Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.611
Πόντοι
18.496
Κανει ταγκ τον ευατο της μια χοντρελο ελληνιδα οτι πηγε στο τζιμ και καλα οτι εκανε φοβερη γυμναστικη
οταν πατησει καποιος στο προφιλ της, παρατηρει οτι εχει και γκομενο ,ειναι μπαζο χοντρη και ασχημη και ομως η αυτοπεποιθηση της ειναι στο θεο αφου ο γκομενος της την εχει για θεα
και οι λιγουρες της στελνουν αβερτα για να την γνωρισουν
εδω και 100 χιλιαδες σελιδες να γραφτουν και αναλυσεις να γινουν, δεν εχει και πολυ νοημα ενω εξω υπαρχουν τοσοι απελπισμενοι λιγουρες που θα κανουν τα παντα και για μια χοντρη μπαζολα ,γιατι απο την απορριψη και την αγαμια ,ακομη και μια αθλια να βρουν το θεωρουν κατορθωμα
ποτε δεν καταλαβα γιατι να πρεπει να παρακαλεσω ενα μπαζο να μου κατσει....

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
Και "γυμναζετε" ή "γυμνάζεται";:confused:
Τουλάχιστον ρε πουστη μου εγώ θα ξανά μπω μια στα 2 χρόνια αλλά παραδέχομαι ποιος είμαι.Δε θα το κρύψω και αν θέλουν να με σβήσουν σε με σβήσουν Κλάιν.Μου το παίζουν άντρες και μαχημια μερικοί μερικοί εδώ μέσα και δε παραδέχονται τα βασικά.Οποιος παραδέχεται γαμαει κιόλας..όλα συσχετίζονται μεταξύ τους μάγκες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.368
Πόντοι
456
Οι όμορφες πάνε με πλούσιους.. Μιλάμε για όμορφες.. 50 κιλα ωραία φάτσα.
Δεν ισχύει 100%.
Οι γυναίκες είναι εγκεφαλικά πλάσματα. Αν για τον χ,ψ λόγο, καταφέρεις να γνωριστείς με μία όμορφη καλά, μπορεί να τη φας, ακόμα και αν είσαι μέτριος προς καλός.
Σημασία έχει και το μυαλό σου, το πώς σκέφτεσαι, το πώς φέρεσαι.
Θα μου πεις και πώς θα τη γνωρίσω, αφού σίγουρα οι όμορφες δε δίνουν σημασία στο καμάκι του δρόμου.
Δεν ξέρω...Σε εμένα που είχε τύχει, ήταν συνάδελφος στη δουλειά. Η καθημερινή επαφή, τόσες ώρες μαζί, γνωριστήκαμε.
Ούτε καν περνούσε από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να συμβεί, αλλά έλα όμως που συνέβη...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.516
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει γυναίκα με μακροχρόνια αγαμία ακομα και τα μπαζα, άμα θέλουν, θα βρουνε πολλούς και εύκολα. Επειδή εμείς οι άντρες είμαστε χρόνια χωρίς σχέση, πολλοί νομίζουμε ότι και οι γυναίκες είναι το ίδιο.. Αν δε.. Αυτές πάντα παίζουν μπαλα και με πολλούς.. Αν δεν γαμιουντε για τον άλφα βήτα λόγο.. Είναι πρόβλημα δικό τους.. Δεν είναι σαν εμάς που θέλουμε να βρούμε αλλά δε βρίσκουμε τιποτα

Το είπαμε,υπάρχουν αλλά είναι επιλογή τους.

Μπορούν να μιλάνε με χιλιάδες στα σοσιαλ,με συναδέλφους,με φίλους,με φίλους φίλων,αλλά να μην κάθονται σε κανέναν.Το γιατί,το ξέρουν αυτές

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ακριβώς έτσι! Και πάλι θα γίνω ξεκαθαρος σε κάτι άλλο. Όποτε βρίσκω γκόμενα δεν με νοιαζει τι και πώς. Αν θέλετε να πάτε οσο μπορείτε καλύτερα μην τους δίνετε καν βάση. Μόνο αν αποδείξουν πράγματα, ασχοληθείτε να δείτε αν αξίζουν. Αλλιώς μόνο πούτσα και κάδο. Για μένα μόνο καμάκι. Ξέρω βέβαια ότι κι όσες βρισκω με αυτόν τον τρόπο, έχουν κι εκείνες σόσιαλ και μου λένε να τα λέμε κι από εκεί κτλ.
Να κάτσω να μιλάω σε οθόνη και να περιμένω στην ουρά δεν (θα) το κάνω.
Δεν το δέχομαι. :rockon:
Καλύτερα στον λάιβ κόσμο ότι κανείς τα σοσιαλ είναι χάσιμο χρόνου κατά τη γνώμη μου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν ισχύει 100%.
Οι γυναίκες είναι εγκεφαλικά πλάσματα. Αν για τον χ,ψ λόγο, καταφέρεις να γνωριστείς με μία όμορφη καλά, μπορεί να τη φας, ακόμα και αν είσαι μέτριος προς καλός.
Σημασία έχει και το μυαλό σου, το πώς σκέφτεσαι, το πώς φέρεσαι.
Θα μου πεις και πώς θα τη γνωρίσω, αφού σίγουρα οι όμορφες δε δίνουν σημασία στο καμάκι του δρόμου.
Δεν ξέρω...Σε εμένα που είχε τύχει, ήταν συνάδελφος στη δουλειά. Η καθημερινή επαφή, τόσες ώρες μαζί, γνωριστήκαμε.
Ούτε καν περνούσε από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να συμβεί, αλλά έλα όμως που συνέβη...
Μπα οι ωραίες ηλικία 18-25 πάνε με αλήτες δηλαδή καγκουρες όπως τον trapper kg ή με κλαρινογαμπρους όπως τον Κατσούλη ή τον Σχίζα.Οι ωραίες πάλι 30-35 δε πάνε με αλήτες αλλά πάνε με φραγκατους.Δλδ ένας που δε είναι ούτε αλήτης στα 18-25 ούτε φραγκατος στα 30-35 δε μπορεί ποτέ να βρει ωραια γκόμενα,πάντα θα τη βγάζει με μετριες ή άσχημες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει γυναίκα με μακροχρόνια αγαμία ακομα και τα μπαζα, άμα θέλουν, θα βρουνε πολλούς και εύκολα. Επειδή εμείς οι άντρες είμαστε χρόνια χωρίς σχέση, πολλοί νομίζουμε ότι και οι γυναίκες είναι το ίδιο.. Αν δε.. Αυτές πάντα παίζουν μπαλα και με πολλούς.. Αν δεν γαμιουντε για τον άλφα βήτα λόγο.. Είναι πρόβλημα δικό τους.. Δεν είναι σαν εμάς που θέλουμε να βρούμε αλλά δε βρίσκουμε τιποτα
Αυτό πιστεύω και εγώ γυναίκα έστω ξεπετες μπορεί να τις έχει αν όχι σχέση.Δε υπάρχει γυναίκα που δε μπορεί να βρει ούτε έναν έστω για ξεπετα.Ακομα και τα υπερμπαζα έναν μαλακά έστω για ξεπετα τον έχουν.Τωρα όσες δε γαμιουνται καθόλου είναι καθαρά δική τους επιλογή.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.687
Πόντοι
3.656

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.
Εννοείς ότι η γυναίκα δεν ερωτεύεται το πρόσωπο, αλλά την όλη κατάσταση που δημιουργεί το πρόσωπο.
Με την ίδια λογική και εμείς δεν ερωτευόμαστε τη γυναίκα, αλλά την κατάσταση που δημιουργεί, τη φροντίδα, τη σεξουαλική ευχαρίστηση κλπ.
Παλιότερα, ίσως ίσχυε αυτό για τη γυναίκα. Γιατί γνώριζε δύο σπίτια μόνο στη ζωή της, το πατρικό και του μέλλοντα άντρα της. Και ήταν σημαντική η ασφάλεια για αυτή.
Τώρα που πάρα πολλές γυναίκες είναι ανεξάρτητες, δε χρειάζονται την ασφάλεια που θα προσφέρεις εσύ. Ή μάλλον να το πω καλύτερα, δε θα εκβιαστούν, με αντίτιμο την ασφάλεια. Παλαιότερα, η μάνα έλεγε "πάρ'τον μη σου φύγει, είναι καλός, έχει χρήματα". Ακόμα και αν ήταν μικροτσούτσουνος.
Πλέον αυτό πάει στα σκουπίδια...Αν δεν είσαι καλός σε όλους τους τομείς, δεν κάνουν το βήμα οι γυναίκες εύκολα.
Θα σου πουν ένα "thank you, next" και τελειώνει η δουλειά...
Διακρίνω λευκο-ιπποτισμό.
Οι γυναίκες αγαπούν μόνο
τα παιδιά τους και τον εαυτό τους. Το πρώτο δεν είναι απόλυτο μιας που αρκετές τα σαπίζουν στο ξύλο η τα έχουν γραμμένα όπως βλέπουμε γύρω μας επειδή όταν τις χωρίζουν ή τους χωρίζουν, τα βλέπουν ως φόρτωμα μη μπορώντας να κάνουν την ζωάρα τους. :2funny: Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές παντρεμένες δηλώνουν κατά την γνωριμία, ότι τα παιδιά τους είναι π.χ μεγαλα κι όχι μωρά, κάτι που λένε γνωρίζοντας ότι ο άνδρας που τις προσεγγίζει εστιάζει σε αυτές κι όχι στα παιδιά τους οπότε και "στρογγυλευουν"
τα πάντα.
Αν τις απορρίψει κάποιος λόγω παιδιών (θέλουν κάποιον να προσέχει κι αυτά) εκνευρίζονται αφάνταστα. Είναι γεγονός αυτό κι ας αφήσουμε τις παπαριές που λένε ότι δεν ήταν καλός χαρακτήρας
ο γκόμενος. Ήταν γκόμενος
κι όχι ο πατέρας. :rockon:Ας γίνει συνείδηση. Όσον αφορά τα περί αγάπης, η γυναίκα αγαπάει εξ ανακλάσεως δηλαδή αγαπάει τεχνητά την αγάπη του άνδρα την οποία μεταφράζει ως παροχή διάφορων που ανέφερα.
Δεν αγαπάει ξεκάθαρα τον άνδρα. Απλά ερωτεύεται κι αυτό τελειώνει σύντομα.
Ο άνδρας αγαπά την γυναίκα που ζει ωραία μαζί της. Αγαπά το άτομο γυναίκα. Δες γύρω σου.
Η αγάπη του άνδρα ειναι θυσιαστικη σε όλη την παγκόσμια ιστορία ενώ της γυναίκας είναι παραπλανητική και συμφεροντολογικη επίσης σε όλη την παγκόσμια ιστορία. Πάντα ήταν έτσι κι όχι όπως τα λες. Απλά παλιά ήταν πιο βατα τα πράγματα και όποιος ήταν δυνατός χαρακτήρας περνούσε όσο περνούσε καλά κι εφευγε. Τώρα με τα σοσιαλ έχει τελειώσει η ιστορία. Μαλάκωσε ο άνδρας και μαλακοποιήθηκε. Ειναι όπλο των γυναικών τα σοσιαλ. Δεν μπορείς να ασχοληθείς σοβαρά ναζί τους διότι μέσα από το σαλόνι μιλούν με 100 γαμπρούς. :2funny:Ποιος ο λόγος να επενδύσεις έστω μια στάλα ιδρώτα αν δεν δεις την άλλη να αποδεικνύει; γαμάς και τέρμα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μόλις έφαγα.
1000000494.jpg
1000000495.jpg

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο πιό "αποδοτικός χώρος" γιά νά βγάλεις γκόμενα,είναι αναμφισβήτητα ο επαγγελματικός -προσωπικά δέ τόν προτείνω γιά πολλούς λόγους-
από τήν εμπειρία μου κατέληξα σέ αυτό,είναι ο Νο 1 μουνομαγνήτης,άν έχεις καί καλή θέση εκεί πού εργάζεσαι,η επιτυχία δέν αργεί.
Πάντα μιλάμε σέ επαγγέλματα,πού υπάρχουν γκόμενες.Σίγουρα πάντως άν διαθέτεις ισχυρή θέση στήν εργασία,η "κατάκτηση" τής γκόμενας δέν είναι αξιοκρατική.
Τά κονέ από φίλους γνωστούς συγγενείς δέν τά υπολογίζω κάν.Βέβαια όλα έχουν τό κόστος τους...μεγάλη προσοχή! :hi:
Ρεαλιστική προσέγγιση γκόμενας γίνεται είτε μέσω δουλειάς σε προσωπικό
ή πελάτισσες είτε μέσω καμακιού στον δρόμο, καθημερινότητα κτλ. Τα έχουμε πει. Οτιδήποτε άλλο είναι ημίμετρο καταδικασμένο σε αποτυχία. Είτε είσαι διευθυντής να κυνηγάς γκόμενες με εξουσία, είτε εφοπλιστής με λεφτά, είτε κορόιδο στην ουρά με τα σοσιαλ, είτε πορνοπελατης, ότι κάνεις είναι ισχνό και λίγο. Στις ηλικίες που είμαστε, ξέρουμε μια χαρά ποτέ γαμησαμε οκ και ποτέ περάσαμε ωραία. Δεν θυμάμαι πότε να γάμησα ωραία με λεφτά η με εξουσία η στην ουρά. Οποιος ξέρει την αληθεια γνωρίζει ότι είναι ακριβως έτσι. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμακο,ο Μπραντ Πιτ και ο Χιου Τζακμαν είναι φλώροι;
Τον Τζάκμαν δε τον ξέρω αλλά ο Μπραντ Πιτ δε είναι Φλώρος αλλά όμορφος,φλωροι για μένα είναι οι καγκουρες στιλ trapper kg,τρανός και κλαρινογαμπροι στιλ σχιζα και Κατσούλης.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.368
Πόντοι
456
Εγώ, δεν είμαι 100% υπέρμαχος των σόσιαλ. Λέω ότι είναι ένας τρόπος προσέγγισης και αυτός.
Αν βάλεις χρονικό όριο πεσίματος και εκεί, δεν αλλάζει κάτι.
Εκτός και αν εννοείς ότι πέφτει ΚΑΙ ο άντρας στην παγίδα των σόσιαλ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρεαλιστική προσέγγιση γκόμενας γίνεται είτε μέσω δουλειάς σε προσωπικό
ή πελάτισσες είτε μέσω καμακιού στον δρόμο, καθημερινότητα κτλ. Τα έχουμε πει. Οτιδήποτε άλλο είναι ημίμετρο καταδικασμένο σε αποτυχία. Είτε είσαι διευθυντής να κυνηγάς γκόμενες με εξουσία, είτε εφοπλιστής με λεφτά, είτε κορόιδο στην ουρά με τα σοσιαλ, είτε πορνοπελατης, ότι κάνεις είναι ισχνό και λίγο. Στις ηλικίες που είμαστε, ξέρουμε μια χαρά ποτέ γαμησαμε οκ και ποτέ περάσαμε ωραία. Δεν θυμάμαι πότε να γάμησα ωραία με λεφτά η με εξουσία η στην ουρά. Οποιος ξέρει την αληθεια γνωρίζει ότι είναι ακριβως έτσι. :rockon:
Παπάκι οι "άλλοι" περιμένουν νά βρούν γκόμενα,από Social καί Apps,
πραγματικά τό θεωρώ,ότι είναι...τραγικό!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom