Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (10 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Νιώθεις καθόλου σαν τον Ναπολέοντα;
Εσύ φορα ενισχυμένο σουτιέν να πετάει η ανύπαρκτη ρώγα. Έτσι κι αλλιώς ανύπαρκτΗ είσαι και στην συζήτηση. Πιο γυναίκα κι από γυναίκα σε ότι λες. Ακριβώς όπως μιλούν γυναίκες. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μαζεύονται κάποια κακομοιρα να τραυλίσουν ότι προλάβουν. Οι πουθενάδες υποστηρίζονται μοιράζοντας
σε φετούλες το ίδιο καρβέλι μιζέριας.
Τι άλλο να κάνουν; δεν έχουν επιχειρήματα και πονούν ενώ βογγουν από δυστυχία.
:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάποιοι άνδρες -Πού γνωρίζω- κάνουν περιστασιακά StreetGame σέ αρκετές γκόμενες,στόν δρόμο σέ μαγαζιά παντού μέ απόλυτη αποτυχία.
Αλλά αυτοί εκεί στά αρχίδια τους δέν μασάνε.Καί θά έλεγα ότι είναι αρκετά ευδιάθετοι καί θετικοί στίς...όποιες σκέψεις τους!
Αποκλείται. Σίγουρα κάτι θα τρώνε. Ειναι θεμα στατιστικής. :rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Αυτος που θα καταφερει να φτιαξει πλατφορμα που θα παντρευει το linkedin με dating, θα θησαυρισει και θα συνεισφερει τεραστιο καλο για την ανθρωποτητα και για ανθρωπους της καριερας που συχνα δυσκολευονται με το dating, λογω διαβασματος, πολλων ωρων εργασιας, κουρασης, μετακινησεων, κλπ

Kalogero αν σκεφτεις καμια καλη ιδεα πανω σε αυτο, θα χαρω να την περπατησουμε μαζι :hi:

υ.γ. βρηκα και ονομα: linkedating :tooth:
Μαν, δεν μπορώ να ασχοληθώ με πολλά. Αν θυμάσαι είχα εγκαταλείψει ένα παρόμοιο πρότζεκτ για nomads μόλις βγήκε το chatgpt, και προτίμησα να δω πώς θα βάλω ΑΙ στα domains. Έχω και το προτζεκτ της μικράς influencer, όπου ευελπιστώ να παίρνω ποσοστό από προώθηση προιόντων. Αυτά είναι αρκετά.

Αυτό που σκέφτηκες είναι καλό, αλλά για να το κάνεις international πας για full time επιχείρηση. Δηλαδή αφήνεις οτιδήποτε άλλο στην άκρη. Αν το έκανα θα πήγαινα local, αλλά για Γαλλία υπάρχουν πχ το Site de rencontres professionnelles

Στη θέση σου θα έκανα ένα αθηνοκεντρικό με μιξ dating, δουλειά, διασκέδαση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πλασάρισμα γκόμενας πίσω από οθόνη...

500973eaecad04323d000004.jpeg

Πώς πραγματικά είναι...

vlcsnap-2023-10-27-13h34m22s147.png

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αποκλείται. Σίγουρα κάτι θα τρώνε. Ειναι θεμα στατιστικής. :rockon:
Οταν λέω απόλυτη αποτυχία,καταλαβαίνεις τί εννοώ,
πάντα σέ σχέση μέ τήν υπερπροσπάθεια...πού καταβάλουν!
-Θά μού πείς τώρα ότι έτσι είναι τό παιχνίδι,καί δέν θά έχεις καί άδικο-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οταν λέω απόλυτη αποτυχία,καταλαβαίνεις τί εννοώ,
πάντα σέ σχέση μέ τήν υπερπροσπάθεια...πού καταβάλουν!
-Θά μού πείς τώρα ότι έτσι είναι τό παιχνίδι,καί δέν θά έχεις καί άδικο-
Εξηγείται.
Υπερπροσπάθεια κάνουν όλοι όταν ξεκινούν μέχρι να πιάσουν παλμό. Δηλαδή κάποια μικρά διαδικαστικά προβλήματα που λογικό είναι να τους φρενάρουν. Μόλις πιάσουν παλμό, το αντιμετωπίζουν σαν να πίνουν ένα ποτήρι νερό.

:rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Πλασάρισμα γκόμενας πίσω από οθόνη...

500973eaecad04323d000004.jpeg

Πώς πραγματικά είναι...

vlcsnap-2023-10-27-13h34m22s147.png
Φαντάσου αντίστοιχα να δούμε λάιβ κανένα ματσό τύπο του πληκτρολογίου εδώ στο μπου, πόσο τραυλισμα ρίχνει απέναντι στις γκόμενες και παρακαλετό στην πραγματική του ζωή, τι λες;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το επίπεδο σεξ ακόμα και στην πορνεία στην Ελλάδα έχει φτάσει σε τρισάθλια επίπεδα. Οι μούρες και τα σώματα πουτανών περασμένων ετών έμοιαζαν κάπως έτσι. Εχυνες άνετα ακόμα και με απλά προγράμματα.

92315902_004_abef.jpg

Πλέον εδώ και χρόνια,
οι μούρες και τα σώματα μοιάζουν κάπως έτσι.
Ως συνέπεια τα πελατακια αναγκάζονται να προβούν σε ένα κάρο πρακτικές συνοδευόμενες από πλούσια προγράμματα μήπως και πετάξει γάλα το τσουτσούνι τους.
Η ψυχούλα τους το ξέρει.

32951922_042_e7ad.jpg

Όλα εδώ, στο νήμα της αλήθειας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Αυτός είσαι. Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε. Αποκορύφωμα ντυσίματος (για απαξίωση) μέσα σε όμορφες παραλλαγές (για καμάκι) έχω να προτείνω κοτλέ κρεμ παντελονι περασμένου αιώνα με καζάκα μπλε, καφέ τραγιάσκα και σκαρπίνι μαύρο σε απαξιωτικό
κι ασύμβατο color blocking.
Αν μάλιστα καπνίζεις και πίπα, το παίζεις ζωγράφος :2funny: και όλα στον πούτσο σου. Το έχω κάνει ΚΑΙ αυτό.

Κερασάκι στην τούρτα του παραπάνω επικού σκηνικού ο τσιγκελωτος μυσταξ και το βλέμμα με συνδυασμό απαξίωσης και ντάγκλας όπως μετά από κατανάλωση ψητού κρέατος και οινου...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φαντάσου αντίστοιχα να δούμε λάιβ κανένα ματσό τύπο του πληκτρολογίου εδώ στο μπου, πόσο τραυλισμα ρίχνει απέναντι στις γκόμενες και παρακαλετό στην πραγματική του ζωή, τι λες;
Συμφωνώ. Το έχω προτείνει και ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πως τους πετσοκόβω έτσι κάποιους (και σήμερα).

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πως τους πετσοκόβω έτσι κάποιους (και σήμερα).

Αρκετούς άνδρες,πού βλέπω κάνουν ακριβά ντυσίματα "Λούστρα" αμάξια κτλ
Αλλά στά μάτια τών 6,5 καί 7άρια γυναικών,είναι σάν εισπράκτορες τού ΟΣΕ...τής δεκαετίας του 90!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αρκετούς άνδρες,πού βλέπω κάνουν ακριβά ντυσίματα "Λούστρα" αμάξια κτλ
Αλλά στά μάτια τών 6,5 καί 7άρια γυναικών,είναι σάν εισπράκτορες τού ΟΣΕ...τής δεκαετίας του 90!
Ε βέβαια. Διότι πολύ απλά προσπαθούν να τις εντυπωσιασουν. Δεν το έχουν και όπως είπαμε είναι και λάθος αυτό. Πριν λίγο τσίμπησα μπακαλιάρο. Είχαμε φτιάξει πέντε έξι γευστικές αλλά κοινές μαλακίες για μεζεδάκια. Έκατσα να φάω στο απλό σαλόνι μου που η τηλεόραση είναι κανονική στις 32 ιντσες. Υπάρχει μια ισορροπία. Είμαι εγώ. Ρεαλισμός και αυθεντικότητα. Οσο κινούμαι στα κυβικά μου, με πάει καλά.
Αυτη είναι η δυναμική και στις γκόμενες. Τους έρχομαι σαν τοίχος στα μούτρα τους ακριβώς όπως είμαι. Αν τώρα το παίξω μπρούκλης έξω, θα πάρω το αρχίδια μου.
Δεν θα είμαι εγώ. Φυσικά ως απατεώνας (όπως κι αυτές)
θα μπορέσω να τις δουλέψω αλλά μέχρι ένα σημείο.
Δεν υπάρχει ομως λόγος να είμαι ένας άλλος. Οπότε μόλις γαμήσεις, όλες είναι από κάτω. Της λες σε γάμησα. Έπεσες. Γκρεμίστηκε ο μύθος σου. Δεν με δυσκολέψες.
Και κάπου εκεί νευριάζουν διότι δεν παλεψες να τις εντυπωσιάσεις. Εκεί σκοπεύουν πάντα. Στην επιβεβαίωση. Δεν μπόρεσαν να πουλήσουν
σε καλή τιμή το μουνί τους.
Μετά δεν έχουν επιλογές ή σχεδια. Δύσκολα άλλαζει ότι ήδη έχει συμβεί. Κάθονται η φεύγουν. Εσύ παραμένεις ο ίδιος κι έχεις
κι απαιτήσεις!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ε βέβαια. Διότι πολύ απλά προσπαθούν να τις εντυπωσιασουν. Δεν το έχουν και όπως είπαμε είναι και λάθος αυτό. Πριν λίγο τσίμπησα μπακαλιάρο. Είχαμε φτιάξει πέντε έξι γευστικές αλλά κοινές μαλακίες για μεζεδάκια. Έκατσα να φάω στο απλό σαλόνι μου που η τηλεόραση είναι κανονική στις 32 ιντσες. Υπάρχει μια ισορροπία. Είμαι εγώ. Ρεαλισμός και αυθεντικότητα. Οσο κινούμαι στα κυβικά μου, με πάει καλά.
Αυτη είναι η δυναμική και στις γκόμενες. Τους έρχομαι σαν τοίχος στα μούτρα τους ακριβώς όπως είμαι. Αν τώρα το παίξω μπρούκλης έξω, θα πάρω το αρχίδια μου.
Δεν θα είμαι εγώ. Φυσικά ως απατεώνας (όπως κι αυτές)
θα μπορέσω να τις δουλέψω αλλά μέχρι ένα σημείο.
Δεν υπάρχει ομως λόγος να είμαι ένας άλλος. Οπότε μόλις γαμήσεις, όλες είναι από κάτω. Της λες σε γάμησα. Έπεσες. Γκρεμίστηκε ο μύθος σου. Δεν με δυσκολέψες.
Και κάπου εκεί νευριάζουν διότι δεν παλεψες να τις εντυπωσιάσεις. Εκεί σκοπεύουν πάντα. Στην επιβεβαίωση. Δεν μπόρεσαν να πουλήσουν
σε καλή τιμή το μουνί τους.
Μετά δεν έχουν επιλογές ή σχεδια. Δύσκολα άλλαζει ότι ήδη έχει συμβεί. Κάθονται η φεύγουν. Εσύ παραμένεις ο ίδιος κι έχεις
κι απαιτήσεις!!!

Αυτά νά τά ακούνε κάποιοι,πού μέ "γυαλιστερά" κοστουμάκια λουστρίνια παπουτσάκια,
καθήμενοι αναπαυτικά στό Pc στέλνοντας εκατοντάδες δεκάδες μηνύματα καθημερινά,αίωνιου πάθους καί έρωτα στά Social,
νομίζουν...ότι έπιασαν τήν καλή!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτά νά τά ακούνε κάποιοι,πού μέ "γυαλιστερά" κοστουμάκια λουστρίνια παπουτσάκια,
καθήμενοι αναπαυτικά στό Pc στέλνοντας εκατοντάδες δεκάδες μηνύματα καθημερινά,αίωνιου πάθους καί έρωτα στά Social,
νομίζουν...ότι έπιασαν τήν καλή!
Νομίζουν ότι ο εντυπωσιασμός μετράει. Αρχίδια μετράει. Οι γυναίκες θέλουν κατά κύριο λόγο έναν νταντευτή. Όσο και να τις εντυπωσιάσει κάποιος (που είναι λάθος όπως είπαμε) δύο πράγματα συμβαίνουν.

Πρώτον, σκέφτονται ααααααααααα για να κάνει αυτός έτσι, μετράω πολυ.
Άρα έχω πέραση οπότε αυτός ο μαλάκας μου πέφτει λίγος.
Θα βρω κι άλλους. :2funny:

Δεύτερον, θέλουν κάποιον να τις ασφαλίσει κι όχι απλά να πάρει κάνα δυο δώρα με τίποτα βολτες. Δηλαδή θέλουν μόνιμη χορηγία. Όλες το θέλουν αυτό. Άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο.
Γενικώς, αν τα όρια υπερβούν την ίσαλο γραμμή έχεις πλέον να κάνεις με πουτάνα. Αρκετοί βέβαια την βρίσκουν να πληρώνουν για να κρατούν πατσαβούρες πλάι τους και μας το παίζουν σοφιστικέ ελίτ και πράσινα άλογα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
ο πληθυσμος της Ελλαδας μας...
Γυναικες κανονικές= 55%
Παντοφλακηδες,μουνοδουλοι,φεμινιστές= 25%
Γκει αδερφες=17%
Κανονικα αρσενικα ΑΝΔΡΕΣ= 3%

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.529
Πόντοι
3.656
Σέ τί είναι χειρότερα ?
Σέ όλα,στό σέρβις στήν ποιότητα τού χώρου στίς τιμές κτλ
Στίς παραλίες τίς δικές μας δέν παίζει καμάκι,γιά όσους είναι ικανοί καί όχι γιά τούς άσχετους ?
Σέ αυτό πού λές μέ τήν βλαχιά συμφωνώ.Ξύλο παντού παίζει -σέ όλες τίς χώρες- είναι νά μήν...είσαι άτυχος!
Σε όλα είναι χειρότερα τα ελληνικά.
Οι τιμές/χρεώσεις σε όλα, είναι πολύ πιο δυσανάλογα σε σχέση με τις αμοιβές της χώρας. ΤΑ ΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΜΠΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. Τέτοιες μπόμπες σαν της ελλάδος, δεν έχω πιεί πουθενά. ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ,
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΡΙΝΙΤΡΟΤΟΛΟΥΟΛΗ. ΜΠΟΥΜ ΣΚΕΤΟ .
Το προσωπικό δεν ανταγωνίζεται πελάτες στο καμάκι . Αδιανόητο .

Και τέλος μόνο η νοοτροπία .......... καμία γαλλίδα , γερμανίδα .... με κάποιο εισόδημα και λέβελ .....
δεν θα πάει να χαλβαδιάζει με εργαζόμενο στο χώρο .... 1.71 135kgr με παντόφλα στρατού ..... έλεος.
Αυτές οι μαλακίες μόνο στην ελλάδα .... από τα γαμημένα 90s ... φαντάσματα ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom