Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.226
Πόντοι
9.297
Διαφορετικές ώρες της ημέρας ,διαφορετικά μέρη, διαφορετικό ντύσιμο. Αυτός που είναι τυπάς είναι ωραίος και με φόρμα ή βερμούδα το πρωί, και με το κυριλέ και μοντέρνο πουκάμισο το βραδύ. Αυτοί που επιμένουν σε ένα μόνο είδος δεν το έχουν με το ντύσιμο. Ούτε μόνο πουκάμισο ή επίσημο ένδυμα, ούτε μόνο βερμούδες, ούτε μόνο φούτερ. Δεν γίνεται είναι μονοδιάστατοι και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν παντού αλλά μόνο σε συγκεκριμένα μέρη και συγκεκριμένο ντύσιμο.
ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΡΑΕΙ.
Δεν γίνεται ο καγκουρας να είναι και κύριος.
Ο κύριος είναι πάντα κύριος.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το χρήμα εξαγοράζει.
Δεν κερδίζει. Ότι εξαγοράζεται δεν μας ανήκει μιλώντας για ανθρώπους. Αν λοιπόν ο Χ είναι με την Ψ και παίζει ρόλο το χρήμα, τότε η Ψ λέγεται πουτάνα διότι πληρώνεται σε κάτι που δεν αγοράζεται κι ο Χ λέγεται μαλάκας διότι πληρώνει κάτι που δεν αποδίδει τα μέγιστα. Και βέβαια αφού παίζει πρωτευον ρόλο το χρήμα, έχουμε ξανά ήττα της εμφάνισης ως πρωτεύον κριτηριο. Δηλαδή εκτοπίζεται διαρκώς η εμφάνιση όπως βλέπεις ασχέτως όσων μπαρουφολογουν εδώ μέσα.
Ταφόπλακα στις ψευδαισθήσεις και στο παραμύθι τους. :rockon:
Δέν διαφωνώ καθόλου,αντίθετα συμφωνώ 100%
Αλλά αυτό δέν έχει νά κάνει μέ τήν μή ομορφιά,αλλά μέ τήν ομορφιά,
δηλαδή αυτός πού "αγοράζει" παίρνει ομορφιά...δέν εξαγοράζει ασχήμια!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.226
Πόντοι
9.297
Δεν κυκλοφορεις σε καλά μαγαζιά μου φαίνεται
Στα καλά μαγαζιά πρέπει να κυκλοφορώ σαν να είμαι κακοποιό στοιχείο;
Η να έχω μούσια και τατουάζ σαν να είμαι κι εγώ μέρος της πλεμπας;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Όταν λες 10/10 προσέγγιση συναγωνιστή τι εννοείς;Για ρίξε υπότιτλους:coffee:
Εννοώ ότι δεν γίνεται να κάνω λάθος η είναι σχεδόν αδυνατον να κάνω λαθος λογω εμπειρίας. Το λες και αέρα. Έχω αέρα. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Το ότι έχω χαμηλά ποσοστά οφείλεται πρώτον στο ότι είναι άγνωστες (αυτό στέκει διότι σηκώνουν άμυνα και κάνεις δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με άγνωστες σε μεγάλο ποσοστό εκτός αν είναι διασημος) και δευτερον ότι καταλαβαίνουν σε μια συζήτηση όπου θα βγάλουν συμπεράσματα πως ΔΕΝ θα κάνουν ότι θέλουν. Θα μου πεις και γιατί δεν κάνεις τον μαλάκα; μα και να τον κάνω θα φανεί σύντομα ότι είμαι ανυποχώρητος. Κάθε φορά που την πέφτω ξέρω ΗΔΗ την εξέλιξη παράλληλα με το πέσιμο. Για αυτό προτιμώ τις πελάτισσες που έχω πει δυο κουβέντες και αποδίδουν καλύτερα λόγω οικείου περιβάλλοντος. Συνεπώς το πρόβλημα το έχουν αυτές.
Ο ίδιος άνθρωπος κάνει τα ίδια σε διαφορετικές συνθήκες σε γυναίκες με ίδια χαρακτηριστικά κι αυτές αλλάζουν το αποτέλεσμα. Είναι ρε σαν το ανέκδοτο που όταν μια γκόμενα βγει στην παραλία με μπικίνι δεν κρύβεται ενώ στον χώρο εργασίας της ντρέπεται μην φανεί το σουτιέν της. Οι γυναίκες δεν είναι άνδρες. Σκέφτονται ανάλογα με τις συνθήκες που βρίσκονται
κι όχι με το τι συμβαίνει. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν γίνεται ο καγκουρας να είναι και κύριος.
Ο κύριος είναι πάντα κύριος.
Έτσι ο καγκουρος ποτέ δε γίνεται να εχει αντρικό στιλ και να είναι κύριος,ο καγκουρας πάντα θα είναι ο Φλώρος,ο γελοίος.Κυριος είναι κάποιος που ντύνεται απλά αντρικά μια μπλούζα ένα τζιν και τέλος ή μια βερμούδα με μια απλή μπλούζα όλα τα άλλα είναι άκυρα,άντρας 60 κιλά με κοιλιακούς καγκουρικο ντύσιμο όπως τατουάζ σκουλαρίκια ή αλησιδες ένας τέτοιος αντρικό στιλ δε έχει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Εννοώ ότι δεν γίνεται να κάνω λάθος η είναι σχεδόν αδυνατον να κάνω λαθος λογω εμπειρίας. Το λες και αέρα. Έχω αέρα. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Το ότι έχω χαμηλά ποσοστά οφείλεται πρώτον στο ότι είναι άγνωστες (αυτό στέκει διότι σηκώνουν άμυνα και κάνεις δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με άγνωστες σε μεγάλο ποσοστό εκτός αν είναι διασημος) και δευτερον ότι καταλαβαίνουν σε μια συζήτηση όπου θα βγάλουν συμπεράσματα πως ΔΕΝ θα κάνουν ότι θέλουν. Θα μου πεις και γιατί δεν κάνεις τον μαλάκα; μα και να τον κάνω θα φανεί σύντομα ότι είμαι ανυποχώρητος. Κάθε φορά που την πέφτω ξέρω ΗΔΗ την εξέλιξη παράλληλα με το πέσιμο. Για αυτό προτιμώ τις πελάτισσες που έχω πει δυο κουβέντες και αποδίδουν καλύτερα λόγω οικείου περιβάλλοντος. Συνεπώς το πρόβλημα το έχουν αυτές.
Ο ίδιος άνθρωπος κάνει τα ίδια σε διαφορετικές συνθήκες σε γυναίκες με ίδια χαρακτηριστικά κι αυτές αλλάζουν το αποτέλεσμα. Είναι ρε σαν το ανέκδοτο που όταν μια γκόμενα βγει στην παραλία με μπικίνι δεν κρύβεται ενώ στον χώρο εργασίας της ντρέπεται μην φανεί το σουτιέν της. Οι γυναίκες δεν είναι άνδρες. Σκέφτονται ανάλογα με τις συνθήκες που βρίσκονται
κι όχι με το τι συμβαίνει. :2funny:
ακου μάγκα...στο μονο που εχεις δικιο ειναι οτι οντως το ψυχρο πεσιμο εχει λιγα ποσοστα επιτυχιας..το αλλο που λες ειναι οτι απλα σε περνουν πρεφα οτι εισαι περιπτωσαρα,Ολα τα αλλα ειναι πίπες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δέν διαφωνώ καθόλου,αντίθετα συμφωνώ 100%
Αλλά αυτό δέν έχει νά κάνει μέ τήν μή ομορφιά,αλλά μέ τήν ομορφιά,
δηλαδή αυτός πού "αγοράζει" παίρνει ομορφιά...δέν εξαγοράζει ασχήμια!
Τώρα φύγαμε από το θέμα και πάμε αλλού. Τέλοσπάντων αποδείχτηκε ότι η εμφάνιση δεν παίζει πρωτευον ρόλο. Όχι ότι δεν το ξέραμε. :2funny:
Σε αυτό που λες τώρα συμφωνώ. Όποιος όμως αγοράζει
ή εξαγοράζει ομορφιά δεν μπορεί και να περιμένει αποτέλεσμα έλξης. Απλά θα φάει την σούπα του νεροζούμι κι ανάλατη! :rockon:
Επίσης έχει αποδειχθεί και επειδή έχει αποδειχθεί έχουν βάλει κάποιοι στην εξίσωση τον παράγοντα χημεία ώστε να μας παραμυθιαζουν ότι ήταν ερασταρες και το μωρό λύγισε.:2funny: Ρε δεν πάνε να γαμηθούν που θα μας περάσουν για μαλάκες;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Όντως ούτε καν οι πολύ ωραίοι και αυτοί πρέπει να έχουν λεφτά για να πάνε μαζί τους.
υπουργαρα εδω θα πω κατι .....μου εχει πει γκόμενα (μουνάρα) ..ωραιος εισαι αλλα απο ωραιους σα και σενα βρισκω εκατοντάδες...εχεις κατι παραπάνω? οποτε ναι...αν ειναι καποια μουναρα τοτε θα κοιτάξει ολο το πακέτο..(ποσο μαλλον αν ειναι απλα ωραιος)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτο βεβαια δεν αναιρει το γεγονος οτι οι ωραιοι δε γαμάνε

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Τα social μάγκες τις έκαναν να καβαλήσουν καλαμάρες δυστηχως φταίμε και μεις που τις δίνουμε υπερβολική αξία ενώ δεν την αξιζουν

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τώρα φύγαμε από το θέμα και πάμε αλλού. Τέλοσπάντων αποδείχτηκε ότι η εμφάνιση δεν παίζει πρωτευον ρόλο. Όχι ότι δεν το ξέραμε. :2funny:
Σε αυτό που λες τώρα συμφωνώ. Όποιος όμως αγοράζει
ή εξαγοράζει ομορφιά δεν μπορεί και να περιμένει αποτέλεσμα έλξης. Απλά θα φάει την σούπα του νεροζούμι κι ανάλατη! :rockon:
Επίσης έχει αποδειχθεί και επειδή έχει αποδειχθεί έχουν βάλει κάποιοι στην εξίσωση τον παράγοντα χημεία ώστε να μας παραμυθιαζουν ότι ήταν ερασταρες και το μωρό λύγισε.:2funny: Ρε δεν πάνε να γαμηθούν που θα μας περάσουν για μαλάκες;
Οχι δέν φύγαμε στό θέμα μας είμαστε,τό θέμα είναι ομορφιά-μή ομορφιά όταν μπαίνει "σφήνα" τό χρήμα,
αλλοιώνεται τό θέμα...και κυριαρχεί τό χρήμα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Φίλε αναγνώστη τα βλέπεις
κι εσύ. Αποδείξαμε ότι η εμφάνιση στον άνδρα δεν αποτελεί πρωτεύον κριτήριο για τις πατσαβούρες. Πάμε τώρα για φινάλε. :2funny:Γιατί κάποιοι που κρύβονται δεν το παραδέχονται αυτό; διότι ακριβώς επειδή πληρώνουν κι οδηγούν σαν ταξιτζήδες διαρκώς, θέλουν να νιώθουν ότι επιλέχθησαν από τις πατσαβούρες λόγω εμφάνισης κι όχι λόγω χορηγίας. Αυτά έχει το νήμα της αλήθειας! :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μέ ποιό τρόπο τό αποδείξαμε ?
Μέ τό χρήμα είναι γνωστό,είπαμε κάτι άλλο?:dunno:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οχι δέν φύγαμε στό θέμα μας είμαστε,τό θέμα είναι ομορφιά-μή ομορφιά όταν μπαίνει "σφήνα" τό χρήμα,
αλλοιώνεται τό θέμα...και κυριαρχεί τό χρήμα!
Συνεχώς θα κουτουλάς σε αυτό όπως σου είπα. Να το πάλι. Όπως και να το στρογγυλεψεις δεν αλλάζει κάτι. Δεν μπαίνει σφήνα το χρήμα στην εμφανιση. Υπάρχει η έλξη, η εμφάνιση,
ο χαρακτήρας, το χρήμα, η βολεψη, η ασφάλεια, τα συναισθηματα κτλ. Είναι όλα μοναδικά ως έννοιες κι αυτόνομα. Από την στιγμή που η εμφάνιση χάνει την πρωτοκαθεδρία της ως κριτήριο επιλογής ανδρών από τις γυναίκες (όπως έλεγαν οι ανύπαρκτοι του φόρουμ ποατ παρά ποστ) :2funny:δεν γίνεται να πούμε ότι ξέρεις παίζει ρόλο αλλά να μωρέ ειναι και το χρήμα στην μέση ή η ασφάλεια κτλ. Έχασε την θέση ως πρωτεύον κριτήριο. Αυτό μας νοιάζει. Ότι αποδείχθηκε κι όχι από ποιον έχασε ή αν γίνεται να συνυπάρχει κτλ.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μέ ποιό τρόπο τό αποδείξαμε ?
Μέ τό χρήμα είναι γνωστό,είπαμε κάτι άλλο?:dunno:
Μάλλον δεν διάβασες το προηγούμενο ποστ καλά. Μόνος σου το έχεις παραδεχθεί σε προηγούμενα ποστ οσο κι αν τα στρογγυλεύεις. Εφόσον έχασε τη θέση της ως πρωτεύον κριτήριο η εμφάνιση που το είχαν λάβαρο (και καλά) :2funny: τι μας νοιάζει από ποιον; ήδη ανέφερες το χρήμα. Άρα αυτό από μόνο του μας δίνει το μέγα συμπέρασμα. Ότι δηλαδή σε παρα πολλά ζευγάρια εκεί έξω οι άνδρες επελέχθησαν για φράγκα. Αυτό ακριβώς δεν θέλουν να βγαίνει στην επιφάνεια. Ότι δεν τους προτίμησαν ως άνδρες αλλά ως τσέπες. Αυτό τους αρρωσταίνει διότι έτσι βγαίνεις μαλάκας κι οχι γαμιάς! Πόσο πιο απλά να το πω; :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Συνεχώς θα κουτουλάς σε αυτό όπως σου είπα. Να το πάλι. Όπως και να το στρογγυλεψεις δεν αλλάζει κάτι. Δεν μπαίνει σφήνα το χρήμα στην εμφανιση. Υπάρχει η έλξη, η εμφάνιση,
ο χαρακτήρας, το χρήμα, η βολεψη, η ασφάλεια, τα συναισθηματα κτλ. Είναι όλα μοναδικά ως έννοιες κι αυτόνομα. Από την στιγμή που η εμφάνιση χάνει την πρωτοκαθεδρία της ως κριτήριο επιλογής ανδρών από τις γυναίκες (όπως έλεγαν οι ανύπαρκτοι του φόρουμ ποατ παρά ποστ) :2funny:δεν γίνεται να πούμε ότι ξέρεις παίζει ρόλο αλλά να μωρέ ειναι και το χρήμα στην μέση ή η ασφάλεια κτλ. Έχασε την θέση ως πρωτεύον κριτήριο. Αυτό μας νοιάζει. Ότι αποδείχθηκε κι όχι από ποιον έχασε ή αν γίνεται να συνυπάρχει κτλ.

:rockon:
Πραγματικά δέν κατατανοώ τήν αποψή σου καθόλου.
Τό χρήμα είναι Νο1 αυτό είναι τό μόνο σίγουρο,όχι μόνο στήν Ελλάδα αλλά παντού.
Αυτό πού καταλαβαίνω,είναι ότι κατά τήν γνώμη σου άν έχουμε π.χ 2 πλούσιους άνδρες,
ο ένας ωραίος καί ο άλλος άσχημος,η γκόμενα θά επιλέξει τόν άσχημο πλούσιο καί όχι τόν ωραίο!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
υπουργαρα εδω θα πω κατι .....μου εχει πει γκόμενα (μουνάρα) ..ωραιος εισαι αλλα απο ωραιους σα και σενα βρισκω εκατοντάδες...εχεις κατι παραπάνω? οποτε ναι...αν ειναι καποια μουναρα τοτε θα κοιτάξει ολο το πακέτο..(ποσο μαλλον αν ειναι απλα ωραιος)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτο βεβαια δεν αναιρει το γεγονος οτι οι ωραιοι δε γαμάνε
Οι ωραίοι γαμάνε άμα έχουν και ένα πακέτο με φράγκα στη άκρη να κερνάνε τη γκόμενα ακριβά εστιατόρια βόλτες και ταξίδια.Ο απλά ωραίος που δε έχει φράγκα δε γαμαει ωραίες μόνο μπάζα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μάλλον δεν διάβασες το προηγούμενο ποστ καλά. Μόνος σου το έχεις παραδεχθεί σε προηγούμενα ποστ οσο κι αν τα στρογγυλεύεις. Εφόσον έχασε τη θέση της ως πρωτεύον κριτήριο η εμφάνιση που το είχαν λάβαρο (και καλά) :2funny: τι μας νοιάζει από ποιον; ήδη ανέφερες το χρήμα. Άρα αυτό από μόνο του μας δίνει το μέγα συμπέρασμα. Ότι δηλαδή σε παρα πολλά ζευγάρια εκεί έξω οι άνδρες επελέχθησαν για φράγκα. Αυτό ακριβώς δεν θέλουν να βγαίνει στην επιφάνεια. Ότι δεν τους προτίμησαν ως άνδρες αλλά ως τσέπες. Αυτό τους αρρωσταίνει διότι έτσι βγαίνεις μαλάκας κι οχι γαμιάς! Πόσο πιο απλά να το πω; :2funny:
Καί είπα εγώ τό αντίθετο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom