Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Γενικά είσαι ο κλασσικός τοξικός άνθρωπος που τα έβαλε τώρα με έναν 24 χρόνο και το κακό είναι ότι σου λέω τι ισχύει και συνεχίζεις και βγάζεις συμπεράσματα και με κράζεις.
Επειδή βρήκες καινούργια καραμελιτσα. Τι σημαίνει 24χρονος δεν είσαι άντρας ρε κανένα νήπιο είσαι και θα τραυματιστεί η αθώα ψυχούλα σου. Κοιτα αν δεν έχεις βγάλει τριχουλες στα αρχιδακια σου τραβα στα χελωνονιτζακια εδώ το φόρουμ είναι για ενήλικες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εντάξει θα βρουν κάποιους που είναι 35 χρόνων και θα τους κάνουν όλα τα κέφια γιατί συνομιλικος τους 22-25 χρονων και να μένει μόνος του είναι δύσκολο έως αδύνατον στην Ελλάδα.
Σιγά μήν κάνουν όλα τά κέφια στόυς 35άρηδες,πολλοί από αυτούς είναι κότες.
Θά φοβούνται εν τω μεταξύ μήν τίς χάσουν,καί θά κάνουν "τουμπεκί" όπως συνήθως γίνεται.
Αυτοί μπροστά στίς γκόμενες είναι μαζεμένοι,καί στούς άνδρες τό παίζουν...βαρύ πεπόνι!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Επειδή βρήκες καινούργια καραμελιτσα. Τι σημαίνει 24χρονος δεν είσαι άντρας ρε κανένα νήπιο είσαι και θα τραυματιστεί η αθώα ψυχούλα σου. Κοιτα αν δεν έχεις βγάλει τριχουλες στα αρχιδακια σου τραβα στα χελωνονιτζακια εδώ το φόρουμ είναι για ενήλικες.
Άντρας είμαι ναι αλλά εσύ μπαίνεις εδώ μέσα για να μειώσεις έναν 24 χρόνων που εδώ που τα λέμε δε σου έκανε τίποτα ποτέ,με λες παθολογικά χοντρο χωρίς καν να ξέρεις πως φαίνεται το σώμα μου έξω,με λες αιώνιο φοιτητή ενώ δε ξέρεις καν πόσο δύσκολη είναι η σχολή μου σκέψου δίνει μάστερ αν τη τελειώσεις τι άλλο να σου πω?με λες τεμπέλη επειδή δε έχω βρει δουλειά,το ότι ψάχνω σε πούμε κάθε μέρα και έχω τρομερό άγχος δε μετράει?δε έχω βρει ακόμα γιατί πολλές επιχειρήσεις που πήγα και ρώτησα μου είπαν δε έχουμε κόσμο κοντευουμε να κλείσουμε άλλοι λένε έχω πάρει το γιο μου δε χρειάζομαι,εγώ ψάχνω καθημερινά και θεωρώ πως θα βρω γιατί το έχω μεγάλο άγχος και προσπαθώ,δε μπορείς όμως να με λες τεμπέλη χωρις καν να ξέρεις.Στο μόνο που έπεσες μέσα είναι ότι έχω κάποια κιλά παραπάνω που δε θα έπρεπε να τα είχα που και πάλι όχι παθολογικά χοντρος όπως λες λίγο παραπάνω μέχρι εκεί,δε με νοιάζει και πολύ όμως γιατί είμαι υπολογίσιμη ποσότητα και όχι κανας Φλώρος.Εμενα το μόνο που με νοιάζει είναι να τελειώσω τη σχολή μου και να βρω δουλειά όσο σπουδάζω γιατί μετά θα βρω από τη σχολή μου δουλειά,το σώμα το έχω χεσμενο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιγά μήν κάνουν όλα τά κέφια στόυς 35άρηδες,πολλοί από αυτούς είναι κότες.
Θά φοβούνται εν τω μεταξύ μήν τίς χάσουν,καί θά κάνουν "τουμπεκί" όπως συνήθως γίνεται.
Αυτοί μπροστά στίς γκόμενες είναι μαζεμένοι,καί στούς άνδρες τό παίζουν...βαρύ πεπόνι!
Όχι οι 35 αρηδες θα κάνουν όλα τα κέφια στις πιτσιρίκες δε κατάλαβες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
γιατί συνομιλικος τους 22-25 χρονων και να μένει μόνος του είναι δύσκολο έως αδύνατον στην Ελλάδα.
Εχει πολλους φοιτητες, μεταπτυχιακους, διδακτορικους που μενουν μονοι

Επισης, οσοι μενουν με συγκατοικο συνομηλικο ειναι και παλι οκ, οι γκομενες δε μπορουν αν μενεις με γονεις, αν μενεις με αλλον συνομηλικο δεν εχουν προβλημα

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
παλι με τις μαλακιες του τζιμακου ασχολειστε?:rockon::rockon:

ακομη να τον αρπαξουν οι Δασκαλοι απο τις φαβοριτες?:rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

Επισης, οσοι μενουν με συγκατοικο συνομηλικο ειναι και παλι οκ, οι γκομενες δε μπορουν αν μενεις με γονεις, αν μενεις με αλλον συνομηλικο δεν εχουν προβλημα
αν μενεις σε γκαρσονιέρα κάνοντας το σκατό παξιμάδι μόνο κ μόνο για να μένεις μόνος δεν νομίζω να ενθουσιάζονται και όλας
αλλά ναι ισως το προτιμούν από το να μενεις στο πατρικο

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
παλι με τις μαλακιες του τζιμακου ασχολειστε?:rockon::rockon:

ακομη να τον αρπαξουν οι Δασκαλοι απο τις φαβοριτες?:rockon::rockon::rockon:
Καλύτερα να σου ρίξουν έναν πουτσο και οι 2 δάσκαλοι μπας και ξασπρισεις λίγο.

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εδώ βλέπεις ακόμα καί αυτές οι χαριτωμένες μικρές,πού σερβίρουν καφέ στούς φούρνους,
όταν "σκάσει" κανένα καλό αμάξι,πάνε όλες μαζί 7-8 γκόμενες σερβιτόρες,πίσω από τόν πάγκο τού καφέ.
Καί σχολιάζουν τά πάντα γιά τόν κάτοχο...τού ακριβού αυτοκινήτου!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ο τύπος για τα 50 κουσούρια του έχει 51 δικαιολογίες.
Κουσουρια έχεις εσύ που ασχολησαι με έναν 24 χρόνο και τον μειώνεις χωρίς να σου έχει κάνει κάτι.Δε έχεις συναισθήματα και ψυχή πίστεψέ με μεγαλύτερο κουσουρι από αυτό δε υπάρχει.Εγω δουλειά θα βρω γιατί ψάχνω αβερτα και τη σχολή κάποια στιγμή θα τη τελειώσω γιατί διαβάζω αλλά εσύ άνθρωπος δε πρόκειται να γίνεις ποτέ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Οι περισσότεροι 22-25 χρονων πάντως μένουν με γονείς τώρα τι λες εσύ δε ξέρω.Οκ υπάρχουν και μερικοί 22-25 που μένουν μόνοι αλλά είναι λίγοι.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Για αυριο το πρωι εχω σχεδιο...
θα περπαταω σε εναν γνωστο πεζόδρομο στο κεντρο φρεσκοξυρισμένος στο προσωπο και με καλη ενδυμασία και θα ειμαι υπεραισιόδοξος και χαμογελαστός.θα μιλαω σε διαφορες κοπελες για ασχετα θεματα εξω απο βιτρινες καταστηματων κτλ.Στην συνεχεια θα καθισω σε μια καφετέρια και θα βαλω ενα ροζ λουλουδι πανω απο το αυτί μου ετσι για ομορφια.θα παραγγειλω τον καφέ μου και θα χαζογελάω σαν ηλιθιος.Ολη την ωρα θα ειμαι στο χαχαχα και χαχαχου.Θα εχω αυτη την θετική αύρα και αισιοδοξία που ειναι πολυ πιθανό να κανει τις γυναικες να ασχοληθουν με εμενα την ψυχή του μαγαζιου που θα ειμαι εγω.Αν δω οτι δεν εχει αποτελεσμα θα τα παιξω ολα για ολα.....Θα κανω οτι μιλαω στο τηλεφωνο και θα μιλαω σαν πουστης ενω ταυτοχρονα θα εχω ενα ακομα πιο χαζοχαρούμενο υφος λες και μου καθαριζουν αυγά.Ε δεν νομιζω καποια θα ασχοληθει αμα κανω την χαρουμενη αδερφη εκει μεσα

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Αυτός αν γινόταν πρωθυπουργός θα θέσπιζε νόμο υπερ της ανδρικής παχυσαρκίας και θα καταδίκαζε γραμμωμενους κλπ σε θάνατο
Μου αρέσει ότι ο δείκτης μάζας σώματος που είναι ιατρικός δείκτης όχι σε κοβω με το μάτι και λέω ότι είσαι παχουλοκομψος τους κατατάσσει στους παθολογικά παχύσαρκους και ισχυρίζονται ότι είναι και γυμνασμένοι γιατί κάνουν αερογαμίες ή κάτι που θεωρούν κάμψεις τέλος πάντων. Αν δεν ξέρουν τι σκατα είναι ο ΔΜΣ ας το γκουγκλάρουν το ρημάδι.

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Και το χειμώνα με τα κρύα οι ελλεινιδες θέλουν να έχεις το καλοριφέρ στο φουλ.. Γιατί κυκλοφορούν στο σπίτι με το κοντομάνικο. Οπότε βάλε αλλο ένα νοίκι καθε μήνα για θερμανση.. Γιατί αν δεν ανάψεις η καλοριφέρ η γκόμενα θα σε χωρίσει. Δεν βγαίνεις με ένα μισθό, ούτε καν με χιλιάρικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ταρίφας που δεν τη πέφτει σε καμία μέσα στο ταξί.. Μεγάλο καμάκι λεμε
Άσε που όταν πάνε για κατούρημα τραβάνε και το καζανάκι. Ξέρεις που έχει πάει η ΕΥΔΑΠ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Εδώ βλέπεις ακόμα καί αυτές οι χαριτωμένες μικρές,πού σερβίρουν καφέ στούς φούρνους,
όταν "σκάσει" κανένα καλό αμάξι,πάνε όλες μαζί 7-8 γκόμενες σερβιτόρες,πίσω από τόν πάγκο τού καφέ.
Καί σχολιάζουν τά πάντα γιά τόν κάτοχο...τού ακριβού αυτοκινήτου!
Καινούρια αυτοκίνητα .... μοντέλα μετά το 2018 ; ή για αρχαία λες ;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καινούρια αυτοκίνητα .... μοντέλα μετά το 2018 ; ή για αρχαία λες ;
Ναί ρε μιλάμε γιά τού 2020 καί μετά,στύλ δηλαδή 350 AMG,BMW i8 Electric καί τέτοια.
Αλλά καί πιό παλιά νά είναι άν μετράει τό αμάξι,οι γκόμενες παθαίνουν πλάκα. -Ετσι καί αλλιώς άσχετες είναι από αμάξια-
Διότι σού λέει γιά νά έχει τέτοιο αμάξι θά "κρατιέται" οικονομικά,άν καί αυτό δέν είναι πάντα αλήθεια,
όπως έχει γίνει τά τελευταία χρόνια...μέ τά αμάξια!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Ναί ρε μιλάμε γιά τού 2020 καί μετά,στύλ δηλαδή 350 AMG,BMW i8 Electric καί τέτοια.
Αλλά καί πιό παλιά νά είναι άν μετράει τό αμάξι,οι γκόμενες παθαίνουν πλάκα. -Ετσι καί αλλιώς άσχετες είναι από αμάξια-
Διότι σού λέει γιά νά έχει τέτοιο αμάξι θά "κρατιέται" οικονομικά,άν καί αυτό δέν είναι πάντα αλήθεια,
Το 90% όσων έχουν καλά αμάξια ..... πρόκεται εντός 5ετίας να έχουν το τέλος του μαμιδάκη ή της ελευθερουδάκη .... ή ... συνδιασμό !

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Παιζει και πολυ λιζινγκ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το 90% όσων έχουν καλά αμάξια ..... πρόκεται εντός 5ετίας να έχουν το τέλος του μαμιδάκη ή της ελευθερουδάκη .... ή ... συνδιασμό !
Καλά αυτό είναι τό μόνο σίγουρο,αλλά υπάρχουν κάτι "Σκατάδες" πού πούλησαν κάτι οικόπεδα τήν καλή επόχη. -Πρός τό αεροδρόμιο στά Σπάτα-
Καί έκλασαν στά φράγκα,ένα στέλεχος "Μεγάλης Ελληνικής" δισκογραφικής πού ξέρω,πρίν τήν Ολυμπιάδα πήρε περίπου 50Μ ευρώ. -30 στρέμματα-
Μούχλας ήταν...μαλάκας παραμένει!
Παιζει και πολυ λιζινγκ
Τό λίζινγκ γιά αυτούς πού ξέρουν από αμάξια,τά ξεχωρίζουν, -Οχι οι γκόμενες βέβαια-
έχουν πάνω τους...κάποια "σήματα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom