Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάθε μέρα γιορτή στο νήμα της αλήθειας! :rockon:

Ήρθα με χαρμόσυνα νέα ξανά. Σήμερα ρίχτηκα σε μια πελάτισσα και εκεί που μιλούσαμε ήρθε μια βρώμα συνάδελφος δήθεν τάχα να κάνει δουλειές. Η αλήθεια είναι ότι ήρθε να κρυφακούσει (κάτι που δεν με απασχολεί) ενώ παράλληλα κουβάλησε το βαριεστημενο τομάρι της :2funny: για να μπει σφήνα στην συζήτηση χαλώντας την. Μόλις άρχισε να λέει μαλακίες ότι ριχνομαι και σε άλλες, την διέλυσα συνοπτικά. ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ της και φυσικά μπροστά στην πελάτισσα την "σακάτεψα". Κατευθείαν φαρμάκι στο γεγονός ότι μόνη, χωρισμένη κι έρημη παλεύει με ένα παιδί στην αγκαλιά κάτι που αποτελεί τροχοπέδη στην ζωή της και ΠΑΝΤΑ θα την φρενάρει σε γνωριμίες ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΑΜΟ Η ΠΑΙΔΙ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΡΕΝΟ! Φυσικά το είπα με αέρινο στυλ ώστε να "περάσει". Πρέπει να έχασε καμιά δεκαριά χρόνια από την ζωή της. :2funny: Δεν τον περίμενε τέτοιον βιασμό στην ψυχή της.
Συνεχίζω στο επόμενο ποστ.

:rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
Μπηκα σε ενα ταξι προχθες και πιασαμε κουβεντα. Ωραιος τυπος στα 54 χωρισμενος.
Πηγε η κουβεντα στις γυναικες και μου λεει παιζω τωρα με μια 50 χρονων με δικο της μαγαζι, μου ξεκαθαρισε πως αυτο που θελει πρωτιστως, εκτος απο καλο σεξ που θεωρει πρωταρχικο, ειναι ταξιδακια, μπουζουκια, φαγηταρες, ξενοδοχειαρες και γενικα καλοπεραση. Τα εβαλε κατω ο φιλος και μου λεει θελει χοντρικα απο τη μερια του 1500 ευρω το μηνα μονο για αυτα και ειναι σε διλλημμα αν το προχωρησει παρακατω...

Ειναι σα να προσπαθεις να δαμασεις αγριο αλογο, δεν κανουν καμια υποχωρηση, δηλαδη να μπει στα παπουτσια του αλλου να δει αν βγαινει για αυτα που ζηταει η οχι

:2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Λοιπόν μπουχεσα σημείωνε. Δεν είμαι ο καλόγερος ή όπως τον λένε τον άνθρωπο. Από κάποια πράγματα που έχω γράψει κατά καιρούς ίσως να έχω αποκαλύψει ηλικία που είναι πολύ μικρότερη απ αυτή που θεωρείς ότι έχω ή το επάγγελμα μου και ναι έχω τελειώσει πολύ δυσκολότερη σχολή από εσένα ίσως την δυσκολότερη στην Ελλάδα. Και σημείωσε μια σημαντική λεπτομέρεια «έχω τελειώσει»για να μη μιλήσω για MSc ή διδακτορικό. Λεπτομέρειες δε θα δώσω ανώνυμοι είμαστε σε ένα φόρουμ για πουτανες άλλωστε. Ο τρόπος που μιλάς και δε με νοιάζει αν η ουρσουλα είναι γυναίκα ανώνυμοι είμαστε οπως είπα μπορεί να έχει μια μαλαπερδα δυο φορές η δικιά μου δείχνει άτομο με τρομερά συμπλέγματα. Τέλος αυτό που περιγράφεις ως καλό παιδί μάλλον για μουνικακας μου κάνει. Καλό παιδί δεν είναι τα χαρακτηριστικά αλλά η συμπεριφορά κι εδώ χάνεις.
Δε κοιτάς εσύ εκεί πέρα που με έβγαλες ότι δε έχω δουλέψει μια μέρα ενώ ξέρω γω το 70 τοις εκατό των φόρων στις πουτανες ειναι από δικά μου λεφτά από τη προηγούμενη δουλειά,επίσης στα μπουρδέλα δε με παει κανένας μπαμπάς πάω μόνος ή με φίλους μου από τη σχολή συμφοιτητές και επίσης χαρτζηλικι όταν δε δουλεύω δε μου δίνει μόνο η μάνα μου αλλά και ο πατέρας μου και τέλος δουλειά ψάχνω να βρω μόνος πάω σε μαγαζιά ζητάω και όποιος θέλει κομπλέ.Ειδες που έπεσες έξω ?στο μόνο που έπεσες μέσα είναι ότι έχω κάποια κιλά παραπάνω και ναι στη σχολή θα μπορούσα όλα αυτά τα χρόνια να τα πάω πολύ καλύτερα αλλά ξέρεις στα 19 και στα 20 δε πολυδιαβαζα απο τα 23-24 μου διαβάζω φουλ και μαρεσει αυτή η γνώση που διαβάζω.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ μόνο με το σαντμαν και τον ωραίο συμφωνώ, και καμιά φορά με τον Ντόναλντ. Όλοι οι άλλοι ζούνε εκτός πραγματικότητας. Όλο για κάτι 59αρες γριές λένε.. Ότι οι φτωχοί γαμανε και ότι οι ελλεινιδες πάνε με όμορφους. Ότι να ναι
Εγώ εσύ ο σαντ μαν και ο Ντόναλντ είμαστε οι μέγιστες φιγούρες του μπου,οι 4 δάσκαλοι με σωστές απόψεις για τη ζωη όλοι οι άλλοι είναι περιττοί με χάλια απόψεις.Φανταζεσαι να κάνουμε σύσκεψη εμείς οι 4 σα το συμβούλιο των γερόντων θα είμαστε,εγώ βεβαια καμία σχέση με γέρος αλλά οκ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην συνέχεια επαίνεσα την πελάτισσα -ξανά- ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ότι είναι ελεύθερη κι ωραία ενώ αυτή είναι για τα πανηγύρια. :2funny:
Μιλάμε δηλαδή για μαχαίρωμα και σπάσιμο λεπίδας στην πληγή με περιστροφή. Έτσι καθαρίζουμε τα πουτανάκια που χώνουν την μύτη τους στις δουλειές μας. Έτσι να ξηγιέστε κι εσείς. Η πελάτισσα σαστισε φυσικά αλλά στάνταρ το μουνί της θα ανοιγοκλεινε από χαρά σαν φτερά πεταλούδας. :2funny:
Μετά που η βρώμα αποχώρησε περίλυπη, καταγαμημένη και σκουπιδιασμένη :rockon:συνέχισα με την πελάτισσα (κάτι που δείχνει ότι γουστάρει αφού δεν έφυγε λόγω ευγένειας) και ανοίξαμε νέα συζήτηση. Της είπα ότι έχω απορία για ποιον λόγο πρέπει οι άνδρες να εντυπωσιάζουν γυναίκες και όχι παράλληλα κι οι γυναίκες τους άνδρες. Μου απάντησε ότι έτσι τα έχει φτιαξει η φύση. Ευτελής και φθηνή η απάντηση φυσικά όπως συνηθίζουν οι γυναίκες :2funny: αλλά της πρότεινα να μου το εξηγήσει σε κάποιον καφέ και αν κρίνω από το χαμόγελο της και ότι τελευταία έρχεται συχνά, παίζει να γίνει φάση.
Διατηρώ σοβαρές σεξο-ελπίδες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ εσύ ο σαντ μαν και ο Ντόναλντ είμαστε οι μέγιστες φιγούρες του μπου,οι 4 δάσκαλοι με σωστές απόψεις για τη ζωη όλοι οι άλλοι είναι περιττοί με χάλια απόψεις.Φανταζεσαι να κάνουμε σύσκεψη εμείς οι 4 σα το συμβούλιο των γερόντων θα είμαστε,εγώ βεβαια καμία σχέση με γέρος αλλά οκ.
Προσωπικά πιστεύω ότι έχει κι άλλα σοβαρά μελη το νήμα. Εγώ τουλάχιστον δεν ανήκω σε ομάδες η κλίκες. Τα λέω όπως συμβαίνουν στην ζωή. Αυτό κάνω διότι έτσι συμβαίνει. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μπηκα σε ενα ταξι προχθες και πιασαμε κουβεντα. Ωραιος τυπος στα 54 χωρισμενος.
Πηγε η κουβεντα στις γυναικες και μου λεει παιζω τωρα με μια 50 χρονων με δικο της μαγαζι, μου ξεκαθαρισε πως αυτο που θελει πρωτιστως, εκτος απο καλο σεξ που θεωρει πρωταρχικο, ειναι ταξιδακια, μπουζουκια, φαγηταρες, ξενοδοχειαρες και γενικα καλοπεραση. Τα εβαλε κατω ο φιλος και μου λεει θελει χοντρικα απο τη μερια του 1500 ευρω το μηνα μονο για αυτα και ειναι σε διλλημμα αν το προχωρησει παρακατω...

Ειναι σα να προσπαθεις να δαμασεις αγριο αλογο, δεν κανουν καμια υποχωρηση, δηλαδη να μπει στα παπουτσια του αλλου να δει αν βγαινει για αυτα που ζηταει η οχι
Ωραίος τύπος George δέν ξέρω άν είναι,αλλά άσχετος μέ τίς γκόμενες είναι σίγουρα.
Είναι πότε δυνατόν ένας άνδρας 54άρης,νά λέει τέτοιες μαλακίες,
μέ 1500 ευρώ -Από μέρους του- ένας άνδρας αυτής τής ηλικίας δέν πάει μέ μία σάπια 50άρα.
Οι επιλογές πού έχει είναι πάρα πολλές.Καλύτερα νά ανέβει τόν Ολυμπο Δεκέμβριο μήνα...μέ κοντομάνικο!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.778
Πόντοι
32.478
Επιμένεις για πράγματα που δεν ξέρεις .

ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ .... ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ .... ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΛΙΔΕΣ ....

Δες τυχαίο καλό εστιατόριο στο μπουένος άϊρες ....

ένα καλούτσικο πιάτο του .... 4300 πέσος ... κάπου 115€ ..... όσο κάνει στο κολωνάκι και στην κηφισιά και στη γλυφάδα .......

εκτός κι αν μιλάς επιπέδου σουβλατζίδικου στη φυλής ή στη ρετσίνα ........

Αλλά αυτά δεν είναι "καλό εστιατόριο" και είναι κι εδώ φθηνό .......
Σίγουρα τα τοπ εστιατόρια στις περισσότερες χώρες έχουν ακριβές τιμές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εστιατόρια φθηνά που στα αντίστοιχα στην Ελλάδα θα πλήρωνες 3 και 4 φορές πιο πάνω. Παράδειγμα δες την εκπομπή του Δούση Εικόνες στο Κέηπ Τάουν. Εστιατόριο στην μαρίνα αντίστοιχο της Γλυφάδας είχε εμφιαλωμένο κρασί 15 ευρώ και πιάτα από 10 έως 15 ευρώ.
Προσωπικό παράδειγμα 2021 στην Αβάνα στο ξενοδοχείο Νασιονάλ που είναι το ιστορικότερο ξενοδοχείο και εχουν γυριστεί και πολλές ταινίες.
Δειπνο στο εστιατόριο 2 κυρίως μία σαλάτα και 2 μπύρες κάπου 18 ευρώ.
Πήγαινε να πιεις 2 μπύρες στην Μεγάλη Βρετανία και πες μου τιμές.
Στην πισίνα του ίδιου ξενοδοχείου ένα ολόκληρο κοτόπουλο 1300 γραμμάρια με ένα πιάτο ρύζι με σαλάτα 5 ευρώ. Με αυτό έτρωγαν 2 άτομα. Ένα μικρό ποτηρι μπύρα 40 λεπτά και μια κανάτα μπύρα 3 λίτρα που είχε κάνουλα και πάγο για να την κρατάει παγωμένη 3 ή 4 ευρώ.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.374
Πόντοι
1.056
Σίγουρα τα τοπ εστιατόρια στις περισσότερες χώρες έχουν ακριβές τιμές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εστιατόρια φθηνά που στα αντίστοιχα στην Ελλάδα θα πλήρωνες 3 και 4 φορές πιο πάνω. Παράδειγμα δες την εκπομπή του Δούση Εικόνες στο Κέηπ Τάουν. Εστιατόριο στην μαρίνα αντίστοιχο της Γλυφάδας είχε εμφιαλωμένο κρασί 15 ευρώ και πιάτα από 10 έως 15 ευρώ.
Προσωπικό παράδειγμα 2021 στην Αβάνα στο ξενοδοχείο Νασιονάλ που είναι το ιστορικότερο ξενοδοχείο και εχουν γυριστεί και πολλές ταινίες.
Δειπνο στο εστιατόριο 2 κυρίως μία σαλάτα και 2 μπύρες κάπου 18 ευρώ.
Πήγαινε να πιεις 2 μπύρες στην Μεγάλη Βρετανία και πες μου τιμές.
Στην πισίνα του ίδιου ξενοδοχείου ένα ολόκληρο κοτόπουλο 1300 γραμμάρια με ένα πιάτο ρύζι με σαλάτα 5 ευρώ. Με αυτό έτρωγαν 2 άτομα. Ένα μικρό ποτηρι μπύρα 40 λεπτά και μια κανάτα μπύρα 3 λίτρα που είχε κάνουλα και πάγο για να την κρατάει παγωμένη 3 ή 4 ευρώ.

άσχετο αλλά αυτός ο δουσης ζωαρα πρέπει να κάνει.....λογικά θα φορτώνει ωραία πιπινια τώρα που ειναι και επιχειρηματίας!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ μόνο με το σαντμαν και τον ωραίο συμφωνώ, και καμιά φορά με τον Ντόναλντ. Όλοι οι άλλοι ζούνε εκτός πραγματικότητας. Όλο για κάτι 59αρες γριές λένε.. Ότι οι φτωχοί γαμανε και ότι οι ελλεινιδες πάνε με όμορφους. Ότι να ναι
Αν δέν έχεις φράγκα,τό μόνο πού σού μένει είναι νά έχεις εμφάνιση.
Στήν περίπτωση πού είσαι φτωχός καί άσχημος,είσαι καταδικασμένος νά σέ αγνοούν.
Δέν τό ήξερα,ότι οι γκόμενες προτιμούν...τούς άσχημους!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για φαγητό που λέτε...
Μαγαζάρα για καλό φαγητό είναι το Κοράλλι στην Καλλιθέα, Κολοκοτρώνη 19. Μέσο όρο σε όλα ως πακέτο θα του βάλω 8 στα 10 για την σημερινή δυσκολη εποχή.
Λίγοι το ξέρουν.
Ο μόνος λόγος που δεν του βάζω 10/10 είναι επειδή κοιτάζω πολύ τις λεπτομέρειες σε οτιδήποτε. Ότι και να μου δώσουν να φάω, θα ξέρω με την πρώτη μπουκιά αν το μαγείρεψε άνδρας η γυναίκα, πόση ώρα πριν με ακρίβεια μισαώρου, τι έβαλε μέσα,
αν είναι κατεψυγμένο
ή οχι και αν αξίζει η τιμή του.
Αυτός είναι κι ο λόγος που όλες οι γυναίκες νιώθουν άχρηστες μπροστά μου στο φαγητό. Όλες με μισούν για αυτό. Μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά αυτή η κατάσταση.
Τις γαμάω σε όλα αλλά εκεί τις πονάει περισσότερο.
Είμαι πάρα πολύ απαιτητικός στο φαγητό. Πιο πολύ κι από το σεξ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
Έχεις απόλυτο δίκιο, όλοι στην κοσμάρα τους είναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σύναξη γιγάντων. Οι λοιποί είμαστε όλοι για τα μπάζα, θα περάσει τώρα το απορριμματοφόρο για να μας μαζέψει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παρατηρούμε την κόντρα μελών που προσπαθούν
να δείξουν ότι αξίζουν ως ιδεολογία και πράξεις. Συχνό φαινόμενο ο διαγωνισμός στα φόρουμ. :2funny:Αντί να κοιτούν να τα λένε ως έχουν θέλουν να τα λένε ως βολεύουν.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.778
Πόντοι
32.478
άσχετο αλλά αυτός ο δουσης ζωαρα πρέπει να κάνει.....λογικά θα φορτώνει ωραία πιπινια τώρα που ειναι και επιχειρηματίας!!
Σίγουρα κάνει ζωάρα αλλά ακούγεται ότι τον ξεσκονίζει τον κουραμπιέ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
Αν δέν έχεις φράγκα,τό μόνο πού σού μένει είναι νά έχεις εμφάνιση.
Στήν περίπτωση πού είσαι φτωχός καί άσχημος,είσαι καταδικασμένος νά σέ αγνοούν.
Δέν τό ήξερα,ότι οι γκόμενες προτιμούν...τούς άσχημους!

Αφού ο Λάκης ξέρει πολλούς φτωχούς και άσχημους που γαμανε 9αρια :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ότι οι φτωχοί γαμανε και ότι οι ελλεινιδες πάνε με όμορφους. Ότι να ναι
Έχει αποδειχθει μέσω της πραγματικότητας ότι η εμφάνιση δεν είναι πρωτεύον κριτήριο ανδρών για τις γυναίκες. Τώρα το τι λενε μερικοί πουθενάδες, οφείλεται στο ότι όταν βρίσκουν γκόμενα (και της τα σκάνε) θέλουν
να νιώθουν παίδαροι
κι αρχοντογαμηδες. :2funny:
Οι γκόμενες το γνωρίζουν αυτό όπως και το ποσό κομπλεξικοι ειναι οπότε
και τους χειραγωγούν (εύκολα). Το χρήμα, η ισχύ,
η εξουσία, οι δημόσιες σχέσεις κτλ προηγούνται της εμφάνισης. Συνεπώς ο ελεγχόμενος μαλάκας είναι νουμερο ένα στόχος γυναικών. Πλέον αποτελεί αξίωμα που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Αυτό τους πονάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom