argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.987
- Πόντοι
- 9.297
Στον ύπνο του
Στον ύπνο του
Σε μπαράκι. Σύντομα ,αφού αγοράσω πέντε ρούχα ,θα ακολουθήσω την επιθετική επεκτατική πολιτική του δρόμουΠου τα χτύπησες αυτά;
Σε κάνα γυφτολα'ι'κο χοροπηδαδικο η στην ψύχρα έξω στον δρόμο;
ρε τραβά στο τραπέζι σε φωνάζουν οι δικοί σου να σε ταΐσουν, μωρή ξεβρακωτη κουραδαΣτον ύπνο του
Μόνο τζιν και φούτερΣε μπαράκι. Σύντομα ,αφού αγοράσω πέντε ρούχα ,θα ακολουθήσω την επιθετική επεκτατική πολιτική του δρόμου
Δεν χρειάζεται και τόσο αυτή η επένδυση σε ρούχα αλλά Ο.κ.!Σε μπαράκι. Σύντομα ,αφού αγοράσω πέντε ρούχα ,θα ακολουθήσω την επιθετική επεκτατική πολιτική του δρόμου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε τραβά στο τραπέζι σε φωνάζουν οι δικοί σου να σε ταΐσουν, μωρή ξεβρακωτη κουραδα
Φούτερ με 25 βαθμούς στην Αθήνα;Μόνο τζιν και φούτερ
ή μπλούζες. Σαν να μαζεύεις σταφύλια από το αμπέλι.
Όσο το δυνατόν πιο άνετα.
Μην σου πω και φόρμα.
Θα αφήσω εγώ τα κρέατα και τα τυριά μου να πάρω μάρκες πρώτης γραμμής; και τα δεύτερα καλά είναι. Έτσι κι αλλιώς όλοι έτσι ντύνονται πια. Δεν είπαμε και τελευταία.
Καλό ντύσιμο είναι με πουκάμισο...εκπέμπει κύρος.Το καλό ντύσιμο πάντα μετράει
Έχω πετύχει Πέπε τζιν σε δεύτερο χέρι η σε κλεμμένα αυθεντικότατα. Χωρια που βρίσκεις ρούχα ωραία για πλάκα πια. Τώρα αν θες dsquared2, που θα το φορέσεις; ισχύει και σε μπλούζες φούτερ αυτό.Δεν χρειάζεται και τόσο αυτή η επένδυση σε ρούχα αλλά Ο.κ.!
Λάθος...είναι αμερικανια το να μην φοράς φανελάκι.Ανάλογα την περίσταση,πρέπει να ναι και το ανάλογο ντύσιμο.
Οι παλαιομοδίτικες τάσεις με φανελάκια από μέσα και κάτι ρούχα περασμένων δεκαετιών αποτελούν παρελθόν.
Όχι τώρα. Γενικως μιλάω. Πουκάμισα καταργήθηκαν πια. Τα κοντομανικα εντελώς διότι παραπέμπουν σε πράκτορα του FBI και τα μακριά τα φορούν όλοι έξω απλωτα. Να ντυθείς ωραία πρέπει να πας κάπου πολύ ακριβά. Ποιοι, πόσοι θα πάνε εκεί και κάθε πότε;Φούτερ με 25 βαθμούς στην Αθήνα;
Πουκαμισακι πιο καλά..
Απλωτα;Σαν λετσοι εννοείς...έξω από το παντελόνι...σαν σουρωμενοι;;;;Όχι τώρα. Γενικως μιλάω. Πουκάμισα καταργήθηκαν πια. Τα κοντομανικα εντελώς διότι παραπέμπουν σε πράκτορα του FBI και τα μακριά τα φορούν όλοι έξω απλωτα. Να ντυθείς ωραία πρέπει να πας κάπου πολύ ακριβά. Ποιοι, πόσοι θα πάνε εκεί και κάθε πότε;
Γιατι να κάνω το μουνι του φαντάρου και να έχω μαυρισμένο ντεκολτέ;Για να είμαι μέσα στην μόδα;Φανελάκι από μέσα φορούν πλέον μόνο κάτι παππούδες,άιντε!
Βαριέμαι τις "κουρασμένες" γκόμενες που βγαίνουν έξω με τζην και γυφτοπαντοφλιτσες η το πολύ κάνα άσπρο (ΠΑΝΤΑ) σπορτεξ...ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙ!Πάνε για καφέ οι πουτάνες και ντύνονται λες και πήγαν στο Καραβελ. Ας πουν αλήθεια ότι δεν πάνε πουθενά για να δείξουν ρούχα και τα φοράνε όπου βρουν ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ.
Δεν τρέχει τίποτα. Συζήτηση κάνουμε. Έξω τα φοράνε όντως οι κοιλαραδες αλλά με τζιν το πουκάμισο έξω στενό είναι πολύ οκ. Δεν έχω δει τζιν με πουκάμισο απο μέσα εδώ και πολύ καιρό. Έχει αλλάξειΑπλωτα;Σαν λετσοι εννοείς...έξω από το παντελόνι...σαν σουρωμενοι;;;;
Μόνο κοιλαραδες τα φοράνε έτσι ρε...
Το πουκάμισο θέλει επίπεδο...όσοι δεν το αντέχουν ας πάνε σε κάνα ΕΠΑΛ για καμάκι.( Δεν μιλάω για σένα).
Είναι διαχρονικό...Α,ή το ένα ή το άλλο άκρο δηλαδή.
Αυτό που λες δεν είναι ξεκίνημα,είναι πίσω 50 χρόνια
Στην επέλαση την καφριλας και της καγκουριας εγω πρότασσω διαχρονικό στυλ ...πουκάμισο ΜΕΣΑ γιατί δεν είμαι δύο τόνους ούτε είμαι είναι σουρωμενος .Δεν τρέχει τίποτα. Συζήτηση κάνουμε. Έξω τα φοράνε όντως οι κοιλαραδες αλλά με τζιν το πουκάμισο έξω στενό είναι πολύ οκ. Δεν έχω δει τζιν με πουκάμισο απο μέσα εδώ και πολύ καιρό. Έχει αλλάξει
η μόδα. Παλιά πηγαίναμε δουλειά με υφασμάτινο παντελόνι. Παλιά φορούσαμε γραβάτες για καυλαντα. Τώρα ύφασμα έξω δεν παίζει με τίποτα. Θα φας γιαούρτι. Επικρατεί το σπορ ντύσιμο. Καφετέριες, ταβερνες, μεζεδοπωλεία, ξενοδοχεία, γήπεδα, εκκλησίες κτλ όλοι σπορ.
Οι γυναίκες ας έχουν ντεκολτέ ανοιχτό...πως θα βρουν χρηματοδότη;Διαχρονικό το φανελάκι από μέσα,οκ!!!!!!
Εγώ το φοράω έξω στενα στην μέση μην είναι σαν ομπρέλα (κι αν τύχει κιόλας) με τζιν. Μέχρι εκεί. Μέσα να τα βάλω είναι εξαιρετικά σπάνιο. Η ζωνη δείχνει άσχημα οπότε θέλει σακάκι. Δηλαδή πάμε σε κοστούμι. Να το φορέσω που; θα είμαι μόνος μου σαν μύγα μες στο γάλα και είναι και ντεμοντε. Πρώτη επιλογή τζιν (άπειρα ωραία καλα τζιν με μπλούζες). Έχω μαύρα, ροζ, ραφ και γαλάζια που είναι ωραία αλλά που να τα φορέσω να πάω; για μπριζόλες η για ποτό; ακόμα κι εκεί όλοι σπορ ντύνονται.Στην επέλαση την καφριλας και της καγκουριας εγω πρότασσω διαχρονικό στυλ ...πουκάμισο ΜΕΣΑ γιατί δεν είμαι δύο τόνους ούτε είμαι είναι σουρωμενος .