Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
παρτη απο το χερι ρε τζιμάκο πεταξου εκει σε ενα ζαχαροπλαστειο παρτης ενα καταιφι και τραβα για σπιτι μετα...αιντε...ολα εγω θα στα λεω?
Να της το πάω με το πηρούνι αγαπητέ μου ταριφακο?

Συνημμένα

• kataifi.jpg
    kataifi.jpg
    78,3 KB · Εμφανίσεις: 17

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Γι'αυτό και οι πολλες πάνε με τους λίγους που έχουν κάποια λεφτά και οι πολλοί που παίρνουν το πολύ 600 ευρώ δε βρίσκουν τίποτα.
φίλε μου, εάν καλείσαι να επιβιώσεις με 600 Ευρώ, πίστεψε με, έχεις ΠΟΛΥ μεγαλύτερα προβλήματα απτο να γκομενίσεις....Είναι δύσκολη η ψυχολογία εάν βιοπαλεύεις, δεν μπορούν εύκολα όλοι να έχουν τα κέφια και την άνεση να περνάνε ωραία καθημερινά....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
φίλε μου, εάν καλείσαι να επιβιώσεις με 600 Ευρώ, πίστεψε με, έχεις ΠΟΛΥ μεγαλύτερα προβλήματα απτο να γκομενίσεις....Είναι δύσκολη η ψυχολογία εάν βιοπαλεύεις, δεν μπορούν εύκολα όλοι να έχουν τα κέφια και την άνεση να περνάνε ωραία καθημερινά....
Δε έχω αυτό το σκοπό γι'αυτό σπουδάζω ώστε να τελειώσω τη σχολή κάποια στιγμή και μέχρι αυτή τη στιγμή που τη τελειώσω να κάνω τα πρόχειρα επαγγέλματα που σου δίνουν ένα απλό χαρτζιλίκι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το ξέρω ρε αυτές για να πάνε μαζί σου θέλουν δουλειά και κατά προτίμηση καλή δεύτερον να μένεις μόνο και να είσαι όλη μέρα μαζί τους εκτός της δουλειάς με αυτά που ζητάνε στο ράφι θα μείνουν μόνο άμα βρουν κάνα παππού 40 χρόνων να τους κάνει όλα τα χατίρια γιατί είναι πιτσιρίκες.Σε ένα βίντεο ρωτάει ένας φλωρακος που το παίζει ινφλουενσερ ρώτησε μια πόσα θέλει να βγάζει ο άλλος για να βγει μαζί της και είπε 3000 ευρώ δλδ ντροπή έχουν ξεφύγει στο ράφι θα μείνουν οι καριολες και ήταν και μέτρια εμφανησιακα άντε ένα 6 αρι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντάξει μπορεί να υπάρχουν για γαμησι απλό χωρίς να κοιτάνε τα λεφτά αλλά είναι λίγες και πάλι ξύπνησαν σχεδόν όλες τώρα αδερφέ.
Οχι ρέ εντάξει αυτές στόν φούρνο μού έχουν πεί,άν βγάζει ο άλλος πάνω από 700-800 ευρώ είναι Ok.
Οι άλλες όμως πού μιλάω -Οι πιο πολλές είναι μουσικοί- θέλουν full πακέτο αυτές...τίς ξεχνάς!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οχι ρέ εντάξει αυτές στόν φούρνο μού έχουν πεί,άν βγάζει ο άλλος πάνω από 700-800 ευρώ είναι Ok.
Οι άλλες όμως πού μιλάω -Οι πιο πολλές είναι μουσικοί- θέλουν full πακέτο αυτές...τίς ξεχνάς!
Εγώ βλέπω τις υποστηρίζεις ρε φίλε ενώ ξέρεις ότι έχουν χαζεψει.Ξερεις πολλούς 22-25 να μένουν μόνοι τους ξαναρωτάω?αυτές στο φούρνο θα μείνουν με 2 γατες στο τέλος γιατί κανείς 22-25 δε μένει μόνος στη Ελλάδα.Ας πάνε Ολλανδία να βρούνε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.550
Πόντοι
3.656
επίσης από την μικρή μου καθημερινή πλέον τριβή ως τώρα στο καμάκι απο κοντά έχω εντυπωσιαστεί με το πόσο εύκολο μου είναι να μιλήσω σε όποια γουστάρω μέρα με τη μέρα και πόσο ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ είμαι ακόμα και αν φάω άκυρο με συνοπτικές διαδικασίες. Πραγματικά αποκτάει κανείς αυτή την ανοσία στο άκυρο που έχει κάνει λόγο ο Ντόναλντ!
Νομίζω ότι όταν έχεις κάποια τριβή, δεν υπάρχει άκυρο . Αποκτάς και αυτοπεποίθηση . ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΣΥ ΓΑΜΑΣ.
ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ.
Ενώ η χ γκόμενα, μπορεί να ετοιμάζεται για το ντιβάνι του ψυχίατρου, τα μουρλόχαπα και τα σκυλογατιά που θα ενημερώσουν την αστυνομία,
όταν τα τινάξει , για να την πάρουν , να τη θάψει ο δήμος σε ομαδικό τάφο .

Οι περισσότερες ελληνίδες ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ. Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν . Δεν έχουν σαβουαρ βιβρ. Αν τους μιλήσεις, χωρίς να σε έχει συστήσει η χωριανή ..... ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ .... ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΛΟΙΑ/ΑΓΕΝΗ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ .... ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ......

Δική τους η χασούρα. Αυτές χάνουν έναν άνδρα που ενδιαφέρεται . ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
Αυτές ..... ετοιμάζουν το γατοφάϊ για να το απλώσουν στα πεζοδρόμια και κάτω από αυτοκίνητα ......

Η ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ , ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΝ για τους έμπειρους στο καμάκι .
Αυτό , είναι πολύ πιο πάνω .... από την "ανοσία στα άκυρα" .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ βλέπω τις υποστηρίζεις ρε φίλε ενώ ξέρεις ότι έχουν χαζεψει.Ξερεις πολλούς 22-25 να μένουν μόνοι τους ξαναρωτάω?αυτές στο φούρνο θα μείνουν με 2 γατες στο τέλος γιατί κανείς 22-25 δε μένει μόνος στη Ελλάδα.Ας πάνε Ολλανδία να βρούνε.
Αυτές θά πάνε μέ τόν 30άχρονο,πού εργάζεται,
καί θά παίρνει 700-800 ευρώ λογικά,οι άλλοι πού είναι άνεργοι είναι πολύ δύσκολο νά έχουν γκόμενα,
ούτε τσιγάρα νά πάρουν δέν θά έχουν...γκόμενα θέλουν!
Καθόλου δέν τίς υποστιρίζω,σού λέω τό τί μού λένε νά μήν τά πω ?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Δηλαδή εσύ θά πάς σέ μία χαριτωμένη νεαρή,καί θά τής πείς

-Δέν εργάζομαι -Αρα δέν έχω μία-
-Δέν μένω μόνος -Αρα δέν έχω χώρο-
-Δέν έχω χρόνο γιά βόλτες

Αυτή τί πρέπει νά σού απαντήσει ?
που ξέρεις, μην είναι και πιο πιθανό να σου κάτσει έτσι παρά εάν πλοιρείς τις παπαριές που είπε (που ούτε η ίδια θα τα πιστεύει)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
που ξέρεις, μην είναι και πιο πιθανό να σου κάτσει έτσι παρά εάν πλοιρείς τις παπαριές που είπε (που ούτε η ίδια θα τα πιστεύει)
Μπά μήν τό λές,έχω πάθει πλάκα μέ αυτά πού μού λένε,
τά πιστεύουν αυτές,θά τούς βάζει λόγια καί η μάνα τους...άρα καταλαβαίνεις!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Δε έχω αυτό το σκοπό γι'αυτό σπουδάζω ώστε να τελειώσω τη σχολή κάποια στιγμή και μέχρι αυτή τη στιγμή που τη τελειώσω να κάνω τα πρόχειρα επαγγέλματα που σου δίνουν ένα απλό χαρτζιλίκι.
Όσο επενδύεις στον εαυτό σου και την εξέλιξη σου, τόσο καλύτερα θα σου ρθουν τα πράγματα (εντάξει, παίζει ρόλο και η τύχη).
Εάν ήταν σωστοί οι κόποι σου, θα τους εξαργυρώσεις εν καιρώ!
Αλλά προσπάθησε να απολαύσεις τη ζωή και ως έχει τώρα-όλοι μας λίγο πολύ αγωνιστήκαμε προκειμένου να ξεπεράσουμε διάφορα θέματα μας, να μπορούμε να γαμάμε, να βγάζουμε γκόμενες που μας αρέσουν κλπ.
Μη κάνεις το λάθος να σκέφτεσαι τι 'θέλουν αυτές' αλλά τι ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ για τον εαυτό σου, τι θα κάνει ΕΣΕΝΑ χαρούμενο.
Μη λες 'θέλουν αδύνατους και λεφτάδες' αλλά δες το ανάποδα 'θέλω ν αδυνατίσω και να είμαι οικονομικά άνετος για ΕΜΕΝΑ!'

Πίστεψε με, σέβομαι αυτά που λες και την κατάσταση που περιγράφεις, εγώ μονάχα ένα μπορώ να σου πω:
Μην περιμένεις να πλουτίσεις για να ευτυχήσεις, φρόντισε να ευτυχείς όπως μπορείς με ό,τι έχεις ενώ προσπαθείς και για τα άλλα! Ο άνθρωπος που περνάει ωραία και απολαμβάνει τη ζωη του, φαίνεται, και είναι πάντα ελκυστικός!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτές θά πάνε μέ τόν 30άχρονο,πού εργάζεται,
καί θά παίρνει 700-800 ευρώ λογικά,οι άλλοι πού είναι άνεργοι είναι πολύ δύσκολο νά έχουν γκόμενα,
ούτε τσιγάρα νά πάρουν δέν θά έχουν...γκόμενα θέλουν!
Καθόλου δέν τίς υποστιρίζω,σού λέω τό τί μού λένε νά μήν τά πω ?
Να τα πεις αλλά να μη δικαιολογείς τα στάνταρ τους κανένα αγόρι 22-25 δε μενει μόνος στη Ελλάδα δλδ έλεος αν δε καταλαβαίνεις αυτό έχεις θέμα και εσύ και αυτές.Δε πρόκειται να βρουν συνομιλικο τους μόνο κάναν 35 Άρη και αν τις αντέξει και αυτός με αυτά που ζητάνε.Στο ράφι μένουν κάτι τέτοιες τόσο απλά.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όσο επενδύεις στον εαυτό σου και την εξέλιξη σου, τόσο καλύτερα θα σου ρθουν τα πράγματα (εντάξει, παίζει ρόλο και η τύχη).
Εάν ήταν σωστοί οι κόποι σου, θα τους εξαργυρώσεις εν καιρώ!
Αλλά προσπάθησε να απολαύσεις τη ζωή και ως έχει τώρα-όλοι μας λίγο πολύ αγωνιστήκαμε προκειμένου να ξεπεράσουμε διάφορα θέματα μας, να μπορούμε να γαμάμε, να βγάζουμε γκόμενες που μας αρέσουν κλπ.
Μη κάνεις το λάθος να σκέφτεσαι τι 'θέλουν αυτές' αλλά τι ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ για τον εαυτό σου, τι θα κάνει ΕΣΕΝΑ χαρούμενο.
Μη λες 'θέλουν αδύνατους και λεφτάδες' αλλά δες το ανάποδα 'θέλω ν αδυνατίσω και να είμαι οικονομικά άνετος για ΕΜΕΝΑ!'

Πίστεψε με, σέβομαι αυτά που λες και την κατάσταση που περιγράφεις, εγώ μονάχα ένα μπορώ να σου πω:
Μην περιμένεις να πλουτίσεις για να ευτυχήσεις, φρόντισε να ευτυχείς όπως μπορείς με ό,τι έχεις ενώ προσπαθείς και για τα άλλα! Ο άνθρωπος που περνάει ωραία και απολαμβάνει τη ζωη του, φαίνεται, και είναι πάντα ελκυστικός!
Έχεις απόλυτα δικιο σε ότι λες και μπράβο σου φίλε ξέρεις πολλά πράγματα.Δε θέλουν τους αδύνατους τους φραγκατους θέλουν αδερφέ.Στο άντρα δε μετράει η εμφάνηση αλλά το πορτοφόλι στη γυναίκα δε μετράει το πορτοφόλι αλλά η εμφάνηση.Ετσι πάει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μπά μήν τό λές,έχω πάθει πλάκα μέ αυτά πού μού λένε,
τά πιστεύουν αυτές,θά τούς βάζει λόγια καί η μάνα τους...άρα καταλαβαίνεις!
Η μάνα τους η καριολα τους βάζει λόγια.Επειδη παλιά το 1980 και 1990 κάναν σχέσεις από έρωτα και όχι για τα λεφτά τώρα όλες αυτές οι μανάδες μετάνιωσαν που δε βρήκαν φραγκατο και τα λένε στις κόρες τους μη την πατήσουν και αυτές τις ακούνε σα ηλίθιες.Οχι τα πιστεύουν αυτά που ζητάνε αλλά το θέμα είναι ότι δε θα τα βρουν εύκολα γιατί πλέον λίγοι χορηγοί υπάρχουν σχεδόν κανεις δε ανέχεται να τροφοδοτεί την άλλην αν δε ειναι καραμουναρα.Παραδειγμα η μαρικελι μια καριολα ινφλουενσερ θα αρέσει συγουρα σε φραγκατους και θα έχει χορηγούς γιατί είναι 9-10αρι αλλά οι μέτριες 6-7 σα αυτές στο φουρνο δε έχουν χορηγούς γι'αυτό και δουλεύουν αλλιώς θα είχαν τον μαλακα να τρώνε τα φράγκα του.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.039
Πόντοι
206
1698195300966.png

για ταυλανδη που λενε καποιοι οτι ειναι το μελλον επεσα πανω σε αυτο το βιντεο, οριστε και ο αλλος ο τυπος ο ψηλος για ευρωπαιος δειχνει, πηγε εκει και βρηκε γκομενακι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Δε έμπλεξα ρε δε της μίλησα καν εγώ και ούτε πρόκειται δε ξαναπάω να φλερτάρω μπάζα ποτέ είναι τριπλός ο πόνος άμα σου ρίξουν χιλοπιτα πατσαβουρες εντάξει να σου ρίξει χιλοπιτα 6 αρακι και πανω αλλά όχι μπαζο ρε αδερφέ.
Από μακρυά καλά είναι..

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
976
Πόντοι
81
Νομίζω ότι όταν έχεις κάποια τριβή, δεν υπάρχει άκυρο . Αποκτάς και αυτοπεποίθηση . ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΣΥ ΓΑΜΑΣ.
ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ.
Ενώ η χ γκόμενα, μπορεί να ετοιμάζεται για το ντιβάνι του ψυχίατρου, τα μουρλόχαπα και τα σκυλογατιά που θα ενημερώσουν την αστυνομία,
όταν τα τινάξει , για να την πάρουν , να τη θάψει ο δήμος σε ομαδικό τάφο .

Οι περισσότερες ελληνίδες ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ. Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν . Δεν έχουν σαβουαρ βιβρ. Αν τους μιλήσεις, χωρίς να σε έχει συστήσει η χωριανή ..... ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ .... ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΛΟΙΑ/ΑΓΕΝΗ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ .... ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ......

Δική τους η χασούρα. Αυτές χάνουν έναν άνδρα που ενδιαφέρεται . ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
Αυτές ..... ετοιμάζουν το γατοφάϊ για να το απλώσουν στα πεζοδρόμια και κάτω από αυτοκίνητα ......

Η ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ , ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΝ για τους έμπειρους στο καμάκι .
Αυτό , είναι πολύ πιο πάνω .... από την "ανοσία στα άκυρα" .
Αυτό.Οσοι δεν έχουν βγει παρά έξω , δεν καταλαβαίνουν ότι σαν λαός είμαστε ξινόμουτρος,δεν χαμογελάμε,δεν έχουμε την τυπική ευγένεια με έναν άγνωστο.Προχθες καθόμουν σε μια μπυραρία και στο ακριβώς διπλανό τραπέζι,μου χαμογελάγε μια κοπέλα που συνοδευόταν και η πλάκα ήταν ότι μου χαμογελάγε κι αυτός.Αυτο που είναι φυσιολογικό έξω ,εδώ πιάστηκα να μου φαίνεται παράξενο κ άρχισε να μου μπαίνουν σκέψεις τι θέλει,θέλουν αυτοί τώρα;Απλή γνωριμία;παρτουζα;Αυτό είχα να το ζήσω έξω δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια,ίσως κ δεκαετία.
Ζωντας σε μια κοινωνία μέσα στην καθημερινή ένταση,στα νεύρα κ στο καουμποιλικι των οδηγών και που σε βλέπουν όλοι ως ανταγωνιστή κ ως χρήμα κ μετά βλέποντας τα ξινόμουτρα των Ελληνίδων που είναι 6αρια κ την έχουν δει 9αρια, συγνώμη δεν μου κάνει να πάω να μιλήσω.Ουτε με προδιαθέτουν ούτε θέλω να ανεβάσω κι άλλο το ψυχώ τους.Ειμαστε ένας λαός αποπατος σε όλα τα επίπεδα,οι μισοί ψάχνουμε να φάμε τον άλλον σε δουλειές,από τα καύσιμα στα βενζινάδικα μέχρι τις μισόαδειες συσκευασίες στα τρόφιμα και την αποφυγη φόρων κ αποδείξεων,η χώρα είναι ένα ναυάγιο στα οικονομικά που αν είσαι σωστός δεν επιβιώνεις κ διαβάζω εδώ μέσα κάτι σεντόνια ότι οι κοπέλες ψάχνουν άντρες με 3Κ στο παντελόνι κ δικό τους σπίτι κ ιχ κτλ...δεν παν να γαμηθουν λέω εγώ;αυτές από ποια σπίτια προέρχονται;τι εισοδήματα βγάζουν;τι φέρνουν στο τραπέζι όταν θα δώσω;θα κάτσω να προσαρμοστώ στα θέλω της καθεμιάς;Χίλιες φορές μόνος ή να παντρευτώ ξένη αν είναι να έχω τέτοιο Ψυχώ δίπλα μου κ να μου σπάει κ τα νεύρα.Αν είναι να ανέβεις κατηγορία κ να βγάζεις λεφτά πρέπει να το κάνεις συνειδητά για τον εαυτό σου κ μόνο.Αν το κάνεις για γυναίκα αυτό λέγεται μουνοπρεπεια κ δεν θα έχει τέλος διότι θα μπεις σε έναν ατελείωτο ανταγωνισμό με τύπους που θα βγάζουν πολύ περισσότερα από εσένα κ θα κινδυνεύεις να σου κλέψουν την χαμουρα που θα έχεις δίπλα σου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.983
Πόντοι
3.656
1698195300966.png

για ταυλανδη που λενε καποιοι οτι ειναι το μελλον επεσα πανω σε αυτο το βιντεο, οριστε και ο αλλος ο τυπος ο ψηλος για ευρωπαιος δειχνει, πηγε εκει και βρηκε γκομενακι

Αυτός τώρα πήγε στην άκρη του κόσμου...για να βρει αυτό το νανομπαζο; :dunno:

Μπορώ να τον δικαιολογήσω...μόνο εαν έχει μικροφαλλία

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Να τα πεις αλλά να μη δικαιολογείς τα στάνταρ τους κανένα αγόρι 22-25 δε μενει μόνος στη Ελλάδα δλδ έλεος αν δε καταλαβαίνεις αυτό έχεις θέμα και εσύ και αυτές.Δε πρόκειται να βρουν συνομιλικο τους μόνο κάναν 35 Άρη και αν τις αντέξει και αυτός με αυτά που ζητάνε.Στο ράφι μένουν κάτι τέτοιες τόσο απλά.
Καθόλου δέν τίς δικαιολογώ,απλά λέω αυτά πού μού λένε ότι απαιτούν καί όλοι τό ξέρουν αυτό,δέν τό λέω γιά νέο είναι γνωστό.
Ναί βλέπω καί τούς 35άρηδες 40άρηδες,μήν πώ καί παραπάνω πού ακόμα είναι στό πατρικό τους.
Σιγά μήν μείνουν στό ράφι,αυτές οι χαριτωμένες νεαρές εργαζόμενες στόν φούρνο.
Στό ράφι μένουν αυτές πού όλη μέρα κάθονται,καί δέν κάνουν τίποτα...απαιτώντας τά πάντα! -άν καί πολλές φορές αυτές είναι πιό τυχερές-

Η μάνα τους η καριολα τους βάζει λόγια.Επειδη παλιά το 1980 και 1990 κάναν σχέσεις από έρωτα και όχι για τα λεφτά τώρα όλες αυτές οι μανάδες μετάνιωσαν που δε βρήκαν φραγκατο και τα λένε στις κόρες τους μη την πατήσουν και αυτές τις ακούνε σα ηλίθιες.Οχι τα πιστεύουν αυτά που ζητάνε αλλά το θέμα είναι ότι δε θα τα βρουν εύκολα γιατί πλέον λίγοι χορηγοί υπάρχουν σχεδόν κανεις δε ανέχεται να τροφοδοτεί την άλλην αν δε ειναι καραμουναρα.Παραδειγμα η μαρικελι μια καριολα ινφλουενσερ θα αρέσει συγουρα σε φραγκατους και θα έχει χορηγούς γιατί είναι 9-10αρι αλλά οι μέτριες 6-7 σα αυτές στο φουρνο δε έχουν χορηγούς γι'αυτό και δουλεύουν αλλιώς θα είχαν τον μαλακα να τρώνε τα φράγκα του.
Καλά ότι η μάνα τούς βάζει λόγια είναι σίγουρο,τό έχω καταλάβει.
Τί δέν ανέχονται οι άλλοι νά τροφοδοτούν τίς γκόμενες,πλάκα κάνεις ? Σέρνονται από πίσω τους σάν Pet.
Αυτές στούς φούρνους σέ εμφάνιση,είναι από 6,5άρια έως μία πού είναι ξεκάθαρα 7.5άρι.
Εννοείται ότι "ακόμα" δέν έχουν χορηγό -μικρές είναι- αλλά από μαλάκες άλλο τίποτα...κάποιο βλάκα θά βρούν!

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Θα της πω ότι σπουδαζω πρώτον δεύτερον ότι ψάχνω για δουλειά και ότι είχα δουλέψει και στο παρελθόν και χρόνο για βόλτες έχω εκτός και αν βρω δουλειά με το ψάξιμο που έτσι ο χρονος μειώνεται για να πηγαίνω πολλές βόλτες.Δε νομίζω ότι είμαι και τόσο ακυρος για τα 24 μου οι περισσότεροι Ελληνες 24 κάπως έτσι είναι.Αμα θέλουν οι καριολες στο φούρνο να πάνε με 35 αρηδες που αυτοί και μόνο μένουν και δουλεύουν και θα σκιστουν να βρουν χρονο για βόλτες γιατί βρήκε πιτσιρικα και κάνει όλα τα χατίρια.
Όχι απλά άκυρος ΝΑΥΑΓΙΟ είσαι. Είσαι 24 και λες ότι σπουδάζεις αν δεν σπουδάζεις ιατρική είσαι ήδη αιώνιος φοιτητής. Λες ότι κάποια στιγμή θα πάρεις πτυχίο το οποίο μεταφράζεται ότι χρωστάς πάνω από 10 μαθήματα γιατί αν χρωστουσες λιγότερα θα έλεγες σε 1-2-3 εξεταστικές θα τελειώσω. Ο δείκτης μάζας σώματος μαρτυρά ότι είσαι παχύσαρκος δεύτερου βαθμού μιλάμε πλέον για παθολογική παχυσαρκία. Και αντί να κοιτάξεις να δεις τι θα κανεις με την κατάντια σου μας το παίζεις και ιστορία εδώ μέσα. Τραβα να πάρεις λοιπόν κανένα εικοσαρικακι απ το πορτοφόλι της μαμάς και σύρε για κανένα μπουρδελακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom