Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδώ μέσα υπάρχουν ναυάγια ή εκπαιδευμένοι μπεταδες που πλασάρονται ως άλφα στα μουτρα των γυναικών. Άλφα εδώ μέσα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλιώς δεν θα έγραφε στο φόρουμ ή θα έμπαινε να πει κανένα γεια. Οι περισσότεροι μπορούμε να φτιάξουμε το πολυ την συμπεριφορά μας ως ανυπότακτη μέσα από εμπειρίες. Λεφτά πολλά για να μπορέσουμε να τις έλκουμε λογικά δεν έχουμε κι αν αποκτήσουμε δεν πρέπει να τα δώσουμε διοτι
έτσι πιανόμαστε μαλάκες.
Τα δύο τελευταία ποστ μου τα λέτε τρεις φορές την μέρα
με ένα ποτήρι νερό. :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
εγω δηλωνω απεριφραστα την αχρηστια μου! ειμαι μεγας κοπριτης:coffee:

...πιστευω πως θα καταληξω με ..... φακλανα!

η τελευταια ελπιδα μπας και αποφυγω τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ ειναι να βρω καμια πλουσια θεια χωρις κληρονομους:rockon:
Σε τιμά η ειλικρίνεια σου.
Καλή τύχη.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό παιχνίδι μέ τίς γκόμενες,δέν παίζεται επί ίσοις όροις,είναι ξεκάθαρα "σικέ"
Δέν μπορεί ο άλλος νά κατεβαίνει,μέ Lamborghini-Ferrari-Maserati καί εμείς μέ Citroen-Skoda-Dacia καί άν!
Οταν ο άλλος χαλάει 500 καί 1000 ευρώ γιά πλάκα,καί εμείς σκεφτόμαστε νά πάρουμε δεύτερο ποτό.
Θά μού πείς τώρα ότι αυτός τήν "νοικιάζει" τήν γκόμενα, -η τί νά τήν κάνεις τέτοια γκόμενα- είναι τό μόνο πού μέ καθησυχάζει...καί μέ ηρεμεί!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
το μονο προβλημα ειναι ο ...καυσωνας τα καλοκαιρια!

γαμας με το ανεμιστηρακι στο χερι:tooth::tooth:
ειχα βγει με μια καποτε απο την αγια παρασκευη καλοκαιρι (γαμω τα σωματα εκανε λατιν 28ρα) και αφου τέλως παντως με πηγε σπιτι τις υστερα απο κανα δυωρο,μπαινω μεσα πουθενα κλιματισμος.Λεω πως θα τη γαμησω τωρα ετσι χωρις ενα κλιματισμο με ανοιχτα παράθυρα?τιποτα ουτε ανεμηστηρα:confused:...αντε ξεκιναμε...την αρχιζω εκει στα γνωστα,αρχιζει κατι φωνες που μας άκουσε ολη η αγια παρασκευη.Οσο βεβαια εγω γαμουσα,σκεφτόμουν τους γειτονες..αυτη στη κοσμάρα της.Λεω μεσα μου..να τη παρω και κωλο η θα ανέβουν τα ντεσιμπελ? τελικα τον αφησα..γιναμε που γιναμε ρεζιλι (τωρα θα μου πεις εσενα τι σε νοιαζει εσυ μενεις εκει?.με τα πολλα ειχα δει οτι οταν εριχνα ρυθμους στο γαμήσι αυτη φώναζε και λιγόερο..οποτε την πηγα με το μαλακό να κοιμηθει λιγο ο κοσμάκης εκει γύρω ηταν και βράδυ,πολυ ησυχη γειτονια..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τό παιχνίδι μέ τίς γκόμενες,δέν παίζεται επί ίσοις όροις,είναι ξεκάθαρα "σικέ"
Δέν μπορεί ο άλλος νά κατεβαίνει,μέ Lamborghini-Ferrari-Maserati καί εμείς μέ Citroen-Skoda-Dacia καί άν!
Οταν ο άλλος χαλάει 500 καί 1000 ευρώ γιά πλάκα,καί εμείς σκεφτόμαστε νά πάρουμε δεύτερο ποτό.
Θά μού πείς τώρα ότι αυτός τήν "νοικιάζει" τήν γκόμενα, -η τί νά τήν κάνεις τέτοια γκόμενα- είναι τό μόνο πού μέ καθησυχάζει...καί μέ ηρεμεί!
Ακριβώς! Εγώ τα περισσότερα λεφτά που πήρα ως σταθερό μισθό στην ζωή μου ήταν λίγο κάτω απο 2.000 ευρώ (including bonus). Τώρα πια είμαι πολύ πιο κάτω. Κι όμως ποτέ δεν έκανα τρελλα έξοδα (αναλογικά στα κυβικά μου)
με γκόμενες. Για μένα το κάτι παραπάνω ναι
αλλά για αυτές όχι. Απλά ήμουν πιο άνετος. Αν είναι να έχω μια να της δίνω και τις κάλτσες μου κι αυτή να ξύνει την μουνάρα της την να την κάνω; αν βρεθει οκ πακέτο, συνεισφέρω και συνεισφέρει. Αν βρεθει κάθαρμα, δεν έχει τίποτα το μενου. Απλά πράγματα ξεκάθαρα και ντόμπρα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σχεδόν όλες οι γυναίκες (κι όσο πάει χειροτερεύει αυτό) ασχολούνται μαζί μας όσο έχουμε να τους προσφέρουμε πράγματα. Αγάπες, λουλούδια, γαμήσι, δώρα κτλ. Όταν αυτά σταματήσουν όχι μόνο λήγει η "σύμβαση" αλλά ακυρώνονται και όλα όσα έχουμε κάνει. Συνεπώς για ποιον λόγο να ασχολούμαστε σοβαρά; απορώ πως ορισμένοι συνεχιζουν να τις χρυσωνουν. Δεν βλέπουν τι γίνεται γύρω μας; τυφλοί είναι ή ελεγχόμενοι μαλάκες. Δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σωστός.

Και πάλι σωστός.

Ποια σε πλήγωσε;
Μπορώ να πω την έχω σκαπουλαρει καλα σε βάθος ετών. Όλοι και όλες έχουμε φάει στενοχώριες (όπως κι αυτές) αλλά δεν χάσαμε την γραμμή μας. Πρέπει να ανάβουμε κερί σε όσους θυσιάστηκαν μέσω γάμου. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ακριβώς! Εγώ τα περισσότερα λεφτά που πήρα ως σταθερό μισθό στην ζωή μου ήταν λίγο κάτω απο 2.000 ευρώ (including bonus). Τώρα πια είμαι πολύ πιο κάτω. Κι όμως ποτέ δεν έκανα τρελλα έξοδα (αναλογικά στα κυβικά μου)
με γκόμενες. Για μένα το κάτι παραπάνω ναι
αλλά για αυτές όχι. Απλά ήμουν πιο άνετος. Αν είναι να έχω μια να της δίνω και τις κάλτσες μου κι αυτή να ξύνει την μουνάρα της την να την κάνω; αν βρεθει οκ πακέτο, συνεισφέρω και συνεισφέρει. Αν βρεθει κάθαρμα, δεν έχει τίποτα το μενου. Απλά πράγματα ξεκάθαρα και ντόμπρα. :rockon:
Παπάκι από δουλειά ξέχασέ το,είναι άν βρείς τίποτα από τούς γέρους -ακίνητα κτλ-
διαφορετικά...μεροδούλι μεροφάι δυστυχώς!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πλέον με τον γυναικοκεντρισμό έχει χαθεί κι η παραμικρή ελπίδα για κάτι καλό. Βαρατε στο ψαχνό. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
Σε ρετιρέ μένεις Σαντ; Σε φαντάζομαι σε κάνα δομα με τεράστια βεράντα για περισυλλογή, μ ένα τηλεσκόπιο να μπανιζεις τη γειτονοπούλα πρωι-βραδυ. Άρχοντα!

Σημειωτέον ο Νικόλας81 ειναι ο παπατζης ταξιτζής που κάθε ποστ του ξεκινούσε με "είχα [ρήμα] κάποτε".

3a400924-c1c8-4357-ae4f-1b68c2e22d02.jpeg
ναι αυτος ο παπατζής ειμαι...που με κατάλαβες βρε θηριο?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπάκι από δουλειά ξέχασέ το,είναι άν βρείς τίποτα από τούς γέρους -ακίνητα κτλ-
διαφορετικά...μεροδούλι μεροφάι δυστυχώς!
Δεν πειράζει. Με το μυαλό θα κοιτάξουμε να επιβιώσουμε. Ο βασικός μισθός φτάνει αν είσαι "διάολος". Κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν πειράζει. Με το μυαλό θα κοιτάξουμε να επιβιώσουμε. Ο βασικός μισθός φτάνει αν είσαι "διάολος". Κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις. :rockon:
Εντάξει τό φτάνει είναι σχετικό,υγεία νά υπάρχει καί όλα τά άλλα,
πραγματικά νά πάνε...νά γαμηθούν!

crsweber

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
988
Πόντοι
86

αυτη εδω η συγκεκριμενη που ειναι 20 χρονων, που της εδειχναν φωτογραφιες απο μπασκετμπολιστες, για τους αντεντοκουμπο μια χαρα της αρεσαν, που λενε οτι οι ελληνιδες δεν προτιμανε μαυρους, επισης για τον παπα που ειναι 33 χρονων και ειπε οτι μεγαλοφερνει, τον ειπε οτι ειναι μεγαλος και την χαλαει, επομενως αν η αλλη ειναι 20 χρονων και εσυ εχεις περασει τα 30 σε βλεπει για σιτεμενο και μονο για τα φραγκα θα σε κοιταξει

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

αυτη εδω η συγκεκριμενη που ειναι 20 χρονων, που της εδειχναν φωτογραφιες απο μπασκετμπολιστες, για τους αντεντοκουμπο μια χαρα της αρεσαν, που λενε οτι οι ελληνιδες δεν προτιμανε μαυρους, επισης για τον παπα που ειναι 33 χρονων και ειπε οτι μεγαλοφερνει, τον ειπε οτι ειναι μεγαλος και την χαλαει, επομενως αν η αλλη ειναι 20 χρονων και εσυ εχεις περασει τα 30 σε βλεπει για σιτεμενο και μονο για τα φραγκα θα σε κοιταξει

Ελλαδα και γενικα Δυση μεγαλες διαφορες ηλικιας δεν ειναι αποδεκτες, το εχουμε ξαναπει

Απο τις 100 γυναικες, μονο 6-7 θα ειναι ανοιχτες για διαφορα ηλικιας πανω απο 15 χρονια, ενω για πανω απο 10 χρονια αντε να ειναι 10-15 γυναικες

Οι υπολοιπες θελουν ηλικια τους +-5 χρονια και καποιες θελουν αρκετα μικροτερους

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Η γεματούλα όλο μαλακίες λέει...σιγά τήν γκόμενα!
Αυτά τά λένε στό Youtube γιά νά κάνουν Views!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εντάξει τό φτάνει είναι σχετικό,υγεία νά υπάρχει καί όλα τά άλλα,
πραγματικά νά πάνε...νά γαμηθούν!
Πρώτα υγεία, μετά λεφτά και έπειτα ωραία τρόφιμα. Ακολουθεί η διασκέδαση και τελευταίες οι γκόμενες. Νομίζω αυτή είναι η σειρά σπουδαιότητας. Τώρα βέβαια θα πει κάποιος γιατί γράφουμε εδώ. Τρία είναι τα βασικά θέματα στο φόρουμ. Πολιτικά, αθλητικά και μουνι. Τα πρώτα δύο δεν έχουν να μας προσφέρουν καμια ηδονή όπως εξελίχθησαν οπότε μένει το τρίτο για εκτονωση. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Τα έχουμε ξαναπεί για μαύρους. Όλες όσες ξέρω τρελλαίνονται για αραπηδες. Στην δουλειά μόλις δουν αράπη πιάνουν συζήτηση μόνες τους ενώ παράλληλα εξασκούν και το δήθεν αντιρατσιστικό έργο. Όταν τους λέω εξυπηρέτησε τον κύριο και δείχνω έναν μπάρμπα μου λένε σιγά τον μαλάκα. Εκεί φαίνεται το αντιρατσιστικό έργο δεν έχει πέραση. Γενικώς οι αραπηδες επαινουνται από τις δυτικές διότι ψάχνουν να βρουν το εξωτικό στοιχείο σε συνδυασμό με ψωλή 25 πόντων. Μην ξεχνάτε ότι οι γυναίκες πλέον βλέπουν καργα τσόντες ενώ από το μεσεντζερ απαριθμούν μύρια ψωλες μέσω ντικ πικ. Παλιά δεν έβγαιναν από το σπίτι τα κακόμοιρα. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πρώτα υγεία, μετά λεφτά και έπειτα ωραία τρόφιμα. Ακολουθεί η διασκέδαση και τελευταίες οι γκόμενες. Νομίζω αυτή είναι η σειρά σπουδαιότητας. Τώρα βέβαια θα πει κάποιος γιατί γράφουμε εδώ. Τρία είναι τα βασικά θέματα στο φόρουμ. Πολιτικά, αθλητικά και μουνι. Τα πρώτα δύο δεν έχουν να μας προσφέρουν καμια ηδονή όπως εξελίχθησαν οπότε μένει το τρίτο για εκτονωση. :2funny:
Η καλή καί σωστή διατροφή,έχει άμεση συνάρτηση μέ τό χρήμα,καί τήν γνώση. -όχι πάντα αλλά πολλές φορές-
Αθλητικά καί Πολιτική είναι Ανώνυμες Εταιρείες,καί οι γκόμενες είναι γιά διασκέδαση κτλ
Κατ' εμε' Υγεία-Χρήμα-Γκόμενες καί όλα τά άλλα έπονται
Λίγο πολύ,σωστός ο συλλογισμός σου!

crsweber

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
988
Πόντοι
86

κοιταξτε αυτο εδω το προφιλ, κανει μπαμ οτι ειναι fake, αλλα ομως τοσοι λιγουρες και απελπισμενοι εκει εξω δεν το εχουν παρει πρεφα και γραφουν τα γνωστα λιγουριστικα , με τοση λιγουριαση ο αλλος δεν σκεφτεται λογικα, θα την πεσει οπου ναναι

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

κοιταξτε αυτο εδω το προφιλ, κανει μπαμ οτι ειναι fake, αλλα ομως τοσοι λιγουρες και απελπισμενοι εκει εξω δεν το εχουν παρει πρεφα και γραφουν τα γνωστα λιγουριστικα , με τοση λιγουριαση ο αλλος δεν σκεφτεται λογικα, θα την πεσει οπου ναναι
Καλά τούς κάνουν τούς βλαμμένους καί τούς δουλεύουν,τό Insta έχει γεμίσει βασίλισσες τού χιονιού,
καί πρίγκιπες...τής ανοησίας-βλακείας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom