Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ήμουν σε μεγάλο φόρουμ κι έφυγα γιατί είχε φουλ τοξικά άτομα, προσπαθούσαν να βγάλουν απωθημένα στον απλό κόσμο που ήθελε να μιλήσει νορμάλ.
Επίσης στα σόσιαλ, οι διαχειριστές κάνουν αρκετή βρώμικη δουλειά. Μπαίνουν κάτι λεχρίτες και Αλβανοί* μάγκες και κάνουν τη σελίδα μπουρδέλο...Δεν είναι πάντα για τους γαμπρούς η μεσολάβηση.

*Ζητώ συγνώμη από τους νορμάλ γείτονες, αλλά δύο διενέξεις που είχα σε γκρουπ, η μία ήταν με τέτοιο άμυαλο "νταβατζή".
Εγώ πάντως οπότε έχω γραφτει σε σελίδα παρατηρώ μεγάλες διακρίσεις στα μέλη. Δεν έχω δει νορμάλ συζητήσεις. Οι περισσότερες συζητήσεις είναι για το θεαθηναι. Όντως δεν γίνεται πάντα για τους "γαμπρούς"
η μεσολάβηση. Εξάλλου όπως είπα τους νοιάζει κι ο κόσμος. Θέλουν πολύ κόσμο. Ίσως να έχουν δίκιο από την πλευρά τους αλλά τι να τον κάνεις τον πολύ κόσμο αν οι μισοί δεν ξέρουν να γράψουν το όνομα τους και λένε μαλακίες συνέχεια; τέλοσπάντων...

:rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Απορώ γιατί κάποιος να θέλει να ρίξει το κλασσικό μουνι από τα σοσιαλ. Εγώ να σου πω Ντόναλντ, μια που μιλάμε ανοιχτά, πλέον ψάχνω μια κοπέλα σωστή, χωρίς τραύματα, με τη δουλειά της, νορμάλ, να πάμε τα ταξιδάκια μας, να μείνουμε μαζί, να κάνουμε τις ορειβασίες μας, να χαλαρώνουμε, να συζητάμε, να κάνουμε και λίγο σεξ, και κάποια στιγμή παιδιά. Αυτό το πράγμα που ψάχνονται για μουνι υπερπαραγωγή, τελειωμένη πιωμένη, τραυματισμενη, φωτιά στο κρεβάτι, νυμφομανη, σοσιαλ κοριτσάκι με τατουαζ και αμανέ και δε ξέρω γω... τι φάση, για ποιο λόγο... εγώ ούτε γράμμα δε στέλνω εκεί πλέον. Ή βίζιτα, τι να την κάνω την μπαλοτσα με τα 150 την ώρα, να με πει τι. Και τρεεεεχουν, τρέχει ο άλλος 60 χρονων ρε μλκ τρέχει σε στούντιο... μετά πώς να μη λαλήσει...
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις...
Τελικά μήπως η συντροφικότητα είναι πιο σημαντική; Μήπως το να αισθάνεσαι κοντά σε κάποιο άνθρωπο, είναι πιο σημαντικό από το "να τα καταπίνει όλα"; Μήπως ο άνθρωπος ζει για να δοθεί σε κάποια γυναίκα/άντρα και να βρει το λιμάνι του;
Ξέρω κάποιοι θα με κατηγορήσουν ως αγαπούλη, ως θύμα κλπ. Αλλά δεν πειράζει, κανένα πρόβλημα.
Η μέχρι τώρα (μικρή) εμπειρία μου, αυτό έδειξε.
Το μόνο που απομένει να αποδειχθεί, είναι αν όντως υπάρχουν οι συνθήκες να συμβεί αυτό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Απορώ γιατί κάποιος να θέλει να ρίξει το κλασσικό μουνι από τα σοσιαλ. Εγώ να σου πω Ντόναλντ, μια που μιλάμε ανοιχτά, πλέον ψάχνω μια κοπέλα σωστή, χωρίς τραύματα, με τη δουλειά της, νορμάλ, να πάμε τα ταξιδάκια μας, να μείνουμε μαζί, να κάνουμε τις ορειβασίες μας, να χαλαρώνουμε, να συζητάμε, να κάνουμε και λίγο σεξ, και κάποια στιγμή παιδιά. Αυτό το πράγμα που ψάχνονται για μουνι υπερπαραγωγή, τελειωμένη πιωμένη, τραυματισμενη, φωτιά στο κρεβάτι, νυμφομανη, σοσιαλ κοριτσάκι με τατουαζ και αμανέ και δε ξέρω γω... τι φάση, για ποιο λόγο... εγώ ούτε γράμμα δε στέλνω εκεί πλέον. Ή βίζιτα, τι να την κάνω την μπαλοτσα με τα 150 την ώρα, να με πει τι. Και τρεεεεχουν, τρέχει ο άλλος 60 χρονων ρε μλκ τρέχει σε στούντιο... μετά πώς να μη λαλήσει...
Έχω καταλήξει ότι όποιος ψάχνει μουνί από σόσιαλ το κάνει για δύο λόγους. Βαριέται να τρέχει εδώ κι εκεί ή δειλιάζει να φάει άκυρο στα μούτρα. Δεν το λέω μειωτικά. Έτσι το αντιλαμβάνομαι κι έτσι μου το μεταφέρουν οπότε ανοίξω συζήτηση.
Η μεγαλύτερη ένσταση που έχω ειναι ότι δεν μπορώ να δεχθώ ότι μια κάμπια θα μου ορίσει πότε θα μιλάμε (διότι θέλουν αυτές τον πρώτο λόγο) και το κυριότερο αφού μου μιλάει ήδη, ΔΕΝ δέχομαι να το κάνει από οθόνη. Το θεωρώ εντελώς ξεφτίλα. Αισθάνομαι εντελώς υποχωρητικός με αυτό η γελάω σαν μαλάκας. Δεν στέκει καν. Έτσι το βλέπω εγώ. :rockon:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Ο κμαν ηταν ένας πενηντάρης αναστηματος όσο είναι η καρέκλα η σχολική, ο οποίος απ ότι θυμάμαι κρατούσε όλο το μηνιάτικο για να βγει ένα 12 ωρο βαριά-βαριά με μια ταλαιπωρη την οποία καυχιοταν ότι εχεζε. Μετά όταν λέμε ότι, κάτι χούφταλα που κρατάνε τεφτερι με βιζιτες και κατι τερμινειτορ με κριτικες, ΔΕΝ στέκουν στα καλά τους και έχουν βαριά τραύματα, γινόμαστε κακοί.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι ήταν απολαυστικές οι ιστορίες του και οι συζητήσεις με τον τελλυσταλονε, τον αυτοδηνιουργητο φαρμακοποιό, ή φιγούρες όπως το πουλί, τον ακαποειρα και τις αποτυχημένες μεταφυτευσεις του, κτλ κτλ.

Φυσικά δε ξεχνάμε τον Mr. Τασλικερ, μόνιμου θαμώνα του Χίλτον (φήμες λένε ότι έκλεισε μόλις έφυγε) που είχε μεταμορφωθεί σε γυναίκα με βαμμένα νύχια στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι είχε φορτώσει γκομενα σπίτι του.
Άσχετο αλλά αυτός με το Τάσλικερ δεν ήταν που έλεγε ότι έχει καρκίνο και ότι θα πεθάνει?
Η αλήθεια είναι ότι είχα γραφτεί κάπου τότε περισσότερο γιατί έβλεπες την γραφικότητα και άτομα χειρότερα και από τον πορνομετανάστη. Κοινώς σαν να έβλεπες Αννίτα Πάνια.
Τώρα οι περισσότερες από αυτές τις καρικατούρες έχουν εκλείψει.
Έχουν μείνει μερικοί κλάψες σαν τον σαντμαν/sub μέχρι να του την βιδώσει και να αρχίσει να πυροβολάει κόσμο, κάτι ψευτοανώμαλοι που ποστάρουν χαζομάρες και μερικοί ελάχιστοι που γράφουν ποιητικά τις μπουρδελοιστορίες τους λες και μιλάνε για το νόημα της ζωής.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τελικά μήπως η συντροφικότητα είναι πιο σημαντική; Μήπως το να αισθάνεσαι κοντά σε κάποιο άνθρωπο, είναι πιο σημαντικό από το "να τα καταπίνει όλα"; Μήπως ο άνθρωπος ζει για να δοθεί σε κάποια γυναίκα/άντρα και να βρει το λιμάνι του;
Ξέρω κάποιοι θα με κατηγορήσουν ως αγαπούλη, ως θύμα κλπ. Αλλά δεν πειράζει, κανένα πρόβλημα.
Το μόνο που απομένει να αποδειχθεί, είναι αν όντως υπάρχουν οι συνθήκες να συμβεί αυτό.
Τα έχουμε περάσει τα περί συντροφικοτητας σε άλλες εποχές καλύτερες.
Όταν τα ζήσεις, μετά τα βλέπεις (πολύ) αλλιώς. Πρώτον βαραίνεις από τα ίδια η τις απομιμήσεις τις οποίες διακρίνεις πολύ εύκολα.
Όμως το πιο σημαντικό όλων...ζούμε σε μια εποχή που όλα είναι τρεχούμενο νερό. Έχω καταλήξει ότι ΠΛΕΟΝ
οι γυναίκες δεν αγαπούν εμάς σαν μονάδες αλλά αυτά που ζουν μαζί μας. Δηλαδή αγαπούν με "αορατη συμβαση" την αγάπη που τους παρέχουμε με έρωτες, συναισθήματα, υλικά αγαθά, προστασία, προσοχή, ντάντεμα κτλ. Αγαπούν εξ ανακλάσεως και με όπλο τα σοσιαλ δεν έχουν ανάγκη να ασχοληθούν περισσότερο.
Τι να τις κάνεις λοιπόν; μόνο για γαμήσι είναι αυτά τα δίποδα. Πλέον είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις κάτι κομπλέ. Όσοι βρηκαμε, βρήκαμε και το ξέρουμε ότι ήταν έτσι. Τώρα μόνο σεξ.
Η εξίσωση λύθηκε. Αυτό λογικά έψαχνε ο Φρόιντ όταν αναρωτιόταν τι θέλουν. Αγάπη εξ ανακλάσεως. Ένα δικό τους εγκεφαλικό-υλικό πάρε δώσε.
Μια εφεύρεση-μυθοπλασία που τις βολεύει στην αχρηστία κι ανασφάλεια τους. Ίσως τότε να μην το είχε δει. Τώρα θα το έβλεπε. Τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω ως κοινό σημείο σε ΟΛΕΣ! Για μένα οι γυναίκες είναι χρήσιμες μόνο ερωτευμένες αληθινά. Μετά είναι για πέταμα. :rockon: Έχουμε σοβαρότερα θέματα να λύσουμε. Αυτές είναι για εκτόνωση όπως και το νήμα άλλωστε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μήν παραμυθιάζεστε οι γκόμενες είναι κότες,ούτε από Social ούτε από Dating Apps βγαίνουν ραντεβού.
Τήν ώρα τους περνάνε,τονίζοντας τό εγώ τους,κάνοντας πλάκα μέ αγάμητους καί ψυχολογικά νταουνιασμένους άνδρες.
Αυτά είναι γνωστά σέ αυτούς πού ξέρουν,τώρα οι άλλοι πού τά πιστεύουν χάνουν χρόνο καί...ονειρεύονται!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δηλαδή αν εγώ πάω σε στούντιο και φωτογραφηθω με καμία γνωστή μουναρα και σας την δείξω πάει να πει ότι την γάμησα; αυτά είναι όλα δικαιολογίες και παλιμπαιδισμοι. Στο μεταξύ τον Κ-μαν δεν τον ξέρω αλλά τον έχουν τρελλαθει στο δούλεμα βλεπω. :2funny: Όποιος έχει αντερα έρχεται και διαγωνίζεται τίμια στα ίσα. Έχω προτείνει το πιο σοφό.
Ο ένας θα δείχνει στον άλλον σε ποια θα την πέσει και θα είναι δίπλα του διακριτικά μην το στήσει. Νικητής οποίος βγάλει γκόμενα. Κι αν δεν βγει νικητής λόγω αγνώστων στόχων, χεστηκαμε. Μην έχετε άγχος. Θα χάσετε έτσι κι αλλιώς. :2funny:

(ε ρε κάτι δηλώσεις)

Εχετε πολλες διαφορες με τον κμαν, χωρις να ειναι καποιος κατωτερος-ανωτερος

Η μεγαλυτερη ειναι πως εσυ κινεισαι αποκλειστικα εντος Ελλαδας-Αθηνων ενω ο κμαν εχει περασει αυτο το σταδιο παλια και εδω και χρονια δουλευει εξωτερικο με καλα λεφτα και παιζει σε αλλες χωρες και πολεις. Με βαση αυτο δε μπορει να γινει καμια συγκριση μεταξυ σας, ειναι σα να συγκρινεις μηλα με σταφυλια, εντελως διαφορετικα πραγματα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Μήν παραμυθιάζεστε οι γκόμενες είναι κότες,ούτε από Social ούτε από Dating Apps βγαίνουν ραντεβού.
Τήν ώρα τους περνάνε,τονίζοντας τό εγώ τους,κάνοντας πλάκα μέ αγάμητους καί ψυχολογικά νταουνιασμένους άνδρες.
Αυτά είναι γνωστά σέ αυτούς πού ξέρουν,τώρα οι άλλοι πού τά πιστεύουν χάνουν χρόνο καί...ονειρεύονται!

Η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα σε

1)κοντόχοντρο , μπατήρη , μουσάτο , με μύκητες στα σπασμένα νύχια ποδιών , παντοφλάτο , με κώλο έξω , αγράμματο , υπέρβαρο
1.73 , 135 κιλά , βοηθό εργάτη με εισόδημα 550€

και

2)ιατρό, πιλότο , δικηγόρο, εισοδηματία, μεγαλέμπορο , μαγαζάτορα, με πτυχία, αμαξάρα, μονοκατοικία , ψηλό , σφίχτη , ομορφόπαιδο με ρόλεξ και εξοχική βίλλα ........

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ (1)

αν

-της τον έκανε προξενιό κολλητή, βαφτισιμιά της μάνας της , γειτόνισσα, χωριανή , συγγενής, συμμαθήτρια, συμφοιτήτρια, συνάδελφος

από τον (2) αν είναι καμάκι ή γνωριμία από σόσιαλ .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
σαφως και εχεις δικιο...συντροφικοτητα,κατανοηση,βοηθεια....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
σαφως και εχεις δικιο...συντροφικοτητα,κατανοηση,βοηθεια....

Και κοινος αγωνας για την επιβιωση και για τη βελτιωση της καταστασης, οποια και αν ειναι αυτη, κοινως βιοπαλη. Ο,τι βλεπουμε σε απλες ταινιες οπως το "Θαναση σφιξε κι αλλο το ζωναρι"

Μπορει να ακουγεται περιεργο, αλλα ο αγνος τροπος που προσεγγιζε ο Βεγγος τις γυναικες στις ταινιες και οι σχεσεις που συναπτε μαζι τους, πρεπει να διδασκονται σε σχολεια σε μαθηματα Ηθικης και Συμπεριφορας

Μπορει ολες να λατρευανε Μπαρκουλη, Κουρκουλο και Φουντα, αλλα πιο ευτυχισμενες ητανε οσες ζουσανε μαζι με τον "Δικο μας ανθρωπο"

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η συντροφικοτητα είναι ο απολυτος στόχος και πρέπει να είναι. Καμία σχέση με τις ανοησιες περί αγαπουλιασης κτλ, σωστά σκέφτεσαι. Έχω πάει με πάνω από 1000 βιζιτες σε διάστημα μικρότερο των 6 ετών. Με πολλές τρανς επίσης. Έχω ξεμυαλισει ένα κουβα από δαύτες. Ξέρω, γίνομαι ανόητος. Αλλά το έχω, και διαπίστωσα ότι το είχα με βιζιτες από πολύ νωρίς, λόγος για τον οποίο τις έχω πάρει τσάμπα μέχρι και απ τα αυτιά συν ότι άλλο μπορείς να φανταστεις. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απόλυτο μηδέν συν ότι έγινε τέτοιο ναρκωτικό που δεν κοβόταν. Πιστεύω ειλικρινά ότι είναι η παραλλαγή της κόκας. Αυτοπεποίθηση, ότι είσαι εντάξει, χαλαρά, όλα καλά, γνωριμίες, πωπω, και μετά από λίγες ώρες ξανά. Άλλη βίζιτα. Σε σημείο που δεν έχεις να φας ή δε μπορείς να κοιμηθείς. Ή σε σημείο που η αλλη δένεται μαζί σου και πρέπει να εξηγήσεις ότι είσαι φούμαρα. Τεσπα. Μηδεν ανάπτυξη χαρακτήρα, μηδεν ουσία. Θυμήθηκα όμως ότι κάποτε είχα σχέσεις με κοπέλες της περιοχής μου και ήμουν χαρούμενος. Ζευγάρι φίλου, μια χαρά, με τα πάνω και τα κάτω του. Αυτός χτίζει, εγώ τίποτα. Δε μιλάω για σχέση με βίζιτα, αρρώστια. Τεσπα, όλοι ψάχνουμε μια σωστη σύντροφο. Εγώ πλέον αυτό επιδιώκω και θα το βρω. Το σεξ δε σημαίνει τίποτα, ανέκαθεν υπερεκτιμημενο αγαθό. Απορώ μερικές φορές με αυτούς που λένε ότι γαμανε και ξαναγαμανε, εντελώς τζάνκια. Μισή ώρα γαμουσα άνθρωπο που γουστάρω και ένιωθα ζεν, ειδάλλως γαμουσα και ένιωθα ότι εκτελώ χρέη μα το θεό. Με είχα πιάσει να αναπολώ πάνω στην πράξη. Δε ξέρω... πολύ βρώμα. Έχω πετύχει κάτι θειους δυο-δυο στο μάρκετ δίπλα απ το Ρεξ να παίρνουν φτηνό κρασί, κάτι κασιδοκέφαλοι εντελώς, πήγαιναν για τρίο με κοπέλα γραφειου ρε μλκ... για τ' ανάθεμα.

Σύντροφο, δουλειά και ζεν. Χίλιες φορές τα λεφτα μου με την κοπέλα που αγαπάω, κι ας έχει 2 κιλά παραπάνω, κι ας μη βάφει νύχια, κι ας μην είναι "τίγρης" στο κρεβάτι. Άλλα είναι τα χαρίσματα. Σεβασμός, ωριμοτητα, μυαλό, αξίες, ισορροπία.

139b79bf92f38ba8e055ba58b68b10e4.gif
Πόσο χρονών είσαι ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εχετε πολλες διαφορες με τον κμαν, χωρις να ειναι καποιος κατωτερος-ανωτερος

Η μεγαλυτερη ειναι πως εσυ κινεισαι αποκλειστικα εντος Ελλαδας-Αθηνων ενω ο κμαν εχει περασει αυτο το σταδιο παλια και εδω και χρονια δουλευει εξωτερικο με καλα λεφτα και παιζει σε αλλες χωρες και πολεις. Με βαση αυτο δε μπορει να γινει καμια συγκριση μεταξυ σας, ειναι σα να συγκρινεις μηλα με σταφυλια, εντελως διαφορετικα πραγματα
Λαμβάνοντας υπόψη ότι
ο καθενας έχει την δική του ιδεολογία, έχω να πω ότι εγώ δεν τον ξέρω τον κ-μαν αλλά όπως διαβάζω παρουσιάζεται ως διποδη αποτυχία που πληρώνει πουτάνες για παρέα και τις χέζει. :2funny: Ειναι κακό αυτό; εμένα δεν με ενοχλεί οπότε αν του αρέσει, ειναι ολα οκ. Ως επακόλουθο για να γελάμε δίνουμε έμφαση στην δήθεν μονομαχία. :2funny:Από την πλευρά μου αν αυτά που γράφονται είναι αλήθεια (δεν βλέπω τον λόγο να είναι ψέμματα) τότε απέχουμε έτη φωτός ιδεολογικά. Βέβαια αυτό δεν θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε.
Κι οι δύο καλά κάνουμε.
Προσωπικά ξεκαθαρίζω ότι είμαι ένας μικρομετριος οικονομικά κι οκ άνδρας που την πέφτω αβέρτα ελπίζοντας να πετύχω κάποια από όσες μου αρέσουν για να γαμήσω χωρίς να πληρώνω παπάδες. Τρώω άπειρα άκυρα σαν τίμημα. Αυτό πιστευω αξίζει-συμφερει οπότε αυτό κάνω.
Δεν υπάρχει δηλαδή
ο καλύτερος
κι ο χειρότερος. Υποστηρίζει αν θες ο καθένας τον τρόπο του κι αυτό ισχύει για όλους μας. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ακριβώς έτσι! Και πάλι θα γίνω ξεκαθαρος σε κάτι άλλο. Όποτε βρίσκω γκόμενα δεν με νοιαζει τι και πώς. Αν θέλετε να πάτε οσο μπορείτε καλύτερα μην τους δίνετε καν βάση. Μόνο αν αποδείξουν πράγματα, ασχοληθείτε να δείτε αν αξίζουν. Αλλιώς μόνο πούτσα και κάδο. Για μένα μόνο καμάκι. Ξέρω βέβαια ότι κι όσες βρισκω με αυτόν τον τρόπο, έχουν κι εκείνες σόσιαλ και μου λένε να τα λέμε κι από εκεί κτλ.
Να κάτσω να μιλάω σε οθόνη και να περιμένω στην ουρά δεν (θα) το κάνω.
Δεν το δέχομαι. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ακριβώς έτσι! Και πάλι θα γίνω ξεκαθαρος σε κάτι άλλο. Όποτε βρίσκω γκόμενα δεν με νοιαζει τι και πώς. Αν θέλετε να πάτε οσο μπορείτε καλύτερα μην τους δίνετε καν βάση. Μόνο αν αποδείξουν πράγματα, ασχοληθείτε να δείτε αν αξίζουν. Αλλιώς μόνο πούτσα και κάδο. Για μένα μόνο καμάκι. Ξέρω βέβαια ότι κι όσες βρισκω με αυτόν τον τρόπο, έχουν κι εκείνες σόσιαλ και μου λένε να τα λέμε κι από εκεί κτλ.
Να κάτσω να μιλάω σε οθόνη και να περιμένω στην ουρά δεν (θα) το κάνω.
Δεν το δέχομαι. :rockon:
Ο πιό "αποδοτικός χώρος" γιά νά βγάλεις γκόμενα,είναι αναμφισβήτητα ο επαγγελματικός -προσωπικά δέ τόν προτείνω γιά πολλούς λόγους-
από τήν εμπειρία μου κατέληξα σέ αυτό,είναι ο Νο 1 μουνομαγνήτης,άν έχεις καί καλή θέση εκεί πού εργάζεσαι,η επιτυχία δέν αργεί.
Πάντα μιλάμε σέ επαγγέλματα,πού υπάρχουν γκόμενες.Σίγουρα πάντως άν διαθέτεις ισχυρή θέση στήν εργασία,η "κατάκτηση" τής γκόμενας δέν είναι αξιοκρατική.
Τά κονέ από φίλους γνωστούς συγγενείς δέν τά υπολογίζω κάν.Βέβαια όλα έχουν τό κόστος τους...μεγάλη προσοχή! :hi:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πάντως κάποιον να τις γαμαει όλες έχουνε.. Και αν ακόμα δεν έχουνε, είναι σίγουρα φρέσκο χωρισμένες, η κολημμενες με τον πρώην τους.. Γενικα έχουν πολύ πιο έντονη ερωτική ζωή από εμάς.. Ακομα και η Δανάη μπαρκα έχει γκομενο
Δέν ισχύει αυτό ξέχασέ το,είναι μία καραμέλα πού διαιωνίζεται χρόνια.
Η πραγματικότητα είναι,ότι υπάρχουν χιλιάδες άσχημες,καί μέτριες,καί ωραίες γκόμενες πού είναι αγάμητες,
οί λόγοι πολλοί καί οι αιτίες...ακόμα περισσότερες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom