Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Είσαι τέρμα βλάκας ;

Αυτός απλά πρόλαβε. Την πέτυχε στη ζωή της, πολύ πριν από εσένα. Με νορμάλ εμφάνιση και 1-2 βαθμούς παραπάνω , δεν τον χτυπάς με τίποτε.
Αν είναι καψούρα , ίσως και παραπάνω διαφορά από αυτόν υπέρ σου, να μην έχει καμία σημασία.

Κοιτάς άλλους στόχους, ελεύθερους.
Επίσης έχε υπόψη ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ=ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ.

Εργαζόμενες, καλύτερη περίπτωση.
Αφού μου τα λέει ένας έμπειρος όλα αυτά να τα δεχτώ?ρε πάμε καλά που τα μόνο μούνια που έχεις γαμησει είναι των ιερόδουλων.Ο τύπος αυτός που την πρόλαβε ήταν σα ιαπονας εγώ είμαι κούκλος μπροστά του απλά προσπαθώ να πω ότι όντως οι Ελληνίδες δε κοιτάνε τους κύκλους γιατί θέλουν να είναι πάνω εμφανησιακα από τους άντρες.Επισης θέλουν ο άντρας να έχει λεφτά αλλιώς και κούκλος να είναι δε πάνε μαζί του.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.439
Πόντοι
456
Μιλάς να στείλεις μήνυμα σε γκόμενα στο fb που δεν έχετε μιλήσει ;

Μένεις στο φάληρο .... βρίσκεις μια τυχαία ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ στη φιλοθέη .... 8/10 , 30 χρονών ....

και πιάνεις κουβέντα ;;;

Και θα βγείτε ;;;

Θα δεχτεί να σε συναντήσει ;;;

Αν δεν πεις ότι θα την πας βόλτα με λαμπορκίνι ή θα πετάξετε με gulfstream μύκονο ;;;;;;

Κάντο λιανά μάγκα.

Με τη λέξη πληρώνεις το ποστ σαν τηλεγράφημα ;
Τσάμπα δεν είναι ;
Ανάλυσέ το μας !

Τι να αναλύσω αδερφέ; Τα είπες όλα.
Ακριβώς έτσι είναι.
Η διαφορά είναι ότι ποτέ δεν έστειλα μήνυμα άσχετο, τύπου "πάμε για καφέ". Πάντα το μήνυμα έχει σκοπό και αιτία.
Η ιντερνετική παρέα μπορεί να ασχολείται με ορειβασία, με κάμπινγκ, με μουσική, με σκυλιά και γάτες, με ψυχολογία, με μαγειρική, με διαγωνισμούς ΑΣΕΠ...τι άλλο μπορείς να φανταστείς;
Υπάρχει λόγος στην ουσία, που όλοι αυτοί είναι εκεί, υπάρχει κάτι που τους ενώνει, ένα χόμπυ, μία ασχολία, κάτι τέλος πάντων.
Ούτε Λαμπο έχω, ούτε λέω αν έχω πολλά λεφτά ή όχι, ούτε ξέρει κάποιος τι κάνω.
Να σου πω τι μου έτυχε μία φορά; Σε ένα τέτοιο γκρουπάκι, μου στέλνει μία μήνυμα. Μου λέει "να σου πω, επειδή είδα ότι είσαι έμπειρος σε αυτά που γράφεις περί του Χ θέματος, θες να βρεθούμε Μοναστηράκι για καφέ καμία μέρα να τα πούμε να με βοηθήσεις σε αυτό;"
Τόσο απλό...Μία φωτο προφίλ είχε δει μόνο, ούτε ήξερε τι ρόλο βαράω, ούτε τίποτα.
Κοίτα, όταν μετέχεις σε τέτοια γκρουπ, πάνω-κάτω ξέρουν τι ρόλο βαράς, αν είσαι σοβαρός, πώς μιλάς, κλπ. Νομίζω είναι αυτονόητο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Αφού μου τα λέει ένας έμπειρος όλα αυτά να τα δεχτώ?ρε πάμε καλά που τα μόνο μούνια που έχεις γαμησει είναι των ιερόδουλων.Ο τύπος αυτός που την πρόλαβε ήταν σα ιαπονας εγώ είμαι κούκλος μπροστά του απλά προσπαθώ να πω ότι όντως οι Ελληνίδες δε κοιτάνε τους κύκλους γιατί θέλουν να είναι πάνω εμφανησιακα από τους άντρες.Επισης θέλουν ο άντρας να έχει λεφτά αλλιώς και κούκλος να είναι δε πάνε μαζί του.

Ρε βλήμα ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ..... έβγαλες συμπεράσματα που γενικεύεις για όλες ;
Πας καλά ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς έτσι είναι.
Η διαφορά είναι ότι ποτέ δεν έστειλα μήνυμα άσχετο, τύπου "πάμε για καφέ". Πάντα το μήνυμα έχει σκοπό και αιτία.
Η ιντερνετική παρέα μπορεί να ασχολείται με ορειβασία, με κάμπινγκ, με μουσική, με σκυλιά και γάτες, με ψυχολογία, με μαγειρική, με διαγωνισμούς ΑΣΕΠ...τι άλλο μπορείς να φανταστείς;
Υπάρχει λόγος στην ουσία, που όλοι αυτοί είναι εκεί, υπάρχει κάτι που τους ενώνει, ένα χόμπυ, μία ασχολία, κάτι τέλος πάντων.
Να σου πω τι μου έτυχε μία φορά; Σε ένα τέτοιο γκρουπάκι, μου στέλνει μία μήνυμα. Μου λέει "να σου πω, επειδή είδα ότι είσαι έμπειρος σε αυτά που γράφεις περί του Χ θέματος, θες να βρεθούμε Μοναστηράκι για καφέ καμία μέρα να τα πούμε να με βοηθήσεις σε αυτό;"
Τόσο απλό...Μία φωτο προφίλ είχε δει μόνο, ούτε ήξερε τι ρόλο βαράω, ούτε τίποτα.
Κοίτα, όταν μετέχεις σε τέτοια γκρουπ, πάνω-κάτω ξέρουν τι ρόλο βαράς, αν είσαι σοβαρός, πώς μιλάς, κλπ. Νομίζω είναι αυτονόητο.

Και τι γκόμενα θα βγάλεις έτσι ; Μέχρι 6/10 ;
με σταν σμιθ ;;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σορυ ρε φιλε εχεις δικιο.
Τον σχιζα να τον τυπωσουμε στο 100 ευρω να μην τον πολυβλεπουμε εμεις οι φτωχοι :cry:
Αλλα για τον Σακαρο λιγα λογια.
Γαμαει τη Μαριαλενα που ειναι ατοφιο δεκαρι.
Γι αυτο καλο να τυπωθει στο δεκαρικο να χαιρονται και οσοι πανε Μεταξουργειο να γαμησουν.
Να παιρνουν ωθηση απο τον μουναρο:rockon::zfuck:
Σχίζας και Κατσούλης οι μεγαλύτεροι φλωροι εβερ,άχρηστοι και οι 2 μηδέν Αντρισμος,άχρηστοι κλαρινογαμπροι και οι 2.

Ρε βλήμα ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ..... έβγαλες συμπεράσματα που γενικεύεις για όλες ;
Πας καλά ;;;
Τα βλέπω εγώ και έξω όλες με κάτι καραμετριους πάνε οι Ελληνίδες θέλουν λεφτά όχι εμφάνηση.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.439
Πόντοι
456
Και τι γκόμενα θα βγάλεις έτσι ; Μέχρι 6/10 ;
με σταν σμιθ ;;
Φίλε, έχει φωτο το προφίλ, μπορείς βέβαια να κάνεις και βιντεοκλήση, αν δε θες μόνο τη φωτο.
Ξαναλέω, το σόσιαλ είναι η πρώτη προσέγγιση. Αν δε σου κάνει, απορρίπτεις και φεύγεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Φίλε, έχει φωτο το προφίλ, μπορείς βέβαια να κάνεις και βιντεοκλήση, αν δε θες μόνο τη φωτο.
Ξαναλέω, το σόσιαλ είναι η πρώτη προσέγγιση. Αν δε σου κάνει, απορρίπτεις και φεύγεις.
Δεν απαντάς όμως. Υπεκφυγές .

Μέχρι κανά 6ρι . Και για ηλικίες μέχρι 35. Βαριά.

Και με κάτι τέτοια σκηνικά .... αν δεν υπάρχει ρομαντική διάθεση ... μπορεί να θέλει μπλα μπλα για το χόμπυ ......
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΗΣΙΑ. Και να σε παίξει σαν ανωμαλάρα αν πας να το γυρίσεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν απαντάς όμως. Υπεκφυγές .

Μέχρι κανά 6ρι . Και για ηλικίες μέχρι 35. Βαριά.

Και με κάτι τέτοια σκηνικά .... αν δεν υπάρχει ρομαντική διάθεση ... μπορεί να θέλει μπλα μπλα για το χόμπυ ......
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΗΣΙΑ. Και να σε παίξει σαν ανωμαλάρα αν πας να το γυρίσεις.
Ρέ Τelly,αυτές κάνουν συλλογή από νταουνιασμένους ψυχολογικά άνδρες,
τί...γαμήσια νά κάνουν ?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Ρέ Τelly,αυτές κάνουν συλλογή από νταουνιασμένους ψυχολογικά άνδρες,
τί...γαμήσια νά κάνουν ?

Γαμήσια ;
Για φιλενάδες λέμε ... ούτε καν κακό γαμήσι ...........

Αν και για μένα κακό γαμήσι δεν υπάρχει .... αν δεν .... φύγει η άλλη τουλάχιστον !

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.534
Πόντοι
32.478
Δεν γίνεται ο καγκουρας να είναι και κύριος.
Ο κύριος είναι πάντα κύριος.
Κάνεις λάθος. Πολλοί κύριοι μπορούν να φορέσουν και φόρμες και βερμούδες ανάλογα τον χώρο και την ώρα. Αυτό δεν τους κάνει καγκουρες. Κάθε άλλο μάλιστα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.534
Πόντοι
32.478
Στα καλά μαγαζιά πρέπει να κυκλοφορώ σαν να είμαι κακοποιό στοιχείο;
Η να έχω μούσια και τατουάζ σαν να είμαι κι εγώ μέρος της πλεμπας;
Προσωπικά δεν έχω μούσια ούτε τατουάζ αλλά τώρα λες τις μαλακίες που λέει και ο Oreos24 αλλά αυτόςδικαιολογειται γιατί έχειπρόβλημα. Ούτε όποιος έχει το πουκάμισο έξω είναι κακοποιό στοιχείο. Κανείς σαν κάτι γεροντοκορες γκόμενες που βγάζουν κακία και ξινιλα για τις μουνάρες που κυκλοφορούν επειδή δεν μπορούν να φορέσουν τα ίδια και να τραβήξουν τα βλέμματα. Πάντα κάτι βρίσκουν να πουν. Είναι ξεκωλα, δεν ταιριάζει η γόβα, δεν ταιριάζει η τσάντα,είναι βαμμενες πολύ και κάτι τέτοια.

Nitro-x

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Ακριβώς έτσι είναι.
Το ερώτημα είναι, πως γίνεται να πιστεύει κάποιος ότι μια ΣΟΒΑΡΗ κοπέλα θα έτρωγε τις ώρες της μπαίνοντας σε τέτοια γκρουπ ή ψάχνοντας στα social για να βρει κάποιον.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.534
Πόντοι
32.478
Αυτό που κάποιοι εξακολουθούν ρε εσύ να έχουν απόψεις της δεκαετίας του 60 πάνω σε τατουάζ και μούσια,πόσο ενοχλητικό και γελοίο.

Όσο για τα μούσια,άλλο να έχεις περιποιημένα γένια πχ 10 ημερών και άλλο να σαι σαν παπάς
Συμφωνώ απόλυτα. Άλλο το ωραίο μούσι που σε πολλούς πάει και άλλο το Πατριάρχης Αντιοχείας

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλά κάνεις και της μίλησες αλλά δύσκολο να απαντήσει στο ινστα αν δεν είσαι κάποιος.. Για τα αλα που λες συμφωνω
Μπα δε είναι έτσι απλά η συγκεκριμένη ετυχε να μη πολυμπαινει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό που κάποιοι εξακολουθούν ρε εσύ να έχουν απόψεις της δεκαετίας του 60 πάνω σε τατουάζ και μούσια,πόσο ενοχλητικό και γελοίο.

Όσο για τα μούσια,άλλο να έχεις περιποιημένα γένια πχ 10 ημερών και άλλο να σαι σαν παπάς
Μούσια και τατουάζ και κοιλιακούς έχει ο Φλώρος ο Σχίζας ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος Φλώρος οκ αν εσύ έχεις τέτοια πρότυπα άποψη σου αλλά δε θα μας τα περάσεις και σε εμάς γιατί δε είναι καν πρότυπα που πρέπει να έχει ένας άντρας για να είναι άντρας.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Καλά κάνεις και της μίλησες αλλά δύσκολο να απαντήσει στο ινστα αν δεν είσαι κάποιος.. Για τα αλα που λες συμφωνω

Τι συμφωνείς ρε ; ΣΕ ΚΑΨΟΥΡΑ 20αρα ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ...

Με δεδομένο και ότι ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ... άρα διάβαζε .... δεν γαμιόταν στα πάρκα από τα 14 όπως του ΕΠΑΛ ...
ο τύπος την είχε ξεπαρθενιάσει κι όλας ............ και μπορεί να κάναν παιχνίδι 5 χρόνια ... ή να ήταν συμμαθητές από το νήπιο ..........

ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΩΘΕΙ Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ ;;;;

Ε δεν γίνεται .

Καψούρα 20κάτι μπορούχα, από τον ξεπαρθενιαστή της, δεν την ξεκολλάς.
Άσε που και να την ξεκολλήσεις .... ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΣ ....

Αλλά ο τύπος είναι ο μελλοντικός σαντ μαν.

Και ο σαντ μαν πληγώθηκε που οι ρουβίτσες του σχολείου του, δεν θέλαν να γαμηθούν μαζί του.
Αφού δεν ήξεραν καν και την ύπαρξή του .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Μπράβο,εδώ ελλεεινιδες που απλά μένουνε σε κανα τριάρι στη κηφισια Μαρούσι, που κληρονομησαν από το μπαμπα και ζούνε με τη σύνταξη της μάνας τους,την έχουνε ψωνίσει. Και δε μιλάνε σε κανέναν αν αυτός δεν είναι γιος εφοπλιστη. Νομίζουν ότι αυτό αξιζουν

Αν δεν είσαι της περιοχής τους και πας να χωθείς σε τέτοιες ..... ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΜΕΤΑ.
Στα έχουν πει οι ... θεωρητικοί .

ΠΑΣ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ω ΕΘΝΙΚΗΣ.
Τελευταίος.

Αν θες να το κάνεις, κάνε το συνειδητοποιημένα.
Για όποιο κακό σε βρει όμως, μην κλαψουρίζεις σαν μουνόπανο. ΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ !
Ξέρεις που πας.

Αν θες πιο εύκολα, χωρίς ρετσινιά να παίξεις, πας αλλού.

Δεν το λέω εγώ, δεν μου αρέσει , δεν το εγκρίνω .... ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ....

έτσι είναι η ζωή !

Ισχύει .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες έχω πειστεί ότι σε μεγάλο βαθμό η φάση με τις γκόμενες είναι θέμα ''τύχης'': να βρεθείς μπροστά σε εκείνη που θα της αρέσεις για αυτό που είσαι. Ποιο είναι το στοιχείο που θα την ''τραβήξει'';;; δεν υπάρχει χρυσός κανόνας, καθεμιά έχει άλλα κριτήρια, μέτρα και σταθμά.
Όλα τα άλλα που γράφουμε για κανόνες και γενικεύσεις, είναι να έχουμε να λέμε μεταφέροντας κατά βάση αυτό που μπορεί να έχουμε δει ως πλειοψηφική τάση ή συνήθως να συμβαίνει στο μικρόκοσμό μας.

Καλά,εννοείται αυτό.Για τον μέσο Έλληνα άντρα,είναι σίγουρα και θέμα τύχης/συγκυριών να βρει γκόμενα.Κάποιος πχ μπορεί να του τυχαίνουν συνεχώς διαθέσιμες,ενώ άλλος να πέφτει συνέχεια σε αδιάφορες,με γκόμενο κλπ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Ακριβώς έτσι είναι.

Στα γκρουπ αυτά του fb,γενικά μιλάνε άγνωστες;Ή ξέρω γω λές σε κάποια ένα γεια σου και σε γράφει ή σε μπλοκάρει κατευθείαν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom