Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Εγώ το φοράω έξω στενα στην μέση μην είναι σαν ομπρέλα (κι αν τύχει κιόλας) με τζιν. Μέχρι εκεί. Μέσα να τα βάλω είναι εξαιρετικά σπάνιο. Η ζωνη δείχνει άσχημα οπότε θέλει σακάκι. Δηλαδή πάμε σε κοστούμι. Να το φορέσω που; θα είμαι μόνος μου σαν μύγα μες στο γάλα και είναι και ντεμοντε. Πρώτη επιλογή τζιν (άπειρα ωραία καλα τζιν με μπλούζες). Έχω μαύρα, ροζ, ραφ και γαλάζια που είναι ωραία αλλά που να τα φορέσω να πάω; για μπριζόλες η για ποτό; :2funny: ακόμα κι εκεί όλοι σπορ ντύνονται.
Αν σκάσω εγώ με πουκάμισο ΜΕΣΑ στο παντελόνι...θα με περάσουν για υπουργό ( μη προβεβλημένου) υπουργείου και θα ζητάνε ρουσφέτια!!!:tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Το σκεπτικό σου είναι κυριολεκτικά των άκρων.
Δηλαδή όποιος δεν φοράει φανελάκι από μέσα,είναι καγκουρας κλπ.

Πιο flat και narrow minded πεθαίνεις
Τα narrow και τα μου-narrow ας τα ακολουθούν τα fashion victims.
Το φανελάκι απορροφά και τον ιδρώτα ...αλλιώς μοιάζεις σαν να σε μπουγελωσαν αν περπατήσεις για λίγη ώρα υπό τον ηλιο...εκτός αν μιλάμε για τύπους που ζουν και κινούνται μόνο σε κλιματιζομενο περιβαλλον .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.515
Πόντοι
3.656
Λετε για ντυσίματα και τέτοια

Με ποιο απο τα δυο look πιστεύετε ότι θα γαμάτε ευκολότερα Ελλεεινίδες;

M'αυτό

andriko-poykamiso-slim-fit-mov-lila-roz-paparazzi-ftino-vamvakero-7.jpg

Ή μ'αυτό;

dimitris-aleksandrou01.jpg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα narrow και τα μου-narrow ας τα ακολουθούν τα fashion victims.
Το φανελάκι απορροφά και τον ιδρώτα ...αλλιώς μοιάζεις σαν να σε μπουγελωσαν αν περπατήσεις για λίγη ώρα υπό τον ηλιο...εκτός αν μιλάμε για τύπους που ζουν και κινούνται μόνο σε κλιματιζομενο περιβαλλον .
Το φανελάκι το φορούσαμε παλιότερα λόγω κρυου ώστε να μας προφυλάσσει για να μην φοράμε μπουφαν που είναι άβολο και μόνο για βαρύ κρύο. Για αυτό λεπτυναν τα μπουφάν. Ήταν σαν παπλωματα.
Ή ακόμα λόγω ιδρώτα για να μπορούμε να αλλάξουμε αν χρειαστεί χωρίς να επηρεάσουμε το έξω ένδυμα. Αυτά όλα καταργήθηκαν από την μόδα. Φυσικά όποιος θέλει τα φοράει. Δεν είναι απαγορευτικά διότι δεν επηρεάζουν την εικόνα. Επίσης καταργήθηκε το κοντο πουλοβερακι έξω από πουκάμισο λόγω μόδας. Αυτό πλέον δεν φοριέται καθόλου επειδή επιηρεαζει την εικόνα. Αυτά όμως αφορούν την μόδα. Αν θες να είσαι πάντα μέσα στην μόδα χωρίς καν να σε απασχολεί η μόδα φοράς τζιν και δεν σε πιάνει τίποτα. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

M'αυτό

Ή μ'αυτό;

Ηλικιες γυναικων 25+ το πανω

Ηλικιες γυναικων 25- το κατω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Άρα το φοράς κι εσύ έξω.

:rockon:
Εγώ είμαι Σαλονικια αλάνι Πάπιε...πήγα χθες στο περίπτερο και έβαλα σκούρο τζηνακι και πουκάμισο ΜΕΣΑ...δεν βγήκα με βερμούδα και μπλούζα όπως μέσα στο σπίτι.
Ακόμα και στο περίπτερο να παω ΝΤΥΝΟΜΑΙ.
Η πεντάχρονη κόρη μιας φίλης μου ρωτάει την ( κομψότατη Σαλονικια)μάνα της..."Μαμά γιατί αυτός /αυτή είναι έτσι;" όταν περπατάνε μαζί στην Θεσσαλονίκη.Δεν θα γίνω έγω ρεζιλης ρεμπεσκες για να αρέσω στο κάθε τσόκαρο...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

M'αυτό

Ή μ'αυτό;

Και τα δύο είναι οκ. Το πρώτο όμως που θα το φορέσεις; στην τράπεζα; Ούτε πλασιέ δεν το φορούν πια. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Ηλικιες γυναικων 25+ το πανω

Ηλικιες γυναικων 25- το κατω
Σωστά.
Δεν απευθύνομαι σε πιτσιρικες...εξαίρεση οι κοπέλες σε καφετέριες που επειδή έχουν βαρεθεί να βλέπουν καγκουρες και λετσους κάνω εγώ την διαφορά στο μυαλό τους( μόνο εκεί..πιασμένες είναι από πολύ πιο πριν και δεν ψάχνονται).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Και τα δύο είναι οκ. Το πρώτο όμως που θα το φορέσεις; στην τράπεζα; Ούτε πλασιέ δεν το φορούν πια. :2funny:
...για αυτό δεν κάνουν πωλήσεις.Γιατι οταν πουλάς κάτι ,πουλάς ένα μέρος του εαυτού του...αν είσαι ρεζιλης εμφανισιακά,πώληση δύσκολα κάνεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ είμαι Σαλονικια αλάνι Πάπιε...πήγα χθες στο περίπτερο και έβαλα σκούρο τζηνακι και πουκάμισο ΜΕΣΑ...δεν βγήκα με βερμούδα και μπλούζα όπως μέσα στο σπίτι.
Ακόμα και στο περίπτερο να παω ΝΤΥΝΟΜΑΙ.
Η πεντάχρονη κόρη μιας φίλης μου ρωτάει την ( κομψότατη Σαλονικια)μάνα της..."Μαμά γιατί αυτός /αυτή είναι έτσι;" όταν περπατάνε μαζί στην Θεσσαλονίκη.Δεν θα γίνω έγω ρεζιλης ρεμπεσκες για να αρέσω στο κάθε τσόκαρο...
Εδώ Αθήνα είμαστε οι συντριπτικά περισσότεροι όπως λάχει. Μόνο αν βγούμε να πάμε κάπου ντυνόμαστε ανάλογα. Προσωπικά χέστηκα τι αρέσει σε αυτές Εγώ όπως κι άλλοι πολλοί αν βγούμε να πάρουμε τσιγάρα βγαίνουμε ακόμα και με το βρακί. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
...για αυτό δεν κάνουν πωλήσεις.Γιατι οταν πουλάς κάτι ,πουλάς ένα μέρος του εαυτού του...αν είσαι ρεζιλης εμφανισιακά,πώληση δύσκολα κάνεις.
Σημασία έχει ότι δεν το φορούν. Άλλο αυτό που λες κι είναι όντως σωστό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Πλέον είναι...40+ το πάνω και 40- το κάτω :confused:

Με τιποτα, αντε να το παω 30-32

Οι γυναικες ανω των 32 δεν εχουν απολυτως καμια σχεση με αυτες κατω των 25

Ουτε καν με τον παλιο τους εαυτο οταν ητανε οι ιδιες 25-

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.368
Πόντοι
456
Δεν μοιραζω τηλέφωνα. Ζητάω τηλέφωνα. Αν δηλαδή προλάβω και δεν έχω φάει ήδη άκυρο. Είναι θέμα συνήθειας. Κοιτάμε μόνο τον στόχο. Ποιος τις γαμάει τις απώλειες πολέμου; :rockon:
Μιας και είσαι το κατάλληλο άτομο για στατιστικές έρευνες, με το πλήθος των τηλεφώνων που παίρνεις, πόσες δίνουν τηλέφωνο και μετά ενεργοποιούν το call blocker;
Έτσι από περιέργεια , δεν υπονοώ κάτι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Το φανελάκι το φορούσαμε παλιότερα λόγω κρυου ώστε να μας προφυλάσσει για να μην φοράμε μπουφαν που είναι άβολο και μόνο για βαρύ κρύο. Για αυτό λεπτυναν τα μπουφάν. Ήταν σαν παπλωματα.
Ή ακόμα λόγω ιδρώτα για να μπορούμε να αλλάξουμε αν χρειαστεί χωρίς να επηρεάσουμε το έξω ένδυμα. Αυτά όλα καταργήθηκαν από την μόδα. Φυσικά όποιος θέλει τα φοράει. Δεν είναι απαγορευτικά διότι δεν επηρεάζουν την εικόνα. Επίσης καταργήθηκε το κοντο πουλοβερακι έξω από πουκάμισο λόγω μόδας. Αυτό πλέον δεν φοριέται καθόλου επειδή επιηρεαζει την εικόνα. Αυτά όμως αφορούν την μόδα. Αν θες να είσαι πάντα μέσα στην μόδα χωρίς καν να σε απασχολεί η μόδα φοράς τζιν και δεν σε πιάνει τίποτα. :rockon:
Τζην από τζην έχει διαφορά...τα ασβεστωμένα είναι για κατώτερου επιπέδου.Τα σκούρα με ομοιόμορφο χρώμα είναι τέλεια γιατί μπορούν να φορεθούν με κυριλε παπούτσι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Εδώ Αθήνα είμαστε οι συντριπτικά περισσότεροι όπως λάχει. Μόνο αν βγούμε να πάμε κάπου ντυνόμαστε ανάλογα. Προσωπικά χέστηκα τι αρέσει σε αυτές Εγώ όπως κι άλλοι πολλοί αν βγούμε να πάρουμε τσιγάρα βγαίνουμε ακόμα και με το βρακί. :2funny:
Σαλόνικα φορ εβερ σε ΜΙΛΑΩΩΩΩ!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μιας και είσαι το κατάλληλο άτομο για στατιστικές έρευνες, με το πλήθος των τηλεφώνων που παίρνεις, πόσες δίνουν τηλέφωνο και μετά ενεργοποιούν το call blocker;
Το πλήθος τηλεφώνων που παίρνω, είναι δική σου "εμφύτευση". :2funny:Αν δώσουν τηλέφωνο κάτι πολύ σπάνιο, συνήθως το τσεκαρω αμέσως κάνοντας αναπάντητη με πρόσχημα να πάρουν το δικό μου. Παίζει βέβαια και ψέμα. Αν δεν δώσουν, μου είναι άχρηστες. Αν δώσω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να με πάρει ποτέ. Μάθε μπαλιτσα. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Η ακόμα χειρότερα...αν δουν αριθμό άγνωστο δεν απαντάνε.
Για αυτό εγώ δίνω το δικό μου τηλέφωνο ..γιατί αυτή που θα πάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τζην από τζην έχει διαφορά...τα ασβεστωμένα είναι για κατώτερου επιπέδου.Τα σκούρα με ομοιόμορφο χρώμα είναι τέλεια γιατί μπορούν να φορεθούν με κυριλε παπούτσι.
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom