Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εννοώ νεαρά ζευγάρια,όχι παντρεμένους ή όσους είναι μαζί 10 χρόνια και βάλε
Θα στο αναλύσω εδώ. Ζευγάρια φίλε μου. Δεν λέω φυσικά για 80 ετών αλλά ζευγάρια! Νεαρά, φρεσκο-παντρεμένα, παντρεμένα, εγώ ΔΕΝ κάνω διακρίσεις. Ξέρω ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια έπεφταν φιλιά. Να σου πω το γιατί δεν γίνεται τώρα. Οι γκόμενες είναι μονίμως στο αλλού με πολλές σκέψεις σε πόσους έχουν ζήτηση (βλέπε σόσιαλ) με συνέπεια
να μην λογαριάζουν τον ελεγχόμενο μαλάκα που έχουν πλάι τους. :2funny:
Και βέβαια δεν τους αρέσει καθόλου να δείχνουν ότι ανήκουν κάπου για να μπορούν να το παίζουν ελεύθερες οπότε
και αρχίζουν τις δικαιολογίες περί αυτοδιάθεσης, ότι ορίζουν το σώμα τους, ότι αυτά τα κάνουμε σπίτι κτλ αερολογίες. :2funny:Πολλοί τα ίδια ακούνε και αυτά μου λένε όταν φέρω συζήτηση. Μπορείς να το παρατηρήσεις και σε προσωπικό επίπεδο.
Η πλέον αλάνθαστη μέθοδος όταν γουστάρεις κάποιον είναι να του το περνάς μέσα του. Αν τώρα ο άλλος είναι μαλάκας
ή τσιμπάει σε τέτοια και προσπαθεί παραπάνω ή τα δέχεται όλα, τότε...πρόβλημά του!

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι άνδρες πού μετράνε,τό γνωρίζουν από μικρά παιδιά,από έφηβοι.Τά κορίτσια τούς τό έχουν πεί,εκατοντάδες φορές.
Αργότερα αυτό καλλιεργείται σέ μεγαλύτερες ηλικίες.Είναι κάτι δικό τους πού δέν χωράει καμμία αμφισβήτηση.
Οι γυναίκες αυτό τό διακρίνουν από χιλιόμετρα,καί όποια είναι ικανή τούς "κατακτεί"
Συμπέρασμα δέν χρειάζεται ούτε νά κορδώνεται,ούτε νά τό φωνάζει,είναι μετράτος...και όλες τό βλέπουν!
Αυτό που λες είναι τελείως διαφορετικό θέμα. Εγώ αναφέρθηκα στην ναρκισσιστική λέπρα των γυναικών :2funny:
και το πως λειτουργούν τα δύο φύλα λόγω ναρκισσισμού. Δεν έγραψα ότι κορδώνεται ο μετράτος.

Αλλά μιας που είπες για μετράτους...θα μπορέσει επιτέλους κανείς/καμία να μας απαντήσει πως γίνεται άνδρες
πολύ ωραίοι (όχι εγώ το επταράκι της σειράς που θα έπρεπε να είχα τις τετραπλάσιες βάση πακέτου)
να είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο αφού μετράει τόσο πολύ η εμφάνιση; :2funny:
πάλι βγαίνει συμπέρασμα λοιπόν ότι προηγείται ο ελεγχόμενος μαλάκας κι ας είναι χωρίς δόντια, βρωμιάρης, ξεφτλισμένος και τόσο κοντός που η καράφλα του να μυρίζει ποδαρίλα.

:2funny:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.600
Πόντοι
32.478
Η στατιστικη ειναι αμειλικτη

Στην τελικη, ο,τι γραφω το γραφω και μεσα απο τις δικες μου εμπειριες, δεν τα λεω τυχαια. Τοσο η αισθηση που περιγραφω (ανεση, χαλαροτητα, βεβαιοτητα οτι θα φας, αισθηση εντος εδρας, κλπ), οσο τα logistics (αποστασεις, χρονοι, κοποι, ασφαλεια για τη γκομενα, ευκολια, κλπ) οσο και η στατιστικη, επιβεβαιωνονται μεσα απο οσα εχω ζησει εγω ο ιδιος προσωπικα, εχοντας ζησει σε καρακεντρο για χρονια και εχοντας ζησει και μακρια απο το κεντρο

Το κεντρο ειναι βασιλιας ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θα σου πω το απλο. Αν βγω για περπατημα 20 λεπτων εδω που μενω τωρα, θα συναντησω ζητημα 1-2 γυναικες <=7

Στο κεντρο, πχ Αεροπαγειτου θα συναντουσα 180

Αν πηγαινα Αδριανου, 380

Στην πλατεια Μοναστηρακιου 780

Εαν καθομουν για μια ωρα, μανι-μανι γινονται 2260 στο Μοναστηρακι. Στη γειτονια μου...3-6, οποτε δεν υπαρχει κινητρο για να καθισω παραπανω, ασε που γειτονια ποια θα παιξει, αντε να βγηκε για κανα ψωνι, να βγαλει το σκυλο βολτα, να παει στη γιαγια της φαγητο, κλπ

Κεντρο αναμεσα στις 2260 θα υπαρχουν 100 πανω απο 8+

Αν καθησεις 3 ωρες θα εχεις να κανεις με 300 γυναικες απο 8 και πανω, σε ενα συνολο απο 6780 γυναικες

Και οσο μενεις εκει τριγυρω, τοσο οι αριθμοι εκτοξευονται εκθετικα...

Αν σε πιασει χεσιμο, πεταγεσαι στη γαμιστρωνα και ξαναβγαινεις ανανεωμενος σε κανα 2ωρο για να δεις αλλες 6780 γυναικες

Σε μερικους μηνες το 90% των γυναικων θα ειναι διαφορετικο και θα ανανεωνονται διαρκως, στον αιωνα τον απαντα...

Καινουργιες φοιτητριες, καινουργιες τουριστριες, καινουργιες επαρχιωτισσες που ηρθαν να κυνηγησουν την τυχη τους :fuck1:καινουργιες εργαζομενες, κ.ο.κ.
Θεωρητικά καλά τα λες στην πράξη όμως δεν ισχύει γαμιστρώνας στο κέντρο της Αθήνας. Που θα μένεις; Πλάκα ή Κολωνάκι; Koλωνάκι θες κάνα 600 για γκαρσονιέρα της πλάκας συν κάνα κατοστάρικο για πάρκινγκ. Στην Πλάκα γκαρσονιέρες δεν υπάρχουν . Για άλλα σπίτια θες πάνω από 1000 ευρώ. Όλο το υπόλοιπο κομματι Ψυρρη και πέριξ σπίτια μηδεν. Φτάσαμε Ομόνοια . Που θα μείνεις Σωκράτους ή Μαινάνδρου ή Πλατεία Βάθης; Αρα γαμιστρώνα στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορείς να νοικιάσεις γιατί δεν υπάρχουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Παιδιά εμενα από το δικό μου περιβάλλον 2 κοπέλες ασχολούνται με αυτά τα site γνωριμιών . Η μία Ελληνίδα και η άλλη ξένη .ηλικίας κάτω από 35 αδύνατες και οι δύο χωρίς κυτταρίτιδα κλπ..αλλά έχουν ένα κακό.....πάσχουν από Διπολικη Διαταραχη και οι δύο με ότι συνεπάγεται αυτό.....
Νατα,Νάτα....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Θεωρητικά καλά τα λες στην πράξη όμως δεν ισχύει γαμιστρώνας στο κέντρο της Αθήνας. Που θα μένεις; Πλάκα ή Κολωνάκι; Koλωνάκι θες κάνα 600 για γκαρσονιέρα της πλάκας συν κάνα κατοστάρικο για πάρκινγκ. Στην Πλάκα γκαρσονιέρες δεν υπάρχουν . Για άλλα σπίτια θες πάνω από 1000 ευρώ. Όλο το υπόλοιπο κομματι Ψυρρη και πέριξ σπίτια μηδεν. Φτάσαμε Ομόνοια . Που θα μείνεις Σωκράτους ή Μαινάνδρου ή Πλατεία Βάθης; Αρα γαμιστρώνα στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορείς να νοικιάσεις γιατί δεν υπάρχουν.

Θησειο απο κατω μερια (Πετραλωνα) εχει αρκετα σπιτια. Φυσικα θελει καποιο μπατζετ, ειδαλλως μοιρασμα με εναν κολλητο μαζι, απο ενα δωματιο ο ενας

1697520405699.png

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Πάντως αυτό με τις γιατρούς είναι μεγάλη αλήθεια.
Για κάποιο λόγο δεν μπλέκουν με άλλους γιατρούς. Συνήθως διαλέγουν κάποιον αρκετά χειρότερο, πχ στρατιωτικό, υδραυλικό κτλ .
Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι 2 γιατροί με ισχυρές προσωπικότητες δεν μπορούν να συνυπάρξουν ή είναι τα σκατά ωράρια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Θα στο αναλύσω εδώ. Ζευγάρια φίλε μου. Δεν λέω φυσικά για 80 ετών αλλά ζευγάρια! Νεαρά, φρεσκο-παντρεμένα, παντρεμένα, εγώ ΔΕΝ κάνω διακρίσεις. Ξέρω ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια έπεφταν φιλιά. Να σου πω το γιατί δεν γίνεται τώρα. Οι γκόμενες είναι μονίμως στο αλλού με πολλές σκέψεις σε πόσους έχουν ζήτηση (βλέπε σόσιαλ) με συνέπεια
να μην λογαριάζουν τον ελεγχόμενο μαλάκα που έχουν πλάι τους. :2funny:
Και βέβαια δεν τους αρέσει καθόλου να δείχνουν ότι ανήκουν κάπου για να μπορούν να το παίζουν ελεύθερες οπότε
και αρχίζουν τις δικαιολογίες περί αυτοδιάθεσης, ότι ορίζουν το σώμα τους, ότι αυτά τα κάνουμε σπίτι κτλ αερολογίες. :2funny:Πολλοί τα ίδια ακούνε και αυτά μου λένε όταν φέρω συζήτηση. Μπορείς να το παρατηρήσεις και σε προσωπικό επίπεδο.
Η πλέον αλάνθαστη μέθοδος όταν γουστάρεις κάποιον είναι να του το περνάς μέσα του. Αν τώρα ο άλλος είναι μαλάκας
ή τσιμπάει σε τέτοια και προσπαθεί παραπάνω ή τα δέχεται όλα, τότε...πρόβλημά του!

Άμα έχουν κάποιον που γουστάρουν,μια χαρά φιλιούνται οι γκόμενες,στο δρόμο,στα φανάρια,στα μαγαζιά κλπ.Εννοείται το μυαλό τους είναι στα σόσιαλ,αλλά θέλουν και να δείχνουν στους γύρω ότι έχουν γκόμενο

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Πάντως αυτό με τις γιατρούς είναι μεγάλη αλήθεια.
Για κάποιο λόγο δεν μπλέκουν με άλλους γιατρούς. Συνήθως διαλέγουν κάποιον αρκετά χειρότερο, πχ στρατιωτικό, υδραυλικό κτλ .
Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι 2 γιατροί με ισχυρές προσωπικότητες δεν μπορούν να συνυπάρξουν ή είναι τα σκατά ωράρια.
οι γιατρίνες και γενικα οι γιατροι δεν εχουν κομπλεξ με τετοια,λογο επαγγελματος για αυτους ολοι ειναι ισοι σαν ανθρωποι..ξερω περιπτωση που γιατρινα τα εφτιαξε με χασάπη γιατι μονο αυτος τη γαμουσε καλα,ειχε εκει εναν γιατρουδάκο με γυαλάκια τελειως φλωρο και τελικα παντρευτηκε χασάπη..αλλη περίπτωση ειχα εναν οδηγο στη δουλεια τελειως ουγκ δηλ δεν ξεχώριζε απο ενα χοιρο...ε λοιπον ειχε παντρευτει μια φαρμακοποιο.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
οι γιατρίνες και γενικα οι γιατροι δεν εχουν κομπλεξ με τετοια,λογο επαγγελματος για αυτους ολοι ειναι ισοι σαν ανθρωποι..ξερω περιπτωση που γιατρινα τα εφτιαξε με χασάπη γιατι μονο αυτος τη γαμουσε καλα,ειχε εκει εναν γιατρουδάκο με γυαλάκια τελειως φλωρο και τελικα παντρευτηκε χασάπη..αλλη περίπτωση ειχα εναν οδηγο στη δουλεια τελειως ουγκ δηλ δεν ξεχώριζε απο ενα χοιρο...ε λοιπον ειχε παντρευτει μια φαρμακοποιο.
Μου κάνει εντύπωση πάντως. Το ότι αυτό συμβαίνει σε κοινωνίες συντηρητικές όπως η ελληνική ενώ στο εξωτερικό όχι και τόσο.
Όσες γιατρούς ξέρω έχουν καταλήξει με μπάρμαν, ηλεκτρολόγους και μια με στρατιωτικό που έκανε μάλλον την υπέρβαση. Ίσως παίζει ρόλο και το γεγονός ότι βγάζουν λεφτά οι ίδιες οπότε κοιτάζουν άλλα πράγματα.
Όπως είχα πει και παλιότερα εδώ ο καθένας κάνει project αυτό που του λείπει.
Άλλος λέει ότι πχ οι γκόμενες θέλουν τα λεφτά, άλλος ένα ωραίο πρόσωπο κτλ.
Όλοι θέλουν να είναι με κάποιον που τους καταλαβαίνει , να μπορούν να τον εμπιστευτούν και να νιώσουν ασφάλεια μαζί του. Ασφάλεια φέρνουν ΚΑΙ τα χρήματα. Αντίστοιχα αυτές οι γκόμενες επειδή βγάζουν λεφτά θέλουν κάποιον να τις κάνει να νιώθουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο αφού τα χρήματα τα έχουν ήδη εξασφαλίσει. Πολλές βρίσκουν κάποιον με αρκετά λεφτά για να πάρουν αυτή την ασφάλεια, άλλες είναι απλά golddiggers, άλλες όπως αρκετές γιατρίνες το έχουν εξασφαλίσει ήδη αυτό από μόνες τους οπότε ψάχνουν κάποιον άνδρα που να είναι ακέραιος σαν χαρακτήρας και να είναι δίπλα τους ή ίσως να έχει κάτι άλλο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μου κάνει εντύπωση πάντως. Το ότι αυτό συμβαίνει σε κοινωνίες συντηρητικές όπως η ελληνική ενώ στο εξωτερικό όχι και τόσο.
Όσες γιατρούς ξέρω έχουν καταλήξει με μπάρμαν, ηλεκτρολόγους και μια με στρατιωτικό που έκανε μάλλον την υπέρβαση. Ίσως παίζει ρόλο και το γεγονός ότι βγάζουν λεφτά οι ίδιες οπότε κοιτάζουν άλλα πράγματα.
Όπως είχα πει και παλιότερα εδώ ο καθένας κάνει project αυτό που του λείπει.
Άλλος λέει ότι πχ οι γκόμενες θέλουν τα λεφτά, άλλος ένα ωραίο πρόσωπο κτλ.
Όλοι θέλουν να είναι με κάποιον που τους καταλαβαίνει , να μπορούν να τον εμπιστευτούν και να νιώσουν ασφάλεια μαζί του. Ασφάλεια φέρνουν ΚΑΙ τα χρήματα. Αντίστοιχα αυτές οι γκόμενες επειδή βγάζουν λεφτά θέλουν κάποιον να τις κάνει να νιώθουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο αφού τα χρήματα τα έχουν ήδη εξασφαλίσει. Πολλές βρίσκουν κάποιον με αρκετά λεφτά για να πάρουν αυτή την ασφάλεια, άλλες είναι απλά golddiggers, άλλες όπως αρκετές γιατρίνες το έχουν εξασφαλίσει ήδη αυτό από μόνες τους οπότε ψάχνουν κάποιον άνδρα που να είναι ακέραιος σαν χαρακτήρας και να είναι δίπλα τους ή ίσως να έχει κάτι άλλο.
συνήθως αυτες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα ψάχνουν γιατρους-δικηγόρους

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτό που λες είναι τελείως διαφορετικό θέμα. Εγώ αναφέρθηκα στην ναρκισσιστική λέπρα των γυναικών :2funny:
και το πως λειτουργούν τα δύο φύλα λόγω ναρκισσισμού. Δεν έγραψα ότι κορδώνεται ο μετράτος.

Αλλά μιας που είπες για μετράτους...θα μπορέσει επιτέλους κανείς/καμία να μας απαντήσει πως γίνεται άνδρες
πολύ ωραίοι (όχι εγώ το επταράκι της σειράς που θα έπρεπε να είχα τις τετραπλάσιες βάση πακέτου)
να είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο αφού μετράει τόσο πολύ η εμφάνιση; :2funny:
πάλι βγαίνει συμπέρασμα λοιπόν ότι προηγείται ο ελεγχόμενος μαλάκας κι ας είναι χωρίς δόντια, βρωμιάρης, ξεφτλισμένος και τόσο κοντός που η καράφλα του να μυρίζει ποδαρίλα.

:2funny:
Γιατί ο ωραίος είναι σάν τήν καλαμιά στόν κάμπο ?
Είναι πάρα πολύ απλό,όταν μετράς κοιτάς ψηλά δέν κοιτάς τά παπουτσιά σου στόν δρόμο.
Οπως καί οι ωραίες γυναίκες,τά θέλουν όλα δέν κάνουν εκπτώσεις.Αν δέν βρούν ωραία γκόμενα δέν συμβιβάζονται.
Αργά η γρήγορα τόν πετυχαίνουν τόν σκοπό τους,εκτός άν παίζουν άλλα κόλπα στήν μέση μέ ασχημομέτριες γκόμενες,
π.χ η γκόμενα νά έχει περιουσία μεγάλη η ο ωραίος-μετράτος νά μήν είναι ψυχικά Ok νά έχει πρόβλημα δηλαδή
Αυτούς πού βλέπεις,απλά είναι πιό ωραίοι από τίς άσχημες γκόμενες τους...δέν είναι κωλομετράτοι!
Ο κατσούλης έχω ακούσει ότι ο μπαμπάς του έχει πολλά λεφτά. Νομίζω γύφτος από Αγία Βαρβάρα ειναι. Ο μπαμπάς του έχει μαγαζιά εκει.οποτε μην εχεις απορία γιατί γαμαει ωραίο μουνι.. Δεν είναι επειδή ειναι ωραίος, όπως λέει ο υπουργός, αλλά επειδή ειναι πλουσιος
Ποιός είναι ωραίος ο Κατσούλης ?
Ο Κατσούλης είναι μετριότατος ώς εμφάνιση άνδρα, τό πολύ 6.5άρι-7άρι μέ τό ζόρι.
Αλλά από ότι έχει δείξει είναι Normal άτομο,μέ Cool χαρακτήρα,ικανός καί έξυπνος!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Se349cbMR1.png

Αχχ αυτά τα social. Η κοπέλα ήθελε threesome μαζί με τον δικό της. Πείτε με μαλάκα αλλά έφαγε άκυρο. Όταν πηδάς το κάνεις μόνος.
Πρώτη και ίσως τελευταία φορά που ποστάρω κάτι δημόσια.
Προφανώς και δεν είναι ελληνίδα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Τελικά έχει παντού τέτοιες, όχι μόνο στην Ελλάδα:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Τελικά έχει παντού τέτοιες, όχι μόνο στην Ελλάδα:

Είναι πλάκα αλλά όντως υπάρχουν μερικές τέτοιες. Τα κάνουν γιατί μπορούν, γιατί τις αφήνουν να τα κάνουν.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Πλατεια Ομονοιας 20 πεσιματικες σε 2 ωρες και 25 λεπτα.
Χρησιμοποιουμενη ατακα:
"Καλημερα.Εισαι ομορφη σαν την Ελενη της Τροιας.Αν εχεις Αγαμεμνονα σε κλεβω εδω και τωρα.Παρης."
7 τηλεφωνα μαζεψα απο τα οποια 2 ηταν ψευτικα.5 επιβεβαιωμενα με αναπαντητη.
10 ευγενικες απορριψεις
1 ασε την τροια και παρε τα τρια πρωι πρωι
και 2 χριστοπαναγιες.
Αυτα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Χρησιμοποιουμενη ατακα:
"Καλημερα.Εισαι ομορφη σαν την Ελενη της Τροιας.Αν εχεις Αγαμεμνονα σε κλεβω εδω και τωρα.Παρης."
10 ευγενικες απορριψεις
και 2 χριστοπαναγιες.
Αυτα

Ο παπιισμος-τρουμπαμανισμος-κιμανισμος επευλαυνει ασταματητος :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Χρησιμοποιουμενη ατακα:
10 ευγενικες απορριψεις
και 2 χριστοπαναγιες.
Αυτα
Ποικιλία είχες..ευ γέ!!

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Χρησιμοποιουμενη ατακα:
10 ευγενικες απορριψεις
και 2 χριστοπαναγιες.
Αυτα
Κι εγώ κέντρο κατέβηκα για κάτι δουλειές.Πολυ λίγος κόσμος σήμερα αλλά έχει ακόμη τουρίστες όσο κρατάει ο καλός καιρός.Πιο πολύ οι ξένες γύριζαν βλέμμα,οι Ελληνίδες κλασικά κοιταγαν για να δουν αν τις κοιτάς για αυτοεπιβεβαιωση....κλασικά εδώ και 25 χρόνια....καλά βρε συ πως πας σε αυτά τα ψυγεία;χαχα
Αλλά σε θαυμάζω, σοβαρά τώρα, όπως και τον Ντακ που το προσπαθείτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom