επίσης από την μικρή μου καθημερινή πλέον τριβή ως τώρα στο καμάκι απο κοντά έχω εντυπωσιαστεί με το πόσο εύκολο μου είναι να μιλήσω σε όποια γουστάρω μέρα με τη μέρα και πόσο ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ είμαι ακόμα και αν φάω άκυρο με συνοπτικές διαδικασίες. Πραγματικά αποκτάει κανείς αυτή την ανοσία στο άκυρο που έχει κάνει λόγο ο Ντόναλντ!
Νομίζω ότι όταν έχεις κάποια τριβή, δεν υπάρχει άκυρο . Αποκτάς και αυτοπεποίθηση . ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΣΥ ΓΑΜΑΣ.
ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ.
Ενώ η χ γκόμενα, μπορεί να ετοιμάζεται για το ντιβάνι του ψυχίατρου, τα μουρλόχαπα και τα σκυλογατιά που θα ενημερώσουν την αστυνομία,
όταν τα τινάξει , για να την πάρουν , να τη θάψει ο δήμος σε ομαδικό τάφο .
Οι περισσότερες ελληνίδες ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ. Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν . Δεν έχουν σαβουαρ βιβρ. Αν τους μιλήσεις, χωρίς να σε έχει συστήσει η χωριανή ..... ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ .... ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΛΟΙΑ/ΑΓΕΝΗ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ .... ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ......
Δική τους η χασούρα. Αυτές χάνουν έναν άνδρα που ενδιαφέρεται . ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
Αυτές ..... ετοιμάζουν το γατοφάϊ για να το απλώσουν στα πεζοδρόμια και κάτω από αυτοκίνητα ......
Η ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ , ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΝ για τους έμπειρους στο καμάκι .
Αυτό , είναι πολύ πιο πάνω .... από την "ανοσία στα άκυρα" .