DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.824
- Πόντοι
- 1.446
Θα γράψεις καμιά κριτική;Πήγα να τον χώσω εις Αθήνας ...μόνο Ακρόπολη έχει η Αθήνα για τουρισμό;
Θα γράψεις καμιά κριτική;Πήγα να τον χώσω εις Αθήνας ...μόνο Ακρόπολη έχει η Αθήνα για τουρισμό;
Τυπε στην εισοδο του Hondos περνανε την ημερα περισσοτερες και απο τον Πυργο του Αιφελ
Έχετε ωραία μουνάκια πάνω ρε γιατί ήρθες Αθήνα;Μπάζα είναι εδώ σε σχέση με τις σαλονικιεςΠήγα να τον χώσω εις Αθήνας ...μόνο Ακρόπολη έχει η Αθήνα για τουρισμό;
Να κάνεις τί στην Ομόνοια?Εγώ όταν κατεβαίνω Αθήνα,απο Ομόνοια περνάω σχεδόν τρέχοντας γιατί μου'ρχεται αηδία
Που διάθεση για καμάκι εκεί πέρα...
Φαι και καφε στην ταρατσα του Χοντος λεειΝα κάνεις τί στην Ομόνοια?
Μόνο αν είσαι μπούστης να πάρεις κανά καλλυντικό στον Χαρμάνη ή στο Χόντο και νά ψωνίσεις κανάν "επενδυτή",ή αν πεινάς να πάρεις κανά κεμπάπ από Λευτέρη ή να πάρεις την δόση σου....
Δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις...
Να κάνεις τί στην Ομόνοια?
Μόνο αν είσαι μπούστης να πάρεις κανά καλλυντικό στον Χαρμάνη ή στο Χόντο και νά ψωνίσεις κανάν "επενδυτή",ή αν πεινάς να πάρεις κανά κεμπάπ από Λευτέρη ή να πάρεις την δόση σου....
Δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις...
Αν ειναι πιτσιρικια λεγε καμια ατακα απο κανα τραπ, τα γουσταρουνεΘα εφαρμόσω την εξής τακτική.
Θα βρίσκω μια φράση και θα τη λέω σε κάθε γυναίκα στόχο.
Πχ "κάνει κρύο...καιρός για...τρίο;Τι λες;"
Η "ήπια φαντα είσαι για τρελιτσες;"
Η "η πούτσα μου είναι 2 εκατοστά..."..."από το έδαφος"
Και να τη λέω σε 20-25 γυναίκες να κόβω αντιδράσεις.
Η ξέρω γω με βαριά φωνή "Περικλής"...και να τείνω χέρι για χειραψία ενώ σουφρωνω χείλη για φιλί
Δεν έχω μπεί ποτέ εκεί μέσα.Φαι και καφε στην ταρατσα του Χοντος λεει
Γενικά να προσέχεις στην περιοχή αν είσαι μόνος σου.Αναγκαστικά λόγω φτηνοξενοδοχείου...
Δεν έχω μπεί ποτέ εκεί μέσα.
Μόνο στο Χόντος της Γλυφάδας 2-3 φορές,να πάρω κάνα δώρο.
Έχετε ωραία μουνάκια πάνω ρε γιατί ήρθες Αθήνα;Μπάζα είναι εδώ σε σχέση με τις σαλονικιες
Στο Κριστιάνα κλείνεις;
Μήπως επειδή θα ήσουν ο μόνος κανονικός άντρας εκεί μέσα?Εγώ είχα μπει μια και μοναδική φορά στο Χοντος στην Αριστοτέλους και με κοιτάζαν σαν εξωγήινο
Ή θεωρούν τους χαμηλού ακαδημαικού επιπέδου εύκολα διαχειρήσιμους.Καβλωνουν αν δεν μπορείς να γράψεις μια λέξη ορθογραφημενη.
Κάποτε γαμουσα μια παντρεμένη που κερατωνε τον εραστή της μαζί μου.
Η τύπισσα υψηλής ακαδημαϊκης μόρφωσης την έσερνε χρόνια ένας γκόμενος που ήταν τέρμα ανορθόγραφος.
Επίσης οπότε προσποιήθηκα τον ανορθόγραφο γάμησα αμέσως
Οι γκόμενες χύνουν αν δουν χαμηλό ακαδημαϊκό επίπεδο σε συνδυασμό με χρήμα(οκ αυτό δε το έχω και δε μπορώ να το προσποιηθω)
Πάντως τέλειος συνδυασμός είναι χρήμα με ακαδημαϊκή μόρφωση δημοτικού.
Σε θεωρούν πολλά βαρυ άνδρα που μιλάνε τα μπράτσα του κι όχι γυναικωτη αδερφή με λέγειν και διπλωματία.
Με πενταπλάσιο πληθυσμό λογικό μου ακούγεται.Κι εγώ το ίδιο έλεγα,αλλά όταν κατέβηκα είδα πολύ πράμα.Και πολύ περισσότερες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχω συγκεκριμένο,όποιο βρω φθηνότερο
Άρα θες και υψηλό μπάτζετ και στην ουσία δεν είσαι κέντρο να κινηθείς με τα πόδια. Χρειάζεσαι όχημα να φορτώσεις γκόμενα να την πας στα Πετράλωνα. Δεν ισχύει την γνώρισες και πάς με τα πόδια. Μισή ώρα περπάτημα χρειάζεσαι.Θησειο απο κατω μερια (Πετραλωνα) εχει αρκετα σπιτια. Φυσικα θελει καποιο μπατζετ, ειδαλλως μοιρασμα με εναν κολλητο μαζι, απο ενα δωματιο ο ενας
Αμα εισαι κοντα στο Θησειο, πιανεις Θησειο, Αεροπαγειτου, Αδριανου, Πλακα, Μοναστηρακι, Ψυρρη, Γκαζι, Αγια Ειρηνη, ολα με τα ποδια με 15 λεπτα περπατημα μαξΆρα θες και υψηλό μπάτζετ και στην ουσία δεν είσαι κέντρο να κινηθείς με τα πόδια. Χρειάζεσαι όχημα να φορτώσεις γκόμενα να την πας στα Πετράλωνα. Δεν ισχύει την γνώρισες και πάς με τα πόδια. Μισή ώρα περπάτημα χρειάζεσαι.
Γενικά να προσέχεις στην περιοχή αν είσαι μόνος σου.
Είναι γτπ.
Θέλει 2-3 ναπάλμ να καθαρίσει λίγο η περιοχή....
Και μόνο που βλέπεις την βρωμιά,τα ζόμπι και τους πάκηδες δεν θές και άλλο....Κοίτα,επειδή κι εγώ είχα ακούσει κι είχα ακούσει,τουλάχιστον σε νορμάλ ώρες,δεν έχεις θέμα.Πιο αργά δεν ξέρω...
Όλα με τα ποδια αν θες να κάνεις γυμναστική . Ποια γκόμενα μετα από ποτά θα περπατήσει 20 λεπτά και παραπάνω για να έρθει σπίτι σου που υπάρχει και περίπτωση να πετύχει και τον συγκάτοικό σου. Αν είναι να δώσω 700 ευρώ ενοίκιο στα Πετράλωνα, καλύτερα να νοικιάσω στην Γλυφάδα.Αμα εισαι κοντα στο Θησειο, πιανεις Θησειο, Αεροπαγειτου, Αδριανου, Πλακα, Μοναστηρακι, Ψυρρη, Γκαζι, Αγια Ειρηνη, ολα με τα ποδια με 15 λεπτα περπατημα μαξ