Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Μακριά από τέτοιες.Από μακρυά καλά είναι..
Μακριά από τέτοιες.Από μακρυά καλά είναι..
Τρολαρω ρε μλκ χαλάρωσεΕννοείς να κάνουνε τριολε?σε τι φάση?
Κάτω στις Ρόδες.Αυτό είναι το ταξί του Βλαδίμηρου? Τις γκομενες που τις έχει κρύψει?
Αν ήταν θα τον είχαν βρει τον χορηγουλη αυτές στον φούρνο και δε θα δούλευαν πίστεψέ με.Νομιζουν ότι αυτά που ζητάνε θα τα βρουν αλλά δε πρόκειται να τα βρουν παρθένες θα μείνουν αν συνεχίσουν να είναι έτσι.Καθόλου δέν τίς δικαιολογώ,απλά λέω αυτά πού μού λένε ότι απαιτούν καί όλοι τό ξέρουν αυτό,δέν τό λέω γιά νέο είναι γνωστό.
Ναί βλέπω καί τούς 35άρηδες 40άρηδες,μήν πώ καί παραπάνω πού ακόμα είναι στό πατρικό τους.
Σιγά μήν μείνουν στό ράφι,αυτές οι χαριτωμένες νεαρές εργαζόμενες στόν φούρνο.
Στό ράφι μένουν αυτές πού όλη μέρα κάθονται,καί δέν κάνουν τίποτα...απαιτώντας τά πάντα! -άν καί πολλές φορές αυτές είναι πιό τυχερές-
Καλά ότι η μάνα τούς βάζει λόγια είναι σίγουρο,τό έχω καταλάβει.
Τί δέν ανέχονται οι άλλοι νά τροφοδοτούν τίς γκόμενες,πλάκα κάνεις ? Σέρνονται από πίσω τους σάν Pet.
Αυτές στούς φούρνους σέ εμφάνιση,είναι από 6,5άρια έως μία πού είναι ξεκάθαρα 7.5άρι.
Εννοείται ότι "ακόμα" δέν έχουν χορηγό -μικρές είναι- αλλά από μαλάκες άλλο τίποτα...κάποιο βλάκα θά βρούν!
Για το αιώνιος φοιτητής, υπερβάλεις. Μπορεί να μην μπήκε με την πρώτη . Να έδωσε 2η ή και τρίτη φορά. Πάλι αν μπήκε ελλάδαΌχι απλά άκυρος ΝΑΥΑΓΙΟ είσαι. Είσαι 24 και λες ότι σπουδάζεις αν δεν σπουδάζεις ιατρική είσαι ήδη αιώνιος φοιτητής.
Βρε παπάρα είμαι σε δύσκολη σχολή πληροφορική με εργαστήρια ξέρεις πόσους και πόσες έχω στο τμήμα μου που είναι όχι 24 αλλά 27 χρόνων άρα μη μιλάς φίλε δε ξέρεις καν από σπουδές και φαίνεται αυτό.Οσο για το ότι είμαι κάποια κιλά πάνω αυτό δε σε αφορά βρε καραγκιόζη εμένα μαρεσει που είμαι έτσι γιατί πολύ απλά είμαι υπολογίσιμη ποσότητα και όχι κανας 70 κιλά που θα με είχαν όλοι για πέταμα.Οσο για τη δουλειά είμαι και εγώ υπέρ στο να βρω αλλά ξέρεις δε έχει ο πατέρας μου καμία επιχείρηση να βρω ήδη ή δε έχω κάνα κοινό γνωστό να μου βρει οπότε βρε χαλβά όπως ξέρεις δυσκολεύεται κάποιος που δε έχει επιχείρηση ο μπαμπάς του η δε έχει κοινούς γνωστούς να βρει.Θελω σα τρελός να βρω δουλειά και ψάχνω καθημερινά ώστε να βρω και πιστεύω θα βρω,εγώ δε είμαι κανας μπουλης που θέλω να ζω από τα λεφτά γονέων.Αν δε ξέρεις βρε γελοίε μη μιλάς.Όχι απλά άκυρος ΝΑΥΑΓΙΟ είσαι. Είσαι 24 και λες ότι σπουδάζεις αν δεν σπουδάζεις ιατρική είσαι ήδη αιώνιος φοιτητής. Λες ότι κάποια στιγμή θα πάρεις πτυχίο το οποίο μεταφράζεται ότι χρωστάς πάνω από 10 μαθήματα γιατί αν χρωστουσες λιγότερα θα έλεγες σε 1-2-3 εξεταστικές θα τελειώσω. Ο δείκτης μάζας σώματος μαρτυρά ότι είσαι παχύσαρκος δεύτερου βαθμού μιλάμε πλέον για παθολογική παχυσαρκία. Και αντί να κοιτάξεις να δεις τι θα κανεις με την κατάντια σου μας το παίζεις και ιστορία εδώ μέσα. Τραβα να πάρεις λοιπόν κανένα εικοσαρικακι απ το πορτοφόλι της μαμάς και σύρε για κανένα μπουρδελακι.
Και ΓεωπονιεςΓια το αιώνιος φοιτητής, υπερβάλεις. Μπορεί να μην μπήκε με την πρώτη . Να έδωσε 2η ή και τρίτη φορά. Πάλι αν μπήκε ελλάδα
από το χαλβά που σπυδάζει νομικά στο lse καλύτερος είναι .... ή ιατρική στην τσεχία/ουγγαρία/ρουμανία.
Και δεν είναι μόνο ιατρικές που είναι πάνω από 4 χρόνια. Οδοντιατρική είναι 5 όπως και πολλές του πολυτεχνείου.
Και Γεωπονιες
Ασε που τον ορεος24 τον κοβω για μαχιμο που μπορει να πηγε και φανταρος πριν τις σπουδες
Τώρα σου φαίνεται για μαθητής που θα έγραφε πάνω από 15 πανελλήνιες; Συνήθως τώρα σπουδάζουν στη σχολή που περνούν την πρώτη χρονιά δεν έχουν το σύστημα με τις δέσμες που κράταγες μαθήματα το 2000 που είχα περάσει οι περισσότεροι όντως με τη δεύτερη περνούσαν και υπήρχαν και μερικοί χαρά στο κουράγιο τους με τη τριτη. Όσο για τα αστέρια του Κόζιτσε συμφωνώ απόλυτα.Για το αιώνιος φοιτητής, υπερβάλεις. Μπορεί να μην μπήκε με την πρώτη . Να έδωσε 2η ή και τρίτη φορά. Πάλι αν μπήκε ελλάδα
από το χαλβά που σπυδάζει νομικά στο lse καλύτερος είναι .... ή ιατρική στην τσεχία/ουγγαρία/ρουμανία.
Και δεν είναι μόνο ιατρικές που είναι πάνω από 4 χρόνια. Οδοντιατρική είναι 5 όπως και πολλές του πολυτεχνείου.
Η σχολή μου είναι 5 χρόνια και αν τη τελειώσω δίνει μάστερ οπότε απαιτεί και πολλά χρονια για να τελειώσει γιατί είναι δύσκολη αλλά ο άχρηστος που με κρίνει αδερφέ μου δε ξέρει τη τυφλά του από σχολές,δε πειράζει αυτός δείχνει πόσο κακος είναι απεναντι σε έναν 24 χρόνο και όχι εγώ.Για το αιώνιος φοιτητής, υπερβάλεις. Μπορεί να μην μπήκε με την πρώτη . Να έδωσε 2η ή και τρίτη φορά. Πάλι αν μπήκε ελλάδα
Είσαι ο κλασικός ο άχρηστος ο Ελληναρας που για το κατάντημα του θα φταίει πάντα η πουτανα η κενωνία. Έλα σώπα τώρα η μαμά θα σου δώσει χαρτζιλικακι να πας στα κοριτσα.Βρε παπάρα είμαι σε δύσκολη σχολή πληροφορική με εργαστήρια ξέρεις πόσους και πόσες έχω στο τμήμα μου που είναι όχι 24 αλλά 27 χρόνων άρα μη μιλάς φίλε δε ξέρεις καν από σπουδές και φαίνεται αυτό.Οσο για το ότι είμαι κάποια κιλά πάνω αυτό δε σε αφορά βρε καραγκιόζη εμένα μαρεσει που είμαι έτσι γιατί πολύ απλά είμαι υπολογίσιμη ποσότητα και όχι κανας 70 κιλά που θα με είχαν όλοι για πέταμα.Οσο για τη δουλειά είμαι και εγώ υπέρ στο να βρω αλλά ξέρεις δε έχει ο πατέρας μου καμία επιχείρηση να βρω ήδη ή δε έχω κάνα κοινό γνωστό να μου βρει οπότε βρε χαλβά όπως ξέρεις δυσκολεύεται κάποιος που δε έχει επιχείρηση ο μπαμπάς του η δε έχει κοινούς γνωστούς να βρει.Θελω σα τρελός να βρω δουλειά και ψάχνω καθημερινά ώστε να βρω και πιστεύω θα βρω,εγώ δε είμαι κανας μπουλης που θέλω να ζω από τα λεφτά γονέων.Αν δε ξέρεις βρε γελοίε μη μιλάς.
Παρθένες ?Αν ήταν θα τον είχαν βρει τον χορηγουλη αυτές στον φούρνο και δε θα δούλευαν πίστεψέ με.Νομιζουν ότι αυτά που ζητάνε θα τα βρουν αλλά δε πρόκειται να τα βρουν παρθένες θα μείνουν αν συνεχίσουν να είναι έτσι.
Ποια κενωνια ρε παπάρα?δλδ άμα δε έχουν επιχείρηση οι γονείς μου να με βάλουν μέσα ή δε έχω κοινούς γνωστούς λογικό δεν είναι να αργήσω να βρω δουλειά σε σχέση με άλλους που τα έχουν αυτά?επίσης η σχολή μου είναι 5 χρόνια και δίνει μάστερ,είναι δύσκολη η σχολή μου αν τη τελειώσω θα παίρνω παρά πολλά λεφτά οπότε βουλωσετο.Εχω πολλούς και πολλες στη σχολή που είναι 24 και όχι μόνο 24 αλλά και 27 χρόνων.Δε είμαι καθόλου άχρηστος εγώ θα βρω δουλειά γιατί ψάχνω.Το ότι κάθεσαι και υποστηρίζεις τις Ελληνίδες με αυτά που ζητάνε δείχνει πόσο μαλακας είσαι.Μη ξαναστείλει μύνημα γιατί δε θα απαντήσω,δε μιλάω σε τοξικούς μαλακες.Είσαι ο κλασικός ο άχρηστος ο Ελληναρας που για το κατάντημα του θα φταίει πάντα η πουτανα η κενωνία. Έλα σώπα τώρα η μαμά θα σου δώσει χαρτζιλικακι να πας στα κοριτσα.
Ναι ξεπετες κάνουν συγουρα αλλά σχέση δε πρόκειται να κάνουν με αυτά που ζητάνε.Παρθένες ?
Πλάκα κάνεις,εγώ πιστεύω αυτές ότι τρώνε πολλές "Πουτσιές" από νέουλες,
απλά ψάχνουν τόν αγάμητο εργαζόμενο,μέ σπίτι δικό του,νά τού φορτωθούν!
Δε μου λες δουλίτσα που θες να σου βρει ο μπαμπάς μήπως του ζητάς να σε πάει κι απ το χεράκι στα μπουρδελακια. Η μαμά το ξέρει ;Ποια κενωνια ρε παπάρα?δλδ άμα δε έχουν επιχείρηση οι γονείς μου να με βάλουν μέσα ή δε έχω κοινούς γνωστούς λογικό δεν είναι να αργήσω να βρω δουλειά σε σχέση με άλλους που τα έχουν αυτά?επίσης η σχολή μου είναι 5 χρόνια και δίνει μάστερ,είναι δύσκολη η σχολή μου αν τη τελειώσω θα παίρνω παρά πολλά λεφτά οπότε βουλωσετο.Εχω πολλούς και πολλες στη σχολή που είναι 24 και όχι μόνο 24 αλλά και 27 χρόνων.Δε είμαι καθόλου άχρηστος εγώ θα βρω δουλειά γιατί ψάχνω.Το ότι κάθεσαι και υποστηρίζεις τις Ελληνίδες με αυτά που ζητάνε δείχνει πόσο μαλακας είσαι.Μη ξαναστείλει μύνημα γιατί δε θα απαντήσω,δε μιλάω σε τοξικούς μαλακες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ξεπετες κάνουν συγουρα αλλά σχέση δε πρόκειται να κάνουν με αυτά που ζητάνε.
δε μου τη βρισκει ο μπαμπας δουλεια μονος μου ψαχνω.Επισης στα μπουρδελακια εχω παει πολλες φορες και με λεφτα που ειχα βγαλει απο τη προηγουμενη δουλεια που ειχα οποτε μη μιλας.Στο λεω αν συνεχισεις τις ειρωνειες θα σου κανω αναφορα.Δε σου επιτεθηκα ωστε να επιτηθεσαι λεκτικα οκ?βγαζεις συμπερασματα για μενα που δε ισχιουν καν.Δε μου λες δουλίτσα που θες να σου βρει ο μπαμπάς μήπως του ζητάς να σε πάει κι απ το χεράκι στα μπουρδελακια. Η μαμά το ξέρει ;
γαμω την δυση τυπε
για ταυλανδη που λενε καποιοι οτι ειναι το μελλον επεσα πανω σε αυτο το βιντεο, οριστε και ο αλλος ο τυπος ο ψηλος για ευρωπαιος δειχνει, πηγε εκει και βρηκε γκομενακι
Κανε όσες θες εγώ αν δε γράψω στο ΜΠΟΥ δε χάνω και τίποτα στη ζωή μου εσυ μπορείς να το πεις αυτό ; Τώρα αν γράψω ότι σε 4 γραμμές έκανες 5 ορθογραφικά θα είμαι πάλι τοξικός ;δε μου τη βρισκει ο μπαμπας δουλεια μονος μου ψαχνω.Επισης στα μπουρδελακια εχω παει πολλες φορες και με λεφτα που ειχα βγαλει απο τη προηγουμενη δουλεια που ειχα οποτε μη μιλας.Στο λεω αν συνεχισεις τις ειρωνειες θα σου κανω αναφορα.Δε σου επιτεθηκα ωστε να επιτηθεσαι λεκτικα οκ?βγαζεις συμπερασματα για μενα που δε ισχιουν καν.
Δέν θά κάνουν σχέση μέ αυτά πού ζητάνε ?Ναι ξεπετες κάνουν συγουρα αλλά σχέση δε πρόκειται να κάνουν με αυτά που ζητάνε.
Γενικά είσαι ο κλασσικός τοξικός άνθρωπος που τα έβαλε τώρα με έναν 24 χρόνο και το κακό είναι ότι σου λέω τι ισχύει και συνεχίζεις και βγάζεις συμπεράσματα και με κράζεις.Κανε όσες θες εγώ αν δε γράψω στο ΜΠΟΥ δε χάνω και τίποτα στη ζωή μου εσυ μπορείς να το πεις αυτό ; Τώρα αν γράψω ότι σε 4 γραμμές έκανες 5 ορθογραφικά θα είμαι πάλι τοξικός ;
Εντάξει θα βρουν κάποιους που είναι 35 χρόνων και θα τους κάνουν όλα τα κέφια γιατί συνομιλικος τους 22-25 χρονων και να μένει μόνος του είναι δύσκολο έως αδύνατον στην Ελλάδα.Δέν θά κάνουν σχέση μέ αυτά πού ζητάνε ?
Ενα μινάκι θά βάλουν,θά φτιαχνούν "Τέζα" καί θά σού πώ εγώ,άν θά βρούν,όταν τό θέλουν πραγματικά!
Οι αγάμητοι είναι χιλιάδες,παρακαλάνε τίς ασχημομέτριες...πάρτο χαμπάρι!
πού έχει καλαμπόκι στη γλυφάδα;;;γυρισα απο περιπατο Γλυφαδα πριν απο λιγο. Οι περισσοτερες γκομενες βαμμενες κλοουν , κατι ποκεμον και κατι φαλαινες να το παιζουν . Και αναπολεις εποχες γυρω στο 2000. Καλα οι αντρες αλλο επιπεδο, οι μισοι γυναικωτοι με κινησεις αερινες , γυναικειες και κατι αλλοι 50 κιλα και 1,60 υψος ντυμενοι σαν βενζιναδες με τατου και καπελο να το παιζουν γκανγκστερ. Να κλαις και να γελας. Και το καλαμποκι 3 ευρω στη Γλυφαδα. Ρε μουνια....