Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τεράστιοι κώλοι από αντισυλληπτικά, φωνή σαγρέ νταλικέρη, περπάτημα νταβατζη, μούρη μέσα στην ξινιλα, ανισόρροπο γέλιο ψυχοπαθειας, μπόλικα τικ και απροσδιόριστα κόμπλεξ. Σημαντική η μερίδα αυτών των γυναικών στο κρατίδιο που ζούμε.

:rockon:
Πρίν 2 χρόνια μού έφερε ένας γνωστός σέ ένα μπαράκι πού έπινα ποτό,τήν γκόμενα του από Social πού είχε βγάλει,
καί πραγματικά η γκόμενα,ήταν γιά "μέσα" καί ο άλλος τήν...καμάρωνε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Mου έλεγε μια τις προάλλες (26 ετών) ότι 7 στους 10 άνδρες έχουν τόσα πολλά ψυχολογικά που δεν αντέχονται και έχει γνωρίσει πολλούς τέτοιους.
Από την μια λες πως κατάντησε έτσι η κοινωνία
κι από την άλλη λες ποτέ πρόλαβε και τους γνώρισε.

:2funny:
To ιδιο δεν ειπες κι εσυ πριν 6 περιπου λεπτα για τις γυναικες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε παιδια, εξω απο το Δρομοκαΐτειο πατε και συναντατε γυναικες?
Φυσικά και δεν ειναι ολες ετσι. Ούτε καν οι περισσοτερες. Ούτε καν σημαντικο ποσοστο αυτών.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Φυσικά και δεν ειναι ολες ετσι. Ούτε καν οι περισσοτερες. Ούτε καν σημαντικο ποσοστο αυτών.
Τι εννοείς,ότι υπάρχει "Πλεόνασμα" σοβαρών καί έντιμων γυναικών ?
Η απλά,πρέπει νά μιλήσουμε σέ 1000 γκόμενες ώστε στατιστικά...νά βρούμε μία!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ με όσες έχω μιλήσει στα σόσιαλ κι αυτό μόνο για να τις απαξιώσω :2funny:τις έσβηνα πάντα με μια φράση. Γιατί να μιλάμε με πλήκτρα αφού ήδη μιλάμε και δεν πάμε έξω; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Ρε φιλε, συγνωμη κιολας, τι ειναι αυτα που λες?
Ελα λιγο στη θεση της κοπελας που σου μιλαει.
Μιλατε κανενα δεκαλεπτο, και ενας αγνωστος (εσυ) της λεει "παμε να βρεθουμε εξω". Και πού ξερει τι εισαι εσυ ρε φιλε? Πού ξερει αν εισαι παλαβος, βιαστης, ανωμαλος ή ο,τιδηποτε αλλο για να σε συναντησει ετσι? Υποτιθεται αυτο ειναι το πλεονεκτημα των social, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ καλυτερα τον αλλο μεσω της συνομιλιας ωστε να βεβαιωθεις οτι ο αλλος δεν ειναι ο δολοφονος με το πριονι (ή αντιστοιχα μια γυναικα που εχει συνεννοηθει με τον γκομενο της να σε ληστεψουν οταν εμφανισθεις).
Κι εμενα μου εχει τυχει στα σοσιαλ μια γυναικα να μου πει στα δεκα λεπτα "γιατι μιλαμε εδω? Ας βρεθουμε εξω καπου". Και φυσικα της ειπα ΟΧΙ. "Εισαι σοβαρη? και πού ξερω ποια εισαι?"

Για να ειμαι απολυτως ειλικρινης, το εχω κανει ΜΙΑ φορα. Πήγα σε καποια που μου ειπε "ελα να βρεθουμε". 4 τα χαραματα. Και εμφανισθηκε μια θεοπαλαβη, με ασπρο μακρυ φορεμα και γυαλι ηλιου μεσα στη νυχτα. Ενω αν ειχα την υπομονη να της μιλησω περισσοτερο, θα αντιλαμβανομουν την παλαβομαρα.

Υ.Γ. Επιπλέον, τι σημαινει "τους μιλαω μονο για να τις απαξιωσω"? Δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κάνεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι εννοείς,ότι υπάρχει "Πλεόνασμα" σοβαρών καί έντιμων γυναικών ?
Η απλά,πρέπει νά μιλήσουμε σέ 1000 γκόμενες ώστε στατιστικά...νά βρούμε μία!
Τύπε χίλια συγνωμη, αλλά αν σε 1000 γυναικες που μιλας, σου φαινεται μονο μια ενταξει, τότε μαλλον το προβλημα το εχεις εσυ και οχι οι 999 γυναικες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τύπε χίλια συγνωμη, αλλά αν σε 1000 γυναικες που μιλας, σου φαινεται μονο μια ενταξει, τότε μαλλον το προβλημα το εχεις εσυ και οχι οι 999 γυναικες
Καλά θέλω νά πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσαι τό χιούμορ,
εκτός άν είναι...απαγορευτικό γιά σένα! :cheesy:
Ξέρεις πόσο εύκολο γιά μένα,είναι νά απαντώ "στρογγυλά" δέν τό κάνω όμως!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οταν λέω 1000 γυναίκες εσύ πώς τό αντιλαμβάνεσαι ?
Ως ωμή πραγματικότητα ?
Αρα δεν εκανες χιουμορ, εδωσες παραδειγμα σε υπερβολη.
Οτι στις γυναικες το συντριπτικο ποσοστο "δεν ειναι ενταξει".
Συμφωνουμε οτι αυτο ηταν το νοημα του χιουμοριστικου παρδειγματος? Οκ.

Παμε τωρα.
Ποιο ειναι κατα την αποψη σου το κανονικο ποσοστο των "ενταξει" γυναικων?

Συγνωμη αλλά ούτε αυτο το καταλαβα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Οταν λέω 1000 γυναίκες εσύ πώς τό αντιλαμβάνεσαι ?
Ως ωμή πραγματικότητα ?

1000 γυναίκες δεν είναι υπερβολή για τα σόσιαλ. Κι αυτό είναι το ατού των σόσιαλ, ο μεγάλος αριθμός προφίλ που μπορείς να εξετάσεις με το λιγότερο δυνατό κόστος, σε σχέση με άλλες μεθόδους.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Καλά θέλω νά πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσαι τό χιούμορ,
εκτός άν είναι...απαγορευτικό γιά σένα! :cheesy:
Αυτός μιλάει μόνο με κολομβιανής καταγωγής και μέσω Skype .

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Σαν τις Ελληνιδες δεν εχει τα ειπαμε αυτα:rockon::rockon::rockon::rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αρα δεν εκανες χιουμορ, εδωσες παραδειγμα σε υπερβολη.
Οτι στις γυναικες το συντριπτικο ποσοστο "δεν ειναι ενταξει".
Συμφωνουμε οτι αυτο ηταν το νοημα του χιουμοριστικου παρδειγματος? Οκ.

Παμε τωρα.
Ποιο ειναι κατα την αποψη σου το κανονικο ποσοστο των "ενταξει" γυναικων?
Στό Virtual επίπεδο λιγότερο τού 1-3%
Στόν "πραγματικό" κόσμο μας,κάτω από κάποιες προυποθέσεις...περίπου 5-10 %

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε φιλε, συγνωμη κιολας, τι ειναι αυτα που λες?
Ελα λιγο στη θεση της κοπελας που σου μιλαει.
Μιλατε κανενα δεκαλεπτο, και ενας αγνωστος (εσυ) της λεει "παμε να βρεθουμε εξω". Και πού ξερει τι εισαι εσυ ρε φιλε? Πού ξερει αν εισαι παλαβος, βιαστης, ανωμαλος ή ο,τιδηποτε αλλο για να σε συναντησει ετσι? Υποτιθεται αυτο ειναι το πλεονεκτημα των social, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ καλυτερα τον αλλο μεσω της συνομιλιας ωστε να βεβαιωθεις οτι ο αλλος δεν ειναι ο δολοφονος με το πριονι (ή αντιστοιχα μια γυναικα που εχει συνεννοηθει με τον γκομενο της να σε ληστεψουν οταν εμφανισθεις).
Κι εμενα μου εχει τυχει στα σοσιαλ μια γυναικα να μου πει στα δεκα λεπτα "γιατι μιλαμε εδω? Ας βρεθουμε εξω καπου". Και φυσικα της ειπα ΟΧΙ. "Εισαι σοβαρη? και πού ξερω ποια εισαι?"

Για να ειμαι απολυτως ειλικρινης, το εχω κανει ΜΙΑ φορα. Πήγα σε καποια που μου ειπε "ελα να βρεθουμε". 4 τα χαραματα. Και εμφανισθηκε μια θεοπαλαβη, με ασπρο μακρυ φορεμα και γυαλι ηλιου μεσα στη νυχτα. Ενω αν ειχα την υπομονη να της μιλησω περισσοτερο, θα αντιλαμβανομουν την παλαβομαρα.

Υ.Γ. Επιπλέον, τι σημαινει "τους μιλαω μονο για να τις απαξιωσω"? Δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κάνεις?

Έχεις καταντήσει κουραστικός με τις άχρηστες διορθωτικές παραθέσεις σου σε όλα τα νήματα. Όπως πάντα αυθαιρετολογεις βάζοντας δικά σου. Το δέκα λεπτά είναι δική σου εφεύρεση. Όχι ότι θα κάτσω να μιλήσω ώρες
με πατσαβούρες από οθόνη για να τις γαμήσω αλλά τι να κάνεις κι εσύ; κάτι πρέπει να πεις ως λευκός ιππότης. :2funny:Ειναι κοινό μυστικό ότι ουδέποτε έχεις μιλήσει αρνητικά για γυναίκα. Πιθανόν φταίει και το επάγγελμα σου ως αμπλα ουμπλας Ρούφα τώρα και την τάπα σου. Αφού φοβούνται και καλά μην βγουν έξω κτλ τότε γιατί δεν μιλούν με ήχο παρά μόνο με πλήκτρα; τα έχουμε εξηγήσει όλα αναλυτικά. Πηγαινε να κάνεις τσισα σου λοιπόν.

Στο τελευταίο ερώτημά σου
η απάντηση ειναι ότι τα σοσιαλ τα έχω για ξεφτιλικι. Που να δεις τι ωραίες συζητήσεις διεξαγονται από πολλούς σαν εμένα με όλες αυτές. :2funny: Είναι γνωστό ότι μας βρίζουν όλη μέρα και μας καταριούνται όταν δεν λέμε αυτό που θέλουν να ακούν.
Αν δεν σου αρέσει, βγαλε νόμο να μην μπορώ. Αυτά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στό Virtual Επίπεδο λιγότερο τού 1-3%
Στόν "πραγματικό" κόσμο μας,κάτω από κάποιες προυποθέσεις...περίπου 5-10 %
Αρα κατα την αποψη σου το 90-95% των γυναικων στον πραγματικο κοσμο "δεν ειναι ενταξει".
Ε ωραια.
Τωρα λοιπον που δεν κανουμε χιουμορ, σε ρωταω το ιδιο.
Αν βρισκεις το 95% των γυναικων "μη ενταξει", θεωρεις πιθανότερο να εχουν το προβλημα αυτές ή εσυ?

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Εγώ απ' ότι βλέπω, κάποιοι βαφτίζουν όλες τις γυναίκες πουτάνες και για το Δαφνί, για να υποβαθμίσουν τις χυλόπιτες που τρώνε.
Λοιπόν παλικάρια, δεν είναι έτσι.
Είτε κάτι κάνετε λάθος, είτε διαλέγετε λάθος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έχεις καταντήσει κουραστικός με τις άχρηστες διορθωτικές παραθέσεις σου σε όλα τα νήματα. Όπως πάντα αυθαιρετολογεις βάζοντας δικά σου. Το δέκα λεπτά είναι δική σου εφεύρεση. Όχι ότι θα κάτσω να μιλήσω ώρες
με πατσαβούρες από οθόνη για να τις γαμήσω αλλά τι να κάνεις κι εσύ; κάτι πρέπει να πεις ως λευκός ιππότης. :2funny:Ειναι κοινό μυστικό ότι ουδέποτε έχεις μιλήσει αρνητικά για γυναίκα. Πιθανόν φταίει και το επάγγελμα σου ως αμπλα ουμπλας Ρούφα τώρα και την τάπα σου. Αφού φοβούνται και καλά μην βγουν έξω κτλ τότε γιατί δεν μιλούν με ήχο παρά μόνο με πλήκτρα; τα έχουμε εξηγήσει όλα αναλυτικά. Πηγαινε να κάνεις τσισα σου λοιπόν.

Στο τελευταίο ερώτημα σου
η απάντηση ειναι ότι τα σοσιαλ τα έχω για ξεφτιλικι. Που να δεις τι ωραίες συζητήσεις διεξαγονται από πολλούς σαν εμένα με όλες αυτές. :2funny: Είναι γνωστό ότι μας βρίζουν όλη μέρα και μας καταριούνται όταν δεν λέμε αυτό που θέλουν να ακούν.
Αν δεν σου αρέσει, βγαλε νόμο να μην μπορώ. Αυτά.

Κρίμα που θεωρεις την άλλη αποψη "κουραστική".
Ξερεις κατι?
Αυτες οι περιεργες νοοτροπίες ειναι που σας κάνουν να εχετε τον "γυναικοδιώχτη". Απο τη μια θελετε γυναικες κοντα σας, απο την αλλη ειστε με το ζωναρι λυμενο να τις ξεφτιλισετε, για λογους που εσεις ξερετε.

Προσεξε το λιγακι, γιατι βλεπω εναν γενικοτερα "περιεργο" χαρακτηρα, που αρέσκεται να ταλαιπωρει υπαλλήλους σουπερ μαρκετ και παραλληλα γουσταρει να ξεφτιλιζει γυναικες επειδη θεωρει οτι τον βριζουν.

Εγώ απ' ότι βλέπω, κάποιοι βαφτίζουν όλες τις γυναίκες πουτάνες και για το Δαφνί, για να υποβαθμίσουν τις χυλόπιτες που τρώνε.
Λοιπόν παλικάρια, δεν είναι έτσι.
Είτε κάτι κάνετε λάθος, είτε διαλέγετε λάθος.
Α μπραβο...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αρα κατα την αποψη σου το 90-95% των γυναικων στον πραγματικο κοσμο "δεν ειναι ενταξει".
Ε ωραια.
Τωρα λοιπον που δεν κανουμε χιουμορ, σε ρωταω το ιδιο.
Αν βρισκεις το 95% των γυναικων "μη ενταξει", θεωρεις πιθανότερο να εχουν το προβλημα αυτές ή εσυ?
Ποιό πρόβλημα ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
To ιδιο δεν ειπες κι εσυ πριν 6 περιπου λεπτα για τις γυναικες?
Η αυθαιρετολογία συνεχίζεται όπως κι η ακατάσχετη ισοπέδωση όσων λέμε προς την τάχα αγαπησιάρικη εξίσωση των δύο φύλων. Πήγαινε και για κακά σου. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom