Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δέν κατάλαβες,αυτοί οι φούρνοι είναι πολύ "Κυριλέ" έχουν νά πιείς καφέ,γλυκά κτλ
Είναι Bakery-Coffee δηλαδή,ξέρεις σάν αυτά πού έχουν ανοίξει τά τελευταία χρόνια.
Καλά τά φράγκα λίγο πολύ,καί οι πολύ μικρές γκόμενες τά κοιτάνε...μήν νομίζεις!
οχι και ολες αλλα καποιες ναι,χαλασαν ρε μλκ και οι πιτσιρικες τι να πεις.Δε υπαρχει ελπιδα με τις ελληνιδες δλδ ειναι δυνατον να ζητανε απο συνομιλικο τους 22-25 χρονων αγορι να μενει μονος?που στο διαολο τα εχουν δει αυτα?ενταξει πες το να δουλευει οκ και εμενα μαρεσει η δουλεια αλλα οχι ρε φιλε να μενει και μονος ο αλλος απο πιτσιρικας επισης αμα ο αλλος δουλευει να τους πουμε οτι δε εχει χρονο για βολτες οπως θελουν ελεος δλδ με τα ναυαγια τις ελληνιδες.Καλυτερα παμε στη ζουγκλα ολοι εμεις οι αντρες να τη πεφτουμε σε αρκουδες και μαιμουδες περισσοτερες πιθανοτητες θα εχουμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δε έμπλεξα ρε δε της μίλησα καν εγώ και ούτε πρόκειται δε ξαναπάω να φλερτάρω μπάζα ποτέ είναι τριπλός ο πόνος άμα σου ρίξουν χιλοπιτα πατσαβουρες εντάξει να σου ρίξει χιλοπιτα 6 αρακι και πανω αλλά όχι μπαζο ρε αδερφέ.
Στο έχω ξαναπεί ότι είσαι κομπλεξικος. Δεν μασάω τα λόγια μου. Έχεις μεγάλη κομπλα με το σώμα σου ενώ δεν θα έπρεπε εκτός αν είσαι τέρας που δεν νομίζω.
Να κόψεις το σβέρκο σου να αδυνατίσεις. Είναι πολλοί σαν εσένα που επειδή είναι μπουχεσες ή απλά παχουλοί δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Σε πονά όχι το άκυρο της χοντρής μπαζολας αλλά ενδόμυχα στο υποσυνείδητο σου το ότι θες να είσαι καλύτερος της και να στο επιβεβαιώσει αυτή!!!
Η συναισθηματική σου ωριμότητα αγγίζει το μηδέν. Για αυτό θες μουναρες να κωλοτριβεσαι. Διότι θες να γίνεις αποδεκτός από αυτές!!! Να ξεχάσεις το οποιο πάχος σου με όχημα αυτές!!! Συνεπώς δεν έχεις ενηλικιωθεί συναισθηματικά και μέχρι τότε θα γράφεις μαλακίες. Πρέπει να πας βήμα βήμα. Άσε τις μουναρες και πήγαινε σε μια απλή γκόμενα.
Αυτά. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
οχι και ολες αλλα καποιες ναι,χαλασαν ρε μλκ και οι πιτσιρικες τι να πεις.Δε υπαρχει ελπιδα με τις ελληνιδες δλδ ειναι δυνατον να ζητανε απο συνομιλικο τους 22-25 χρονων αγορι να μενει μονος?που στο διαολο τα εχουν δει αυτα?ενταξει πες το να δουλευει οκ και εμενα μαρεσει η δουλεια αλλα οχι ρε φιλε να μενει και μονος ο αλλος απο πιτσιρικας επισης αμα ο αλλος δουλευει να τους πουμε οτι δε εχει χρονο για βολτες οπως θελουν ελεος δλδ με τα ναυαγια τις ελληνιδες.Καλυτερα παμε στη ζουγκλα ολοι εμεις οι αντρες να τη πεφτουμε σε αρκουδες και μαιμουδες περισσοτερες πιθανοτητες θα εχουμε.
Στήν Ολλανδία πού ήμουν εγώ τά παιδιά 20 χρονών καί πάνω οι γονείς,τούς δίνουν "κλωτσιά" καί μένουν μόνα τους.
Βέβαια έχουν άλλες παροχές εκεί,είναι ντροπή στήν Ολλανδία νέος πάνω από 20-22 χρονών,νά μένει στό πατρικό του.
Εχουν εντελώς διαφορετική...νοοτροπία από εμάς!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Στο έχω ξαναπεί ότι είσαι κομπλεξικος. Δεν μασάω τα λόγια μου. Έχεις μεγάλη κομπλα με το σώμα σου ενώ δεν θα έπρεπε εκτός αν είσαι τέρας που δεν νομίζω.
Να κόψεις το σβέρκο σου να αδυνατίσεις. Είναι πολλοί σαν εσένα που επειδή είναι μπουχεσες ή απλά παχουλοί δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Σε πονά όχι το άκυρο της χοντρής μπαζολας αλλά ενδόμυχα στο υποσυνείδητο σου το ότι θες να είσαι καλύτερος της και να στο επιβεβαιώσει αυτή!!!
Η συναισθηματική σου ωριμότητα αγγίζει το μηδέν. Για αυτό θες μουναρες να κωλοτριβεσαι. Διότι θες να γίνεις αποδεκτός από αυτές!!! Να ξεχάσεις το οποιο πάχος σου με όχημα αυτές!!! Συνεπώς δεν έχεις ενηλικιωθεί συναισθηματικά και μέχρι τότε θα γράφεις μαλακίες. Πρέπει να πας βήμα βήμα. Άσε τις μουναρες και πήγαινε σε μια απλή γκόμενα.
Αυτά. :rockon:
Δε θέλω μουναρα θέλω ένα 6 αρι είναι πολύ δλδ?οι χοντρές όχι δε μαρεσουν,η γυναίκα αυτό που έχει να δειξει είναι η ενφανηση της αν είναι χοντρή γαμησετα.Ο άντρας δε έχει να δείξει εμφάνηση σε γυναίκα αλλά φράγκα να κερνάει κλπ κλπ.Παρτο χαμπαρι μόνο οι χοντρές δε κοιτάνε φράγκα οι μέτριες και οι ωραίες από 6-10 κοιτάνε ξεκάθαρα φράγκα.Οχι τέρας δε είναι γυμνάζομαι έχω μπράτσα απλά έχω κάποια κιλά παραπάνω όχι κάτι το φοβερό.Εμενα μια γκόμενα μου αρκεί απλά να μη είναι χοντρή αν είναι λεπτή η κανονική όπως και να είναι στη φάτσα δε με νοιάζει μια χαρά πάω αρκεί να μη είναι χοντρή,εγώ μπάζα θεωρώ τις χοντρές.Αν με αυτό που λέω θεωρείς πως έχω απαιτήσεις οκ τι να σου πω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο μόνος λόγος που οι γυναίκες υπάρχουν στον πλανήτη είναι για αναπαραγωγή και να μεγαλώνουν τα μικρά παρεχοντας στήριξη στον άνδρα τους. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και δεν έχουν κάνει τίποτα σοβαρο ως υπάρξεις. Τυχαιοτητες και ημίμετρα Είναι εντελώς άχρηστες ή στην καλύτερη ημιάχρηστες. Διαρκώς ζητούν βοήθεια σε όλα, κλαψουριζουν, απαιτούν
και λουφαρουν. Είναι ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΕΣ για λίγα πράγματα. Αν ήταν για περισσότερα θα είχαν κάνει και περισσότερα. Ότι έχουν πετύχει βασίζεται σε αγώνες κλαψας ως προς την αναγνώρισή τους. :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: ALX4

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Μάγκες, μην ακούτε όσους τυχάρπαστους σας λένε μαλακίες να κάνετε και να ράνετε στην ζωή σας ώστε
να σας κοιτάξουν γκόμενες δίνοντας συμβουλές αόριστες. :2funny: Όποιος ξέρει μιλάει με επιχειρήματα και γεγονότα. Αυτοί με πρόσχημα/προπέτασμα καπνού
την δήθεν σοβαρότητα
και την μούφα αξιοπρέπεια, προσπαθούν να σας κρατήσουν στο σκοτάδι επειδή δεν σταυρώνουν ΠΟΤΕ γκόμενα και ζηλεύουν.
Αυτοί που τα λένε αυτά είναι δειλοί και θεωρητικοί αμπελοφιλόσοφοι. :2funny:Πληρώνουν διαρκώς πατσαβούρες ή πουτάνες
για να το παίζουν εραστές. Άλλον τρόπο δεν έχουν.
Με την Ντονάλντια μέθοδο όλα είναι απλά. Ο καθένας βρίσκει να γαμήσει. Αρκεί
να ρίχνεται. Πας, ρίχνεσαι
σε οποια σου αρέσει και στα αρχίδια σου όλα. :rockon:
Αν παει καλά το πράγμα, γαμάς. Αν δεν πάει, έφυγε
η γκόμενα, παει λέμε, πήρε πούλο και εσύ πας
σε άλλη. Δεν υπάρχει καμία μα καμία απολύτως αρνητική συνέπεια. Οι γυναίκες μισούν την Ντονάλντια μέθοδο διότι τρέμουν μην βρείτε άλλη λόγω ανασφάλειας και θέλουν να σας έχουν στο βρακί τους. Οι άνδρες που υποτιμούν
την μέθοδο είναι χεστηδες
και δειλοί. Γίνε Ντόναλντ
και γάμα. Είναι απλό. Δεν θες να γίνεις Ντόναλντ; δέσε μια πέτρα στο λαιμό σου
με αυτα που θα βιώσεις στον γυναικοκεντρισμό.

:rockon:
ρε τον Δασκαλο:rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Στήν Ολλανδία πού ήμουν εγώ τά παιδιά 20 χρονών καί πάνω οι γονείς,τούς δίνουν "κλωτσιά" καί μένουν μόνα τους.
Βέβαια έχουν άλλες παροχές εκεί,είναι ντροπή στήν Ολλανδία νέος πάνω από 20-22 χρονών,νά μένει στό πατρικό του.
Εχουν εντελώς διαφορετική...νοοτροπία από εμάς!
Ναι όμως άλλο Ολλανδία και άλλο Ελλάδα εδώ ο μέσος 20-25 μένει με γονείς ξεκάθαρα.Εχουν να φάνε κλοτσιά οι καριολες στον φούρνο αυτές που μίλησες από τους άντρες άστα να πάνε εκτός και αν βρουν 35 Άρη και 40 Άρη αυτοί ναι μένουν μόνοι εργάζονται και θα σκιστουν να βρουν χρόνο για βόλτες μόνο και μόνο που βρήκαν πιτσιρίκες νεαρες 22-25 ετών.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ο ένας δάσκαλος συμπληρώνει τον άλλον. :rockon:
Με τη μόνη διαφορά ότι εσύ έχεις γαμησει 20-30 γκόμενες και έχεις πάει 1000 φορές σε πουτανες ενώ ο σαμπ γκόμενα ούτε μια και πουτανες άντε να έχει πάει 50 φορές στα 40 του και πολλές μπορεί να λέω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με τη μόνη διαφορά ότι εσύ έχεις γαμησει 20-30 γκόμενες και έχεις πάει 1000 φορές σε πουτανες ενώ ο σαμπ γκόμενα ούτε μια και πουτανες άντε να έχει πάει 50 φορές στα 40 του και πολλές μπορεί να λέω.
Εγώ βλέπω ότι κάποιες απαντήσεις του είναι από έξυπνες μέχρι έμπειρες.
Ο τύπος αν δεν είναι τρολ να κρατά το νήμα, τότε σίγουρα δεν είναι τόσο λούζερ.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Δε θέλω μουναρα θέλω ένα 6 αρι είναι πολύ δλδ?οι χοντρές όχι δε μαρεσουν,η γυναίκα αυτό που έχει να δειξει είναι η ενφανηση της αν είναι χοντρή γαμησετα.Ο άντρας δε έχει να δείξει εμφάνηση σε γυναίκα αλλά φράγκα να κερνάει κλπ κλπ.Παρτο χαμπαρι μόνο οι χοντρές δε κοιτάνε φράγκα οι μέτριες και οι ωραίες από 6-10 κοιτάνε ξεκάθαρα φράγκα.Οχι τέρας δε είναι γυμνάζομαι έχω μπράτσα απλά έχω κάποια κιλά παραπάνω όχι κάτι το φοβερό.Εμενα μια γκόμενα μου αρκεί απλά να μη είναι χοντρή αν είναι λεπτή η κανονική όπως και να είναι στη φάτσα δε με νοιάζει μια χαρά πάω αρκεί να μη είναι χοντρή,εγώ μπάζα θεωρώ τις χοντρές.Αν με αυτό που λέω θεωρείς πως έχω απαιτήσεις οκ τι να σου πω.
Τζιμακο προσεχε να μην σε πιασουν οι δυο Δασκαλοι απο τις φαβοριτες οσο κανεις οτι δεν τους παρακολουθεις:rockon::rockon:

προσεχε:rockon::rockon::rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες δεν μπορούν ποτέ μόνες τους να ικανοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους και ακριβώς γι'αυτό χρειάζονται τους άνδρες!!! Ουδέποτε μας είδαν ως κάτι άλλο πλην υπερσπανίων εξαιρέσεων, εκτός όταν ερωτεύονται. Κάτι που διαρκεί λίγο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ βλέπω ότι κάποιες απαντήσεις του είναι από έξυπνες μέχρι έμπειρες.
Ο τύπος αν δεν είναι τρολ να κρατά το νήμα, τότε σίγουρα δεν είναι τόσο λούζερ.
Είναι καλό παιδί αλλά δε έχει γαμησει γκόμενες συγουρα,τώρα πουτανες δε ξέρω μπορει να έχει γαμησει αλλά και πάλι όχι πολλες φορές για τη ηλικία του θεωρώ αλλιώς δε θα γκρινιαζε συνέχεια άμα πας σε πουτανες παρα πολελς φορές δε σε νοιάζουν οι έξω γκομενες αυτός κάνει σα να έχει τις έξω τέρμα αναγκη.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμακο προσεχε να μην σε πιασουν οι δυο Δασκαλοι απο τις φαβοριτες οσο κανεις οτι δεν τους παρακολουθεις:rockon::rockon:

προσεχε:rockon::rockon::rockon:
Έμπαινες στους 2 δασκάλους?θα τους αφηνες να σε πάρουν μια παρτουζα ας πούμε? Ο ένας να γαμαει το κωλο σου και ο άλλος το στόμα σου χαχαχα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ναι όμως άλλο Ολλανδία και άλλο Ελλάδα εδώ ο μέσος 20-25 μένει με γονείς ξεκάθαρα.Εχουν να φάνε κλοτσιά οι καριολες στον φούρνο αυτές που μίλησες από τους άντρες άστα να πάνε εκτός και αν βρουν 35 Άρη και 40 Άρη αυτοί ναι μένουν μόνοι εργάζονται και θα σκιστουν να βρουν χρόνο για βόλτες μόνο και μόνο που βρήκαν πιτσιρίκες νεαρες 22-25 ετών.
Από ποιόν θά φάνε κλωτσιά,από τούς 22-25 χρονών ?
Αυτοί είναι σάν φλώροι καί πουστάκια οι πιό πολλοί,ενώ αυτές είναι χαριτωμένες καί τίς θέλουν.
Αλλά αυτές άν δέν έχουν εργασία οι γκόμενοι,νά μένουν μόνοι,καί νά τίς πηγαίνουν βόλτες συνέχεια,
τούς γράφουν...στό μουνί τους! -Αυτές μού τά λένε δέν τά λέω εγώ,5 γκόμενες μού τό είπαν-

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Έμπαινες στους 2 δασκάλους?θα τους αφηνες να σε πάρουν μια παρτουζα ας πούμε? Ο ένας να γαμαει το κωλο σου και ο άλλος το στόμα σου χαχαχα
α εσυ θες τραβηγμα φαβοριτων μεχρι τερμα πανω παλιοπαιδο:rockon::rockon::rockon:

Δασκαλε ανελαβε:rockon::rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Το θέμα δεν είναι τι ζητάνε, να βλέπεις τι παίρνουνε στο τέλος.
Οι περισσότερες δεν παίρνουν αυτό που ζητάνε είτε γιατί το πακέτο που ζητάνε υπάρχει μόνο στη φαντασία τους,
είτε γιατί αν υπάρχει δεν μπορούν αυτές να το διεκδικήσουν με τα δικά τους προσόντα.
δεν εχει σημασια τι θελουν στη φαντασία τους αλλα σε τι ανταποκρίνονται.Βεβαια αν εισαι καποιος που δεν "κουμπώνει" με την φαντασια τους,και σε αφησουν για εναν τετοιον,εκει θελει λεπτους χειρισμους για να βγεις απο πανω.Και
αν το χειριστεις σωστα,θα βγεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
άμα πας σε πουτανες παρα πολελς φορές δε σε νοιάζουν οι έξω γκομενες αυτός κάνει σα να έχει τις έξω τέρμα αναγκη.
Δεν ισχύει. Ακόμα και όλες τις πουτάνες στον κόσμο να γαμήσεις από 10 φορές την κάθε μια, θες και την γκόμενα/γκόμενες. Θες δηλαδή και το ποιοτικό γαμήσι με αλήθειες. Δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ να έχει βολευτεί μόνο με πουτάνες και να είναι χαρούμενος. Ακόμα κι οι νταβατζηδες εκνευρίζονται όταν η πουτάνα παρέχει υπηρεσίες που δεν είναι στο μενού. Το θεωρούν "νοθεία" έστω στην αρρωστημενη σχέση τους
με την πουτάνα. Ο άνδρας από την φύση του είναι κυρίαρχο ον. Αν δηλαδή δεν τον έχει κορυφή μια γκόμενα θα την βάλει πάτο. Αλλιώς είναι ΜΑΛΑΚΑΣ!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Από ποιόν θά φάνε κλωτσιά,από τούς 22-25 χρονών ?
Αυτοί είναι σάν φλώροι καί πουστάκια οι πιό πολλοί,ενώ αυτές είναι χαριτωμένες καί τίς θέλουν.
Αλλά αυτές άν δέν έχουν εργασία οι γκόμενοι,νά μένουν μόνοι,καί νά τίς πηγαίνουν βόλτες συνέχεια,
τούς γράφουν...στό μουνί τους! -Αυτές μού τά λένε δέν τά λέω εγώ,5 γκόμενες μού τό είπαν-
Σε πιστεύω αδερφέ μου έχουν χαζεψει και οι μικρές πλέον και κοιτάνε λεφτά.Δε είναι όλοι οι 22-25 φλωροι εγώ δε έχω σχέση με Φλώρος τουλάχιστον εμφανησιακα οποία μου πει εμένα θέλω ο άλλος να δουλεύει να μένει μόνος να έχει χρόνο για βόλτες θα της την πω άσχημα της καριολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom