Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Ενας εργενης καμακας δεν εχει δουλεια να μεινει Μαρουσι
Το άλλο που το βάζεις ; Αν μεγαλώσεις στο Μαρούσι ... μπορείς να γίνεις μαλάκας γαλάζιος ... που το παίζει άπλας ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Να σου θυμίσω ότι έχουν μισθους περίπου διπλάσιους από όσους είναι στην ίδια ηλικία με αυτούς ...

Στους στρατιωτικούς, δεν μετράει ο μισθός.
Αν μάλιστα είσαι υγειονομικός, οποιαδήποτε με στολή , σε γουστάρει . Έχεις 10πλασιες από όσες προλαβαίνεις να γαμήσεις.
Βέβαια ... το δύσκολο είναι να ξεμπλέξεις από δαύτες μετά .... αλλά οι ευκαιρίες είναι άπειρες.

Ειδικά επαρχία. Σε παρακαλάνε για ακά κρεμπιέ για να σε πάνε γαμπρό στη βλαχάρα τη μάνα τους.

Την ίδια στιγμή οι οι πολίτες συμφοιτητές στην ίδια ιατρικη/οδοντιατρικη/φαρμακευτικη/κτηνιατρικη που είναι όλες στην πόλη σας ....

ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ..........
Ενώ είχαν καλύτερους βαθμούς και περνάνε πολύ πιο ζόρικα τα ίδια μαθήματα .... που τους ένστολους τους περνάνε χατηρικά.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Απλά το κεντρο μαζεύει όλες τις ελλεινιδες, Κολωνάκι Ερμού. Όσο απομάκρυνεσαι από το κέντρο δεν εχει και γκομενες. Πχ αν μενεις Μαρκόπουλο η νεα περαμο δεν εχει γυναίκα ούτε για δειγμα. Τωρα για Λυκόβρυση.. Το λέει το όνομα.. Μόνο λύκους θα έχει εκει πάνω. Γενικα ένα δίκιο το έχει ο Τζορτζ.. Αλλά Ελλάδα τίποτα δεν είναι σίγουρο.απλα κέντρο εχεις πιο πολλές πιθανότητες να βρεις
Άμα βγεις από το πολεοδομικό σύμπλεγμα Αθηνών-Πειραιώς είναι όντως ζόρικα τα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μένεις και στο καράκεντρο. Κι επειδή το Κολονάκι και η Ερμού μαζεύουν γκόμενες, νομίζεις ότι θα φας, επειδή νοίκιασες κέντρο και βγαίνεις κα´θε μέρα; Οι πιο ικανοί θα τις φάνε κι ας έρχονται από άλλους δήμους.

Αν δεν έχεις κάτι που να τραβήξει την γκόμενα, απλά περνάς σε άλλον τρόπο προσέγγισης. Εγώ δεν το είχα και πέρασα στην προσέγγιση μέσω κόντεξτ. Πχ στη Βερανζέρου είχε έναν σύλλογο που λεγόταν Παρνασσός (αν θυμάμαι καλά το όνομα), που διοργάνωνε μαθήματα για να μάθεις κάτι, αγγλικά, πληροφορική, γραφομηχανή (μιλάμε για παλιά). Εκεί πήγαινα και πήδαγα 2-3 σε κάθε σεζόν (εξάμηνο) το λιγότερο.

Προφανώς και σήμερα θα υπάρχουν χώροι που πάει κόσμος για κάποια δραστηριότητα και κάνει ταυτόχρονα και γνωριμίες.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Στην Ελλάδα παίρνουνε ότι κάτσει.οι πιο πολλοί παντρεοντε τη πρώτη σαβούρα που γνώρισαν με προξενιό από το κύκλο τους εγώ ξέρω 2 τέτοιους που πριν ήταν παρθένοι και βρήκαν τη πρώτη που τους έκαναν κονε. Αυτα από λες ισχύουν για Ευρώπη και Αμερική.
Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Είπα άνδρες με αρχίδια που νιώθουν και έχουν προσωπικότητα, όχι παρθένοι που λες εσύ.
ΕΛΕΟΣ δλδ.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Λες μαλακίες.

1)Το ότι πο πλούσιοι γαμάνε καλά , ισχύει εν μέρει . Πολλοί πλούσιοι γαμάνε καλά μουνιά. Υπάρχουν και μαλάκες πλούσιοι όμως, που τον παίζουν.
2)Δεν γαμάνε μόνο οι πλούσιοι . Βγες έξω. Δες πόσες μουνάρες αλλά και 8άρια 9άρια παίζουν . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.

Ακόμη κι αν ήταν έτσι ... τι σκοπεύεις να κάνεις ; Θα γίνεις πλούσιος για να γαμήσεις ; Μπορείς να γίνεις πλούσιος ;
Ή θα την παλέψεις προσπαθώντας να γαμήσεις όντας ... μη πλούσιος ;

Σου αρκεί η παρηγοριά ... ότι δεν γαμάς επειδή δεν είσαι πλούσιος ... για να μείνεις στη μαλακία μια ζωή ;;;
Ο καθένας θα αναφέρει αυτό που του λείπει ως αιτία για το ότι δεν πηδάει συγκεκριμένα μουνιά κτλ. Είναι λογικό.
Υπάρχουν άπειρες μουνάρες νυχούδες που μπλέκουν με μπάζα γιατί είναι αυτές είναι το ίδιο. Μιλάω πάντα από πλευράς οικογένειας, προσωπικότητας κτλ
Εγώ θα ντρεπόμουν μπέσα τώρα να πάω στο σπίτι μου μια νυχού ή μια του σούπερμαρκετ. Πολλές από αυτές θα καταλήξουν με κάποιον παρόμοιο με αυτές, κάποιες άλλες μπορεί να τυλίξουν κανά πλούσιο που δεν έχει κριτική σκέψη ή είναι παρθένος όπωε ανέφερε ο Leader.
Είπαμε, τα ναυάγια πηγαίνουν με τα ναυάγια κατά κύριο λόγο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Άμα βγεις από το πολεοδομικό σύμπλεγμα Αθηνών-Πειραιώς είναι όντως ζόρικα τα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μένεις και στο καράκεντρο. Κι επειδή το Κολονάκι και η Ερμού μαζεύουν γκόμενες, νομίζεις ότι θα φας, επειδή νοίκιασες κέντρο και βγαίνεις κα´θε μέρα; Οι πιο ικανοί θα τις φάνε κι ας έρχονται από άλλους δήμους.

Αν δεν έχεις κάτι που να τραβήξει την γκόμενα, απλά περνάς σε άλλον τρόπο προσέγγισης. Εγώ δεν το είχα και πέρασα στην προσέγγιση μέσω κόντεξτ. Πχ στη Βερανζέρου είχε έναν σύλλογο που λεγόταν Παρνασσός (αν θυμάμαι καλά το όνομα), που διοργάνωνε μαθήματα για να μάθεις κάτι, αγγλικά, πληροφορική, γραφομηχανή (μιλάμε για παλιά). Εκεί πήγαινα και πήδαγα 2-3 σε κάθε σεζόν (εξάμηνο) το λιγότερο.

Προφανώς και σήμερα θα υπάρχουν χώροι που πάει κόσμος για κάποια δραστηριότητα και κάνει ταυτόχρονα και γνωριμίες.

Θα το πω οσο πιο ευθεως μπορω: ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ!!!

Δεν εχω καταφερει να συμβιβαστω με αυτο ποτε. Παροτι εχω δουλεψει κεντρο Αθηνων για χρονια, μενοντας εκτος κεντρου. Καθε διαδρομη με τα μεσα μου ειναι αγγαρεια. Πεταμενες ωρες απο τη ζωη. Βασανο. Τυραννια.

Εχω ζησει στο πετσι μου την αλλαγη της σιδηροτροχιας του ηλεκτρικου το ετος 2009. Ειχαν αρχισει να πιανουν οι ζεστες, να εισαι κονσερβα μεσα στον ηλεκτρικο και να περιμενετε ολοι μια ωραια παρεα 15-20 λεπτα να περασει το απεναντι τραινο γιατι η γραμμη ητανε για πολυ καιρο μονη. Εκεινη τη χρονια ειχα υπολογισει πως ο μεσος χρηστης ηλεκτρικου περναει 6-8 ωρες ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ!!!!!!!!!
Σκεψου να πιασεις καποιον και να του πεις σε φυλακιζω μεσα σε ενα βαγονι για 8 συνεχομενες ημερες, να δεις αντιδρασεις. Και ομως, επειδη ητανε σπαστο, το ανεχοτανε ολος ο κοσμος.

Επισης βαρεθηκα να βλεπω καταθλιπτικες φατσες στο τραινο ταλαιπωρημενων ανθρωπων απο τη μια και χαζοχαρουμενων 16χρονων τριαλαλιτριαλαλο απο την αλλη. Δε μου φταιει κανενας, απλα χορτασα πως το λενε. Υπαρχουν πιο ενδιαφεροντα πραγματα να δει κανεις απο ενα γεματο βαγονι του μετρο με καθε καρυδιας καρυδι.
Πχ μπορεις εκεινη την ωρα να την περνας σε καποιο ρουφ στο κεντρο πινωντας κρασακι με μια ωραια τουριστρια

Να παρω αυτοκινητο για να περασω 30 φαναρια και να μη βρισκω να παρακαρω, παλι αγγαρεια το θεωρω

Να παιρνω ταξι για καθε μετακινηση εκτος απο κοστος, ειναι και αυτο επισης βαρετο γιατι παλι τα φαναρια δεν τα γλυτωνεις

ΟΚ θα το κανεις μια, δυο, τρεις, οταν ομως το κανεις για χρονια και ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να το κανεις ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και μαλιστα να το κανεις ακομα και στις πιο ωραιες σου φτιαξεις, δηλαδη να εισαι Σαββατο με ωραια παρεα και να πρεπει να υποστεις ακομα ενα 40 λεπτο βασανιστικης επιστροφης, για 3278η φορα περνωντας απο τις ιδιες περιοχες και δρομους ειδαλλως να πρεπει να πληρωσεις 200 ευρω ξενοδοχειο, τοτε καθεσαι και τα ζυγιζεις

Μπορεις αμα μενεις Μαρουσι να βγεις 14 εξοδους στο κεντρο σε μια εβδομαδα ΚΑΘΕ εβδομαδα; Προφανως και οχι. Αντε να κατεβεις 3-4-5-6 φορες και παλι πρεπει να επιστρεψεις. Για 14 εξοδους θελεις 28 πηγαινε-ελα. Αν το κανεις εισαι ειτε ηρωας, ειτε μαλακας, ειτε ταξιτζης-ντελιβερι που ειναι η δουλεια σου. Αν το κανεις επειδη σου αρεσει, εισαι για το Δαφνι.

Επομενως θα αρχισεις σιγα-σιγα με τον καιρο να καταπινεις την ηττα σου και να βγαινεις για 382η φορα στον πεζοδρομο Αμαρουσιου, στο μαλ και για καμια μπυρα Χαλανδρι Κηφησια. Οκ δεν ειναι ασχημα, αλλα θα βαρεθεις να βλεπεις μετα απο ενα σημειο ψιλοιδιες φατσες και μαναδες με μωρα και καροτσια. Την αιγλη του κεντρου δε θα τη δεις ποτε στο Μαρουσι. ΠΟΤΕ

Το ιδιο ισχυει και σε ολα τα κεντρα μεγαλουπολεων στον πλανητη

Οι τιμες στο Μανχαταν δεν ειναι αυτες που ειναι τυχαια. Δινουν πολεμο οι πλουσιοι ποιος θα μεινει πιο κοντα στο πιο ενδιαφερον τετραγωνικο χιλιομετρο του πλανητη

Α-μα πια, τα ειπα και ξεσκασα :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.880
Πόντοι
216
Θα το πω οσο πιο ευθεως μπορω: ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ!!!

Δεν εχω καταφερει να συμβιβαστω με αυτο ποτε. Παροτι εχω δουλεψει κεντρο Αθηνων για χρονια, μενοντας εκτος κεντρου. Καθε διαδρομη με τα μεσα μου ειναι αγγαρεια. Πεταμενες ωρες απο τη ζωη. Βασανο. Τυραννια.

Εχω ζησει στο πετσι μου την αλλαγη της σιδηροτροχιας του ηλεκτρικου το ετος 2009. Ειχαν αρχισει να πιανουν οι ζεστες, να εισαι κονσερβα μεσα στον ηλεκτρικο και να περιμενετε ολοι μια ωραια παρεα 15-20 λεπτα να περασει το απεναντι τραινο γιατι η γραμμη ητανε για πολυ καιρο μονη. Εκεινη τη χρονια ειχα υπολογισει πως ο μεσος χρηστης ηλεκτρικου περναει 6-8 ωρες ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ!!!!!!!!!
Σκεψου να πιασεις καποιον και να του πεις σε φυλακιζω μεσα σε ενα βαγονι για 8 συνεχομενες ημερες, να δεις αντιδρασεις. Και ομως, επειδη ητανε σπαστο, το ανεχοτανε ολος ο κοσμος.

Επισης βαρεθηκα να βλεπω καταθλιπτικες φατσες στο τραινο ταλαιπωρημενων ανθρωπων απο τη μια και χαζοχαρουμενων 16χρονων τριαλαλιτριαλαλο απο την αλλη. Δε μου φταιει κανενας, απλα χορτασα πως το λενε. Υπαρχουν πιο ενδιαφεροντα πραγματα να δει κανεις απο ενα γεματο βαγονι του μετρο με καθε καρυδιας καρυδι.
Πχ μπορεις εκεινη την ωρα να την περνας σε καποιο ρουφ στο κεντρο πινωντας κρασακι με μια ωραια τουριστρια

Να παρω αυτοκινητο για να περασω 30 φαναρια και να μη βρισκω να παρακαρω, παλι αγγαρεια το θεωρω

Να παιρνω ταξι για καθε μετακινηση εκτος απο κοστος, ειναι και αυτο επισης βαρετο γιατι παλι τα φαναρια δεν τα γλυτωνεις

ΟΚ θα το κανεις μια, δυο, τρεις, οταν ομως το κανεις για χρονια και ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να το κανεις ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και μαλιστα να το κανεις ακομα και στις πιο ωραιες σου φτιαξεις, δηλαδη να εισαι Σαββατο με ωραια παρεα και να πρεπει να υποστεις ακομα ενα 40 λεπτο βασανιστικης επιστροφης, για 3278η φορα περνωντας απο τις ιδιες περιοχες και δρομους ειδαλλως να πρεπει να πληρωσεις 200 ευρω ξενοδοχειο, τοτε καθεσαι και τα ζυγιζεις

Μπορεις αμα μενεις Μαρουσι να βγεις 14 εξοδους στο κεντρο σε μια εβδομαδα ΚΑΘΕ εβδομαδα; Προφανως και οχι. Αντε να κατεβεις 3-4-5-6 φορες και παλι πρεπει να επιστρεψεις. Για 14 εξοδους θελεις 28 πηγαινε-ελα. Αν το κανεις εισαι ειτε ηρωας, ειτε μαλακας, ειτε ταξιτζης-ντελιβερι που ειναι η δουλεια σου. Αν το κανεις επειδη σου αρεσει, εισαι για το Δαφνι.

Επομενως θα αρχισεις σιγα-σιγα με τον καιρο να καταπινεις την ηττα σου και να βγαινεςι για 382η φορα στον πεζοδρομο Αμαρουσιου, στο μαλ και για καμια μπυρα Χαλανδρι Κηφησια. Οκ δεν ειναι ασχημα, αλλα θα βαρεθεις να βλεπεις μετα απο ενα σημειο ψιλοιδιες φατσες και μαναδες με μωρα και καροτσια. Την αιγλη του κεντρου δε θα τη δεις ποτε στο Μαρουσι. ΠΟΤΕ

Οι τιμες στο Μανχαταν δεν ειναι αυτες που ειναι τυχαια. Δινουν πολεμο οι πλουσιοι ποιος θα μεινει πιο κοντα στο πιο ενδιαφερον τετραγωνικο χιλιομετρο του πλανητη
Εσένα το πρόβλημα σου είναι ότι είσαι ΑΜΕΑ και κυκλοφορείς με τα μέσα μεταφοράς και ποδαράτα μόνο αφού δεν ξέρεις καν να οδηγείς.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.880
Πόντοι
216
Αν δεν μάθεις να οδηγείς πάντα με την πλέμπα θα στριμώχνεσαι στον ηλεκτρικό ή θα βγαίνεις βρωμόντας ιδρωτίλα από το περπάτημα μιας ώρας για να πας από τα Σεπόλια στο μοναστηράκι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν δεν μάθεις να οδηγείς πάντα με την πλέμπα θα στριμώχνεσαι στον ηλεκτρικό ή θα βγαίνεις βρωμόντας ιδρωτίλα από το περπάτημα μιας ώρας για να πας από τα Σεπόλια στο μοναστηράκι.

Μια χαρα οδηγω αλλα και παλι το 30-40 λεπτο δεν το γλυτωνεις με τοσα φαναρια και κινηση, δηλαδη 1-1.5 ωρα πηγαινε ελα

Οι μονες ωρες που γουσταρω οδηγηση Αθηνα ειναι 11:00 - 07:00

Η μονη πραγματικη λυση ειναι η μηχανη, αλλα και αυτη εχει τα θεματα της

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Πολλοί πλούσιοι μαζεύτηκαν στο σαιτ και δεν τους βολεύουνε οι αλήθειες..οτι οι ελλεινιδες παίρνουν κάποιον μόνο για τα λεφτά του.. Αν δεν μπορούν να βρουν πλούσιο, τα φτιάχνουν με κάποιον από τη παρέα, κύκλο τους. Διαβάστε τζιμακο σαντμαν και λίγο Ντόναλντ μπας και το καταλάβετε, γιατι εμείς οι 4 λέμε σοφά λογια
ο μονος που μπηκε στο νοημα:rockon::rockon::rockon:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.778
Πόντοι
32.478
Τα εχω αναλυσει ολα σε προηγουμενα μηνυματα:

- Πολυ περισσοτερες γκομενες
- Βολικοτερο για τη γκομενα ο γαμιστρωνας να ειναι στο κεντρο
- Τρομερα μεγαλυτερη συχνοτητα εξοδων ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ στο κεντρο
- Τρομερα μεγαλυτερη ποιοτητα των εξοδων σου και με πιο επιθετικο mindset

Ολα αυτα τα εχω ζησει και εχω μετρησει αποτελεσματα, εχοντας μεινει και κεντρο και μακρια απο το κεντρο

Μακρια απ το κεντρο ειναι ιδανικο για πιο μακροχρονιες σχεσεις, αλλα και εκει χανεις μεγαλο κομματι απο το pool γυναικων (πχ Γλυφαδιωτισα δυσκολα να τα φτιαξει με Μαρουσιανο, κλπ) ωστοσο η ποιοτητα της σχεσης ειναι καλυτερη εαν μενεις μακρια απ το κεντρο. Γενικα οι περιοχες εκτος κεντρου ειναι καλες για μακροχρονιες σχεσεις και ιδανικες εως ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ για οικογενειες με παιδια. Ενας εργενης καμακας δεν εχει δουλεια να μεινει Μαρουσι
Τύπε τα έχουμε ξαναπεί , κέντρο Αθήνας δεν παίζει ενοίκιο σε λογική τιμή. Αλλά αφού έμενες κέντρο όπως λές για πες μας την οδό και τι ενοίκιο πλήρωνες. Μπορεί να έχεις δίκιο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τύπε τα έχουμε ξαναπεί , κέντρο Αθήνας δεν παίζει ενοίκιο σε λογική τιμή. Αλλά αφού έμενες κέντρο όπως λές για πες μας την οδό και τι ενοίκιο πλήρωνες. Μπορεί να έχεις δίκιο.
Το αν εχει πολλα διαθεσιμα σπιτια με το αν αξιζει να μενει κανεις ειναι εντελως διαφορετικη συζητηση.
Για το αν εχει διαθεσιμα, ριξε μια ματια εδω, ειδικα στο 620

Τεσπα, πιστευω οτι το εχω αναλυσει αρκετα απο τη μερια μου, και φυσικα δεν περιμενω να συμφωνουμε ολοι, κουβεντα κανουμε

1698344340575.png

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό κέντρο μίας μεγάλης πόλης όπως είναι η Αθήνα,είναι γιά άτομα πού από μικροί έχουν ζήσει στό "Καράκεντρο" τής πόλης.
Εχουν βιώματα,αναμνήσεις,φίλους,εχθρούς,γνωστούς,αγνώστους.
Δέν είναι εύκολα αφομοιώσιμο,γιά άτομα πού έχουν μεγαλώσει...εκτός κέντρου -Εχουν αρκετές δυσκολίες γιά νά ενταχθούν- :hi:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.778
Πόντοι
32.478
Το αν εχει πολλα διαθεσιμα σπιτια με το αν αξιζει να μενει κανεις ειναι εντελως διαφορετικη συζητηση.
Για το αν εχε
ι διαθεσιμα, ριξε μια ματια εδω, ειδικα στο 620

Τεσπα, πιστευω οτι το εχω αναλυσει αρκετα απο τη μερια μου, και φυσικα δεν περιμενω να συμφωνουμε ολοι, κουβεντα κανουμε

1698344340575.png
Τώρα συμφωνούμε . Εννοείται ότι θα άξιζε να μείνεις κέντρο αλλά δεν μπορείς . Δεν εξετάζουμε καν τι σόι σπίτια είναι αυτά που νοικιάζονται σε αυτά τα χρήματα. Και πάλι έχω ξαναπεί καμιά γκόμενα δεν θα ξεποδιαραστεί να περπατήσει 10 με 15 λεπτά να πάει στο σπίτι κάποιου που γνώρισε πριν λίγο. Γιατί εκεί δεν μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο. Και τέλος η γκόμενα που γουστάρει να γαμηθεί μαζί σου θα γαμηθεί όπου και να μένεις. Επίσης άλλη αίγλη έχει να πεις σε γκόμενα ότι μένεις Πετράλωννα και άλλη Γλυφάδα. Προσωπικά δεν θα έδινα 600 ευρώ να μένω ανάμεσα σε πακιστανούς επειδή θεωρητικά είμαι κοντά στο κέντρο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Μια χαρα οδηγω αλλα και παλι το 30-40 λεπτο δεν το γλυτωνεις με τοσα φαναρια και κινηση, δηλαδη 1-1.5 ωρα πηγαινε ελα
Εδώ μέσα, θα σου πουν πολλοί ... ότι στην αθήνα , πας παντού γρήγορα με δίτροχο .

Αυτό που δεν θα σου πουν , είναι ότι πας γρήγορα .... όσο θα πηγαίνεις ...

Δεν θα σου πουν αυτά .... που πάνε πακέτο με τις μηχανές ....

open-grave.jpg

5UZCA24SFVBKFPP7NMOSJNFKJM.jpg

Κι αυτά εδώ που δεν βάζω απευθείας φωτό στο φόρουμ , αλλά
βάζω λινκ ,
για να μην λένε μαλακίες
οι μάγκες μηχανόβιοι .

Που είναι η καθημερινότητα του ορθοπεδικού
με μηχανόβιους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Ο καθένας θα αναφέρει αυτό που του λείπει ως αιτία για το ότι δεν πηδάει συγκεκριμένα μουνιά κτλ. Είναι λογικό.
Υπάρχουν άπειρες μουνάρες νυχούδες που μπλέκουν με μπάζα γιατί είναι αυτές είναι το ίδιο. Μιλάω πάντα από πλευράς οικογένειας, προσωπικότητας κτλ
Εγώ θα ντρεπόμουν μπέσα τώρα να πάω στο σπίτι μου μια νυχού ή μια του σούπερμαρκετ. Πολλές από αυτές θα καταλήξουν με κάποιον παρόμοιο με αυτές, κάποιες άλλες μπορεί να τυλίξουν κανά πλούσιο που δεν έχει κριτική σκέψη ή είναι παρθένος όπωε ανέφερε ο Leader.
Είπαμε, τα ναυάγια πηγαίνουν με τα ναυάγια κατά κύριο λόγο.
Κόλλημα είναι . Έκανα σπουδές διάρκειας 22 εξαμήνων .... και έφαγα πολλούς πτυχιούχους στη μάπα.
Χωρίς υπερβολή οι μεγαλύτεροι μαλάκες, τσίπηδες, ληγούρια , μουνόπανα, μουνοδουλοι , γελοίοι , καραγκιόζηδες , καθίκια,
αχάριστοι , δίχως μπέσα, άτιμοι , ξεφτίλες, κομματόσκυλα ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ... ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ...
ΚΑΙ ΛΕΚΤΟΡΕΣ .... ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ... ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ !!!!! ΚΑΙ .... έχει και πιο πάνω.

Οπότε ειδικά τώρα, δεν έχω κανένα ρατσισμό με γκόμενες ... που απλά δεν έχουν πτυχία.
Μόνο τοξικομανείς θα απέφευγα και τζογαδόρισες . Από γυναίκες με ... ποινικό μητρώο , μόνο αν είχαν διαπράξει αδικήματα με πρέζα
ή κλοπές θα απέφευγα επίσης.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706

Επομενως θα αρχισεις σιγα-σιγα με τον καιρο να καταπινεις την ηττα σου και να βγαινεις για 382η φορα στον πεζοδρομο Αμαρουσιου, στο μαλ και για καμια μπυρα Χαλανδρι Κηφησια. Οκ δεν ειναι ασχημα, αλλα θα βαρεθεις να βλεπεις μετα απο ενα σημειο ψιλοιδιες φατσες και μαναδες με μωρα και καροτσια. Την αιγλη του κεντρου δε θα τη δεις ποτε στο Μαρουσι. ΠΟΤΕ

Α-μα πια, τα ειπα και ξεσκασα :tooth:

George, μερικές σελίδες πριν παρουσίασες ένα αθηνοκεντρικό πλάνο για καμάκια, υποστηρίζοντας για ποιον λόγο συμφέρει να μένεις στο κέντρο κι όταν διαφώνησα άρχισες να το υποστηρίζεις με βάση το προσωπικό σου βίωμα. Ε πες μας από την αρχή «εμένα με βολεύει το κέντρο» να τελειώνουμε.
Εγώ απλά σου λέω ότι το πλάνο σου δεν έχει γενική ισχύ. Δεν έχει όλος ο κόσμος όλη τη μέρα το σεξ στο μυαλό του, για να έχει ανάγκη να κάνει 14 εξόδους τη βδομάδα στο κέντρο για γκόμενες. Δεν ασχολείται ο περισσότερος κόσμος με καμάκι, διότι είναι ο λιγότερο αποδοτικός τρόπος για να βγάλεις γκόμενα. Δεν έχουν βάλει στόχο όλοι να βγάλουν 100 γκόμενες.

Άμα είσαι κάμακας δεν χρειάζεται να μένεις στο κέντρο, μπορείς να κατεβαίνεις από την περιοχή/δήμο σου πότε πότε. Αν πας να μείνεις κέντρο με σκοπό να αυξήσεις τις ευκαιρίες για γκόμενες ίσως κάτι καταφέρεις, κάνοντας όμως έκπτωση στην ποιότητα της ζωής σου, διότι το κέντρο είναι υποβαθμισμένη περιοχή και οι γκόμενες δεν είναι το παν για να τις πάρουμε τόσο σοβαρά που να προσαρμόσουμε τη ζωή μας για αυτές.
Αποχαυνώνεσαι στο τέλος, το μουνί καταλήγει να γίνει μοναδική σου απασχόληση και δεν μπορείς να σταθείς σε κανένα κοινωνικό περιβάλλον, παρά μόνο με άλλους μουνάκηδες.

Αν δουλεύεις στο κέντρο είναι άλλη υπόθεση. Τότε καλόν είναι να βρεις έναν τρόπο να μην ταλαιπωρείσαι πολύ στο καθημερινό πηγαινέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom