Δε κάνω βάρη,όντως η καλή διατροφή παίζει ρόλο,καλά δε θέλω να γίνω και σα Φλώρος λεπτός θέλω πάντα να είμαι δυνατός άντρας είμαι 1.81 πιστεύω αν πάω 91-95 κιλά θα είναι άριστος.
Δε κάνω βάρη,όντως η καλή διατροφή παίζει ρόλο,καλά δε θέλω να γίνω και σα Φλώρος λεπτός θέλω πάντα να είμαι δυνατός άντρας είμαι 1.81 πιστεύω αν πάω 91-95 κιλά θα είναι άριστος.
Καθιστή ήταν και μικροκαμωμένη. Κοντή σίγουρα πιστεύω. Πολύ ωραία εμφανισιακά. Αόρατη η μη
ο άραψ έκανε κάτι που σπανίζει. Κι επειδή δεν παίζει να είναι εφοπλιστής, του αναγνωρίζω το μεγάλο συν ότι θα γαμάει αρχοντικά.
Αλλο άντρας άλλο γυναίκα,το να προσέχει κάποιος το σώμα του δε είναι αντρική συμπεριφορά αλλά γυναικεία.Οι γυναίκες είναι οι ντίβες οι ψωναρες που κοιτάνε να είναι λεπτές οι άντρες έχουν αλλά προσόντα όπως να τις κερνάνε από τη δουλειά τους ή να έχουν αντρική συμπεριφορά στο σεξ να τις ξεσκίζουν και να μη είναι φλωροι.Αντρας που προσέχει υπερβολικά το σώμα του ίσον Φλώρος.Αλλο να θες να είσαι κανονικός και άλλο να είσαι φέτες σα φλωρουμπας.
Α ρε Τζιμακο,αν έχεις πολλούς μύες όπως λες και πέσεις στα 84 θα φαίνονται περισσότερο καθώς θα έχεις λιγότερο λίπος πάνω σου.
Ψιλά γράμματα αυτά για εσένα
Το είχα κάνει ρε ήμουν 1.81 και κιλά 85 και ήμουν σα μαλακας λεπτός είχα έναν λαιμό λεπτό σα γυναικείο ένα χεράκι μια σταλιά ενώ στα 91-95 ήμουν κούκλος.
Αυτές νομίζουν ότι ειναι πριγκήπισσες. Για αυτό λέω ότι θέλουν ντάντεμα. Δυστυχώς βρίσκουν υποτακτικούς που επειδή δεν ξέρουν αν η σχισμή στο μουνί ειναι οριζόντια ή κάθετη, υποκύπτουν και δίνουν και τον κώλο τους.
Αλλο άντρας άλλο γυναίκα,το να προσέχει κάποιος το σώμα του δε είναι αντρική συμπεριφορά αλλά γυναικεία.Οι γυναίκες είναι οι ντίβες οι ψωναρες που κοιτάνε να είναι λεπτές οι άντρες έχουν αλλά προσόντα όπως να τις κερνάνε από τη δουλειά τους ή να έχουν αντρική συμπεριφορά στο σεξ να τις ξεσκίζουν και να μη είναι φλωροι.Αντρας που προσέχει υπερβολικά το σώμα του ίσον Φλώρος.Αλλο να θες να είσαι κανονικός και άλλο να είσαι φέτες σα φλωρουμπας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το είχα κάνει ρε ήμουν 1.81 και κιλά 85 και ήμουν σα μαλακας λεπτός είχα έναν λαιμό λεπτό σα γυναικείο ένα χεράκι μια σταλιά ενώ στα 91-95 ήμουν κούκλος.
Οι γυναίκες όπως λέει και ο δάσκαλος σαντμαν σαμπ δε γουστάρουν να εισαι πιο ωραίος από αυτές.. Ζηλεύουν. Για αυτό εχει τόσους μαλακες Μπούληδες με ωραίες γκόμενες εξω