 10 άνδρες έχουν τόσα πολλά ψυχολογικά που δεν αντέχονται και έχει γνωρίσει πολλούς τέτοιους.
Από την μια λες πως κατάντησε έτσι η κοινωνία
κι από την άλλη λες ποτέ πρόλαβε και τους γνώρισε.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom