Η Ντονάλντια συλλογιστική βασίζεται στις αποδείξεις
και στην άτοπο απαγωγή.
Αποδεικνύεται η αλήθεια γεγονότων και ουσίας με βάση το γεγονός ότι τα αντίθετα είναι ψευδή ή λανθασμένα. Αυτο πράττω εδώ μέσα.
Δεν υπάρχει λόγος να εντυπωσιάσω κανέναν. Τα έχουμε ξαναπεί.
Αν ήθελα να κάνω φιγούρα
θα έλεγα ότι γαμάω π.χ 1 στις 3 αλλά δεν μπορώ να αποδείξω κάτι τετοιο.
Τώρα δηλαδή με αυτή την γραμμή, αποδεικνύω ότι δεν κάνω φιγούρα.
Αντίθετα, μπορώ να αποδείξω ότι ριχνομαι με τα ποσοστά αυτά που δηλώνω τα οποία είναι πάγια και δεν επιδέχονται καμία βελτίωση εκτός αν είναι κάποιος διάσημος που και πάλι δεν σημαίνει ότι θα γαμάει π.χ 1 στις 3. Ο λόγος ειναι οτι σε άγνωστες γυναίκες δεν δύναται να υπάρχει ποτέ καλό ποσοστό κι όχι ότι εγώ κάνω κάτι λαθος.
Το έχω εξηγήσει πολλές φορές. Για αυτό ακριβώς όλες οι προκλήσεις έχουν να κάνουν με το ότι εγώ ή ο "αντίπαλος" θα επιλεγεί ο ένας που θα πηγαίνει ο άλλος ώστε να μην μπορεί να στηθεί τίποτα. Εδω μέσα ακόμα κι αν κάναμε κάτι τέτοιο θα ήταν άχρηστο και καταδικασμένο σε αποτυχία μιας που θα ειπκρατουσε ανταγωνισμός χωρίς ουσία. Σίγουρα θα στηνόταν η δουλειά , θα το μαλακιζαμε
και δεν υπάρχει και κίνητρο. Είναι σαν να μιλάς σε σόσιαλ. Ακυρώνονται βασικές έννοιες όπως εικόνα και ήχος. Δηλαδή φθηνά πράγματα άνευ σντικρυσματος. Προσωπικά, οπότε θέλετε πάμε όπου θέλετε να ριχνομαι και να κοιτάτε. Θα έχουμε πλήρη επαλήθευση. Οι μισές θα φεύγουν επιτόπου λόγω του παράγοντα "άγνωστος" κι από τις υπόλοιπες, ελάχιστες θα μπουν σε διαδικασία για να βγει το όποιο αποτέλεσμα. Είναι όμως η μόνη μέθοδος που έχει αποτέλεσμα ως ρεαλιστική, εμπεριέχει όλες τις αισθήσεις, αποκομίζεις άμεσο συμπέρασμα, είσαι κυρίαρχος και όχι η τελευταία τρύπα της φλογερας να περιμένεις στην ουρά ή οπότε αποφασίσει
η άλλη να μίλησει, είναι δωρεάν και είναι μακράν
η γρηγορότερη σε εφαρμογη-εκτελεση. Το οτι αρκετοί στραβωνουν με όλο αυτό λέγοντας ότι επηρεάζεται η ψυχολογία τους με τα άκυρα, είναι μόνο στο μυαλό τους. Το πρωί με το που βγήκα από το σπίτι έπεσα σε μια που μου άρεσε και έφυγε κουμπωμενη και χαμογελαστή. Είναι ψυχολογικά ερείπια που κομπλαρουν. Όταν δεν κομπλαρουν αποδέχονται την συζήτηση όπου εκεί βγαινει το πόρισμα. Χρονος εφαρμογής: 3 δευτερόλεπτα για να φύγουν αυτόματα η τρια λεπτά αν αποδεχθούν την συζήτηση. 100% ρεαλισμός.