Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τώρα οι γκόμενες πού πάνε στο κέντρο γιά διασκέδαση,πού είναι από άλλες περιοχές τής Αττικής,
πιό exclusive-κυριλέ δέν υπάρχει περίπτωση νά γαμηθούν εκεί,τρομερά υπερσπάνιο!
Περισσότερες πιθανότητες από γκόμενες,τών κοντινών...γύρω περιοχών -Πάντα μιλάω γιά Ελλεεινίδες-

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Στην Ελλάδα παίρνουνε ότι κάτσει.οι πιο πολλοί παντρεοντε τη πρώτη σαβούρα που γνώρισαν με προξενιό από το κύκλο τους εγώ ξέρω 2 τέτοιους που πριν ήταν παρθένοι και βρήκαν τη πρώτη που τους έκαναν κονε. Αυτα από λες ισχύουν για Ευρώπη και Αμερική.
Φωτογραφίζεις γνωστό μέλος μας με τα χίλια και δυο πρόσωπα που αυτό τον καιρό το όνομα του ξεκινάει από τέλη και τελειώνει σε Σταλόνε. :confused::confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Άμα είσαι κάμακας δεν χρειάζεται να μένεις στο κέντρο, μπορείς να κατεβαίνεις από την περιοχή/δήμο σου πότε πότε. Αν πας να μείνεις κέντρο με σκοπό να αυξήσεις τις ευκαιρίες για γκόμενες ίσως κάτι καταφέρεις, κάνοντας όμως έκπτωση στην ποιότητα της ζωής σου, διότι το κέντρο είναι υποβαθμισμένη περιοχή και οι γκόμενες δεν είναι το παν για να τις πάρουμε τόσο σοβαρά που να προσαρμόσουμε τη ζωή μας για αυτές.
Αποχαυνώνεσαι στο τέλος, το μουνί καταλήγει να γίνει μοναδική σου απασχόληση και δεν μπορείς να σταθείς σε κανένα κοινωνικό περιβάλλον, παρά μόνο με άλλους μουνάκηδες.

Αν δουλεύεις στο κέντρο είναι άλλη υπόθεση. Τότε καλόν είναι να βρεις έναν τρόπο να μην ταλαιπωρείσαι πολύ στο καθημερινό πηγαινέλα.
Υπάρχει και κέντρο χλίδα. Το ιστορικό κέντρο και τα πέριξ . Εκεί μένουν ζάμπλουτοι . Έχεις ακούσει ποιοί επώνυμοι έχουν σπίτια ....
Αν μένεις εκεί .... έχεις πρόσβαση και σε καφέ και σε μπαρ και σε εστιατόρια που είναι επιπέδου τζετ σετ .......

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Τώρα οι γκόμενες πού πάνε στο κέντρο γιά διασκέδαση,πού είναι από άλλες περιοχές τής Αττικής,
πιό exclusive-κυριλέ δέν υπάρχει περίπτωση νά γαμηθούν εκεί,τρομερά υπερσπάνιο!
Περισσότερες πιθανότητες από γκόμενες,τών κοντινών...γύρω περιοχών -Πάντα μιλάω γιά Ελλεεινίδες-
Τύπε ... αυτό που λες, ισχύει για μικρές ....
για πιο πουράτζες και παντρεμένες .... συναντιούνται κέντρο ....... για πρωινές εξόδους ......... και έχουν στέκια .....
νοιώθουν ασφάλεια, γιατί δεν έχει πολλούς άνδρες εκεί τέτοιες ώρες ........
Εκεί .... υπάρχει παιχνίδι , για λίγους.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τύπε ... αυτό που λες, ισχύει για μικρές ....
για πιο πουράτζες και παντρεμένες .... συναντιούνται κέντρο ....... για πρωινές εξόδους ......... και έχουν στέκια .....
νοιώθουν ασφάλεια, γιατί δεν έχει πολλούς άνδρες εκεί τέτοιες ώρες ........
Εκεί .... υπάρχει παιχνίδι , για λίγους.
Ναί άλλα εδώ τά άτομα "χτυπάνε" μούνες άνω τού 9.5 τί νά τίς κάνουν τίς μεγάλες.
Αν δέν είναι 1.80 υπερμοντελέ,δέν τήν θέλουν...εγώ φταίω ? :grin:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Υπάρχει και κέντρο χλίδα. Το ιστορικό κέντρο και τα πέριξ . Εκεί μένουν ζάμπλουτοι . Έχεις ακούσει ποιοί επώνυμοι έχουν σπίτια ....
Αν μένεις εκεί .... έχεις πρόσβαση και σε καφέ και σε μπαρ και σε εστιατόρια που είναι επιπέδου τζετ σετ .......
Προσάρμοσαν τη ζωή τους για το live καμάκι, τύπε;
Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για διαφορετικές περιπτώσεις, φαντάζομαι.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
George, μερικές σελίδες πριν παρουσίασες ένα αθηνοκεντρικό πλάνο για καμάκια, υποστηρίζοντας για ποιον λόγο συμφέρει να μένεις στο κέντρο κι όταν διαφώνησα άρχισες να το υποστηρίζεις με βάση το προσωπικό σου βίωμα. Ε πες μας από την αρχή «εμένα με βολεύει το κέντρο» να τελειώνουμε.
Εγώ απλά σου λέω ότι το πλάνο σου δεν έχει γενική ισχύ. Δεν έχει όλος ο κόσμος όλη τη μέρα το σεξ στο μυαλό του, για να έχει ανάγκη να κάνει 14 εξόδους τη βδομάδα στο κέντρο για γκόμενες. Δεν ασχολείται ο περισσότερος κόσμος με καμάκι, διότι είναι ο λιγότερο αποδοτικός τρόπος για να βγάλεις γκόμενα. Δεν έχουν βάλει στόχο όλοι να βγάλουν 100 γκόμενες.

Άμα είσαι κάμακας δεν χρειάζεται να μένεις στο κέντρο, μπορείς να κατεβαίνεις από την περιοχή/δήμο σου πότε πότε. Αν πας να μείνεις κέντρο με σκοπό να αυξήσεις τις ευκαιρίες για γκόμενες ίσως κάτι καταφέρεις, κάνοντας όμως έκπτωση στην ποιότητα της ζωής σου, διότι το κέντρο είναι υποβαθμισμένη περιοχή και οι γκόμενες δεν είναι το παν για να τις πάρουμε τόσο σοβαρά που να προσαρμόσουμε τη ζωή μας για αυτές.
Αποχαυνώνεσαι στο τέλος, το μουνί καταλήγει να γίνει μοναδική σου απασχόληση και δεν μπορείς να σταθείς σε κανένα κοινωνικό περιβάλλον, παρά μόνο με άλλους μουνάκηδες.

Αν δουλεύεις στο κέντρο είναι άλλη υπόθεση. Τότε καλόν είναι να βρεις έναν τρόπο να μην ταλαιπωρείσαι πολύ στο καθημερινό πηγαινέλα.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτό που έχω τονίσει με ερυθρό χρώμα. Ένας άνθρωπος έχει προβλήματα, μία εργασία που μπορεί να είναι απαιτητική, οικογενειακές (με την ευρεία έννοια) υποχρεώσεις (εκτός εάν φύτρωσε), δεν μπορεί όλη η έγνοιά του να είναι του πώς θα γίνει καμάκι στυλ δεκαετίας 1980 και να κυνηγάει την καθεμιά με κίνδυνο σε δεδομένη στιγμή να έχει και άλλου είδους περιπλοκές.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.778
Πόντοι
32.478

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό στό εχώ ξαναπεί,αλλά πάμε άλλη μία.
Μιλάς ώς πρώτο κριτήριο αξιολόγησης τής γυναίκας γιά τόν άνδρα,καί λές τό χρήμα η εξουσία κτλ
Ποιός διαφωνεί ? Εγώ πάντως όχι,πάμε παρακάτω.
Στό παράδειγμα μου υπάρχουν 2 άνδρες,μέ 20Μ ευρώ τήν ίδια ισχύ εξουσίας,καί τίς ίδιες δημόσιες σχέσεις.
Ο ένας άνδρας είναι γαμάτος,9.5άρι καί ο άλλος άσχημος 4άρι
Κάνε αυτή τήν ερώτηση σέ όποια γυναίκα θέλεις,νά δείς...ποιόν θά διαλέξει!
Πρώτον δεν μιλάω εγώ για κριτήριο αλλα έτσι συμβαίνει. Δηλαδή ΟΝΤΩΣ οι γυναίκες δεν επιλέγουν με πρωτεύον κριτήριο την καλή εμφάνιση όσον αφορά τους άνδρες αλλά με λεφτά, εξουσία, ισχύ, δημόσιες σχέσεις κτλ. Άρα λοιπόν αφού σε γνωστούς μας αλλά καιγύρω μας βλέπουμε τι συμβαίνει έχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Συνεπώς
οι πουθεναδες :2funny: του σάιτ που αρέσκονται να λένε περί εμφάνισης, το λένε ώστε οπότε βρίσκουν πουτάνες ή τα σκάνε σε γκόμενες (επίσης πουτάνες αφού πληρώνονται), να ακούν τις μαλακίες χειραγώγησης που τους λένε αυτές ώστε να χαίρονται αυτοί και να συνεχίσουν να τα σκάνε ή να γίνονται νταντευτές. :2funny:
Γι αυτό και αντιδρούν. Διότι τους χαλάει το παραμύθι
η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Όσον αφορά το ερώτημά σου, θα σου απαντήσω αλλά βάζεις παραμέτρους τόσο εξειδικευμένες οπότε θεωρείται άκυρο ως μη καθημερινό φαινόμενο. Εδώ μέσα μιλάμε για καθημερινά φαινόμενα. Ωστόσο
η απάντηση είναι μην περιμένεις να διαλέξουν όλες το 9αρι. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Ξανά δηλαδή χάνει
η εμφάνιση. Οι περισσότερες, μην σου πω όλες θα διαλέξουν το 4αρι ώστε να μην σκιάζονται ναρκισσιστικά και να συνεχίσουν να υπερέχουν.
Δεν έχουν λόγο να ρισκάρουν με τον κούκλο. Είναι τεράστιο το ρίσκο
να τον χάσουν από άλλες γυναίκες διότι θα χάσουν αυτά που έχουν ως πρώτον κριτήριο επιλογής, δηλαδή όσα ανέφερες. Σε κάθε περίπτωση συμβαίνει έτσι στην ζωή και ότι άλλο συναντήσουμε αποτελεί εξαίρεση. Συμπερασματικά
η εξαίρεση είναι η υγιής πλευρά. Εκεί κατάντησε το πράγμα. Δηλαδή να θεωρείται εξαίρεση ενα ζευγάρι που γνωρίζεται με εμφάνιση, έλξη κτλ και επιβιώνει με χαρακτήρα και ουσία ως σχέση. Δυστυχώς...

:confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πρώτον δεν μιλάω εγώ για κριτήριο αλλα έτσι συμβαίνει. Δηλαδή ΟΝΤΩΣ οι γυναίκες δεν επιλέγουν με πρωτεύον κριτήριο την καλή εμφάνιση όσον αφορά τους άνδρες αλλά με λεφτά, εξουσία, ισχύ, δημόσιες σχέσεις κτλ. Άρα λοιπόν αφού σε γνωστούς μας αλλά καιγύρω μας βλέπουμε τι συμβαίνει έχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Συνεπώς
οι πουθεναδες :2funny: του σάιτ που αρέσκονται να λένε περί εμφάνισης, το λένε ώστε οπότε βρίσκουν πουτάνες ή τα σκάνε σε γκόμενες (επίσης πουτάνες αφού πληρώνονται), να ακούν τις μαλακίες χειραγώγησης που τους λένε αυτές ώστε να χαίρονται αυτοί και να συνεχίσουν να τα σκάνε ή να γίνονται νταντευτές. :2funny:
Γι αυτό και αντιδρούν. Διότι τους χαλάει το παραμύθι
η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Όσον αφορά το ερώτημά σου, θα σου απαντήσω αλλά βάζεις παραμέτρους τόσο εξειδικευμένες οπότε θεωρείται άκυρο ως μη καθημερινό φαινόμενο. Εδώ μέσα μιλάμε για καθημερινά φαινόμενα. Ωστόσο
η απάντηση είναι μην περιμένεις να διαλέξουν όλες το 9αρι. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Ξανά δηλαδή χάνει
η εμφάνιση. Οι περισσότερες, μην σου πω όλες θα διαλέξουν το 4αρι ώστε να μην σκιάζονται ναρκισσιστικά και να συνεχίσουν να υπερέχουν.
Δεν έχουν λόγο να ρισκάρουν με τον κούκλο. Είναι τεράστιο το ρίσκο
να τον χάσουν από άλλες γυναίκες διότι θα χάσουν αυτά που έχουν ως πρώτον κριτήριο επιλογής, δηλαδή όσα ανέφερες. Σε κάθε περίπτωση συμβαίνει έτσι στην ζωή και ότι άλλο συναντήσουμε αποτελεί εξαίρεση. Συμπερασματικά
η εξαίρεση είναι η υγιής πλευρά. Εκεί κατάντησε το πράγμα. Δηλαδή να θεωρείται εξαίρεση ενα ζευγάρι που γνωρίζεται με εμφάνιση, έλξη κτλ και επιβιώνει με χαρακτήρα και ουσία ως σχέση. Δυστυχώς...

:confused:
Στό πρώτο σκέλος "Τό γενικό" μέχρι εκεί πού λέει -Διότι τούς χαλάει τό παραμύθι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ! -δέν μπορώ παρά νά συμφωνήσω-
Στό δεύτερο καί παράδειγμα μου,δέν συμφωνώ αλλά δέν έχει σημασία,κάθε ένας έχει τήν άποψη του καί...σεβαστή από εμένα! :hi:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.179
Πόντοι
1.056
Τα εχω αναλυσει ολα σε προηγουμενα μηνυματα:

- Πολυ περισσοτερες γκομενες
- Βολικοτερο για τη γκομενα ο γαμιστρωνας να ειναι στο κεντρο
- Τρομερα μεγαλυτερη συχνοτητα εξοδων ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ στο κεντρο
- Τρομερα μεγαλυτερη ποιοτητα των εξοδων σου και με πιο επιθετικο mindset

Ολα αυτα τα εχω ζησει και εχω μετρησει αποτελεσματα, εχοντας μεινει και κεντρο και μακρια απο το κεντρο

Μακρια απ το κεντρο ειναι ιδανικο για πιο μακροχρονιες σχεσεις, αλλα και εκει χανεις μεγαλο κομματι απο το pool γυναικων (πχ Γλυφαδιωτισα δυσκολα να τα φτιαξει με Μαρουσιανο, κλπ) ωστοσο η ποιοτητα της σχεσης ειναι καλυτερη εαν μενεις μακρια απ το κεντρο. Γενικα οι περιοχες εκτος κεντρου ειναι καλες για μακροχρονιες σχεσεις και ιδανικες εως ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ για οικογενειες με παιδια. Ενας εργενης καμακας δεν εχει δουλεια να μεινει Μαρουσι

Για να κυκλοφορείς κέντρο δεν είναι απαραίτητο να μένεις κέντρο.Εγώ δεν είδα διαφορά όταν έμεινα κέντρο.
Αθήνα δεν έχει και καμακομάγαζα πού θα κάνεις καμάκι?Πες ένα μαγαζί για καμάκι Αθήνα.
Υπήρχε ένα για τουρίστριες το Lava Bora και το κλείσανε.Ολόκληρη Αθήνα με εκατομμύρια επισκέπτες και να μην έχει ένα κλαμπ ή έστω μπαρ για τουρίστριες που θέλουν να φάνε ελληνικό πούτσο.Υπάρχουν βέβαια λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τώρα θυμήθηκα μια γκόμενα που είχα βγει μαζί της.
Ως συνήθως όπως όλες,
μου έλεγε τις περιπέτειες της όσο εγώ σκεφτόμουν πως θα είναι το μουνί της κι η σούφρα της, αν θα τον παίρνει στόμα σωστά χωρίς πολλά σάλια, αν η ρώγα της θα είναι καραμπινατη, αν θα ξέρει να μαγειρεύει, αν θα μπορώ να την συστήσω κάπου χωρίς να γίνω ρεζίλι κτλ. Ήθελε να γαμηθεί για να εκδικηθεί τον άνδρα της και να ζήσει λίγο ένα παραμύθι. Με πήγαινε και σπίτι κάποιες φορές ενώ της άρεσε να πηγαίνουμε στα μαγαζιά και να κοιτάμε τις βιτρίνες χωρίς να μου ζητάει τίποτα. Μάλιστα κάποιες φορές κερνούσε κιόλας. Αρκετές γυναίκες είναι έτσι μέχρι το σημείο που θα πάψουν να είναι ερωτευμένες. Μόλις φύγει αυτό, αρχίζει
ο γολγοθάς του άνδρα. :2funny:
Και αυτό φεύγει συντομα χωρίς απαραίτητα να υπάρξει αγάπη κτλ μέλια με πράσινα άλογα. Άρα καλύτερα το γαμήσι χωρίς πολλά πολλά. Αν είναι να τύχει κάτι οκ σε όλα θα το καταλάβουμε. Μέχρι τότε μόνο πούτσα είτε σε ελεύθερη είτε σε παντρεμένη. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Για να κυκλοφορείς κέντρο δεν είναι απαραίτητο να μένεις κέντρο.Εγώ δεν είδα διαφορά όταν έμεινα κέντρο.
Αθήνα δεν έχει και καμακομάγαζα πού θα κάνεις καμάκι?Πες ένα μαγαζί για καμάκι Αθήνα.
Υπήρχε ένα για τουρίστριες το Lava Bora και το κλείσανε.Ολόκληρη Αθήνα με εκατομμύρια επισκέπτες και να μην έχει ένα κλαμπ ή έστω μπαρ για τουρίστριες που θέλουν να φάνε ελληνικό πούτσο.Υπάρχουν βέβαια λόγοι που συμβαίνει αυτό.
Υπηρχε πριν λιγο καιρο, το............1989, οταν εκλεισε η τελευταια ντισκο :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Να σου θυμίσω ότι έχουν μισθους περίπου διπλάσιους από όσους είναι στην ίδια ηλικία με αυτούς ...
Ξέρεις πολ
τι γκομενες και μαλακιες ρε??
Τραβατε να κανετε οικογενεια να παντρευτειτε και να ανοιξετε σπιτικό....Να κανετε μια ομορφη οικογενεια με πολλα παιδακια και να κανετε επιτελους κατι καλο για την κοινωνία.
Δεν ειναι σωστο να παραμυθιάζουμε τις γυναικες εξω μονο και μονο για να τις γαμησουμε....Αυτο ειναι αλητεία σκετη!
Πρεπει ολοι να γινουμε ενεργά και χρησιμα μελη της κοινωνίας και οχι να ζουμε σαν παράσιτα που γαμανε επι πληρωμη πουτανες κι οτι αλλο κατσει απο τις υπολοιπες γκομενες εξω.Φτανει πιαααα

Υ.Γ. Αυτά που εγραψα μου ειπε ενας φιλος μου κατα λεξη και σας ρωτώ τι να τον κάνω? Θεραπευεται η περιπτωση του?
Αυτά πες τα στον φίλο μου που έχει ισόβιο αποκλεισμό από την τηλεόραση για να είναι κοινωνικα αποκατεστημενος....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Στα Κάτω Πατήσια μπορεί να έχει δύο ευρώ...θα κάνεις ολόκληρο ταξίδι για να γλυτώσεις ένα ευρώ;
Οι "άνδρες" που είδες είναι γύρω στα 25;Γιατί η γενιά που ήταν στην ανάπτυξη μέσα στα μνημόνια έχει χαμηλό ύψος και βάρος λόγω του χαμηλού / ανύπαρκτου εισοδήματος των γονέων.
Eλεος ρε τύπε, δεν ζησαμε και κατοχή κιολας.
Το ύψος ειναι θεμα κληρονομικοτητας.
Εσυ γενικως βλεπεις την γενια που ειναι λιγο πανω απο 20 να ειναι...κοντοι?
Σοβαρα τωρα?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Περισσότερο τό καμάκι στό κέντρο,περιορίζεται στό StreetGame γιά τούς πιό τολμηρούς καί άν,
καί μετά σέ κάποια "μικρομάγαζα" πιό έξω...από τό κέντρο!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.179
Πόντοι
1.056
Ελλάδα δε φτιάχνουνε καμακομάγαζα για να μη γίνονται φασαρίες.Θα πει ο ένας εγώ της μίλησα πρώτος,ναι αλλά εμένα μου έδωσε τηλέφωνο θα πει ο άλλος,εγώ τη φάσωσα θα πει ο τρίτος,εμένα όμως κοίταξε πρώτα θα πει ο άλλος,άσε κάτω την αρραβωνιαστικιά μου και μετά θα αρχίσουν οι τσσμπουκάδες οι φασαρίες,παίζουν και αλβαναριά τώρα σου λέει ο αλλος αντι να μπλέξω κομμένο το καμάκι.Τραπέζια,καρέκλες παντού,εδώ ειναι η θέση σου δεν πας παραπέρα,φουσκωτοί και καμάκι γιοκ.
Και οι γκόμενες τα γουστάρουν αυτά να σφάζονται παληκάρια στην ποδιά τους δεν ειναι οτι οι Ελληνίδες απολαμβάνουν τις πεφτικές χωρις ρίσκο για τον άντρα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η φύση ήξερε τι έκανε. Έφτιαξε την γυναίκα να ειναι θελκτική μέχρι το πολύ τα 30. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΩ! Έτσι, όσες είναι να προσφέρουν στην ανθρωπότητα με οικογένεια ας το κάνουν.
Αν όλο αυτό ήταν διαρκές, θα ήμασταν 200 δις στον πλανήτη. :2funny:Για την ακρίβεια δεν θα υπήρχε πλανήτης. :2funny: Έπειτα από τα 30 αρχίζει
η κατρακύλα. Πέφτουν, διαλυονται, απλώνουν, χοντραίνουν και σταφιδιαζουν. Όσες μετά τα 30 βλέπονται σε όλα ως γαμάτες, είναι εξαιρέσεις που έτυχε να έχουν καλύτερα γονίδια των υπολοίπων και που τις βλέπουμε μόνο για γαμήσι. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δει κάποιος γυναίκα μετά τα 30 για κάτι ολοκληρωμένο εκτός αν θέλει να κάνει οικογένεια. Δηλαδή μόνο αν το έχει μέσα του θα την δει οκ ακόμα κι αν όντως είναι οκ. :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Eλεος ρε τύπε, δεν ζησαμε και κατοχή κιολας.
Το ύψος ειναι θεμα κληρονομικοτητας.
Εσυ γενικως βλεπεις την γενια που ειναι λιγο πανω απο 20 να ειναι...κοντοι?
Σοβαρα τωρα?
Για τον πουτσο είναι ...βλέπω και κάτι φανταρια έξω..το μέλλον της πατρίδας είναι αυτά;...το μουστάκι τα μάρανε...κοντοπιθαρα καχεκτικά παιδάκια που με το ζορι κουβαλάνε λουκάνικα και τα μπαγκαζια τους...σαν διασταυρώσεις με Χόμπιτ τα πιο πολλά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Για ποιο καμακι μιλατε ρε παιδια?
Τι ορολογια ειναι αυτη? Στο 1980 ειμαστε?
Και για πού μιλαμε, για την Ροδο καλοκαιρι σε Σουηδεζες και Αγγλίδες μεθυσμενες τουριστριες που γουσταραν να γαμηθουν με τον Μητσο και τον Μπαμπη με τη χρυση καδενα και την τριχα στο στηθος ετσι για την εμπειρια?

Καμακομάγαζα λεει ο αλλος, πού γινεται καμακι λεει ο παράλλος.
Συνελθετε.
Το μονο "καμακι" γινεται πλεον μεσω σοσιαλ.
Και ενα σωρο ζευγαρια εχουν γνωριστει στα σοσιαλ. Εδω πλεον υπαρχουν και ενα σωρο εφαρμογες για γνωριμιες. Και μην πει κανενας την μαλακια οτι βαζουν εκατο αντρες και δυο μπαζα γυναικες φωτογραφια, γιατι ΔΕΝ ισχυει.

Για να μην πω οτι αν ψαξεις και εκτος Ελλαδας, βρισκεις ό,τι θελεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom