Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
σίγουρα δεν είναι το 90% διαθέσιμο, αλλά δεν είναι και το 90% μη διαθέσιμο όπως όλες αυτές που παίζουν με τα κινητα
Παρανόησα το αρχικό σου μήνυμα, sorry.
Και για να απαντήσω με το ερώτημά σου το αρχικό: ρίχνε ένα σπαστό χαμόγελο αν στρέψει το βλέμμα σου σε σένα, και δες αντίδραση, εκεί θα καταλάβεις αν παίρνει για παρακάτω, ακόμη και αν μιλάει στο κινητό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
https://www.reddit.com/r/greece/comments/17h734g
1698395331508.png

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Μια χαρά τις φλερτάρουν, απλά όχι αυτοί που θέλουν.
Πηγαίνει ο Donald ...(αν ήσουν μάγκας θα σε λέγαμε Don of Bourdela αλλά τώρα είσαι Donald απλά) και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Τους την πέφτουν στα social αρκετοί. Έβλεπα από σαβούρες που πίστευαν ότι είχαν τύχη με μένα οι οποίες ήταν 5άρια και 6άρια.
Γενικά τόσο άνδρες όσο και γυναίκες έχουν αποβλακωθεί, νομίζουν ότι αξίζουν πολύ παραπάνω από αυτό που είναι.

Αναλογικά δηλαδή κάποιος με post doc, 6 figure εισόδημα τον χρόνο και γυμνασμένο σώμα τι θα έπρεπε να απαιτεί?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έχεις γνωρίσει όλες τις γυναίκες στα social ώστε να μπορείς να γνωρίσεις ότι ΟΛΕΣ είναι σκατόμπαζα και ΟΛΕΣ είναι τρελές; Αν το έχεις κάνει, να το συζητήσουμε και να θεωρήσουμε ότι ''κάποιοι'' εδώ μέσα είναι βλαμμένοι και κατέχεις την απόλυτη αλήθεια του σύμπαντος.
Κατά δεύτερον, και επειδή είσαι μίας ηλικίας (όπως και εγώ) άνθρωπος και δείχνεις να έχεις ζήσει κάποια πράγματα, θεωρείς ότι υπάρχουν δύο κόσμοι; ένας στο διαδίκτυο και ένας ο ''πραγματικός''; Η γκόμενα που καβλαντίζει στα social είναι η ίδια που την μπανίζεις και πας εσύ ο μάγκας ο λεβέντης και της την πέφτεις '' στα ίσια''. Όποιος τη γνωρίζει μέσω social γνωρίζει ένα μπάζο με ψυχοπάθεια και εσύ γνωρίζεις τη γαμάτη γυναίκα για την οποία καμαρώνεις;
Ο κόσμος είναι ένας καί μόνο,ο πραγματικός,είναι ο άνθρωπος πού έρχεσαι σέ επαφή πού μιλάς πού χαμογελάς πού είναι απτός.
Στό Pc οι γυναίκες αυτές,δέν έχουν καμία σχέση μέ τόν πραγματικό κόσμο,καί ποτέ δέν έχω έρθει η θά έρθω σέ φυσική επαφή.
Είναι ότι έχει περισσέψει από τόν πραγματικό σκληρό κόσμο,αποτυχημένες σέ όλα τά επίπεδα,ψυχοπαθείς καί εμφανισιακά ασχημομέτριες.
Οι επαφές μου είναι μόνο φυσικές,καί δέν περιμένω επιβεβαίωση ούτε από εσένα ούτε από ψηφιακά χαμόγελα,καί ψεύτικα ψηφιακά μηνύματα αγάπης
Ούτε τό έπαιξα μάγκας ούτε λεβέντης αρχηγέ μου,αυτά είναι δικά σου λόγια γιά νά κατευνάσεις τήν ματαιοδοξία καί...τήν όποια αποτυχία σου!

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.924
Πόντοι
3.656
δεν γίνεται το 90% να μην είναι διαθέσιμο για γνωριμία. Όταν βιάζεσαι πχ να πας κάπου δεν περπατάς παίζοντας με το κινητό. Και εννοείται ότι θα πάω να παίξω με τις πιθανότητες και δεν θα κάτσω στα αυγά μου σαν κότα...

Όχι το 90,το 100% δεν είναι διαθέσιμο για γνωριμία με άγνωστο

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Ο κόσμος είναι ένας καί μόνο,ο πραγματικός,είναι ο άνθρωπος πού έρχεσαι σέ επαφή πού μιλάς πού χαμογελάς πού είναι απτός.
Στό Pc οι γυναίκες αυτές,δέν έχουν καμία σχέση μέ τόν πραγματικό κόσμο,καί ποτέ δέν έχω έρθει η θά έρθω σέ φυσική επαφή.
Είναι ότι έχει περισσέψει από τόν πραγματικό σκληρό κόσμο,αποτυχημένες σέ όλα τά επίπεδα,ψυχοπαθείς καί εμφανισιακά ασχημομέτριες.
Οι επαφές μου είναι μόνο φυσικές,καί δέν περιμένω επιβεβαίωση ούτε από εσένα ούτε από ψηφιακά χαμόγελα,καί ψεύτικα ψηφιακά μηνύματα αγάπης
Ούτε τό έπαιξα μάγκας ούτε λεβέντης αρχηγέ μου,αυτά είναι δικά σου λόγια γιά νά κατευνάσεις τήν ματαιοδοξία καί...τήν όποια αποτυχιά σου!
Σε ρώτησα δύο συγκεκριμένα πράγματα για τα οποία δεν απάντησες για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ξέρεις τι να πεις πέραν των γενικεύσεων οι οποίες σε κάνουν να νιώθεις ανώτερος στον φαντασιακό σου κόσμο.
Αν εσύ στο μήνυμά μου διέκρινες ματαιοδοξία ή αποτυχία, κάτι χάνεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
μη κοιτας εμενα που εχω γαμησει πολλες απο σοσιαλ (ετσι εχω πει,και ειναι αλήθεια) ολες ειναι πυροβολημένες και ο μονος λογος που ασχολήθηκα ηταν καθαρα εμπειρικός.Μη μου πεςι παλι οτι ηταν μπαζα και τα σχετικα...ασε τι ηταν δεν εχει σημασια.Αν γυρναγα το χρονο πισω θα αφιέρωνα το μισο χρονο για δαυτες και περισσότερο για αξιόλογες γυναικες (εκτος σόσιαλ) και ας ημουν στη ζωη περισσοτερο απειρος...απλως ηταν μια μεγάλη περιοδος της ζωης μου που δε δουλευα,νοικιαζα και τις 2 αδειες ταξι,ημουν σε γαμω τις ηλικες 28-33-34 ωραιος,νεος,μαλακας,και το μονο που εκανα ηταν καμακι στα σόσιαλ.Καλως? οχι....αν γυρναγα το χρονο πισω θα σπουδαζα και θα εφευγα εξω
Δέν διαφωνώ σέ βρίσκω πολύ Cool.
Ετσι καί αλλιώς τήν αποψή μου γιά τίς ψεύτικες αλλοπρόσαλλες ψηφιακές...γκόμενες τήν ξέρεις!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μια χαρά τις φλερτάρουν, απλά όχι αυτοί που θέλουν.
Πηγαίνει ο Donald ...(αν ήσουν μάγκας θα σε λέγαμε Don of Bourdela αλλά τώρα είσαι Donald απλά) και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Τους την πέφτουν στα social αρκετοί. Έβλεπα από σαβούρες που πίστευαν ότι είχαν τύχη με μένα οι οποίες ήταν 5άρια και 6άρια.
Γενικά τόσο άνδρες όσο και γυναίκες έχουν αποβλακωθεί, νομίζουν ότι αξίζουν πολύ παραπάνω από αυτό που είναι.

Αναλογικά δηλαδή κάποιος με post doc, 6 figure εισόδημα τον χρόνο και γυμνασμένο σώμα τι θα έπρεπε να απαιτεί?
δεν ειναι μονο αυτο,αλλαζει ο κοσμος...η ζωη εχει τη ταση να σε σπρωχνει προς τα κατω και οσο εισαι νεος στα "πανω" σου,μεγαλωνεις,πεφτεις,δεν το καταλαβαινεις,εχεις συνηθισει να σε εχουν για γαμαουα,δεν εισαι πλεον και μεχρι να το καταλάβεις περναει πολυς καιρος..αυτο ισχυει για ολους

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ολα εμπειριες ειναι ολο και κατι αποκομιζεις.
Σιγά μήν περιμένω εμπειρίες,από αποτυχημένες-ξοφλημένες ψηφιακές γκόμενες καθήμενος στό Pc,
καί σκεπτόμενος τί ψηφιακό μήνυμα θά γράψω,σέ μία γυναίκα πού ούτε κάν τήν έχω δεί...μού έρχεται αηδία! :hi:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Σιγά μήν περιμένω εμπειρίες,από αποτυχημένες-ξοφλημένες ψηφιακές γκόμενες καθήμενος στό Pc,
καί σκεπτόμενος τί ψηφιακό μήνυμα θά γράψω,σέ μία γυναίκα πού ούτε κάν τήν έχω δεί...μού έρχεται αηδία! :hi:
απο κοντα λεω

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τί εννοείς από κοντά ?
Οταν συναντήσεις τίς αποτυχημένες ψηφιακές γκόμενες,η όταν παίξεις στά ίσια μέ γυναίκες μιλώντας τους...κάνοντας φλέρτ ?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.081
Πόντοι
1.056
Η γκομενα λιγο βυζι,λιγο κωλο να δειξει εχει οποιον θελει.Ο αντρας και μπρατσετο και κοιλιακους να δειξει και την πουτσα εξω να βγαλει δυσκολα θσ κανει κατι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η γκομενα λιγο βυζι,λιγο κωλο να δειξει εχει οποιον θελει.Ο αντρας και μπρατσετο και κοιλιακους να δειξει και την πουτσα εξω να βγαλει δυσκολα θσ κανει κατι.
Αρα νά πάμε στά Social νά βγάλουμε γκόμενα,
η νά βελτιώσουμε κάτι πού θεωρούμε,ότι είμαστε πίσω από τίς εξελίξεις...καί υστερούμε ?

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Και για να συνοψίσουμε, δεν είναι όλες οι Ελληνίδες, ελεεινίδες.
Από αυτή την πεποίθηση, ξεκινάει η λάθος συμπεριφορά κάποιων.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δεν θελουν να πας να τους μιλησεις για να σε γνωρισουν αλλα για να ριξουν το ακυρο να αυξηθει η αξια τους ως θηλυκα.
Οτι αξιζει για εμας η ικανοποιηση του να γαμησουμε απο καμακι ΑΚΡΙΒΩΣ την ΙΔΙΑ αξια εχει γι αυτες να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ενα γκομενο.
Μαλιστα ΟΣΟ πιο ΩΡΑΙΟΣ τοσο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μετραει ως ΤΟΝΩΤΙΚΟ του εγωισμου τους.
Εχω ακουσει παρεα κοριτσιων γυρω στα 22 με 25 να κοντραρονται ποσα ακυρα εριξαν και να διαμαρτυρονται εκεινες που δε τους την επεσε κανενας για να τον απορριψουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom