Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.760
Πόντοι
6.056
Θά πρέπει νά τονιστεί,ότι υπάρχουν ωραίοι άνδρες φτωχοί,πού δέν χρειάζεται νά κάνουν live καμάκι,
διότι οι γκόμενες τούς τήν πέφτουν!
Τό ακούτε πρώτη φορά ? Δέν πειράζει...θά συνηθίσεται! :hi:
Οι φτωχοί ωραίοι κάτι νυχούδες από το μπραχάμι θα χτυπήσουν , μουνάρες ίσως.
Βαριά πωλήτριες σε κυλοτάδικο του κολωνακίου.

Μουνέτο που πάει για τέννις με σουβ 100Κ , δεν τους λέει ούτε ουστ.
Δεν ανέχεται ωραίο γκόμενο με τζην βερμούδα λαϊκής που του πέφτει επειδή δεν φοράει ζώνη και είναι λάθος το νούμερο και διχάλα ...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι φτωχοί ωραίοι κάτι νυχούδες από το μπραχάμι θα χτυπήσουν , μουνάρες ίσως.
Βαριά πωλήτριες σε κυλοτάδικο του κολωνακίου.

Μουνέτο που πάει για τέννις με σουβ 100Κ , δεν τους λέει ούτε ουστ.
Δεν ανέχεται ωραίο γκόμενο με τζην βερμούδα λαϊκής που του πέφτει επειδή δεν φοράει ζώνη και είναι λάθος το νούμερο και διχάλα ...
Ποιός σού είπε ότι άν είσαι γαμάτος σέ εμφάνιση,
είσαι καί άσχετος από μόδα ?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.760
Πόντοι
6.056
Εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες έχω πειστεί ότι σε μεγάλο βαθμό η φάση με τις γκόμενες είναι θέμα ''τύχης'': να βρεθείς μπροστά σε εκείνη που θα της αρέσεις για αυτό που είσαι.
Αυτή την τύχη ΤΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΣΥ. Να είσαι σε μέρη με αυξημένη πιθανότητα να παίζουν γκόμενες που θέλουν να γαμηθούν .
Και να είσαι στα χάϊ σου. ΟΧΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. Και να δείχνεις ότι ξέρεις να γαμάς και ότι δεν είσαι αγάμητος., Και ψυχάκιας.

ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙΣ .... ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ............

Δεν θα σέρνεσαι πίσω να την παρακαλάς και αν κλαις ............

Αυτοί είναι οι σκληροί χύστες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.760
Πόντοι
6.056
Ποιός σού είπε ότι άν είσαι γαμάτος σέ εμφάνιση,
είσαι καί άσχετος από μόδα ?

Για μπατήρηδες μίλαγα .....

Λες να είναι κάποιος χαμάλης και να φοράει μπρουκς μπράδερς με παπούτσι ζέγκνα ή ντιόρ ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.760
Πόντοι
6.056
Τί θέλω νά πώ ? ότι υπάρχουν πολλοί άσχετοι πού γκόμενα μέ ύψος 1.57 καί βάρος 65 κιλά τήν λένε "μουνάρα" τουλάχιστον 9άρι.
Οπως καί άνδρα 1.78 καί βάρος 95 κιλά "άνδρακλα" άρα καταλαβαίνεις,ότι κάτω από αυτές τίς συνθήκες...άκρη δέν βγαίνει! :dunno:
Το 1.78 είναι ύψος που δεν χαλάει ούτε το 2% των ελληνίδων . Το προτιμούν από 1.90+ .

(Είμαι 1.90+ )

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Καλά έκανες. Τώρα σαν επόμενο βήμα ξεχασε το ινστα. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μιλάς με γκόμενες μέσω καραμπολας και μάλιστα στην ουρά.
Αν θέλετε κι οι δυο, θα μιλάτε από κοντά η απο τηλέφωνο μέχρι να βρεθείτε από κοντά. Εσύ είσαι καλύτερος από τους άλλους. Αυτό θα της λες έμμεσα.
Όλοι οι άλλοι που της μιλούν μέσω ινστα είναι ικανοί να δέσουν τα κορδόνια σου μόνο στο ένα παπούτσι. :rockon:Ειναι για λύπηση. Έτσι θα τους βλέπεις. Επίσης θα της μιλάς κι όποτε θες εσύ.
Όχι μόνο όποτε θέλει αυτή
για να τρέχεις σαν μαλάκας.
Μην της ξαναπείς για ινστα. Μια που το είπες και τέρμα.
Αν ήταν θα σε είχε δεχτεί ήδη. Βγες από την μούχλα των σόσιαλ. :rockon:
Νομίζω επαληθεύτηκα σε αυτό που έγραψα κάποιες σελίδες πριν, ότι κάποτε ήταν η πλατεία και το νυφοπάζαρο, μετά το καφέ και τώρα τα σόσιαλ.

Η γυναίκα επιλέγει το χώρο της επικοινωνίας τις πρώτες φορές. Και ναι, στην ουσία το Ινστα, χώρος επικοινωνίας είναι, κατά μία έννοια.
Γιατί; Γιατί αισθάνεται πιο άνετα εκεί να μιλήσει, να δεχτεί ή να απορρίψει.
Ο έξυπνος κυνηγός θα το αποδεχθεί, εν μέρει.
Αν τη δει βαρύς και ασήκωτος, θα τον στείλει αδιάβαστο...
Για μένα, καθόλου κακό που πήρε Ινστα. Ίσα-ίσα, μάγκας είναι.
Αρκεί να το συνεχίσει σωστά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Για μπατήρηδες μίλαγα .....

Λες να είναι κάποιος χαμάλης και να φοράει μπρουκς μπράδερς με παπούτσι ζέγκνα ή ντιόρ ;
Ελα μία μέρα Βουλιαγμένη νά στούς δείξω,
βρακί δέν έχουν αλλά μέ...Stefano Bemer κυκλοφορούν!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.760
Πόντοι
6.056
Νομίζω επαληθεύτηκα σε αυτό που έγραψα κάποιες σελίδες πριν, ότι κάποτε ήταν η πλατεία και το νυφοπάζαρο, μετά το καφέ και τώρα τα σόσιαλ.
Στα σόσιαλ , βλέπουν οι ληγούρηδες τις μπάνικες που παίζουν στην άλφα εθνική του νυφοπάζαρου.
Παλιά τις βλέπαν μόνο στο πλέη μποϋ και στον πενθχαουζ.

Και τώρα αυτή η κατηγορία, βρίσκει γκόμενο σε μαγαζιά, που ξέρει ότι πάνε οι πελάτες που θέλει για το μουνί της.
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΌ ΚΟΝΤΑ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τον Σακη πρεπει να τον τυπωσουμε στο 20 ευρω.Τον Σχιζα στο 50 ευρω.
Ειναι καθαρα δεκαρια τυπε σε ολα τους.
Αυτοι πρεπει να κυβερνουν:headbang2:
Έλα σταματά τις μαλακίες ένας μάγκας μπουρδελιαρης σα εσένα δε είναι ωραίο να λέει τέτοιες μαλακίες.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
801
Πόντοι
81
Είναι ανοιχτόμταλες οι Ελληνίδες στο sex μέσα στη σχέση? Αν κανουν πρωκτικό αν δέχονται τον ενεργητικό ρόλο, να βαζουν δάχτυλο δηλαδή να κάνουν strapon. Eχει κάποιος προσωπικη πειρα?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε Τζιμακο μήπως σε σοδομησε κανένας μπρατσωμενος με τατουάζ και κοιλιακούς,με αποτέλεσμα να έχεις τέτοιο μένος εναντίον τους;
Όχι απλά επειδή αρέσουν σε κάποιες κυρίως σε πιτσιρίκες 18-25 τους κραζω γι'αυτό το λόγο,δε μπορώ να δεχτώ να αρέσουν αυτοί οι φλωροι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πες τα ρε φιλε.. Πόσο χρονών είναι οι ναυαγοί,12?μας έχουν πρήξει ότι γαμανε οι ωραίοι.. Αλλά αγνοούν τη δυνάμη του χρήματος.και σιγά τους ωραίους που έχουν σχέση στο ελλαντα.. Εγώ κατι ναυάγια βλέπω αγυναστους χωρίς πλάτες με ενα χεράκι σαν κοπελίτσα και κάτι ποδαράκια σαν καλαμάκια .αυτοι ρε είναι οι.. Ωραίοι??
Εγώ στη σχολή ερωτεύτηκα μια ομορφουλα και τα είχε αυτή με ένα μπαζο με μούσια σα Κινέζος Έλληνας ήταν αλλά έμοιαζε με Κινέζος αυτοί είναι οι ωραίοι?Επίσης επειδή με ειρωνεύτηκες πριν 2 βδομάδες ότι δε μιλάω πήγα και μίλησα σε μια από τη σχολή μου για κάνα 20 λεπτό πήρα και ινστα αλλά δε πολυμπαινει ινστα και δε έχουμε μιλήσει και πολύ εκεί.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Στα σόσιαλ , βλέπουν οι ληγούρηδες τις μπάνικες που παίζουν στην άλφα εθνική του νυφοπάζαρου.
Παλιά τις βλέπαν μόνο στο πλέη μποϋ και στον πενθχαουζ.

Και τώρα αυτή η κατηγορία, βρίσκει γκόμενο σε μαγαζιά, που ξέρει ότι πάνε οι πελάτες που θέλει για το μουνί της.
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΌ ΚΟΝΤΑ.
Εγώ δε μίλησα για αγνώστους εντελώς, πουθενά.
Σχολίασα το φίλο που πήρε Ινστα.
Εννοείται αυτό που λες, ότι 9+ δε θα χτυπηθεί από κανέναν στα σόσιαλ...
Και να ρωτήσω κάτι: Ποιός κυνηγάει το 9+;
Μη γελιόμαστε...Πιο πιθανό να χτυπήσεις τζόκερ, έτσι;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.760
Πόντοι
6.056
Εγώ στη σχολή ερωτεύτηκα μια ομορφουλα και τα είχε αυτή με ένα μπαζο με μούσια σα Κινέζος Έλληνας ήταν αλλά έμοιαζε με Κινέζος αυτοί είναι οι ωραίοι?
Είσαι τέρμα βλάκας ;

Αυτός απλά πρόλαβε. Την πέτυχε στη ζωή της, πολύ πριν από εσένα. Με νορμάλ εμφάνιση και 1-2 βαθμούς παραπάνω , δεν τον χτυπάς με τίποτε.
Αν είναι καψούρα , ίσως και παραπάνω διαφορά από αυτόν υπέρ σου, να μην έχει καμία σημασία.

Κοιτάς άλλους στόχους, ελεύθερους.
Επίσης έχε υπόψη ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ=ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ.

Εργαζόμενες, καλύτερη περίπτωση.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.760
Πόντοι
6.056
Εγώ δε μίλησα για αγνώστους εντελώς, πουθενά.
Σχολίασα το φίλο που πήρε Ινστα.
Εννοείται αυτό που λες, ότι 9+ δε θα χτυπηθεί από κανέναν στα σόσιαλ...
Και να ρωτήσω κάτι: Ποιός κυνηγάει το 9+;
Μη γελιόμαστε...Πιο πιθανό να χτυπήσεις τζόκερ, έτσι;

Και κάποια 7+, ξεκωλέ που κυκλοφορεί , έχει γκαρνταρόμπα, βγαίνει κτλ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
Αυτοί που λένε τέτοιες μαλακίες, απλά βλέπουν φωτό στα σόσιαλ και κάνουν χομγουορκ στο χειροκίνητο ......

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Έλα σταματά τις μαλακίες ένας μάγκας μπουρδελιαρης σα εσένα δε είναι ωραίο να λέει τέτοιες μαλακίες.
Σορυ ρε φιλε εχεις δικιο.
Τον σχιζα να τον τυπωσουμε στο 100 ευρω να μην τον πολυβλεπουμε εμεις οι φτωχοι :cry:
Αλλα για τον Σακαρο λιγα λογια.
Γαμαει τη Μαριαλενα που ειναι ατοφιο δεκαρι.
Γι αυτο καλο να τυπωθει στο δεκαρικο να χαιρονται και οσοι πανε Μεταξουργειο να γαμησουν.
Να παιρνουν ωθηση απο τον μουναρο:rockon::zfuck:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Και κάποια 7+, ξεκωλέ που κυκλοφορεί , έχει γκαρνταρόμπα, βγαίνει κτλ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
Αυτοί που λένε τέτοιες μαλακίες, απλά βλέπουν φωτό στα σόσιαλ και κάνουν χομγουορκ στο χειροκίνητο ......

Αδερφέ, έχεις παρεξηγήσει τη λέξη σόσιαλ, άγνωστος κλπ.
Η γκόμενα που βλέπεις εσύ κάθε μέρα στην απέναντι πολυκατοικία και ΔΕ μιλάς ποτέ ή θα πεις μόνο μία καλημέρα , δεν είναι το ίδιο με τη γκόμενα που είναι στο φβ ή στο Ίνστα ή αλλού...Εκεί μιλάνε! Όπως μιλάς εσύ στη δουλειά με γκόμενες για τη δουλειά, για τον καιρό...
Στα σόσιαλ είναι χίλιες φορές πιο εύκολο να μιλήσεις για το οτιδήποτε! Σα να τον ξέρεις καιρό τον άλλο, δεν ξέρω πώς να το κάνω λιανά. Έχω πιάσει συζήτηση με πολλές περί ανέμων και υδάτων. Όταν είσαι εκεί, είσαι γνωστός, σε ξέρουν, ξέρουν τις απόψεις σου, πολλές ψάχνονται, θα σου στείλουν μήνυμα πριβέ, θα μιλήσεις, θα βγεις για καφέ.
Μην πας μακριά, θυμάσαι τον τυπά που έστελνε το ίδιο μήνυμα στα σόσιαλ; Και βγήκε στην τηλεόραση για αυτό;
Αν θυμάμαι καλά, είπε ότι έστειλε άκοπα 6000 μηνύματα σε γκόμενες και κατάφερε 600 ραντεβού.
Και ο τυπάς ήταν σκάρτο 6άρι, αν θυμάμαι καλά.
Εγώ δε λέω να σε πάρει 2 χρόνια στο σόσιαλ με τη γκόμενα. Έκανες μία, δύο συνομιλίες πριβέ, μετά ρίχνεις πρόταση για καφέ. Τέλος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.760
Πόντοι
6.056
Αδερφέ, έχεις παρεξηγήσει τη λέξη σόσιαλ, άγνωστος κλπ.
Η γκόμενα που βλέπεις εσύ κάθε μέρα στην απέναντι πολυκατοικία και ΔΕ μιλάς ποτέ ή θα πεις μόνο μία καλημέρα , δεν είναι το ίδιο με τη γκόμενα που είναι στο φβ ή στο Ίνστα ή αλλού...Εκεί μιλάνε! Όπως μιλάς εσύ στη δουλειά με γκόμενες για τη δουλειά, για τον καιρό...
Στα σόσιαλ είναι χίλιες φορές πιο εύκολο να μιλήσεις για το οτιδήποτε! Σα να τον ξέρεις καιρό τον άλλο, δεν ξέρω πώς να το κάνω λιανά. Έχω πιάσει συζήτηση με πολλές περί ανέμων και υδάτων. Όταν είσαι εκεί, είσαι γνωστός, σε ξέρουν, ξέρουν τις απόψεις σου, πολλές ψάχνονται, θα σου στείλουν μήνυμα πριβέ, θα μιλήσεις, θα βγεις για καφέ.
Μην πας μακριά, θυμάσαι τον τυπά που έστελνε το ίδιο μήνυμα στα σόσιαλ; Και βγήκε στην τηλεόραση για αυτό;
Αν θυμάμαι καλά, είπε ότι έστειλε άκοπα 6000 μηνύματα σε γκόμενες και κατάφερε 600 ραντεβού.
Και ο τυπάς ήταν σκάρτο 6άρι, αν θυμάμαι καλά.
Εγώ δε λέω να σε πάρει 2 χρόνια στο σόσιαλ με τη γκόμενα. Έκανες μία, δύο συνομιλίες πριβέ, μετά ρίχνεις πρόταση για καφέ. Τέλος.

Μιλάς να στείλεις μήνυμα σε γκόμενα στο fb που δεν έχετε μιλήσει ;

Μένεις στο φάληρο .... βρίσκεις μια τυχαία ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ στη φιλοθέη .... 8/10 , 30 χρονών ....

και πιάνεις κουβέντα ;;;

Και θα βγείτε ;;;

Θα δεχτεί να σε συναντήσει ;;;

Αν δεν πεις ότι θα την πας βόλτα με λαμπορκίνι ή θα πετάξετε με gulfstream μύκονο ;;;;;;

Κάντο λιανά μάγκα.

Με τη λέξη πληρώνεις το ποστ σαν τηλεγράφημα ;
Τσάμπα δεν είναι ;
Ανάλυσέ το μας !

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Μού έχει τύχει πάρα πολλές φορές νά μού τήν πέσουν,όχι στόν δρόμο αλλά σέ κάποιο μαγαζί,σέ κάποιο χώρο.
Οκ εσύ μπορεί νά λές ότι ο ωραίος δέν παίζει ρόλο,εγώ υποστηρίζω ότι παίζει τόν πρώτο ρόλο,εκτός φυσικά τό χρήμα-εξουσία κτλ
Εμείς θά τίς βγάλουμε τίς φόρμουλες ? Υπάρχουν εδώ καί... δεκάδες χρόνια!
Δεν υπαρχουν εδω και...δεκαδες χρονια!
Και δε το λεω εγω.
Αν το παρουμε ετσι τοτε πρεπει να δεχτουμε τι λες εσυ.Τι λες εσυ τι λεω εγω...ο καθενας αμα ειναι λεει οτι θελει.Θα ηθελα να παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση θα με συνεφερε.Αλλα ΔΕΝ.
Η ωραια εμφανιση για τις γυναικες δεν παιζει πρωτευοντα ρολο.Παιζει καποιο ρολο αλλα οχι τον πρωτευοντα.
Οι γυναικες ψαχνουν αλητεια,γοητεια και πλουτο οχι ωραια χαρακτηριστικα και σωμα.
Αν τα εχεις καλο ειναι για εκεινες.
Αλλα αν σου λειπει το βασικο συστατικο που ζητανε αντε γεια.
Εχασες απο χερι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν υπαρχουν εδω και...δεκαδες χρονια!
Και δε το λεω εγω.
Αν το παρουμε ετσι τοτε πρεπει να δεχτουμε τι λες εσυ.Τι λες εσυ τι λεω εγω...ο καθενας αμα ειναι λεει οτι θελει.Θα ηθελα να παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση θα με συνεφερε.Αλλα ΔΕΝ.
Η ωραια εμφανιση για τις γυναικες δεν παιζει πρωτευοντα ρολο.Παιζει καποιο ρολο αλλα οχι τον πρωτευοντα.
Οι γυναικες ψαχνουν αλητεια,γοητεια και πλουτο οχι ωραια χαρακτηριστικα και σωμα.
Αν τα εχεις καλο ειναι για εκεινες.
Αλλα αν σου λειπει το βασικο συστατικο που ζητανε αντε γεια.
Εχασες απο χερι.
Αλητεία ψάχνουν γυναίκες τής διπλανής πόρτας,ασχημομέτριες καί πρεζούδες,
οι σοβαρές, μορφωμένες καί ωραίες γκόμενες ψάχνουν ωραίους μέ γαμάτα σώματα.
Ολες ψάχνουν τόν πλούτο...αυτό είναι πασίγνωστο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom