Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επί του παρόντος στο θέμα μας έχω να πω πως ζητάμε τηλέφωνο διότι στατιστικα αν δώσουμε είναι σχεδόν αδύνατον να μας πάρουν. Και όχι, αν μας δώσουν δεν σημαίνει ότι βγάλαμε γκόμενα. Αυτό συμβαίνει μόνο αν όντως βγούμε μαζί της. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι επιτόπου επιβεβαιωση με αναπάντητη ως δικαιολογία δήθεν για να πάρει το δικό μας οπότε αν μας έχει δώσει ψεύτικο φεύγουμε και πάμε στην επόμενη. Δεν μας νοιάζει καμία εξήγηση. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάντως όποιος λέει ότι γαμαει καλό ειναι να βάζει και καμία φωτογραφία, όπως έκανε ο άρχοντας ο κμαν.. Αλλιώς μέ τα λόγια.. Γαμαω και εγώ ξανθιες λετονες κάθε μέρα..
Δηλαδή αν εγώ πάω σε στούντιο και φωτογραφηθω με καμία γνωστή μουναρα και σας την δείξω πάει να πει ότι την γάμησα; αυτά είναι όλα δικαιολογίες και παλιμπαιδισμοι. Στο μεταξύ τον Κ-μαν δεν τον ξέρω αλλά τον έχουν τρελλαθει στο δούλεμα βλεπω. :2funny: Όποιος έχει αντερα έρχεται και διαγωνίζεται τίμια στα ίσα. Έχω προτείνει το πιο σοφό.
Ο ένας θα δείχνει στον άλλον σε ποια θα την πέσει και θα είναι δίπλα του διακριτικά μην το στήσει. Νικητής οποίος βγάλει γκόμενα. Κι αν δεν βγει νικητής λόγω αγνώστων στόχων, χεστηκαμε. Μην έχετε άγχος. Θα χάσετε έτσι κι αλλιώς. :2funny:

(ε ρε κάτι δηλώσεις)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
sp.jpg

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλοι χάνουν.
Ειναι τοσο μεγάλη η εμπειρία μου αλλα κι η αναισθησία μου στα άκυρα που κερδίζω. Ο μόνος τρόπος να χάσω είναι να προλάβει κάποιος να βγάλει γκόμενα κάπου στην αρχή της προσπάθειας διότι όσο περνάει η ώρα θα καταρρέει και στο τέλος θα πέσει σαν τραπουλόχαρτο. Για αυτό και έχω ορίσει έτσι τους κανόνες. Δηλαδή οποιος βγάλει πρώτος ώστε να έχει ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να βρω κάτι πιο δίκαιο. Φυσικά αν καταλάβει κάποιος ότι όλα αυτά είναι στο μυαλό του και δεν υπάρχει ψυχολογική πτώση παρά μόνο στο μυαλό του διότι ποιος νοιάζεται για την γνώμη αγνώστων γυναικων, τοτε αυτομάτως θα έχω σοβαρό αντίπαλο. Αυτό για να γίνει θέλει απλά χρόνο. Είναι όλα υπολογισμένα. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Θα έλεγα ότι χέζονται από φόβο κι όσοι αντιμιλουν συνήθως είναι άξεστοι κι αμορφωτοι. Ο έξυπνος πωλητής σε κάθε δουλειά μπορεί να σε φέρει στα νερά του με ευγένεια. Αν σου πουλήσει τσαμπουκα θα τα κάνει χειρότερα. Αυτός είναι νόμος απαράβατος σε όλες τις δουλειές παγκοσμίως. :rockon:
Πάντως στόν Γαλαξία μέ τούς χοντρούς υπάλληλους,καί στόν Βασιλόπουλο πού πηγαίνω,
δέν "σηκώνουν πολλά-πολλά" μόνο πού δέν σέ δέρνουν,κάποιους πού ρώτησα από εκεί "αστοιχείωτους" μού είπαν,
δέν πάνε νά γαμηθούν άν θέλουν άς μάς διώξουν...σιγά τά λεφτά πού παίρνουμε! :dunno:

Τελευταία τροποποίηση:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.368
Πόντοι
456
Όλοι χάνουν.
Ειναι τοσο μεγάλη η εμπειρία μου αλλα κι η αναισθησία μου στα άκυρα που κερδίζω. Ο μόνος τρόπος να χάσω είναι να προλάβει κάποιος να βγάλει γκόμενα κάπου στην αρχή της προσπάθειας διότι όσο περνάει η ώρα θα καταρρέει και στο τέλος θα πέσει σαν τραπουλόχαρτο. Για αυτό και έχω ορίσει έτσι τους κανόνες. Δηλαδή οποιος βγάλει πρώτος ώστε να έχει ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να βρω κάτι πιο δίκαιο. Φυσικά αν καταλάβει κάποιος ότι όλα αυτά είναι στο μυαλό του και δεν υπάρχει ψυχολογική πτώση παρά μόνο στο μυαλό του διότι ποιος νοιάζεται για την γνώμη αγνώστων γυναικων, τοτε αυτομάτως θα έχω σοβαρό αντίπαλο. Αυτό για να γίνει θέλει απλά χρόνο. Είναι όλα υπολογισμένα. :rockon:
To πιο δίκαιο θα ήταν πέσιμο σε 30 γυναίκες, ποιός θα βγάλει πιο πολλές κερδίζει. Σε περίπτωση ισοψηφίας, κερδίζει αυτός με την νωρίτερη επιτυχία. Γιατί αν στις 30 εσύ πάρεις 3 τηλέφωνα και ο άλλος πάρει 2, σημαίνει ότι εσύ έχεις και πιο κοφτερό μάτι και βλέπεις ποιά θα πέσει πιο εύκολα.
Δεν είναι θέμα τύχης το ποσοστό επιτυχίας.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάντως στόν Γαλαξία μέ τούς χοντρούς υπάλληλους,καί στόν Βασιλόπουλο πού πηγαίνω,
δέν "σηκώνουν πολλά-πολλά" μόνο πού δέν σέ δέρνουν,κάποιους πού ρώτησα από εκεί "αστοιχείωτους" μού είπαν,
δέν πάνε νά γαμήθουν άν θέλουν άς μάς διώξουν...σιγά τά λεφτά πού παίρνουμε! :dunno:
Στον Γαλαξία ναι το πιστεύω και είναι αλήθεια. Στον Βασιλόπουλο έχουν μαζευτεί μακράν οι καλύτεροι. Φαντάσου ότι εγώ που αν θέλω να βρω λάθος θα βρω δεν τους λέω τίποτα διότι είναι οι πιο επαγγελματίες και αυτό το σέβομαι. Ίσως να επσες σε κανα μαλάκα με παλια σύμβαση που θα τους τα πάρει χοντρά αν φύγει και τα έχει γραμμένα όλα. Γενικώς την καλύτερη εξυπηρέτηση την έχουν τα ΑΒ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
To πιο δίκαιο θα ήταν πέσιμο σε 30 γυναίκες, ποιός θα βγάλει πιο πολλές κερδίζει. Σε περίπτωση ισοψηφίας, κερδίζει αυτός με την νωρίτερη επιτυχία. Γιατί αν στις 30 εσύ πάρεις 3 τηλέφωνα και ο άλλος πάρει 2, σημαίνει ότι εσύ έχεις και πιο κοφτερό μάτι και βλέπεις ποιά θα πέσει πιο εύκολα.
Δεν είναι θέμα τύχης το ποσοστό επιτυχίας.
Σημαντικό ότι πάμε να βγάλουμε γκόμενα. Δηλαδή δεν θέλουμε αριθμό τηλεφώνων αλλα αληθινά τηλέφωνα. Και ακόμα πιο σημαντικό εκεί που θα τον στέλνω εγώ να την πέφτει μόνο με θαύμα θα μπορεί να την σταματήσει πόσο μάλλον να πάρει τηλέφωνο
Τι νομίζεις; ότι έτσι εύκολα θα χάσω; έχω υπολογίσει τα πάντα ακόμα κι αυτά που δεν έχεις σκεφτεί. Όχι φυσικά επειδή είμαι έξυπνος (πιστεύω ειμαι) διοτι όλοι είμαστε έξυπνοι αλλά επειδή απλά το έχω κάνει χιλιάδες φορές. Το λέω αυτό μην νομίζετε ότι κάνω φιγούρα. Όμως το πιο σημαντικό όλων είναι αυτο που σου είπα. Ότι δεν έχω άγχος. Ξέρω ότι θα τα καταφέρω. Το γνωρίζω ήδη. Αν μάλιστα υπερασπιστώ την μέθοδο μου κι όχι εμένα ως άνδρα αυτό με κάνει σχεδόν άτρωτο. Είναι θέμα περηφάνειας κι αξιοπρέπειας περισσότερο κι από την ίδια την γκόμενα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο κμαν ηταν ένας πενηντάρης αναστηματος όσο είναι η καρέκλα η σχολική, ο οποίος απ ότι θυμάμαι κρατούσε όλο το μηνιάτικο για να βγει ένα 12 ωρο βαριά-βαριά με μια ταλαιπωρη την οποία καυχιοταν ότι εχεζε. Μετά όταν λέμε ότι, κάτι χούφταλα που κρατάνε τεφτερι με βιζιτες και κατι τερμινειτορ με κριτικες, ΔΕΝ στέκουν στα καλά τους και έχουν βαριά τραύματα, γινόμαστε κακοί.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι ήταν απολαυστικές οι ιστορίες του και οι συζητήσεις με τον τελλυσταλονε, τον αυτοδηνιουργητο φαρμακοποιό, ή φιγούρες όπως το πουλί, τον ακαποειρα και τις αποτυχημένες μεταφυτευσεις του, κτλ κτλ.

Φυσικά δε ξεχνάμε τον Mr. Τασλικερ, μόνιμου θαμώνα του Χίλτον (φήμες λένε ότι έκλεισε μόλις έφυγε) που είχε μεταμορφωθεί σε γυναίκα με βαμμένα νύχια στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι είχε φορτώσει γκομενα σπίτι του.
Εν ολίγοις γίγαντες του κατς!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.398
Πόντοι
6.536
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
Κάποτε έμπαινες και ήταν σαν να έμπαινες σε μια πολυσύχναστη πλατεία. Είχε τα πάντα, δέκα παθιασμένους στα ομαδικά, τους κλαψες στα γκομενικα, τους τρελούς, τα μαν-2-μαν με επικές προσβολές, στις βιζιτες γινόταν το έλα να δεις, από ιππότες μέχρι δράκους κρυμμένους, πληροφοριοδοτες, σαλιαρηδες, μέχρι και ξένους. Τους μπαναρε όλους ένα μεγάλο τσουναμι και μείνανε δέκα να γράφουν ψευτικες κριτικες. Τους μπαναρε και αυτούς ο μεγάλος σεισμός του 22, και κοίτα τώρα τι έμεινε. Μόνο οι υποτακτικοι που δε τους θέλει κανένας, σαν ένα Κρος που προσπαθούσε μάταια να πουλήσει τα έπιπλα του πέρυσι.
εγω μπορει να ειμαι αυτος που νομίζεις και καλα κανεις και νομίζεις...εσυ ομως αν εισαι αυτος που νομίζω,θα το διασκεδάσω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάποτε έμπαινες και ήταν σαν να έμπαινες σε μια πολυσύχναστη πλατεία. Είχε τα πάντα, δέκα παθιασμένους στα ομαδικά, τους κλαψες στα γκομενικα, τους τρελούς, τα μαν-2-μαν με επικές προσβολές, στις βιζιτες γινόταν το έλα να δεις, από ιππότες μέχρι δράκους κρυμμένους, πληροφοριοδοτες, σαλιαρηδες, μέχρι και ξένους. Τους μπαναρε όλους ένα μεγάλο τσουναμι και μείνανε δέκα να γράφουν ψευτικες κριτικες. Τους μπαναρε και αυτούς ο μεγάλος σεισμός του 22, και κοίτα τώρα τι έμεινε. Μόνο οι υποτακτικοι που δε τους θέλει κανένας, σαν ένα Κρος που προσπαθούσε μάταια να πουλήσει τα έπιπλα του πέρυσι.
Όλα τα φόρουμ έχουν την ίδια τύχη διότι όταν γιγαντώθηκαν τα σοσιαλ τραβήχτηκαν όλοι εκεί λόγω προφιλομανιας κτλ. Αυτό εδώ το φόρουμ διεσώθη όχι επειδή έχει τίποτα σπουδαία μυαλά (που σίγουρα θα έχει και τέτοια) αλλά κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον έχει πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο που σπανίζει με "μαγιά ετών" λειτουργίας και δεύτερον είναι ένα αχανές οικόπεδο που μαζεύει όποιον έχει απογοητευτεί από τα σοσιαλ όπου εκεί δεν μπορείς να μιλάς ανετα αφού παντού υπάρχουν γυναίκες και σε βγάζουν αναφορά η γαμάνε τις συζητήσεις με τις μύξες τους.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.368
Πόντοι
456
Όλα τα φόρουμ έχουν την ίδια τύχη διότι όταν γιγαντώθηκαν τα σοσιαλ τραβήχτηκαν όλοι εκεί λόγω προφιλομανιας κτλ. Αυτό εδώ το φόρουμ διεσώθη όχι επειδή έχει τίποτα σπουδαία μυαλά (που σίγουρα θα έχει και τέτοια) αλλά κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον έχει πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο που σπανίζει με "μαγιά ετών" λειτουργίας και δεύτερον είναι ένα αχανές οικόπεδο που μαζεύει όποιον έχει απογοητευτεί από τα σοσιαλ όπου εκεί δεν μπορείς να μιλάς ανετα αφού παντού υπάρχουν γυναίκες και σε βγάζουν αναφορά η γαμάνε τις συζητήσεις με τις μύξες τους.

Κατά βάση έχεις δίκιο, αλλά να σου πω ότι υπάρχουν ακόμα μεγάλα φόρουμ με συζητήσεις ποικίλης ύλης.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Ο κμαν ηταν ένας πενηντάρης αναστηματος όσο είναι η καρέκλα η σχολική, ο οποίος απ ότι θυμάμαι κρατούσε όλο το μηνιάτικο για να βγει ένα 12 ωρο βαριά-βαριά με μια ταλαιπωρη την οποία καυχιοταν ότι εχεζε.
Τύπε .... ο ΚΜΑΝ, έβγαζε φωτό στο κρεβάτι με γκόμενες προδιαγραφών ΜΟΥΝΑΡΑΣ ΝΟΡΒΗΓΙΔΑΣ ΒΟΛΛΕΥΜΠΟΛΙΣΤΡΙΑΣ .....

Αν ήταν κοντός ... και εργάτης και μισθωτός ... ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ........

Ξέρω ΝΑΥΑΓΙΑ , που δεν είναι κοντοί ....... που χαλάνε 30 χιλιάρικα το μήνα από τα νοίκια που εισπράτει η μάνα τους ........
και βγάζουν έξω ΚΑΤΙ ΠΑΤΟΖΕΣ .... ΤΙΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ ........ ΤΙΣ ΠΑΝΕ ΣΚ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ........

Μόνο στο ελλαδιστάν τέτοιοι ΜΑΛΑΚΕΣ. Πουθενά αλλού.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καί ο "ρίχτης" έχει πολλά θέματα νά αντιμετωπίσει στό live καμάκι,μέ τίς αλλοπρόσαλλες καί φιλάρεσκες γκόμενες.
Οι πιθανότητες ελάχιστες αλλά υπαρκτές,όρεξη καί χρόνος άν υπάρχει...όλα παίζουν! :mati:
Οσο μεγαλύτερο γεροντομπαρμπάδι είσαι,τόσο τό χειρότερο,τόπο...στά νιάτα!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
Δεν υπάρχει καμία μαγκιά στο να κάθεσαι να τρως παξιμάδι και νερό από την αποχέτευση ένα μήνα για να μαζέψεις όλο το μαρούλι της δουλειάς και να το σπαταλησεις με απόγνωση σε μια τυχαρπαστη πολωνεζα βίζιτα, η οποία με το ζόρι κάθεται, να τη βγάλεις για φαγητό και να εισαι δίπλα της όπως ήταν ο Μπραντ Πιττ δίπλα στην ξεχνάω όνομα στο Μπέντζαμιν Μπατον, να φοράς εκείνα τα Μινέρβα που είναι σαν μπειμπιλινο, και να καυχιεσαι οτι με 4000€ για λίγες ώρες την γαμησες (μ ένα πουλί που αντε να έπιανε δύο ίντσες μέσα) και υπαινιγμούς ότι την έχεσες, κάτι που βγάζει τρελα τραύματα προς το γυναικείο φύλλο και ξέρω καλά ότι υπάρχει μπόλικη τέτοια πελατεια στην Αθήνα (ενεργητικοί). Σαν ένα μαλακά θείο με σκάφος στον Άλιμο, ξέρει αυτός, πελάτη του Γκλαμουρ. Το ότι έκανες σύγκριση με τεμπέλη γόνο με έτοιμα λεφτά δεν αναιρεί τίποτα. Έχει και δω πλουσιοπαιδα 50ρηδες που ρωτάνε αν το Ομεγα τους είναι καλό, κρατάνε τεφτερι με βιζιτες, παρακαλανε με εξτρα μπας και πάρουν κάτι παραπάνω, βρωμάνε σαν τα σοκάκια του Άμστερνταμ, δεν είχαν ποτέ γκομενα και κοιτάνε πώς να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Τι να λέει αυτό.

ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ;;;
υπάρχει χάπι για αυτο που σου συμβαινει? εστω και σε υποθετο (εκει και αν γουστάρεις)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κατά βάση έχεις δίκιο, αλλά να σου πω ότι υπάρχουν ακόμα μεγάλα φόρουμ με συζητήσεις ποικίλης ύλης.
Λογικό είναι αλλά σε γενικές γραμμές έπεσε μεγάλος φουντος στα φόρουμ. Ουσιαστικά αντικαταστάθηκαν από τα σοσιαλ. Στα σόσιαλ βέβαια
οι διαχειριστες σελίδων δεν είναι μπαρουτοκαπνισμενοι αλλά κατά 90% είναι πυροτουβλα που φοβουνται μην χάσουν κόσμο ο οποίος όλη μέρα γκρινιάζει ότι τσακώνονται τα μέλη (λες και μπήκαμε σε εκκλησία) ή υποστηρίζουν τις πατσαβούρες για να μπαίνουν οι "γαμπροί". :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καί ο "ρίχτης" έχει πολλά θέματα νά αντιμετωπίσει στό live καμάκι,μέ τίς αλλοπρόσαλλες καί φιλάρεσκες γκόμενες.
Οι πιθανότητες ελάχιστες αλλά υπαρκτές,όρεξη καί χρόνος άν υπάρχει...όλα παίζουν! :mati:
Οσο μεγαλύτερο γεροντομπαρμπάδι είσαι,τόσο τό χειρότερο,τόπο...στά νιάτα!
Γι αυτό γινεσαι χομπίστας. Μόνο έτσι δεν πτοείσαι
και όλα κομπλέ.
Τα έχουμε πει. Πέραν τούτου
η νέα γενιά πρέπει και οφείλει να κρατήσει τα σκήπτρα στο καμάκι. Αν απορροφηθούν όλοι απο τα σοσιαλ, θα εκφυλιστουν τα πάντα. :rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.368
Πόντοι
456
Λογικό είναι αλλά σε γενικές γραμμές έπεσε μεγάλος φουντος στα φόρουμ. Ουσιαστικά αντικαταστάθηκαν από τα σοσιαλ. Στα σόσιαλ βέβαια
οι διαχειριστες σελίδων δεν είναι μπαρουτοκαπνισμενοι αλλά κατά 90% είναι πυροτουβλα που φοβουνται μην χάσουν κόσμο ο οποίος όλη μέρα γκρινιάζει ότι τσακώνονται τα μέλη (λες και μπήκαμε σε εκκλησία) ή υποστηρίζουν τις πατσαβούρες για να μπαίνουν οι "γαμπροί". :2funny:
Ήμουν σε μεγάλο φόρουμ κι έφυγα γιατί είχε φουλ τοξικά άτομα, προσπαθούσαν να βγάλουν απωθημένα στον απλό κόσμο που ήθελε να μιλήσει νορμάλ.
Επίσης στα σόσιαλ, οι διαχειριστές κάνουν αρκετή βρώμικη δουλειά. Μπαίνουν κάτι λεχρίτες και Αλβανοί* μάγκες και κάνουν τη σελίδα μπουρδέλο...Δεν είναι πάντα για τους γαμπρούς η μεσολάβηση.

*Ζητώ συγνώμη από τους νορμάλ γείτονες, αλλά δύο διενέξεις που είχα σε γκρουπ, η μία ήταν με τέτοιο άμυαλο "νταβατζή".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom