Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.778
Πόντοι
32.478
Τίποτα δεν χρειάζεται αγαπητέ φίλε. Τιποτα δεν θα συμβεί. Δεν υπογράφετε συμβόλαιο μεταξύ σας για τίποτα ούτε
και λες σε κάποια θέλω μόνο γαμήσι. Απλά όταν κάτσει γαμάς και λες λίγα λόγια.
Αν η γυναίκα δεν έχει καλό πακέτο, τι να την κάνεις; :rockon:κατευθείαν αν και μόλις το αντιληφθείς, την ρίχνεις στην κατηγορία χυσοντουλαπας
και γαμάς οπότε τύχει χωρίς να ασχολείσαι με τίποτα μαζί της μέχρι να μην την θες η να σηκωθεί να φύγει Να είσαι σίγουρος ότι αν μπεις σε διαδικασία συνεχούς επαφής με τηλέφωνα, παρηγοριά, έξοδα, σωφεριλικι και δώρα, ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ.
Δεν υποχωρείς ποτέ. Αν σου πει δεν πάει μεγάλε μόνο
να γαμάς θες, σηκώνεσαι και φεύγεις. Δεν απαντάς καν.
Δεν το περιμένουν αυτό. Θέλει κατευθείαν κόψιμο το κεφάλι από την ρίζα. Δοκίμασε το και θα δεις. Δεν χάνεις τίποτα.

:rockon:
Τι μου θύμισες ρε φίλε. Γαμούσα μία που δεν την γούσταρα και ιδιαίτερα. Συνήθως κάθε Σαββατο έδιωχνε την κόρη της σε καμιά φίλη της και πήγαινα εγώ σπίτι μέχρι Κυριακή μεσημέρι. Σε μια φάση κανονίζω εγώ Σάββατο να βγω με ένα φίλο και της λέω θα βρεθούμε Κυριακή μεσημέρι. Με αρχίζει σε μια μουρμούρα τηλεφωνικά και στο τέλος τι μου λεει. Κοίταξε να δεις αν βάζεις τον φίλο σου παραπάνω από μένα καλύτερα να χωρίσουμε. Άλλο που δεν ήθελα εγώ , οκ της λέω και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκι. Μετά που το ξανασκέφτηκε ερχόταν και παρακάλαγε κλαίγοντας στην κυριολεξία, αλλά ήταν αργά. Το πουλάκι πέταξε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι μου θύμισες ρε φίλε. Γαμούσα μία που δεν την γούσταρα και ιδιαίτερα. Συνήθως κάθε Σαββατο έδιωχνε την κόρη της σε καμιά φίλη της και πήγαινα εγώ σπίτι μέχρι Κυριακή μεσημέρι. Σε μια φάση κανονίζω εγώ Σάββατο να βγω με ένα φίλο και της λέω θα βρεθούμε Κυριακή μεσημέρι. Με αρχίζει σε μια μουρμούρα τηλεφωνικά και στο τέλος τι μου λεει. Κοίταξε να δεις αν βάζεις τον φίλο σου παραπάνω από μένα καλύτερα να χωρίσουμε. Άλλο που δεν ήθελα εγώ , οκ της λέω και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκι. Μετά που το ξανασκέφτηκε ερχόταν και παρακάλαγε κλαίγοντας στην κυριολεξία, αλλά ήταν αργά. Το πουλάκι πέταξε.
Όπως το λες.
Σε γενικές γραμμές λένε κάτι για να το πουν και μετά το αλλάζουν ή το αναιρούν.
Όταν μου μιλά μια γυναίκα
το μόνο που ακούω είναι διάφοροι ηχοι.
Δεν αντιλαμβάνομαι τι λέει. Δεν δίνω βάση καν.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έχει αποδειχθει μέσω της πραγματικότητας ότι η εμφάνιση δεν είναι πρωτεύον κριτήριο ανδρών για τις γυναίκες. Τώρα το τι λενε μερικοί πουθενάδες, οφείλεται στο ότι όταν βρίσκουν γκόμενα (και της τα σκάνε) θέλουν
να νιώθουν παίδαροι
κι αρχοντογαμηδες. :2funny:
Οι γκόμενες το γνωρίζουν αυτό όπως και το ποσό κομπλεξικοι ειναι οπότε
και τους χειραγωγούν (εύκολα). Το χρήμα, η ισχύ,
η εξουσία, οι δημόσιες σχέσεις κτλ προηγούνται της εμφάνισης. Συνεπώς ο ελεγχόμενος μαλάκας είναι νουμερο ένα στόχος γυναικών. Πλέον αποτελεί αξίωμα που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Αυτό τους πονάει.

Παπάκι πιστεύεις πραγματικά,ότι ένας άνδρας πού δέν έχει φράγκα αλλά εμφανισιακά μετράει,
δέν θά βρίσκει γκόμενες 6.5άρια 7άρια 7.5άρια...νά γαμεί ?

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Μπηκα σε ενα ταξι προχθες και πιασαμε κουβεντα. Ωραιος τυπος στα 54 χωρισμενος.
Πηγε η κουβεντα στις γυναικες και μου λεει παιζω τωρα με μια 50 χρονων με δικο της μαγαζι, μου ξεκαθαρισε πως αυτο που θελει πρωτιστως, εκτος απο καλο σεξ που θεωρει πρωταρχικο, ειναι ταξιδακια, μπουζουκια, φαγηταρες, ξενοδοχειαρες και γενικα καλοπεραση. Τα εβαλε κατω ο φιλος και μου λεει θελει χοντρικα απο τη μερια του 1500 ευρω το μηνα μονο για αυτα και ειναι σε διλλημμα αν το προχωρησει παρακατω...

Ειναι σα να προσπαθεις να δαμασεις αγριο αλογο, δεν κανουν καμια υποχωρηση, δηλαδη να μπει στα παπουτσια του αλλου να δει αν βγαινει για αυτα που ζηταει η οχι
Sorry κιόλας αλλά ο τύπος πάει να κάνει σχέση με 50άρα και θα του τρώει και 1500 τον μήνα?
Ε αν είναι έτσι πάει και σε πουτάνες μακράν. Εκτός και αν είναι αισθηματίας και θέλει το girlfriend experience αλλά και πάλι από την 50άρα θα το πάρει?
Ότι να ναι. Ακριβώς επειδή αυτή έχει δικό της μαγαζί δεν θα έπρεπε να του ζητά τίποτα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Sorry κιόλας αλλά ο τύπος πάει να κάνει σχέση με 50άρα και θα του τρώει και 1500 τον μήνα?
Ε αν είναι έτσι πάει και σε πουτάνες μακράν. Εκτός και αν είναι αισθηματίας και θέλει το girlfriend experience αλλά και πάλι από την 50άρα θα το πάρει?
Ότι να ναι. Ακριβώς επειδή αυτή έχει δικό της μαγαζί δεν θα έπρεπε να του ζητά τίποτα.
Μα απο κει ξεκιναει και το παραπονο του τυπου. Σου λεει εχεις ο,τι εχεις, απαιτεις να εχει και ο αλλος. Ειναι αποδειξη πως η γυναικα θελει παντα απο τον αντρα τα ν+1 απο οτι συνεισφερει αυτη, το κατι παραπανω.
Δεν ειπε ο ανθρωπος να κερναει αυτη, αλλα οταν βλεπεις ο αλλος ειναι μεροκαματιαρης χωρισμενος (λογικα διατροφες, εξτρα δικο του νοικι, κλπ) απαιτεις και ζωαρα χωρις υποχωρησεις;
Βρισκουν και τα κανουν ομως, ακομα και στα 50...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπάκι πιστεύεις πραγματικά,ότι ένας άνδρας πού δέν έχει φράγκα αλλά εμφανισιακά μετράει,
δέν θά βρίσκει γκόμενες 6.5άρια 7άρια 7.5άρια...νά γαμεί ?
Όλοι μπορούν να βρουν τέτοιες με λίγη προσπάθεια.
Μην σου πω και παραπάνω. Όμως για να κλειδώσει
η εξίσωση "δικαίου"
πρέπει να δούμε
τι στόχους έχουν οι πατσαβουρες. Και οι στόχοι τους ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση εναρμονισμένοι
με πρώτο κριτήριο την εμφάνιση σε έναν άνδρα. Επίσης εκτός αυτού που έχει αποδειχθεί και προανέφερα το πώς, η μόνιμη ερώτηση θολή η φανερή που κάνουν έμμεσα οι άμεσα οι γυναίκες σε έναν άνδρα πολύ σύντομα είναι: και τώρα τι; (θέλοντας να δείξουν ότι ήρθε η ώρα να μας τα δώσεις ΟΛΑ). Επίσης έχει αποδειχθεί. Οτιδήποτε άλλο σε οποιαδήποτε περίπτωση των άνωθεν αποτελεί εξαίρεση.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Ωραίος τύπος George δέν ξέρω άν είναι,αλλά άσχετος μέ τίς γκόμενες είναι σίγουρα.
Είναι πότε δυνατόν ένας άνδρας 54άρης,νά λέει τέτοιες μαλακίες,
μέ 1500 ευρώ -Από μέρους του- ένας άνδρας αυτής τής ηλικίας δέν πάει μέ μία σάπια 50άρα.
Οι επιλογές πού έχει είναι πάρα πολλές.Καλύτερα νά ανέβει τόν Ολυμπο Δεκέμβριο μήνα...μέ κοντομάνικο!
Ρε μάγκες ....50αρα ντε και καλά ίσον σάπια ; Δεν ξέρετε καμία συνομίληκή σας ... που να παραμένει μουνάρα ;
Μόνο ναυάγια ξέρετε ;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όλοι μπορούν να βρουν τέτοιες με λίγη προσπάθεια.
Μην σου πω και παραπάνω. Όμως για να κλειδώσει
η εξίσωση "δικαίου"
πρέπει να δούμε
τι στόχους έχουν οι πατσαβουρες. Και οι στόχοι τους ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση εναρμονισμένοι
με πρώτο κριτήριο την εμφάνιση σε έναν άνδρα. Επίσης εκτός αυτού που έχει αποδειχθεί και προανέφερα το πώς, η μόνιμη ερώτηση θολή η φανερή που κάνουν έμμεσα οι άμεσα οι γυναίκες σε έναν άνδρα πολύ σύντομα είναι: και τώρα τι; (θέλοντας να δείξουν ότι ήρθε η ώρα να μας τα δώσεις ΟΛΑ). Επίσης έχει αποδειχθεί. Οτιδήποτε άλλο σε οποιαδήποτε περίπτωση των άνωθεν αποτελεί εξαίρεση.

Ποιοί όλοι ?
Ο άσχημος φτωχός μπορεί νά βρίσκει 7.5άρια καί 7άρια γκόμενες ?
Αυτός μάλλον δέν θά βρεί ποτέ καμία,η στήν καλύτερη περίπτωση...μόνο μία!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ποιοί όλοι ?
Ο άσχημος φτωχός μπορεί νά βρίσκει 7.5άρια καί 7άρια γκόμενες ?
Αυτός μάλλον δέν θά βρεί ποτέ καμία,η στήν καλύτερη περίπτωση...μόνο μία!
Όλοι βρίσκουν οταν ψάχνουν. Όσοι δεν ψάχνουν δεν βρίσκουν. Είναι απόλυτο αυτό.
Μην κολλάς σε νούμερα αξιών γιατί πολλές φορές (όχι λίγες) βλέπουμε σκιάχτρα άνδρες με μουναρες. Ισχύει ο νόμος ψάχνω - βρίσκω.
Πρέπει όμως να σε ανησυχεί το υπόλοιπο του ποστ όπως και το προηγούμενο που ανέλυσα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι φυσιολογικές σχέσεις πάντα πρέπει να ξεκινούν από εμφάνιση κι έλξη ταυτόχρονα (αυτό ορίζεται στο κάθε ζευγάρι ως θέμα γούστου) στηριζόμενες επιβιώνοντας
σε χαρακτήρα και ουσία.
Από την στιγμή που οι γυναίκες σήμερα ΔΕΝ τηρούν κατά γράμμα αυτή την φράση αλλά τα έχουν όλα αυτά ως τριτοτέταρτα, έχει τελειώσει
η ιστορία. Ξανά μέχρι να το εμπεδώσετε.
:2funny:
Τα λεφτά, η ισχύ η εξουσία,
οι δημόσιες σχέσεις κτλ υπερτερούν της εμφάνισης. Κατά συνέπεια η εμφάνιση ΔΕΝ αποτελεί πρωτεύον κριτήριο επιλογής ανδρών
για τις γυναίκες. ΑΠΟΔΕΙΞΗ!
Ούτε καν η έλξη. Απλά μπορεί να υπάρχουν κάπου στο βαθος, στο έτσι η στο αλλιώς ως του κώλου.
Και κάπως έτσι νομοτελειακά υπάρχουν καθυστέρες :2funny:που πληρώνουν αδρά πατσαβούρες για να τους λένε ωραία λόγια επιβεβαίωσης ωστε να χαίρονται (αυτοί). Πρόκειται για ελεγχόμενους μαλάκες. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Εδώ πιστεύουν ότι γαμώντας πουτάνες εισαι κάτι σημαντικό. Τι να λέμε τώρα; :2funny: δεν τολμούν να μιλήσουν σε γκόμενα. Μόνο θεωρίες και πράσινα άλογα. Οτιδήποτε άλλο που συναντάμε πέραν αυτών αποτελεί εξαίρεση. Έχει αποδειχθεί όλο αυτό. Μην το κουράζετε. Πάω για σκάκι να ακονίσω το μυαλό μου. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όλοι βρίσκουν οταν ψάχνουν. Όσοι δεν ψάχνουν δεν βρίσκουν. Είναι απόλυτο αυτό.
Μην κολλάς σε νούμερα αξιών γιατί πολλές φορές (όχι λίγες) βλέπουμε σκιάχτρα άνδρες με μουναρες. Ισχύει ο νόμος ψάχνω - βρίσκω.
Πρέπει όμως να σε ανησυχεί το υπόλοιπο του ποστ όπως και το προηγούμενο που ανέλυσα.

Στά 55μου δέν έχω δεί ποτέ -Οχι στόν δρόμο γιατί δέν είναι αντικειμενικό αυτό,δέν έχουμε αποδείξεις γιά τά κριτήρια αξιολόγησης-
Εχω γυρίσει όλη τή γή 3 φορές,αλλά άσχημο καί φτωχό άνδρα πού νά έχω αποδείξεις ότι είναι φτωχός δέν έχω δεί μέ σχετικά,
ωραία γυναίκα.Ισως νά "έτυχε" τί...νά πώ!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.778
Πόντοι
32.478
Εντάξει θα βρουν κάποιους που είναι 35 χρόνων και θα τους κάνουν όλα τα κέφια γιατί συνομιλικος τους 22-25 χρονων και να μένει μόνος του είναι δύσκολο έως αδύνατον στην Ελλάδα.
Θα σε στενοχωρήσω αλλά όλοι οι στρατιωτικοί , αστυνομικοί, πυροσβέστες , λιμενικοί 22με 25 μένουν μόνοι τους και έχουν κι αυτοκίνητο. Και πολλοί ακόμα που έχουν καμιά γκαρσονιέρα ή δυαράκι από τους γονείς μένουν κι αυτοί μόνοι τους. Και δεν μιλάμε για λεφτάδες αλλά για μια μέση κατηγορία. Μην τα λες όπως σε συμφέρουν τα πράγματα αλλά όπως είναι.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.778
Πόντοι
32.478
Εδώ βλέπεις ακόμα καί αυτές οι χαριτωμένες μικρές,πού σερβίρουν καφέ στούς φούρνους,
όταν "σκάσει" κανένα καλό αμάξι,πάνε όλες μαζί 7-8 γκόμενες σερβιτόρες,πίσω από τόν πάγκο τού καφέ.
Καί σχολιάζουν τά πάντα γιά τόν κάτοχο...τού ακριβού αυτοκινήτου!
Για πες ακριβή διεύθυνση του φούρνου να περάσω να τσεκάρω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στά 55μου δέν έχω δεί ποτέ -Οχι στόν δρόμο γιατί δέν είναι αντικειμενικό αυτό,δέν έχουμε αποδείξεις γιά τά κριτήρια αξιολόγησης-
Εχω γυρίσει όλη τή γή 3 φορές,αλλά άσχημο καί φτωχό άνδρα πού νά έχω αποδείξεις ότι είναι φτωχός δέν έχω δεί μέ σχετικά,
ωραία γυναίκα.Ισως νά "έτυχε" τί...νά πώ!
Πρέπει να απαντάμε ακριβώς πάνω σε αυτό που μας λένε. Εγώ έγραψα κάτι συγκεκριμένο (που συνέχεια το λένε κάποιοι πουθενάδες εδώ μέσα ) :2funny:
κι εσύ μου λες άλλο πράγμα. Διάβασε ότι λέει (αλλά κι όλο) το προηγούμενο ποστ μου.
Χαζός ΔΕΝ είσαι.
Δηλαδή ότι:
οι δημόσιες σχέσεις κτλ υπερτερούν της εμφάνισης. Κατά συνέπεια η εμφάνιση ΔΕΝ αποτελεί πρωτεύον κριτήριο επιλογής ανδρών
Μια χαρά αποδειξεις έχουμε από όσους γνωρίζουμε
και από όσα βλέπουμε.

Πόσο πιο απλά να το πούμε;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πρέπει να απαντάμε ακριβώς πάνω σε αυτό που μας λένε. Εγώ έγραψα κάτι συγκεκριμένο (που συνέχεια το λένε κάποιοι πουθενάδες εδώ μέσα ) :2funny:
κι εσύ μου λες άλλο πράγμα. Διάβασε ότι λέει (αλλά κι όλο) το προηγούμενο ποστ μου.
Χαζός ΔΕΝ είσαι.
Δηλαδή ότι:
Μια χαρά αποδειξεις έχουμε από όσους γνωρίζουμε
και από όσα βλέπουμε.

Πόσο πιο απλά να το πούμε;

Ok! Τήν άποψη μου τήν έχω πεί, φτωχός καί άσχημος γκόμενα ούτε μέ τό κυάλι.
Τέλος πάντων...δέν επιμένω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom