Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Που τα χτύπησες αυτά;
Σε κάνα γυφτολα'ι'κο χοροπηδαδικο η στην ψύχρα έξω στον δρόμο;
Σε μπαράκι. Σύντομα ,αφού αγοράσω πέντε ρούχα ,θα ακολουθήσω την επιθετική επεκτατική πολιτική του δρόμου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε τραβά στο τραπέζι σε φωνάζουν οι δικοί σου να σε ταΐσουν, μωρή ξεβρακωτη κουραδα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε μπαράκι. Σύντομα ,αφού αγοράσω πέντε ρούχα ,θα ακολουθήσω την επιθετική επεκτατική πολιτική του δρόμου
Μόνο τζιν και φούτερ
ή μπλούζες. Σαν να μαζεύεις σταφύλια από το αμπέλι. :2funny:
Όσο το δυνατόν πιο άνετα.
Μην σου πω και φόρμα.
Θα αφήσω εγώ τα κρέατα και τα τυριά μου να πάρω μάρκες πρώτης γραμμής; και τα δεύτερα καλά είναι. Έτσι κι αλλιώς όλοι έτσι ντύνονται πια. Δεν είπαμε και τελευταία.

:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε τραβά στο τραπέζι σε φωνάζουν οι δικοί σου να σε ταΐσουν, μωρή ξεβρακωτη κουραδα
Δεν χρειάζεται και τόσο αυτή η επένδυση σε ρούχα αλλά Ο.κ.!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Μόνο τζιν και φούτερ
ή μπλούζες. Σαν να μαζεύεις σταφύλια από το αμπέλι. :2funny:
Όσο το δυνατόν πιο άνετα.
Μην σου πω και φόρμα.
Θα αφήσω εγώ τα κρέατα και τα τυριά μου να πάρω μάρκες πρώτης γραμμής; και τα δεύτερα καλά είναι. Έτσι κι αλλιώς όλοι έτσι ντύνονται πια. Δεν είπαμε και τελευταία.

Φούτερ με 25 βαθμούς στην Αθήνα;
Πουκαμισακι πιο καλά..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν χρειάζεται και τόσο αυτή η επένδυση σε ρούχα αλλά Ο.κ.!
Έχω πετύχει Πέπε τζιν σε δεύτερο χέρι η σε κλεμμένα αυθεντικότατα. Χωρια που βρίσκεις ρούχα ωραία για πλάκα πια. Τώρα αν θες dsquared2, που θα το φορέσεις; ισχύει και σε μπλούζες φούτερ αυτό.
Τα μισά μου πουκάμισα και κοστούμια τα έχω πετάξει. Κιτρινισαν στην ντουλάπα. :2funny:Μόνο σε γάμους τα φοράω. Σε πόσους θα πάω; Αν θέλουν κομψό μπρουκλη οι βρώμες να πάνε στον Βαρδινογιάννη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Ανάλογα την περίσταση,πρέπει να ναι και το ανάλογο ντύσιμο.

Οι παλαιομοδίτικες τάσεις με φανελάκια από μέσα και κάτι ρούχα περασμένων δεκαετιών αποτελούν παρελθόν.
Λάθος...είναι αμερικανια το να μην φοράς φανελάκι.
Σε γυναικεία αναλογία είναι σαν να φοράει μια γκόμενα τοπακι και από πανω πουκάμισο...σε έφτιαξα;
Απλώς δεν πρέπει να φαινεται μέσα από το πουκάμισο ...θυμίζει Κωνσταντάρα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φούτερ με 25 βαθμούς στην Αθήνα;
Πουκαμισακι πιο καλά..
Όχι τώρα. Γενικως μιλάω. Πουκάμισα καταργήθηκαν πια. Τα κοντομανικα εντελώς διότι παραπέμπουν σε πράκτορα του FBI :2funny: και τα μακριά τα φορούν όλοι έξω απλωτα. Να ντυθείς ωραία πρέπει να πας κάπου πολύ ακριβά. Ποιοι, πόσοι θα πάνε εκεί και κάθε πότε; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάνε για καφέ οι πουτάνες και ντύνονται λες και πήγαν στο Καραβελ. Ας πουν αλήθεια ότι δεν πάνε πουθενά για να δείξουν ρούχα και τα φοράνε όπου βρουν ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Όχι τώρα. Γενικως μιλάω. Πουκάμισα καταργήθηκαν πια. Τα κοντομανικα εντελώς διότι παραπέμπουν σε πράκτορα του FBI :2funny: και τα μακριά τα φορούν όλοι έξω απλωτα. Να ντυθείς ωραία πρέπει να πας κάπου πολύ ακριβά. Ποιοι, πόσοι θα πάνε εκεί και κάθε πότε; :2funny:
Απλωτα;Σαν λετσοι εννοείς...έξω από το παντελόνι...σαν σουρωμενοι;;;;
Μόνο κοιλαραδες τα φοράνε έτσι ρε...
Το πουκάμισο θέλει επίπεδο...όσοι δεν το αντέχουν ας πάνε σε κάνα ΕΠΑΛ για καμάκι.( Δεν μιλάω για σένα).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Φανελάκι από μέσα φορούν πλέον μόνο κάτι παππούδες,άιντε!
Γιατι να κάνω το μουνι του φαντάρου και να έχω μαυρισμένο ντεκολτέ;Για να είμαι μέσα στην μόδα;
Εγώ ξεκινάω μια νέα τάση ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Πάνε για καφέ οι πουτάνες και ντύνονται λες και πήγαν στο Καραβελ. Ας πουν αλήθεια ότι δεν πάνε πουθενά για να δείξουν ρούχα και τα φοράνε όπου βρουν ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ. :2funny:
Βαριέμαι τις "κουρασμένες" γκόμενες που βγαίνουν έξω με τζην και γυφτοπαντοφλιτσες η το πολύ κάνα άσπρο (ΠΑΝΤΑ) σπορτεξ...ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙ!
Α,ρε Σαλόνικα ...με τις γκαυλιτσες και τις μιλφαρες να βγαίνουν για καφέ στολισμένες!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Απλωτα;Σαν λετσοι εννοείς...έξω από το παντελόνι...σαν σουρωμενοι;;;;
Μόνο κοιλαραδες τα φοράνε έτσι ρε...
Το πουκάμισο θέλει επίπεδο...όσοι δεν το αντέχουν ας πάνε σε κάνα ΕΠΑΛ για καμάκι.( Δεν μιλάω για σένα).
Δεν τρέχει τίποτα. Συζήτηση κάνουμε. Έξω τα φοράνε όντως οι κοιλαραδες αλλά με τζιν το πουκάμισο έξω στενό είναι πολύ οκ. Δεν έχω δει τζιν με πουκάμισο απο μέσα εδώ και πολύ καιρό. Έχει αλλάξει
η μόδα. Παλιά πηγαίναμε δουλειά με υφασμάτινο παντελόνι. Παλιά φορούσαμε γραβάτες για καυλαντα. Τώρα ύφασμα έξω δεν παίζει με τίποτα. Θα φας γιαούρτι. Επικρατεί το σπορ ντύσιμο. Καφετέριες, ταβερνες, μεζεδοπωλεία, ξενοδοχεία, γήπεδα, εκκλησίες κτλ όλοι σπορ. :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Α,ή το ένα ή το άλλο άκρο δηλαδή.

Αυτό που λες δεν είναι ξεκίνημα,είναι πίσω 50 χρόνια
Είναι διαχρονικό...
Θέλω το δέρμα μου ανέγγιχτο από τον κωλοηλιο...γιατί "ο ήλιος έχει γίνει επικίνδυνος και κάθε μέρα καίει την επιδερμίδα μου"( Καίτη Γαρμπή και μετά λέει κάτι για τους πολιτικούς...!!!).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Δεν τρέχει τίποτα. Συζήτηση κάνουμε. Έξω τα φοράνε όντως οι κοιλαραδες αλλά με τζιν το πουκάμισο έξω στενό είναι πολύ οκ. Δεν έχω δει τζιν με πουκάμισο απο μέσα εδώ και πολύ καιρό. Έχει αλλάξει
η μόδα. Παλιά πηγαίναμε δουλειά με υφασμάτινο παντελόνι. Παλιά φορούσαμε γραβάτες για καυλαντα. Τώρα ύφασμα έξω δεν παίζει με τίποτα. Θα φας γιαούρτι. Επικρατεί το σπορ ντύσιμο. Καφετέριες, ταβερνες, μεζεδοπωλεία, ξενοδοχεία, γήπεδα, εκκλησίες κτλ όλοι σπορ. :rockon:
Στην επέλαση την καφριλας και της καγκουριας εγω πρότασσω διαχρονικό στυλ ...πουκάμισο ΜΕΣΑ γιατί δεν είμαι δύο τόνους ούτε είμαι είναι σουρωμενος .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Διαχρονικό το φανελάκι από μέσα,οκ!!!!!!
Οι γυναίκες ας έχουν ντεκολτέ ανοιχτό...πως θα βρουν χρηματοδότη;
Αντιτίθεμαι σφόδρα στην θηλυκοποιηση του άνδρα ,στυλιστικά και παντού...
Άλλο παράδειγμα...γελοίο για άνδρα να κυκλοφορεί χωρίς καλτσες η με ανοιχτό παπουτσι.Ας φοράει και φούστα...για να αερίζεται κιόλας...ουστ κοπριες"άνδρες" της πόλης που ζεστάθηκατε ,όλη μέρα στο κλιματιστικό!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην επέλαση την καφριλας και της καγκουριας εγω πρότασσω διαχρονικό στυλ ...πουκάμισο ΜΕΣΑ γιατί δεν είμαι δύο τόνους ούτε είμαι είναι σουρωμενος .
Εγώ το φοράω έξω στενα στην μέση μην είναι σαν ομπρέλα (κι αν τύχει κιόλας) με τζιν. Μέχρι εκεί. Μέσα να τα βάλω είναι εξαιρετικά σπάνιο. Η ζωνη δείχνει άσχημα οπότε θέλει σακάκι. Δηλαδή πάμε σε κοστούμι. Να το φορέσω που; θα είμαι μόνος μου σαν μύγα μες στο γάλα και είναι και ντεμοντε. Πρώτη επιλογή τζιν (άπειρα ωραία καλα τζιν με μπλούζες). Έχω μαύρα, ροζ, ραφ και γαλάζια που είναι ωραία αλλά που να τα φορέσω να πάω; για μπριζόλες η για ποτό; :2funny: ακόμα κι εκεί όλοι σπορ ντύνονται.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είναι κι η φυσική κατάσταση. Μετά τα 40 αρχίζει η κατρακύλα. Εγώ κουράζομαι πολύ για να διατηρώ ένα οκ σώμα. Λίγο να ξεφύγω, τον ήπια. Οι καύσεις δεν είναι οι ίδιες. Λίγο να αθεφεις δεν μαζεύεται μετά η κατάσταση. Δεν είμαστε όπως παλιά που τρώγαμε ένα αρνί ολόκληρο και τρέχαμε για μπάσκετ 3 ώρες. Οπότε και τα ρούχα πάνω μας πρέπει να ταιριάζουν. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα βρωμόμουνα βέβαια πάνε για καφέ με 4 ευρώ και φορούν το μουνί της μάνας τους. Σου λέει κάποιος θα μας δει να έρθει να μας ΑΝΑΛΑΒΕΙ!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom