Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τα social μάγκες τις έκαναν να καβαλήσουν καλαμάρες δυστηχως φταίμε και μεις που τις δίνουμε υπερβολική αξία ενώ δεν την αξιζουν
Εμείς έχουμε τα αρχιδια και είμαστε οι δυνατοί και καταντησαμε να παρακαλάμε αυτές που είναι πιο αδύναμες από εμάς,οι αδύναμες θα έπρεπε να παρακαλανε τους δυνατούς και όχι το αντίθετο που συμβαίνει δλδ οι δυνατοί να παρακαλάνε τις αδύναμες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οι ωραίοι γαμάνε άμα έχουν και ένα πακέτο με φράγκα στη άκρη να κερνάνε τη γκόμενα ακριβά εστιατόρια βόλτες και ταξίδια.Ο απλά ωραίος που δε έχει φράγκα δε γαμαει ωραίες μόνο μπάζα.
ολα σχετικα ειναι τζιμάκο.Οταν εισαι ωραιος θα γαμας και ωραιες...τωρα αν θα σε θελει για σχεση η ωραια αν εισαι αφραγκος αυτο ειναι αλλο ζητημα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι ωραίοι γαμάνε άμα έχουν και ένα πακέτο με φράγκα στη άκρη να κερνάνε τη γκόμενα ακριβά εστιατόρια βόλτες και ταξίδια.Ο απλά ωραίος που δε έχει φράγκα δε γαμαει ωραίες μόνο μπάζα.
Ενώ ο άσχημος φτωχός γαμάει μόνο τίς μουνάρες ?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ολα σχετικα ειναι τζιμάκο.Οταν εισαι ωραιος θα γαμας και ωραιες...τωρα αν θα σε θελει για σχεση η ωραια αν εισαι αφραγκος αυτο ειναι αλλο ζητημα
Ναι αλλά μιλάμε για σχέση τώρα ξεπετες είναι μια δυο φορές το πολύ είναι σιγά πας σε ωραίες σεξεργατριες για 2 ώρες και αντικαθηστας τη ξεπετα,σκοπός είναι η άλλη να σου κάτσει για σχέση να γαμας σταθερά να το κάνετε πολλές φορές 100 και 200.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενώ ο άσχημος φτωχός γαμάει μόνο τίς μουναρες ?
Όχι ο ασχημος φτωχός δε γαμαει τίποτα.

Giorgis90

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, έχω πάθει κοκομπλόκο με μια 50αρα παντρεμένη.. Δεν είμαι μιλφάκιας γενικά, όμως με τη συγκεκριμένη έφαγα σκάλωμα.. Για να γίνω πιο σαφής, δεν είναι καμιά θεά, ούτε είναι από αυτές που τις βλέπεις και μένεις με το στόμα ανοιχτό, όμως έχει κάτι που σε τραβάει, εν τω μεταξύ είναι και μούναρος.. Άσε που ντύνεται και σχετικά προκλητικά.. Λόγω της δουλειάς της και της δουλειάς μου ερχόμαστε σε επαφή πολύ συχνά, σχεδόν κάθε μέρα, και κάθε φορά που βρισκόμαστε συζητάμε αρκετά.. Αυτή δε, αντί να είναι κοφτή, μου ανοίγει μόνη της θέματα και μου τα αναλύει.. Δηλαδή εν ολίγοις, δεν κοιτάει να με ξεφορτωθεί.. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει και κάτι, όμως σε πρώτη φάση υπάρχει μια κάποια χημεία θα έλεγε κανείς, μια επικοινωνία.. Τα φώτα σας παλληκάρια.. Πως να την φλερτάρω και να μην φάω τα μούτρα μου; να επισημάνω πως δεν θέλω σχέση αλλά σεξ.. Βοηθάτε ωρέ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πραγματικά δέν κατατανοώ τήν αποψή σου καθόλου.
Τό χρήμα είναι Νο1 αυτό είναι τό μόνο σίγουρο,όχι μόνο στήν Ελλάδα αλλά παντού.
Αυτό πού καταλαβαίνω,είναι ότι κατά τήν γνώμη σου άν έχουμε π.χ 2 πλούσιους άνδρες,
ο ένας ωραίος καί ο άλλος άσχημος,η γκόμενα θά επιλέξει τόν άσχημο πλούσιο καί όχι τόν ωραίο!
Σου απάντησα ξανά στο αμέσως προηγούμενο ποστ μου. Μια χαρά καταλαβαίνεις. Όσον αφορά αυτο που λες τώρα, θέτεις χρήμα κι εμφάνιση ως ταυτόχρονες παραμέτρους. Σε αυτή την περίπτωση δεν μας νοιάζει ποιον θα διαλεξει διότι ειναι κι οι δύο πλούσιοι, με λεφτά, με εξουσία, με ισχύ, με δημόσιες σχέσεις, κτλ που ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. :2funny:
Το βλέπεις; παρουσιάζεται συνέχεια και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι μόνο το χρήμα που κερδίζει την εμφάνιση. Σου απαντω δηλαδή και στην ερώτηση
τι άλλο εκτός από χρήμα; Όμως κι έτσι ακόμα...
η γυναίκα που πάσχει από ναρκισσιστική μαλακία θα διαλέξει τον άσχημο ώστε να έχει χρήμα κτλ αλλά και καλύτερη εμφάνιση η ίδια.
Κι αυτό διότι για τις γυναίκες παίζει κυρίως αν όχι πάντα ρόλο η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ εμφάνιση
κι όχι του άνδρα. Προεξέχει
ο ναρκισσισμός τους.

:rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εννοώ ότι δεν γίνεται να κάνω λάθος η είναι σχεδόν αδυνατον να κάνω λαθος λογω εμπειρίας. Το λες και αέρα. Έχω αέρα. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Το ότι έχω χαμηλά ποσοστά οφείλεται πρώτον στο ότι είναι άγνωστες (αυτό στέκει διότι σηκώνουν άμυνα και κάνεις δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με άγνωστες σε μεγάλο ποσοστό εκτός αν είναι διασημος) και δευτερον ότι καταλαβαίνουν σε μια συζήτηση όπου θα βγάλουν συμπεράσματα πως ΔΕΝ θα κάνουν ότι θέλουν. Θα μου πεις και γιατί δεν κάνεις τον μαλάκα; μα και να τον κάνω θα φανεί σύντομα ότι είμαι ανυποχώρητος. Κάθε φορά που την πέφτω ξέρω ΗΔΗ την εξέλιξη παράλληλα με το πέσιμο. Για αυτό προτιμώ τις πελάτισσες που έχω πει δυο κουβέντες και αποδίδουν καλύτερα λόγω οικείου περιβάλλοντος. Συνεπώς το πρόβλημα το έχουν αυτές.
Ο ίδιος άνθρωπος κάνει τα ίδια σε διαφορετικές συνθήκες σε γυναίκες με ίδια χαρακτηριστικά κι αυτές αλλάζουν το αποτέλεσμα. Είναι ρε σαν το ανέκδοτο που όταν μια γκόμενα βγει στην παραλία με μπικίνι δεν κρύβεται ενώ στον χώρο εργασίας της ντρέπεται μην φανεί το σουτιέν της. Οι γυναίκες δεν είναι άνδρες. Σκέφτονται ανάλογα με τις συνθήκες που βρίσκονται
κι όχι με το τι συμβαίνει. :2funny:
Θες να κανουμε ενα-ας πουμε-κοινωνικο πειραμα να δουμε ποσα πιανει ο καθενας μας 0-100?
Θα παιξω το ρολο της γκομενας και θα με καμακωσεις εδω στο φορουμ να δουμε στην πραξη ποσο το χεις στο μπλα μπλα.
Φαντασου οποια θες στη θεση μου για να διευκολυνθεις.Ξεχνα τον troubaman για λιγο.Εγω θα προσεγγισω οσο καλυτερα μπορω το χαρακτηρα μιας γκομενας βασει των οσων εχω γνωρισει στη ζωη μου(κι εχω γνωρισει πολλες)και εσυ δε θα ξερεις αν τελικα θα ενδωσω στην προσεγγιση η οχι ουτε και πως μπορει να απαντησω σε καθε φραση σου η ανα πασα στιγμη.Εννοειται απαγορευεται να σε βρισω η να σου πω πως δεν ενδιαφερομαι χωρις να κανεις προσπαθεια να με πεισεις, εκτος και αν πεις χοντραδα.
Φυσικα το ιδιο θα κανεις και εσυ με εμενα να επιχειρω να στην πεσω(αντιστροφη των ρολων)
Challenge accepted?:orchestra:

ΥΓ:Προσθέτω και τη δυνατότητα να αναθέσουμε το ρόλο του στόχου σε μια από τις γυναίκες που γράφουν εδώ μέσα.
Ώστε να είναι ακόμη πιο ρεαλιστικό.
Σ εκείνη θα την πέσουμε ο καθένας με τη μέθοδό του.
Ο καλύτερος ας νικήσει
Τι λες Ντακ;

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σου απάντησα ξανά στο αμέσως προηγούμενο ποστ μου. Μια χαρά καταλαβαίνεις. Όσον αφορά αυτο που λες τώρα, θέτεις χρήμα κι εμφάνιση ως ταυτόχρονες παραμέτρους. Σε αυτή την περίπτωση δεν μας νοιάζει ποιον θα διαλεξει διότι ειναι κι οι δύο πλούσιοι, με λεφτά, με εξουσία, με ισχύ, με δημόσιες σχέσεις, κτλ που ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. :2funny:
Το βλέπεις; παρουσιάζεται συνέχεια και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι μόνο το χρήμα που κερδίζει την εμφάνιση. Σου απαντω δηλαδή και στην ερώτηση
τι άλλο εκτός από χρήμα; Όμως κι έτσι ακόμα...
η γυναίκα που πάσχει από ναρκισσιστική μαλακία θα διαλέξει τον άσχημο ώστε να έχει χρήμα κτλ αλλά και καλύτερη εμφάνιση η ίδια.
Κι αυτό διότι για τις γυναίκες παίζει κυρίως αν όχι πάντα ρόλο η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ εμφάνιση
κι όχι του άνδρα. Προεξέχει
ο ναρκισσισμός τους.

:rockon:
Εντάξει κατανοώ ότι δέν θέλεις νά τό παραδεχθείς,κατά βάθος βέβαια τό ξέρεις όλοι τό ξέρουμε,
ότι η ομορφιά...είναι ο βασιλιάς! -τό χρήμα δέν τό υπολογίζω στό παράδειγμα -

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω γνωστό μπουχεσα που σερνεται όλη μέρα στο φέισμπουκ και οταν βρει ξεκωλιαρα, προσφέρει ταξίδια κτλ. Κάθε φορά μια στο τόσο, θέλει γύρω στα 1500 ευρώ για να γαμήσει 3-4 φορές (ενοικιαζόμενα δηλαδή και με το ζόρι άρα μέτρια ηδονη). Αν εσείς αυτό το θεωρείτε επιτυχία, τότε οκ, κανένα πρόβλημα. Να λέμε και ανέκδοτα να περνάει η ώρα.

:2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πάλι καλά άν άκουγα καί αυτό τί νά πω!
οχι ενταξει αλλα ο αφραγκος ωραιος ουτε αυτος γαμαει ωραιες αλλα γαμαει μονο μπαζα ενω ο ασχημος και φτωχος δε γαμαει ουτε μπαζα.Ωραιες γαμανε μονο οι φραγκατοι τελος.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Έχω γνωστό μπουχεσα που σερνεται όλη μέρα στο φέισμπουκ και οταν βρει ξεκωλιαρα, προσφέρει ταξίδια κτλ. Κάθε φορά μια στο τόσο, θέλει γύρω στα 1500 ευρώ για να γαμήσει 3-4 φορές (ενοικιαζόμενα δηλαδή και με το ζόρι άρα μέτρια ηδονη). Αν εσείς αυτό το θεωρείτε επιτυχία, τότε οκ, κανένα πρόβλημα. Να λέμε και ανέκδοτα να περνάει η ώρα.

:2funny:
Ειδες?αυτος γαμαει γιατι εχει τα φραγκα αλλιως δε θα γαμαγε και γαμησι τωρα τροπος του λεγειν 3-4 μονο φορες,καλυτερα να τα ετρωγε σε τανες θα ειχε γαμησει 100 και 200 φορες και θα περναγε σουπερ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εντάξει κατανοώ ότι δέν θέλεις νά τό παραδεχθείς,κατά βάθος βέβαια τό ξέρεις όλοι τό ξέρουμε,
ότι η ομορφιά...είναι ο βασιλιάς! -τό χρήμα δέν τό υπολογίζω στό παράδειγμα -
Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
Μια χαρά κατάλαβες άσε που οι αλλοι οι μουχλες δεν βγήκαν καν να μιλήσουν. :2funny:
Εγώ να παραδεχθω; έχω ήδη τοποθετηθεί σταράτα εδώ και μήνες. Παραδέχομαι ότι εκτός από ομορφιά χρειάζονται και πολλές ακόμα "αξίες" ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ για κάτι καλό.
Το ότι κατεδάφισα ολοσχερώς την εμφάνιση ως πρωτεύον κριτήριο επιλογής ανδρών από τις γυναίκες, φτάνει και περισσεύει. Πέντε μέτρα κάτω από την γη την έχουν βάλει οι ίδιες κι από πάνω βασιλεύει
η εξουσία, η ισχύ το χρήμα, οι δημόσιες σχέσεις κτλ. Συνεπώς μην αναρωτιούνται γιατί τρώνε ψωλή και μετά κάδο. Ας κάτσουν κάποιοι να πληρώνουν και να οδηγούν σαν ταξιτζήδες παριστάνοντας τους γαμιαδες. Εγώ και 1 στις 200 να φτάσει το ποσοστό
θα είμαι ρεαλιστής. :rockon:
Αυτά για το θέμα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Θες να κανουμε ενα-ας πουμε-κοινωνικο πειραμα να δουμε ποσα πιανει ο καθενας μας 0-100?
Θα παιξω το ρολο της γκομενας και θα με καμακωσεις εδω στο φορουμ να δουμε στην πραξη ποσο το χεις στο μπλα μπλα.
Φαντασου οποια θες στη θεση μου για να διευκολυνθεις.Ξεχνα τον troubaman για λιγο.Εγω θα προσεγγισω οσο καλυτερα μπορω το χαρακτηρα μιας γκομενας βασει των οσων εχω γνωρισει στη ζωη μου(κι εχω γνωρισει πολλες)και εσυ δε θα ξερεις αν τελικα θα ενδωσω στην προσεγγιση η οχι ουτε και πως μπορει να απαντησω σε καθε φραση σου η ανα πασα στιγμη.Εννοειται απαγορευεται να σε βρισω η να σου πω πως δεν ενδιαφερομαι χωρις να κανεις προσπαθεια να με πεισεις, εκτος και αν πεις χοντραδα.
Φυσικα το ιδιο θα κανεις και εσυ με εμενα να επιχειρω να στην πεσω(αντιστροφη των ρολων)

ΥΓ:Προσθέτω και τη δυνατότητα να αναθέσουμε το ρόλο του στόχου σε μια από τις γυναίκες που γράφουν εδώ μέσα.
Ο καλύτερος ας νικήσει
Τι λες Ντακ;
Θά πρέπει νά οριστεί καί διαιτητής όμως γία δίκαιο αγώνα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ειδες?αυτος γαμαει γιατι εχει τα φραγκα αλλιως δε θα γαμαγε και γαμησι τωρα τροπος του λεγειν 3-4 μονο φορες,καλυτερα να τα ετρωγε σε τανες θα ειχε γαμησει 100 και 200 φορες και θα περναγε σουπερ.
Συμφωνώ σε αυτό. Αν κι οι πουτάνες είναι άχρηστες ως ολοκληρωμένη ηδονή, αν είναι να καταντησω σαν αυτον, καλύτερα με πουτάνες. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Συμφωνώ σε αυτό. Αν κι οι πουτάνες είναι άχρηστες ως ολοκληρωμένη ηδονή, αν είναι να καταντησω σαν αυτον, καλύτερα με πουτάνες. :2funny:
Εε ναι ακου με 1500 ευρω 3-4 μονο φορες.Ειχα και εγω ενα φιλο που κερασε συνολο 6000 ευρω και τη γαμησε μονο 2 φορες και ηταν 22 αυτος και 35 αυτη τραγικο σου λεω αυτο το πραγμα καλυτερα τανες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Θά πρέπει νά οριστεί καί διαιτητής όμως γία δίκαιο αγώνα!
Συμφωνω!Αν ειναι να γινει μεταξυ εμου και του παπιου τοτε ας οριστει διαιτητης κατα προτιμηση γυναικα @Ωρίων τι λες θα ηθελες να εισαι κριτικη επιτροπη ή διαιτησία;
Αν δεχτει γυναικα απο εδω να γινει ο στοχος μας θα αποτελεσει αυτοματα και τον διατητη/κριτη μια και η ιδια θα αποφασισει το νικητη!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εε ναι ακου με 1500 ευρω 3-4 μονο φορες.
Θα του έλεγε για ποια με πέρασες; :2funny: και βέβαια όταν πληρώνεις ποτέ δεν σε θέλει εξ ολοκλήρου η άλλη οπότε σκατά γαμήσι θα γίνει. Αυτό βέβαια το κάνουν γαργάρα εδώ μέσα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Ο καλύτερος ας νικήσει
Τι λες Ντακ;
Μόνο έξω σε κανονικές συνθήκες. Εδώ μέσα δεν υπάρχει λόγος ούτε και κίνητρο. Άσε που μου έρχεται σαν σόσιαλ και αηδιάζω. Πάντως πάω όπου θέλετε έξω .Ρεζίλι δεν θα γίνουμε.
Αυτό το εγγυώμαι. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom