Καταρχήν δε μιλάς όμορφα σε ένα μεγάλο άνθρωπο πρέπει να τον σέβεσαι.Την αλήθεια σου λένε οι άνθρωποι ακριβώς αυτά που σου λενε.Την ηλικία σου και πόσες φορές έχεις πάει στα μπουρδέλα σαν παιδάκι που μετράει τα παγωτά κάνεις.Αν έχουνε οι άνθρωποι την ηλικία που λες τι να Κάνουνε θα μπούνε σε ένα site θα Πάνε να πιούν ένα καφεδάκι να περάσει η ώρα. Εσυ που είσαι 24 χρονών και από το πρωί μέχρι το βράδυ είσαι εδώ ενώ θα έπρεπε να είσαι εξω και να ζεις τη ζωή σου τι κανεις Κλαψουρίζεις μιζεριάζεις ααα Και σε αυτή την μοναξιά σε κρατάνε συντροφιά αυτοί οι μεγάλοι άνθρωποι που βρίζεις.
εσυ τι πεταγεσαι ρε καθυστερημενη?αυτος ο αριστιπος αρχισε να μου την λεει χωρις λογο.Δε ειμαι καν απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδω μεσα μπαινω καποιες ωρες ετσι για χαβαλε επισης δε σε αφορα αν εγω μετραω ποσες παω,αι πηγαινε τωρα σε καναν καγκουρα γιατι καλο παιδι να θελεις δυσκολο να σου ριξει κανα πουτσο και μη ασχολησαι μαζι μου.
Και να ήταν μόνο αυτό.
Οι λανθασμένες απόψεις του σε άλλα θέματα (γυναίκες,πολεμικές τέχνες,σωματοδομή κλπ) είναι στενομυαλες έως και εμμονικές,αλλά το ξεροκέφαλο των απόψεων και η ισχυρογνωμοσυνη του είναι που πραγματικά κουράζουν.
Δεν βλέπει τα δικά του στραβά και επιρρίπτει ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση.
οι γκομενες δε το λεω μονο εγω εχουν χαλασει που ειναι το περιεργο πανω σε αυτο?επισης οι πολεμικες τεχνες δε ειναι κατι κακο απλα εγω δε ειμαι υπερ γιατι ειναι πραγμα βιαιο και ειμαι κατα της βιας επισης οσο για τη σωματοδωμη ναι θεωρω πως οι αδυνατοι αντρες ειναι ξενερωτοι αν ενας αντρας δε εχει δυνατο σωμα δε κανει τιποτα.
καλο παιδι ειναι αυτος που δε ειναι λαικοφατσα και γενικα αλητης και αυτος που δε συμβαβιζει με τα κωλοπροτυπα της μοδας ειτε ειναι στη μουσικη ειτε στο ντυσιμο.
εσυ τι πεταγεσαι ρε καθυστερημενη?αυτος ο αριστιπος αρχισε να μου την λεει χωρις λογο.Δε ειμαι καν απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδω μεσα μπαινω καποιες ωρες ετσι για χαβαλε επισης δε σε αφορα αν εγω μετραω ποσες παω,αι πηγαινε τωρα σε καναν καγκουρα γιατι καλο παιδι να θελεις δυσκολο να σου ριξει κανα πουτσο και μη ασχολησαι μαζι μου.
Βρε τσουτσέκι που κατουράς και νομίζεις ότι έχυσες Να σου πω κάτι για να ξέρεις δεν έχω κανένα πρόβλημα με άνδρες ηλικίες και τέτοια το μόνο που δε μου άρεσε ποτέ είναι οι χοντροί παπαπα.Και για μένα άντρας είναι αυτος που μπορεί να μαζέψει την κοιλιά του και το πουλί του.φιλακια
Βρε τσουτσέκι που κατουράς και νομίζεις ότι έχυσες Να σου πω κάτι για να ξέρεις δεν έχω κανένα πρόβλημα με άνδρες ηλικίες και τέτοια το μόνο που δε μου άρεσε ποτέ είναι οι χοντροί παπαπα.Και για μένα άντρας είναι αυτος που μπορεί να μαζέψει την κοιλιά του και το πουλί του.φιλακια
Δε μας χέζεις κυρά μου η κλασσική Ελληνίδα είσαι που πάει με γεροκαγκουρες απορώ όσες πάτε με αυτούς τι μυαλό διαθέτετε,εγώ πάλι δε δίνω αξία σε γκόμενες σα εσένα που θέλουν αλήτες άμα η γυναίκα δε θέλει το καλό το παιδί δε έχει καμία αξία.Δε είμαι χοντρός καταρχιν,λιγο παραπάνω είμαι,άμα ήμουν χοντρός δε θα έβγαζα μέχρι και 300 πους απς σε μια μέρα,όσο για τις καύλες 3 φορές τη μέρα έχω ορέξεις οπότε άστο μη μιλάς τίποτενια.
Δε με πετσοκοψε καθόλου γιατί εγώ μπορώ να βγάλω και 300 πους απς σε μια μέρα και το πέος μου είναι όλη τη ώρα καυλωμένο τώρα αν αυτό το Άνθρωπο τον λέτε χοντρό οκ.
Εγώ δε ακολουθώ τη μόδα δε ακούω Τραπ δε είναι λαικοφατσα αντίθετα έχω καλή φυσιογνωμία βλέπεις τώρα κάτι πιτσιρίκες που πάνε με καγκουροφατσες ντροπή να πηγαίνεις με τέτοιους δε έχουν αξία αυτές όλες και η Ούρσουλα τέτοια θα είναι ξεκάθαρα.
Δε μας χέζεις κυρά μου η κλασσική Ελληνίδα είσαι που πάει με γεροκαγκουρες απορώ όσες πάτε με αυτούς τι μυαλό διαθέτετε,εγώ πάλι δε δίνω αξία σε γκόμενες σα εσένα που θέλουν αλήτες άμα η γυναίκα δε θέλει το καλό το παιδί δε έχει καμία αξία.Δε είμαι χοντρός καταρχιν,λιγο παραπάνω είμαι,άμα ήμουν χοντρός δε θα έβγαζα μέχρι και 300 πους απς σε μια μέρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε με πετσοκοψε καθόλου γιατί εγώ μπορώ να βγάλω και 300 πους απς σε μια μέρα και το πέος μου είναι όλη τη ώρα καυλωμένο τώρα αν αυτό το Άνθρωπο τον λέτε χοντρό οκ.
Λοιπόν μπουχεσα σημείωνε. Δεν είμαι ο καλόγερος ή όπως τον λένε τον άνθρωπο. Από κάποια πράγματα που έχω γράψει κατά καιρούς ίσως να έχω αποκαλύψει ηλικία που είναι πολύ μικρότερη απ αυτή που θεωρείς ότι έχω ή το επάγγελμα μου και ναι έχω τελειώσει πολύ δυσκολότερη σχολή από εσένα ίσως την δυσκολότερη στην Ελλάδα. Και σημείωσε μια σημαντική λεπτομέρεια «έχω τελειώσει»για να μη μιλήσω για MSc ή διδακτορικό. Λεπτομέρειες δε θα δώσω ανώνυμοι είμαστε σε ένα φόρουμ για πουτανες άλλωστε. Ο τρόπος που μιλάς και δε με νοιάζει αν η ουρσουλα είναι γυναίκα ανώνυμοι είμαστε οπως είπα μπορεί να έχει μια μαλαπερδα δυο φορές η δικιά μου δείχνει άτομο με τρομερά συμπλέγματα. Τέλος αυτό που περιγράφεις ως καλό παιδί μάλλον για μουνικακας μου κάνει. Καλό παιδί δεν είναι τα χαρακτηριστικά αλλά η συμπεριφορά κι εδώ χάνεις.
Κρίμα σε όσους δεν έχουν δει ούτε από μακριά τέτοιες γκόμενες. Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Άλλο αν κοστίζουν .
Και πρέπει να έχεις ξοδέψει πολλά για να αποκτήσεις ύπαρξη για αυτές. Η πλέμπα, είναι ανύπαρκτοι .
Κρίμα σε όσους δεν έχουν δει ούτε από μακριά τέτοιες γκόμενες. Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Άλλο αν κοστίζουν .
Και πρέπει να έχεις ξοδέψει πολλά για να αποκτήσεις ύπαρξη για αυτές. Η πλέμπα, είναι ανύπαρκτοι .
Μεγαλωσα φτωχος και ταπεινος στη βαθια επαρχια, εχω αποκλεισει τετοιου ειδους γκομενες απο πολυ μικρος, δεν υπαρχει περιπτωση να μπλεξω με τετοια γκομενα
Το να με θελει αυτη, η πιθανοτητα ειναι 0.00000000001%
Το να τη θελησω εγω η πιθανοτητα ειναι 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001%
Οσο ενδιαφερουσα και αν ειναι ειμαστε απο αλλη παστα
Τύπε, ακόμη με τους καφέδες της δουλειάς είμεθα.
Περίμενε λίγο , να βγάλουμε τα σκραπ , να μπει το γυαλιστερό ποκάμισο , να τσουλήσει κανά μπουκάλι ξυνόμαυρο ... κάτι ...
να κάνουμε κεφάλι ... και βλέπουμε
Τύπε, ακόμη με τους καφέδες της δουλειάς είμεθα.
Περίμενε λίγο , να βγάλουμε τα σκραπ , να μπει το γυαλιστερό ποκάμισο , να τσουλήσει κανά μπουκάλι ξυνόμαυρο ... κάτι ...
να κάνουμε κεφάλι ... και βλέπουμε
Μπηκα σε ενα ταξι προχθες και πιασαμε κουβεντα. Ωραιος τυπος στα 54 χωρισμενος.
Πηγε η κουβεντα στις γυναικες και μου λεει παιζω τωρα με μια 50 χρονων με δικο της μαγαζι, μου ξεκαθαρισε πως αυτο που θελει πρωτιστως, εκτος απο καλο σεξ που θεωρει πρωταρχικο, ειναι ταξιδακια, μπουζουκια, φαγηταρες, ξενοδοχειαρες και γενικα καλοπεραση. Τα εβαλε κατω ο φιλος και μου λεει θελει χοντρικα απο τη μερια του 1500 ευρω το μηνα μονο για αυτα και ειναι σε διλλημμα αν το προχωρησει παρακατω...
Ειναι σα να προσπαθεις να δαμασεις αγριο αλογο, δεν κανουν καμια υποχωρηση, δηλαδη να μπει στα παπουτσια του αλλου να δει αν βγαινει για αυτα που ζηταει η οχι