Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

κοιταξτε αυτο εδω το προφιλ, κανει μπαμ οτι ειναι fake, αλλα ομως τοσοι λιγουρες και απελπισμενοι εκει εξω δεν το εχουν παρει πρεφα και γραφουν τα γνωστα λιγουριστικα , με τοση λιγουριαση ο αλλος δεν σκεφτεται λογικα, θα την πεσει οπου ναναι
Γρήγορα αναφορές να πέσει με ότι προφίλ διαθέτουμε. :2funny:Εύχομαι ισοπέδωση των σόσιαλ. Να μην βγάζουν ούτε ευρώ από εκεί, να πάνε να δουλέψουν στον πρωτογενή τομέα και να μην μπορούν να βρουν πια επιβεβαίωση από σόσιαλ. :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Γρήγορα αναφορές να πέσει με ότι προφίλ διαθέτουμε. :2funny:Εύχομαι ισοπέδωση των σόσιαλ. Να μην βγάζουν ούτε ευρώ από εκεί, να πάνε να δουλέψουν στον πρωτογενή τομέα και να μην μπορούν να βρουν πια επιβεβαίωση από σόσιαλ. :rockon:
Τύπε πηγα σουπερ μαρκετ χθες και ζητησα να μου κοψουν φετες γκουντα.
Ειδα οτι ειχε μεινει ενα ελαχιστο μερος απο το μπαστουνι και σε θυμηθηκα, ρωτησα αν μπορουν να μου κοψουν απο καινουργιο.
Με κοιταξε λιγο περιεργα ο υπαλληλος αλλά το δέχτηκε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ειδα οτι ειχε μεινει ενα ελαχιστο μερος απο το μπαστουνι και σε θυμηθηκα, ρωτησα αν μπορουν να μου κοψουν απο καινουργιο.
Τήν επόμενη φορά πού θά πάς νά τού τό ζητήσεις -άν σέ θυμηθεί- θά σέ κοιτάξει ακόμα πιό άγρια,
έχουν μάθει στόν αυτόματο πιλότο,μέ 700-800 ευρώ μισθό...τούς "γράφουν" όλους! :hi:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Ο παπιισμος αρχιζει να εξαπλωνεται παντου, οι αντιστασεις και των τελευταιων αρνητων στο τελος θα καμφθουν :headbaning1:

Παπιιστες ολου του κοσμου ενωθειτε!!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.515
Πόντοι
3.656

αυτη εδω η συγκεκριμενη που ειναι 20 χρονων, που της εδειχναν φωτογραφιες απο μπασκετμπολιστες, για τους αντεντοκουμπο μια χαρα της αρεσαν, που λενε οτι οι ελληνιδες δεν προτιμανε μαυρους, επισης για τον παπα που ειναι 33 χρονων και ειπε οτι μεγαλοφερνει, τον ειπε οτι ειναι μεγαλος και την χαλαει, επομενως αν η αλλη ειναι 20 χρονων και εσυ εχεις περασει τα 30 σε βλεπει για σιτεμενο και μονο για τα φραγκα θα σε κοιταξει

Με το που έβλεπε τατουαζ,αμέσως smash

Άρα τι θέλουν;Συνομήλικους με τατουάζ/μούσια

Αυτά για όσους ονειρεύονται...20χρονες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297

αυτη εδω η συγκεκριμενη που ειναι 20 χρονων, που της εδειχναν φωτογραφιες απο μπασκετμπολιστες, για τους αντεντοκουμπο μια χαρα της αρεσαν, που λενε οτι οι ελληνιδες δεν προτιμανε μαυρους, επισης για τον παπα που ειναι 33 χρονων και ειπε οτι μεγαλοφερνει, τον ειπε οτι ειναι μεγαλος και την χαλαει, επομενως αν η αλλη ειναι 20 χρονων και εσυ εχεις περασει τα 30 σε βλεπει για σιτεμενο και μονο για τα φραγκα θα σε κοιταξει
Μην ασχολείστε με σαχλοκουδουνα...ούτε τον έναν θα δει ούτε τον άλλον.
Στον πλειοδοτη θα καταλήξει όπως είναι γραμμένο στο γυναικείο D.N.A.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με το που έβλεπε τατουαζ,αμέσως smash

Άρα τι θέλουν;Συνομήλικους με τατουάζ/μούσια

Αυτά για όσους ονειρεύονται...20χρονες
Τα τσόκαρα θα καταλήξουν σε καγκουρες του ίδιου ανύπαρκτου επιπέδου.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.368
Πόντοι
456
Αν η άλλη σε ξέρει λίγο η έχετε μιλήσει, πιθανόν να πάρει. Άγνωστη όμως να σε πάρει ξέχασε το. Εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει ποτέ όταν έδινα τηλέφωνο.

Ζητάω τηλέφωνο ρε μαν. Τόσους μήνες τα λέμε. Τώρα το κατάλαβες;
Αδερφέ, η ερώτηση είναι πόσες πατσαβούρες που παίρνεις τηλέφωνο σε βάζουν σε μπλοκ.
Αυτή είναι η ερώτηση, αν δε με καταλαβαίνεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν ασχολούμαι με μπαστούνια που έχουν συνεχή ροή. Δύσκολα θα μείνει κάτι καιρό σε αυτά. Απλά τα λες για να δημιουργείς εντυπώσεις. Παρόλα αυτά εξυπηρετηθηκες άρα είχα δίκιο. Να προσέχεις τα ακριβά τυριά που δεν έχουν κίνηση. Εκεί γίνεται το σώσε. Αν σου κάτσει κάνα κασέρι που "πιάνει" εύκολα
κι έχει 20-25 ευρώ το κιλό, την γάμησες. Εκεί μην υποχωρείς ότι κι αν σου πουν. Πληρώνεις άρα απαιτείς. Τις γωνίτσες
να τις βάλουν στον πάτο τους ή τρίψιμο. Ημερομηνίες μην εμπιστεύεσαι. Παίζει να είναι και δανεικές. Να σκέφτεσαι δικηγορίστικα αφού είσαι δικηγόρος.
Με γεύση και οσμή δηλαδή.
Με εμπρακτες αποδείξεις.

(ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα)

:rockon:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.743
Πόντοι
216
του είπες και για τα βακουμ ή κρατήθηκες;;;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αδερφέ, η ερώτηση είναι πόσες πατσαβούρες που παίρνεις τηλέφωνο σε βάζουν σε μπλοκ.
Αυτή είναι η ερώτηση, αν δε με καταλαβαίνεις.
Επιτέλους μίλησες ξεκαθαρα. Από αυτές που μου έχουν δώσει και είναι σαφως λίγες, συνήθως καμία δεν με κανει μπλοκ. Το πιο πιθανό είναι να μου εχουν δώσει τηλέφωνο λάθος με αλλαγμένα ψηφία. Ποιος ο λόγος να μου δώσουν αληθινό αν δεν θέλουν; :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.368
Πόντοι
456
Επιτέλους μίλησες ξεκαθαρα. Από αυτές που μου έχουν δώσει και είναι σαφως λίγες, συνήθως καμία δεν με κανει μπλοκ. Το πιο πιθανό είναι να μου εχουν δώσει τηλέφωνο λάθος με αλλαγμένα ψηφία. Ποιος ο λόγος να μου δώσουν αληθινό αν δεν θέλουν; :rockon:
Καλά, κάτι ρώτησες και εσύ...Εδώ μιλάμε για την ψυχή της γυναίκας, όχι κάτι εύκολο.
Αυτή είναι ικανή να σου δώσει τηλέφωνο και να πει μετά στις φίλες της "...έχω και ένα μαλάκα που με ζαλίζει και τον έκανα μπλοκ" ή να κάνει πλάκα με σένα ή, ή...πολλά ή.
Οπότε τηλέφωνο σημαίνει και ραντεβού αυτομάτως.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Η απόλυτη πουστια...
Ενώ αν δώσεις εσύ τηλέφωνο δεν θα γίνει λάθος...
Πες μου τι εννοούσες με το να ζητάς να κόβουν σκληρά τυριά από καινούργια βέργα....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
οχι ρε γαμωτο και νόμιζα θα πεσει ο σιδηρόδρομος
Ο σιδηρόδρομος έπεσε στα Τέμπη. Αλλά μια που ειπες σιδηροδρομο έχω να σου προτεινω σιδηρόδρομο μόσχου από στήθος σε μεγάλο κομμάτι. Θα γλύφεις τα δάκτυλα σου σε γιουβέτσι
ή σούπα κι αν έχεις και μπάρμπεκιου τότε κάντο αργό ψήσιμο για 5-6 ώρες και έλα μετά να μου πεις. :rockon:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Πάντως όποιος λέει ότι γαμαει καλό ειναι να βάζει και καμία φωτογραφία, όπως έκανε ο άρχοντας ο κμαν.. Αλλιώς μέ τα λόγια.. Γαμαω και εγώ ξανθιες λετονες κάθε μέρα..
Εγώ από αύριο θα λέω στην δικιά μου "κάτσε ένα λεπτό να φέρω το κινητό να σε τραβήξω 2-3 φωτογραφίες όταν θα στον χώνω για να σε δει ο leader αύριο και άλλοι 500-600" :thumbsup:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Μην ασχολείστε με σαχλοκουδουνα...ούτε τον έναν θα δει ούτε τον άλλον.
Στον πλειοδοτη θα καταλήξει όπως είναι γραμμένο στο γυναικείο D.N.A.

Τα τσόκαρα θα καταλήξουν σε καγκουρες του ίδιου ανύπαρκτου επιπέδου.
Είναι ζώο η συγκεκριμένη αλλά ωραίο μουνί. Ακόμα και εγώ που είμαι αυστηρός θα έμπαινα μερικές φορές.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η απόλυτη πουστια...
Ενώ αν δώσεις εσύ τηλέφωνο δεν θα γίνει λάθος...
Πες μου τι εννοούσες με το να ζητάς να κόβουν σκληρά τυριά από καινούργια βέργα....
Τα τυριά φεύγουν γρήγορα συνήθως σε μπαστούνια διότι είναι πιο φθηνά η σε προσφορά όπως και τα αλλαντικά. Δεν μένουν. Στην χειρότερη πετουν την πρώτη φέτα και συνεχιζουν.
Τα κεφάλια όμως λόγω φοβερής ακριβείας αργούν να φύγουν κι αν δεν είναι σε προσφορά δεν "περπατάνε" με τίποτα.
Ως συνέπεια αλλοιώνονται ανοιξε κλείσε, ασχέτως αν αλλάζεται το νάυλον.
Η αλλοίωση προχωρά έτσι κι αλλιώς και άρα θέλουν ξύσιμο όταν "πιάνουν". Επισης μπορεί να έρθουν ήδη αλλοιωμένα.
Οι υπάλληλοι τι να πρωτοκανουν; άπαξ και παραλάβουν κάτι πρέπει να το διώξουν. Όταν όμως ένα τυρί συνήθως σε κεφάλι, δεν "τρέχει" κι αλλοιώνεται, δεν το βγάζουν οφ ως φθορά και το κρατούν με ξύσιμο οσο μπορούν η το βγάζουν τριμμένο σε σακουλάκι -σιγά όμως μην σου βγάλουν γραβιέρα σε σακουλάκι. Οπότε το κρατούν μέχρι τέρμα. Ημερομηνίες δεν σημαίνει ασφάλεια. Μπορεί να βρουν να βάλουν. Οι ίδιοι τα λένε. Συμπέρασμα...όταν πηγαίνεις να πάρεις τυρί από κεφάλι και βλέπεις γωνιτσα ή λίγο, ήρεμα κι ωραία ζητάς να σου ανοίξουν άλλο. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι είναι όπως πρέπει. Δεν πεθαίνεις φυσικά αλλά αφού πληρώνεις αυτά που ζητούν, θα σου δώσουν πρώτη ποιότητα. Αν δεν τους αρέσει ας ρίξουν τις τιμές να φεύγουν. Με 20-25 ευρώ τυρί ανά κιλό εγώ υποχωρήσεις δεν κάνω φίλε μου. Ξέρεις πόσοι πελάτες κάνουν έτσι; :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τήν επόμενη φορά πού θά πάς νά τού τό ζητήσεις -άν σέ θυμηθεί- θά σέ κοιτάξει ακόμα πιό άγρια,
έχουν μάθει στόν αυτόματο πιλότο,μέ 700-800 ευρώ μισθό...τούς "γράφουν" όλους! :hi:
Θα έλεγα ότι χέζονται από φόβο κι όσοι αντιμιλουν συνήθως είναι άξεστοι κι αμορφωτοι. Ο έξυπνος πωλητής σε κάθε δουλειά μπορεί να σε φέρει στα νερά του με ευγένεια. Αν σου πουλήσει τσαμπουκα θα τα κάνει χειρότερα. Αυτός είναι νόμος απαράβατος σε όλες τις δουλειές παγκοσμίως. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom