Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Σε πιστεύω αδερφέ μου έχουν χαζεψει και οι μικρές πλέον και κοιτάνε λεφτά.Δε είναι όλοι οι 22-25 φλωροι εγώ δε έχω σχέση με Φλώρος τουλάχιστον εμφανησιακα οποία μου πει εμένα θέλω ο άλλος να δουλεύει να μένει μόνος να έχει χρόνο για βόλτες θα της την πω άσχημα της καριολας.
χέσε μας ρε τζιμάκο

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν ισχύει. Ακόμα και όλες τις πουτάνες στον κόσμο να γαμήσεις από 10 φορές την κάθε μια, θες και την γκόμενα/γκόμενες. Θες δηλαδή και το ποιοτικό γαμήσι με αλήθειες. Δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ να έχει βολευτεί μόνο με πουτάνες και να είναι χαρούμενος. Ακόμα κι οι νταβατζηδες εκνευρίζονται όταν η πουτάνα παρέχει υπηρεσίες που δεν είναι στο μενού. Το θεωρούν "νοθεία" έστω στην αρρωστημενη σχέση τους
με την πουτάνα. Οι άνδρες από την φύση τους είναι κυρίαρχα όντα. Αν δηλαδή δεν τον έχει κορυφή μια γκόμενα θα την βάλει πάτο. Αλλιώς είναι ΜΑΛΑΚΑΣ!

:rockon:
Άμα κάποιος έχει γαμησει σε πουτανες 1000 φορές και 2000 στη ζωή του πίστεψέ με έχει καλυφθεί σεξουαλικά και δε έχει καν ανάγκη τις έξω.Ο σαμπ δείχνει κάργα ότι θέλει να βρει γκόμενα για να γαμησει πράγμα που σημαίνει ότι σε πουτανες δε έχει πάει τόσες φορές όσες πρέπει για τη ηλικία του.Δες τον νέα σμιρνη έναν τύπο εδώ που έχει 1200 κριτικές σε 12 χρονια φαντάσου άλλες τόσες που απλά δε έχει γράψει,ο τύπος γαμαει πουτάνες κάργα και επειδή γαμαει δε έχει γκρινιάζει ούτε μια φορά για τις γκόμενες έξω ότι δε βρίσκει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το καλο όταν μεγαλώνεις είναι ότι οι ορμές πλέον δεν μπορούν να σε ελέγχουν και τις ελέγχεις εσύ. Δηλαδή πλέον οι γκόμενες είναι που είναι για γαμήσι, ένας λόγος παραπάνω να τις βλέπεις μόνο για αυτό. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Που σαι ρε Βλαντ ταξιτζή τι λέει έβαλες καμια Γκομενα στη κούρσα ?της την έπεσες?
δε παιζω μπαλα στο ταξι...λοιπον παιξε εκει με τον ντοναλντ και τα αυτοκινητάκια σου,καντε καμια κοντρα εκει και ασε με εμενα

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το καλο όταν μεγαλώνεις είναι ότι οι ορμές πλέον δεν μπορούν να σε ελέγχουν και τις ελέγχεις εσύ. Δηλαδή πλέον οι γκόμενες είναι που είναι για γαμήσι, ένας λόγος παραπάνω να τις βλέπεις μόνο για αυτό. :2funny:
Όντως όσο γερναει κάνεις ηρεμεί στις καύλες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε παιζω μπαλα στο ταξι...λοιπον παιξε εκει με τον ντοναλντ και τα αυτοκινητάκια σου,καντε καμια κοντρα εκει και ασε με εμενα
Εγώ μίλησα σε μια από τη σχολή μου φίλε άκουσα τον ντοναλντ

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Θες να στο πάρω αυτό στα γενέθλια σου?το καινούργιο σου όχημα να ξέρεις θα γαμησεις πολλές με αυτή τη αμαξαρα.

Συνημμένα

• shopping.jpeg
    shopping.jpeg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 18

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σε πιστεύω αδερφέ μου έχουν χαζεψει και οι μικρές πλέον και κοιτάνε λεφτά.Δε είναι όλοι οι 22-25 φλωροι εγώ δε έχω σχέση με Φλώρος τουλάχιστον εμφανησιακα οποία μου πει εμένα θέλω ο άλλος να δουλεύει να μένει μόνος να έχει χρόνο για βόλτες θα της την πω άσχημα της καριολας.
Δηλαδή εσύ θά πάς σέ μία χαριτωμένη νεαρή,καί θά τής πείς

-Δέν εργάζομαι -Αρα δέν έχω μία-
-Δέν μένω μόνος -Αρα δέν έχω χώρο-
-Δέν έχω χρόνο γιά βόλτες

Αυτή τί πρέπει νά σού απαντήσει ?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Όντως όσο γερναει κάνεις ηρεμεί στις καύλες.

Εγώ μίλησα σε μια από τη σχολή μου φίλε άκουσα τον ντοναλντ
μπραβο λεβέντη μου....συνεχισε τη καλη δουλεια και θα σε παω λουνα παρκ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άμα κάποιος έχει γαμησει σε πουτανες 1000 φορές και 2000 στη ζωή του πίστεψέ με έχει καλυφθεί σεξουαλικά και δε έχει καν ανάγκη τις έξω.
Ούτε αυτό ισχύει. Εγώ όπως
κι άλλοι χαρήκαμε γαμήσι από γκόμενες που τα κάναμε όλα κάργα με ποιότητα, ρεαλισμό και άπειρο χρόνο διότι γουστάραμε αμφότεροι.
Με τις πουτάνες όλα τα γαμήσια είναι στημένα και πάνε απατα ή μέτρια. Περνάς υπέροχα πολύ σπάνια. Άσε τώρα τι λέει ο καθένας για να εντυπωσιάσει ως γαμιάς. Μπορεί να είναι και ξελιγωμενος :2funny: Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και από τι μέταλλο είσαι. Αν θες να σωζεις πουτάνες ώστε να έχουν μια καλύτερη ζωή (σωτήρας) :2funny: ή να ερωτεύεσαι την δύστυχη που εσύ και μόνο αγάπησες (αγαπουλης) :2funny: ή να μάχεσαι με τα άλλα πελατακια για να βγεις καλύτερος (εραστάρας) :2funny: τότε το πρόβλημα έχει μπει πολύ βαθιά μέσα σου
και πρέπει να πας σε ειδικό. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

για τον συγκεκριμενο,να παει στις κουνιες

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Θα της πω ότι σπουδαζω πρώτον δεύτερον ότι ψάχνω για δουλειά και ότι είχα δουλέψει και στο παρελθόν και χρόνο για βόλτες έχω εκτός και αν βρω δουλειά με το ψάξιμο που έτσι ο χρονος μειώνεται για να πηγαίνω πολλές βόλτες.Δε νομίζω ότι είμαι και τόσο ακυρος για τα 24 μου οι περισσότεροι Ελληνες 24 κάπως έτσι είναι.Αμα θέλουν οι καριολες στο φούρνο να πάνε με 35 αρηδες που αυτοί και μόνο μένουν και δουλεύουν και θα σκιστουν να βρουν χρονο για βόλτες γιατί βρήκε πιτσιρικα και κάνει όλα τα χατίρια.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ούτε αυτό ισχύει. Εγώ όπως
κι άλλοι χαρήκαμε γαμήσι από γκόμενες που τα κάναμε όλα κάργα με ποιότητα, ρεαλισμό και άπειρο χρόνο διότι γουστάραμε αμφότεροι.
Με τις πουτάνες όλα τα γαμήσια είναι στημένα και πάνε απατα ή μέτρια. Περνάς υπέροχα πολύ σπάνια. Άσε τώρα τι λέει ο καθένας για να εντυπωσιάσει ως γαμιάς. Μπορεί να είναι και ξελιγωμενος :2funny: Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και από τι μέταλλο είσαι. Αν θες να σωζεις πουτάνες ώστε να έχουν μια καλύτερη ζωή (σωτήρας) :2funny: ή να ερωτεύεσαι την δύστυχη που εσύ και μόνο αγάπησες (αγαπουλης) :2funny: ή να μάχεσαι με τα άλλα πελατακια για να βγεις καλύτερος (εραστάρας) :2funny: τότε το πρόβλημα έχει μπει πολύ βαθιά μέσα σου
και πρέπει να πας σε ειδικό. :rockon:
Λες και οι γκόμενες έξω δε κοιτάνε όλες τα λεφτά,έλα μωρέ τώρα μη μας τρελαίνεις.Μονο οι χοντρές δε κοιτάνε τα λεφτά.Τωρα άμα γαμαγες όλο χοντρές πάσο εγώ δε τις θέλω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λες και οι γκόμενες έξω δε κοιτάνε όλες τα λεφτά,έλα μωρέ τώρα μη μας τρελαίνεις.Μονο οι χοντρές δε κοιτάνε τα λεφτά.Τωρα άμα γαμαγες όλο χοντρές πάσο εγώ δε τις θέλω.
Τι σχέση έχει αυτό που έγραψα με αυτό που απάντησες; για γαμήσι λέμε. Πώς μπήκαν τα λεφτά στην συζήτηση; :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τι σχέση έχει αυτό που έγραψα με αυτό που απάντησες; για γαμήσι λέμε. Πώς μπήκαν τα λεφτά στην συζήτηση; :2funny:
Γιατί για γαμησι πιστεύεις θα σου κάτσει η άλλη έτσι?θέλουν κεράσματα πρώτα ταξίδια ρούχα και μετά δε παίζουν έτσι να σου κάτσουν καμία μόνο τίποτα χοντρες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Θα της πω ότι σπουδαζω πρώτον δεύτερον ότι ψάχνω για δουλειά και ότι είχα δουλέψει και στο παρελθόν και χρόνο για βόλτες έχω εκτός και αν βρω δουλειά με το ψάξιμο που έτσι ο χρονος μειώνεται για να πηγαίνω πολλές βόλτες.Δε νομίζω ότι είμαι και τόσο ακυρος για τα 24 μου οι περισσότεροι Ελληνες 24 κάπως έτσι είναι.Αμα θέλουν οι καριολες στο φούρνο να πάνε με 35 αρηδες που αυτοί και μόνο μένουν και δουλεύουν και θα σκιστουν να βρουν χρονο για βόλτες γιατί βρήκε πιτσιρικα και κάνει όλα τα χατίρια.
Νά ξέρεις επειδή καί επαγγελματικά,μιλάω μέ πολλές νεαρές κοπέλες,
αυτά δέν "Περνάνε" στίς γκόμενες...έχουν ξεψαρώσει πολύ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί για γαμησι πιστεύεις θα σου κάτσει η άλλη έτσι?θέλουν κεράσματα πρώτα ταξίδια ρούχα και μετά δε παίζουν έτσι να σου κάτσουν καμία μόνο τίποτα χοντρες.
Για γαμήσι βρισκεις μια χαρά όταν ψάχνεσαι. Άλλο που θέλουν μετα εξασφάλιση. Μην τα μπερδεύεις. Πάω να αράξω. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Νά ξέρεις επειδή καί επαγγελματικά,μιλάω μέ πολλές νεαρές κοπέλες,
αυτά δέν "Περνάνε" στίς γκόμενες...έχουν ξεψαρώσει πολύ!
Το ξέρω ρε αυτές για να πάνε μαζί σου θέλουν δουλειά και κατά προτίμηση καλή δεύτερον να μένεις μόνο και να είσαι όλη μέρα μαζί τους εκτός της δουλειάς με αυτά που ζητάνε στο ράφι θα μείνουν μόνο άμα βρουν κάνα παππού 40 χρόνων να τους κάνει όλα τα χατίρια γιατί είναι πιτσιρίκες.Σε ένα βίντεο ρωτάει ένας φλωρακος που το παίζει ινφλουενσερ ρώτησε μια πόσα θέλει να βγάζει ο άλλος για να βγει μαζί της και είπε 3000 ευρώ δλδ ντροπή έχουν ξεφύγει στο ράφι θα μείνουν οι καριολες και ήταν και μέτρια εμφανησιακα άντε ένα 6 αρι.

Για γαμήσι βρισκεις μια χαρά όταν ψάχνεσαι. Άλλο που θέλουν μετα εξασφάλιση. Μην τα μπερδεύεις. Πάω να αράξω. :rockon:
Εντάξει μπορεί να υπάρχουν για γαμησι απλό χωρίς να κοιτάνε τα λεφτά αλλά είναι λίγες και πάλι ξύπνησαν σχεδόν όλες τώρα αδερφέ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
παρτη απο το χερι ρε τζιμάκο πεταξου εκει σε ενα ζαχαροπλαστειο παρτης ενα καταιφι και τραβα για σπιτι μετα...αιντε...ολα εγω θα στα λεω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom