Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
974
Πόντοι
81
Όπως παλιά που νοίκιαζε κάποιος boxster για μια μέρα να βγάλει γκόμενα παίζει κανένα airbnb ν.π. να το παίξει φράγκας;
Υπάρχουν τρόποι,όρεξη κ λίγη άνεση χρειάζεται.Και πολύ μπλα μπλα με τον απαραίτητο ΔΡΑΚΟ!!!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.775
Πόντοι
32.478
Χάχα
Και εγώ δεν το πιστεύω ότι Καλαμάτα εχει γκομενες.. Εδώ πολύ μεγαλύτερα μέρη και δεν έχουνε.. Πχ Χανιά Κρήτης όλο κλαίνε ότι δεν υπάρχει θηληκη γατα. Εκτός και αν έχει τίποτα 50αρες θειτσες
Ρε πλάκα κάνετε; Kαλαμάτα που έχει και πανεπιστήμιο δεν έχει γκόμενες;
Το ίδιο Πάτρα, Γιάννενα, Ρέθυμνο. Γεμάτα γκόμενες είναι.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.775
Πόντοι
32.478
Εμενα πάντως η φαρμακοποιός μου είναι και πλούσια ( δεύτερη γενιά φαρμακοποιός ) και μουναρα πολύ και το δίνει άνετα ( μόνο σε μένα δεν το δίνει γιατί είναι κολλητή της κοπέλας μου )
Για δώσε ακριβή διεύθυνση φαρμακείου να πάω να της ζητήσω κάτι γιατί μου είναι συνέχεια σηκωμένη και έχω πρόβλημα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν του φαίνετε? Είναι μαύρος και έχει κάτι φρίδια μεγάλα και μαλλιαρα. Και έχει και το καρουμπαλο στο λαιμό που έχουνε οι γυφτοι
Πιο πολύ με Άραβας μοιάζει ή συριος όχι με τσιγγάνος εσύ που το ξέρεις ότι είναι?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μη με ντοπαρεις βραδιάτικα
Δε σε ντοπαρω καθόλου ίσα ίσα δε σου τη μπαίνω καθόλου και σου μιλάω μια χαρά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει μαγαζιά στην Αγία Βαρβάρα ένα με ρούχα ένα κουρείο και καφετέρια.. Γκουγκλαρε να δεις. Κατέβηκε και για δημοτικός σύμβουλος με τη νουδουλα στα δυτικά προάστια το σιχαμα
Είναι όντως τσιγγάνος ρε ?το ξέρεις από κάπου?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γαμουσες μαριλενα ρουμελιωτη. Με το Κατσούλης να παίρνει μάτι? Και στο τέλος θα σε δώσει και 100ευρω
Είναι καύλα η Μαριαλένα μπορεί να είναι τέρμα καριολα και αντιπαθητική αλλά ναι είναι γαμισαμπλ.Μαρεσει που έλεγε ρε παιδιά ο Κατσούλης βγαίνει σύμβουλος δημοτικός χωρίς καν να έχει συμφέρον για εσάς το κάνει,μαλακά καρκίνο και σε αυτήν και στο Κατσούλη της.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Αμα εισαι κοντα στο Θησειο, πιανεις Θησειο, Αεροπαγειτου, Αδριανου, Πλακα, Μοναστηρακι, Ψυρρη, Γκαζι, Αγια Ειρηνη, ολα με τα ποδια με 15 λεπτα περπατημα μαξ
Ως τοποθεσίες αυτά που λες, είναι σωστά. Το κόστος δεν ειναι για κανέναν εργαζόμενο . Ούτε καν εύπορο .
Ο φίλος που σου λέω, είναι σπάνια ξεχωριστή περίπτωση . Μην ξεχνάς ότι πέρα από το κουλτουριάρικο και το αλήτικο και το καμάκι
μιλάμε για εξόδους που κοστίζουν . Για να γίνει γκολ μόνος του, θέλει 100€ για πάρτη του , ξύδια μόνο . Χωρίς φαγητό , χωρίς κεράσματα, εξτρά , συνοδευτικά.
Πόσους θεωρείς ότι αφορά αυτό ; Να βγουν 15 βράδια το μήνα , να φάνε 2000€ για ξύδια , συν παρελκόμενα,

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.775
Πόντοι
32.478
Καλό ντύσιμο είναι με πουκάμισο...εκπέμπει κύρος.
Φόρμες και βερμουδιτσες είναι για καγκουρες.
Διαφορετικές ώρες της ημέρας ,διαφορετικά μέρη, διαφορετικό ντύσιμο. Αυτός που είναι τυπάς είναι ωραίος και με φόρμα ή βερμούδα το πρωί, και με το κυριλέ και μοντέρνο πουκάμισο το βραδύ. Αυτοί που επιμένουν σε ένα μόνο είδος δεν το έχουν με το ντύσιμο. Ούτε μόνο πουκάμισο ή επίσημο ένδυμα, ούτε μόνο βερμούδες, ούτε μόνο φούτερ. Δεν γίνεται είναι μονοδιάστατοι και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν παντού αλλά μόνο σε συγκεκριμένα μέρη και συγκεκριμένο ντύσιμο.
ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΡΑΕΙ.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.775
Πόντοι
32.478
Απλωτα;Σαν λετσοι εννοείς...έξω από το παντελόνι...σαν σουρωμενοι;;;;
Μόνο κοιλαραδες τα φοράνε έτσι ρε...
Το πουκάμισο θέλει επίπεδο...όσοι δεν το αντέχουν ας πάνε σε κάνα ΕΠΑΛ για καμάκι.( Δεν μιλάω για σένα).
Δεν κυκλοφορεις σε καλά μαγαζιά μου φαίνεται

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Α,ή το ένα ή το άλλο άκρο δηλαδή.

Αυτό που λες δεν είναι ξεκίνημα,είναι πίσω 50 χρόνια
Καλύτερα πίσω 50 χρόνια παρά τώρα έτσι όπως καταντησαν οι συνομιλικοι μου και συνομιλικες μου οι οποίοι μιλάνε σα φλωροι ντύνονται σα φλωροι και έχουν σώματα ξενερωτα 60 κιλά άνθρωποι με κοιλιακούς και μαλακίες και φοράνε ίδια μεγεθοι με τις γυναίκες η απόλυτη κατάντια,η σημερινή εποχή βρωμάει μοντερνια και φλωρια να μου λείπει αυτή η κατάντια καλύτερα 50 χρόνια πίσω.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Είναι καύλα η Μαριαλένα μπορεί να είναι τέρμα καριολα και αντιπαθητική αλλά ναι είναι γαμισαμπλ.Μαρεσει που έλεγε ρε παιδιά ο Κατσούλης βγαίνει σύμβουλος δημοτικός χωρίς καν να έχει συμφέρον για εσάς το κάνει,μαλακά καρκίνο και σε αυτήν και στο Κατσούλη της.
Η Ρουμελιωτη πολυ καυλα ναι:zfuck::fuck1:
Οσο για τον Κατσουλη φιλε εισαι σιγουρος;
Ο ανθρωπος ειναι αντιστοιχος του Καποδιστρια σε αξια.Θα επρεπε να μπει η φατσα του στα χρηματα μας.
Δεν ειναι θνητος ειναι σουπερμαν ο τυπος:kneel::wanker:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί ο ωραίος είναι σάν τήν καλαμιά στόν κάμπο ?
Είναι πάρα πολύ απλό,όταν μετράς κοιτάς ψηλά δέν κοιτάς τά παπουτσιά σου στόν δρόμο.
Οπως καί οι ωραίες γυναίκες,τά θέλουν όλα δέν κάνουν εκπτώσεις.Αν δέν βρούν ωραία γκόμενα δέν συμβιβάζονται.
Αργά η γρήγορα τόν πετυχαίνουν τόν σκοπό τους,εκτός άν παίζουν άλλα κόλπα στήν μέση μέ ασχημομέτριες γκόμενες,
π.χ η γκόμενα νά έχει περιουσία μεγάλη η ο ωραίος-μετράτος νά μήν είναι ψυχικά Ok νά έχει πρόβλημα δηλαδή
Αυτούς πού βλέπεις,απλά είναι πιό ωραίοι από τίς άσχημες γκόμενες τους...δέν είναι κωλομετράτοι!
Όλως περιέργως βλέπω πολύ ωραίους με κωλόμπαζα έστω μόνο για γαμήσι δεν ξέρω δεν με νοιάζει και δεν το βλέπω μόνο εγώ αυτό. Άρα μια χαρά εκπτώσεις κάνουν όπως κι οι γυναίκες αντίστοιχα. Βλέπω δηλαδή αρχιμουναρες με κατεδαφιστεους :2funny:άνδρες. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει το ίδιο. διότι δεν ισχύει αυτό που λες όπως βλέπεις.
Αφού κάποιοι σοφοί εδώ μέσα λένε ότι η εμφάνιση παίζει πρωτεύοντα ρόλο πως και δεν βρίσκουν να γαμήσουν κάργα οι πολύ ωραίοι και πάνε με μπάζα η δεν βρίσκουν τίποτα; θα απαντησω εγώ ξανά αφού οι άλλοι κρυβονται. :2funny:
Η εμφάνιση των ανδρών ποτέ δεν ήταν ο νούμερο ένας πόλος έλξης για τις γυναίκες. Αυτές ως ναρκισσιστικά ανασφαλή ναυάγια προτιμούν να έχουν το πάνω χέρι διότι
η αξία της δικής τους εξωτερικής εμφάνισης είναι ανώτερη στο κεφάλι τους από την ανδρική. Μην μπερδεύετε λοιπόν τα σαλια των γυναικών για πολύ ωραίους με ότι ότι θα τους κάτσουν. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Τοσο απλό είναι και είναι ο κανόνας. Οτιδήποτε άλλο είναι εξαίρεση.

:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Η Ρουμελιωτη πολυ καυλα ναι:zfuck::fuck1:
Οσο για τον Κατσουλη φιλε εισαι σιγουρος;
Ο ανθρωπος ειναι αντιστοιχος του Καποδιστρια σε αξια.Θα επρεπε να μπει η φατσα του στα χρηματα μας.
Δεν ειναι θνητος ειναι σουπερμαν ο τυπος:kneel::wanker:
Μας δουλευεις?σα ανάποδο γαμωτο είναι ο Κατσούλης κακασχημος είναι και μεγάλος Φλώρος αν δε είχε λεφτά ο Κατσούλης ούτε που θα τον πλησίαζαν τον τουρκογυφτο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όλως περιέργως βλέπω πολύ ωραίους με κωλόμπαζα έστω μόνο για γαμήσι δεν ξέρω δεν με νοιάζει και δεν το βλέπω μόνο εγώ αυτό. Άρα μια χαρά εκπτώσεις κάνουν όπως κι οι γυναίκες αντίστοιχα. Βλέπω δηλαδή αρχιμουναρες με κατεδαφιστεους :2funny:άνδρες. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει το ίδιο. διότι δεν ισχύει αυτό που λες όπως βλέπεις.
Αφού κάποιοι σοφοί εδώ μέσα λένε ότι η εμφάνιση παίζει πρωτεύοντα ρόλο πως και δεν βρίσκουν να γαμήσουν κάργα οι πολύ ωραίοι και πάνε με μπάζα η δεν βρίσκουν τίποτα; θα απαντησω εγώ ξανά αφού οι άλλοι κρυβονται. :2funny:
Η εμφάνιση των ανδρών ποτέ δεν ήταν ο νούμερο ένας πόλος έλξης για τις γυναίκες. Αυτές ως ναρκισσιστικά ανασφαλή ναυάγια προτιμούν να έχουν το πάνω χέρι διότι
η αξία της δικής τους εξωτερικής εμφάνισης είναι ανώτερη στο κεφάλι τους από την ανδρική. Μην μπερδεύετε λοιπόν τα σαλια των γυναικών για πολύ ωραίους με ότι ότι θα τους κάτσουν. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Τοσο απλό είναι και είναι ο κανόνας. Οτιδήποτε άλλο είναι εξαίρεση.

:rockon:
Θα σου πω έναν πραγματικά εμφανησιμο αυτός είναι ο Δημήτρης βλάχος από το λατρεμένοι μου γείτονες,πιστεύεις ότι αυτός ο τύπος στη ζωή του δε εβρισκε ωραίες γκόμενες?και έβρισκε μόνο μπάζα?Ενταξει είναι μπάι ο τύπος αλλά μιλάμε όσο έπαιζε με γυναίκες πιστεύεις δε θα έβρισκε ωραίες?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μας δουλευεις?σα ανάποδο γαμωτο είναι ο Κατσούλης κακασχημος είναι και μεγάλος Φλώρος αν δε είχε λεφτά ο Κατσούλης ούτε που θα τον πλησίαζαν τον τουρκογυφτο.
Ο ανθρωπος μπορει να παλεψει με λιονταρια και να τα σκοτωσει οπως ο Ηρακλης.:kneel::headbang2:
Επισης εχει μορφωση και μπορει με τα χρηματα του να προσφερει στον τοπο.
Να αγορασει κουνιες να κουνιουνται τα παιδια οταν δεν πανε σχολειο.
Θα χτισει ειδικα παρκινγκ για οσους δε βρισκουν να παρκαρουν στην πολη.
Θα φυτεψει λουλουδια στα φαναρια.
Θα αναβαθμισει το δημο του.
Θα τυπωσει νεα χρηματα με τη φατσα του στο 20 ευρω:headbang2: ωστε καθε φορα που θα πηγαινουμε Φυλης να γαμησουμε θα βλεπουμε το ωραιο σοφο προσωπο του και θα περνουμε δυναμη να γαμησουμε την πορνη:zfuck:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θα σου πω έναν πραγματικά εμφανησιμο αυτός είναι ο Δημήτρης βλάχος από το λατρεμένοι μου γείτονες,πιστεύεις ότι αυτός ο τύπος στη ζωή του δε εβρισκε ωραίες γκόμενες?και έβρισκε μόνο μπάζα?Ενταξει είναι μπάι ο τύπος αλλά μιλάμε όσο έπαιζε με γυναίκες πιστεύεις δε θα έβρισκε ωραίες?
Αυτός πλέον δε ανήκει στους καθημερινούς ανθρώπους λόγω προβολής. Θεωρειται γνωστός και "διάσημος". Συνεπώς δεν αντιμετωπίζεται από τις πατσαβούρες όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
19.049
Πόντοι
25.036
Ο ανθρωπος μπορει να παλεψει με λιονταρια και να τα σκοτωσει οπως ο Ηρακλης.:kneel::headbang2:
Επισης εχει μορφωση και μπορει με τα χρηματα του να προσφερει στον τοπο.
Να αγορασει κουνιες να κουνιουνται τα παιδια οταν δεν πανε σχολειο.
Θα χτισει ειδικα παρκινγκ για οσους δε βρισκουν να παρκαρουν στην πολη.
Θα φυτεψει λουλουδια στα φαναρια.
Θα αναβαθμισει το δημο του.
Θα τυπωσει νεα χρηματα με τη φατσα του στο 20 ευρω:headbang2: ωστε καθε φορα που θα πηγαινουμε Φυλης να γαμησουμε θα βλεπουμε το ωραιο σοφο προσωπο του και θα περνουμε δυναμη να γαμησουμε την πορνη:zfuck:
Ο Κατσούλης δεν κάνει κάμψεις, σπρώχνει τη γη προς τα κάτω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom