Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Το ερώτημα είναι, πως γίνεται να πιστεύει κάποιος ότι μια ΣΟΒΑΡΗ κοπέλα θα έτρωγε τις ώρες της μπαίνοντας σε τέτοια γκρουπ ή ψάχνοντας στα social για να βρει κάποιον.
Δε μπαίνει στα σόσιαλ για να βρει κάποιον. Το να βρει, δεν είναι αυτοσκοπός. Αν θέλει να βρει κάποιον, μία βόλτα θα κάνει σε γειτονικό καφέ και θα βρει 10, το είπαμε αυτό.
Μπαίνει μέσα και περνάει την ώρα της, πίνοντας τον καφέ από το σπίτι ή τη δουλειά. Αν κάτσει κάτι ενδιαφέρον, θα δοκιμάσει.
Είναι απλό ρε παίδες, η γυναίκα αισθάνεται περισσότερη άνεση στο να μιλήσει με κάποιον, μέσω ίντερνετ.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Στα γκρουπ αυτά του fb,γενικά μιλάνε άγνωστες;Ή ξέρω γω λές σε κάποια ένα γεια σου και σε γράφει ή σε μπλοκάρει κατευθείαν;
Μιλάνε άγνωστες κανονικά. Εννοείται σε καμία περίπτωση δεν είπα με το καλημέρα, "πάμε για καφέ".

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Δεν απαντάς όμως. Υπεκφυγές .

Μέχρι κανά 6ρι . Και για ηλικίες μέχρι 35. Βαριά.

Και με κάτι τέτοια σκηνικά .... αν δεν υπάρχει ρομαντική διάθεση ... μπορεί να θέλει μπλα μπλα για το χόμπυ ......
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΗΣΙΑ. Και να σε παίξει σαν ανωμαλάρα αν πας να το γυρίσεις.
Το καλύτερο που βρήκα και σοβαρό, ήταν 30 ετών, εργαζόμενη που κάνει μεταπτυχιακό.
Ήταν 7 καθαρό, ίσως και λίγο πάνω από 7.
Έχω πετύχει όμως και 42 ετών και 45 ετών.
Γιατί όμως διαχωρίζεις σε ηλικιακά γκρουπ αυτούς τους χώρους; Τι πιστεύεις, ότι δε μπαίνει κόσμος από όλες τις ηλικίες;
Υπάρχουν γκρουπ με 100.000 άτομα και είμαι μέλος...Τέλος πάντων.
Αδερφέ, δεν πουλάω κανένα προιόν, για να βγάλω λεφτά. Σου λέω την εμπειρία μου ως τώρα για αυτό τον τρόπο γνωριμίας. Ούτε και με νοιάζει αν το δοκιμάσει κάποιος ή όχι.
Απλές εμπειρίες μοιραζόμαστε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμακο δεν καταλαβαίνεις τίποτα από όσα διαβάζεις
Γενικά είσαι άσχετος όταν λες όλοι οι άντρες πρέπει να είναι ίδια κιλά με το ύψος ή άντε 2-3 πάνω δείχνεις άσχετος.Ενας άντρας είναι εξαρτάται τους μύες που έχει ήξερα τύπο 60 χρόνων με 1.70 και 78 κιλά και ήταν αδύνατος.Ενας άντρας πρέπει να είναι μέχρι 10 κιλά πάνω από το ύψος μέχρι 10 είναι κομπλέ.15-20 κιλά είναι όντως πολλά είτε για άντρας είτε για γυναίκα.Εγω που είμαι 1.81 πρέπει να πάω 91 κιλά.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμάκο/Βαγγέλαρε,το σκεπτικό σου είναι απόλυτα στενόμυαλο,μονοδιάστατο και επίπεδο.

Καθότι παχουλός και με κόμπλεξ κατωτερότητας,αδυνατείς να καταλάβεις ότι τα πολλά περιττά κιλά δεν είναι κάτι υγιές για τον οργανισμό,καθώς πρόκειται για περιττό σωματικό λίπος (για το εγκεφαλικό σου λίπος βέβαια δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε)
Έπρεπε να δεις τον 60 Άρη κυριο στο 1.70 με 78 κιλά που έδειχνε αδύνατος τώρα τι μου λες εσύ δε ξέρω τραγουδά.Εγω αν ήμουν 1.81 και 81-84 κιλά θα ήμουν σα στέκα λεπτος,δε είναι όλοι οι σωματοτυποι το ίδιο κατάλαβε το.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Ο Τέλης γενικά μοιράζει αλήθειες. Online τα έχουμε πει, είναι αρκετά δύσκολα και είναι λογικό. Μέτρια γκομενάκια έως σχετικά καλά. Αλλά το θέμα είναι ότι αυτός που θα πηδήξει το σχετικά καλό μέσω social θα μπορούσε να πηδήξει μουνάρα από live.

Επίσης, κάτι άλλο που δεν έχει αναφερθεί εδώ και χρόνια αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα δικαιολογούνται γιατί είναι ναυάγια. Αυτές στα social media που είναι καλές δεν είναι καν τοπ οφ δε τοπ. Μπορεί να έχουν κάποιες εμφάνιση αλλά δεν έχουν τίποτα άλλο. Αν και πολλές από αυτές δεν έχουν ούτε αυτό , απλά βάζουν φίλτρα και φουσκώνουν χίλια και νομίζει το κάθε ναυάγιο ότι αυτή είναι η μουνάρα της Ελλάδος ή της εκάστοτε χώρας.

Υπάρχουν εκεί έξω τρυφερά μουνιά που παθαίνεις κοκομπλόκο. Όπως πχ η Σια Κοσιώνη όταν ήταν νέα (τώρα έχει παχύνει και ζαρώσει) αλλά γι αυτές (εκεί όντως έχει δίκαιο ο σάντμαν) πρέπει να έχεις κύκλο για να τις γνωρίσεις.

Γενικά αν είχα να βάλω κατηγορίες θα έλεγα ότι :

1) Έχουμε τα μπάζα (1-4) που γενικά είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα από τα ναυάγια του μπου και αναγκάζονται να συμβιβαστούν με κάποιον αν μπορέσουν να τον βρουν. Αν έχουν social θα σε δεχθούν γιατί δεν έχουν επιλογές.

2) Τις μέτριες προς καλές (4-7) που κάποιες από αυτές καπαρώνουν το καλό παιδί (μαλάκα) που τους κάνει τα χατίρια (πλειοψηφία ζευγαριών). Κάποιες από αυτές σε μικρή ηλικία μπορεί να το παίξουν πουτανέ στα social media και να βγάλουν 1000+ followers...σχετικά απροσπέλαστες μέσω social εκτός και αν είσαι μύστης.

3) Δυνατά μωρά (7-8) που είτε τις βλέπεις και κάνουν μεγάλα προφίλ στα social ως Infulencers (παρουσιάστριες κτλ) γιατί είναι ζώα και δεν ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο και καταλήγουν με κάνα επιχειρηματία ή από νύχτα. Ή ακολουθούν ένα επάγγελμα και επιλέγουν ένα δυνατό άτομο all around (σχετικά πλούσιος ,με προσωπικότητα,αξιοπρεπής εμφάνιση) πχ Γιατρό, επιχειρηματία, εισοδηματία κτλ

4) Τις Γυναίκες (με Γ) (8-9) που είναι πραγματικά πολύ όμορφες με προσωπικότητα, έχουν σπουδάσει σε σοβαρά universities και χτυπάνε μόνο υψηλά άτομα από τον κύκλο τους(βλέπε Κοσιώνη), οι περισσότερες δεν έχουν social ή έχουν άκυρα προφίλ γιατί δεν έχουν λόγο να ασχοληθούν.

5) Η ελίτ (9-10). Εδώ μιλάμε για γυναίκες που όσοι έχουν πάει Μονακό ξέρουν τι εννοώ. Όμορφες,μοντέλα από τις καλύτερες οικογένειες που ταξιδεύουν με το γιοτ του μπαμπά και προφανώς δεν θα πήγαιναν καν με κάποιον Έλληνα. Αυτές δεν είναι καν σε instagram αλλά σε άλλα δικά τους social media που είναι συγκεκριμένα άτομα.

Εκεί έξω υπάρχει ένας κόσμος που οι περισσότεροι δεν θα γνωρίσουν ποτέ. Με άτομα που δεν θα δουν ποτέ τους. Όπως και εγώ άλλωστε αν και έχω γνωστούς που είναι στο χώρο.

Αυτή πχ που συνεχίζει να μου στέλνει είναι 8άρακι στιβαρό από Λονδίνο. Μου μιλάει γιατί έχω ωραίο σώμα? Όχι, γιατί όπως και αυτή έχω να δείξω πολλά παραπάνω πράγματα από κοιλιακούς που μέχρι και ο σαντμαν θα μπορούσε να έχει.

Συνημμένα

• jiGsig7wgT.png
    jiGsig7wgT.png
    242,8 KB · Εμφανίσεις: 35
Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.866
Πόντοι
3.656
Μιλάνε άγνωστες κανονικά. Εννοείται σε καμία περίπτωση δεν είπα με το καλημέρα, "πάμε για καφέ".

Από μόνη της σε μιλάει ποτέ καμία ή αν δεν μιλήσεις...είσαι σαν το παιδί στη γωνία;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.752
Πόντοι
6.056
Το καλύτερο που βρήκα και σοβαρό, ήταν 30 ετών, εργαζόμενη που κάνει μεταπτυχιακό.
Ήταν 7 καθαρό, ίσως και λίγο πάνω από 7.
Έχω πετύχει όμως και 42 ετών και 45 ετών.
Γιατί όμως διαχωρίζεις σε ηλικιακά γκρουπ αυτούς τους χώρους; Τι πιστεύεις, ότι δε μπαίνει κόσμος από όλες τις ηλικίες;
Υπάρχουν γκρουπ με 100.000 άτομα και είμαι μέλος...Τέλος πάντων.
Αδερφέ, δεν πουλάω κανένα προιόν, για να βγάλω λεφτά. Σου λέω την εμπειρία μου ως τώρα για αυτό τον τρόπο γνωριμίας. Ούτε και με νοιάζει αν το δοκιμάσει κάποιος ή όχι.
Απλές εμπειρίες μοιραζόμαστε.

Δεν είπα ότι πουλάς κάτι .
Είπα μέχρι κάποια ηλικία, γιατί μέχρι 35 , έχει ελεύθερες γυναίκες. Αν είσαι ελεύθερος παίζεις πιο εύκολα.
Αν είσαι παντρεμένος ; Πως το βλέπεις ; Θα κάνεις προφίλ μυστικό που κρύβεις το γάμο ; Θα κάνει μπαμ από μακριά.
Θα έχεις προφίλ που δείχνει ότι είσαι παντρεμένος και το αντίστοιχο προφίλ της συζύγου .... οπότε φαίνεται με ποια ....

ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΧΟΜΠΥ ;;;
Και θα κανονίσεις εκεί με άγνωστες συναντήσεις ;;;;

Πες μου εσύ πως το κόβεις. Δεν αποκλείω να πάει μερικές φορές καλά.
Αλλά πόσο απέχει να βρεθεί μια μουρλή, να στείλει τα πάντα printscreens στη γυναίκα σου ;;;

Θεωρητική ανάλυση του μέσου κάνω , προσπαθώντας να βρω δυνατότητες και όρια.
Διαφωνείς κάπου ;

Προσωπικά στο fb μπήκα παντρεμένος. Έβγαλα κάποιο κέρδος, από παλιές γνωστές, που είναι επίσης παντρεμένες και έκαναν μπαμ ότι παίζαν.
Μέχρι εκεί .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.752
Πόντοι
6.056
Είναι απλό ρε παίδες, η γυναίκα αισθάνεται περισσότερη άνεση στο να μιλήσει με κάποιον, μέσω ίντερνετ.
Να μιλήσει ναι . Σου μιλάει πιο άνετα στο ίντερνετ από έξω. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΛΗΣΕΙ , ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ δεν το κάνει ποτέ ζωντανό . Δεν το προχωράει . Ειδικά η ελληνίδα. Σχεδόν ποτέ δεν θέλει πραγματική επαφή.

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ .... ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .... ΕΣΥ ... Ο ΑΝΔΡΑΣ ... ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ....

ΕΣΥ ΜΟΝΟ ! ΑΥΤΗ ΠΟΤΕ. Εσύ κρίνεσαι . Αυτή επειδή ... έχει μουνί δεν κρίνεται .
Όπως εξετάζονται και οι περιουσίες.

Έχεις ένα ... διόροφο στη γειτονιά της ; Δεν είσαι πλούσιος ! ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,
είναι εκτός συζήτησης . Εσύ κρίνεσαι . Αυτή όχι .
Έχεις μια 316 του 2010 ; Σιγά το αμάξι ρε μαλάκα. Μπουρδέλο είναι . Το πολύ να πιάνει 12 χιλιάρικα. Τίποτε δεν είσαι .
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ , ΠΑΕΙ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ . Δεν έχει σημασία. Αυτή έχει μουνί .
Εσύ δεν έχεις κάποιο φοβερό αμάξι ! Μόνο εσύ κρίνεσαι. ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΟΥΝΙ .

Προτιμά έναν ΣΚΑΤΑ, που απλά της τον γνώρισε η βαφτισιμιά της μάνας της. Ή είναι από το χωριό της. ΕΝΑΝ ΣΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Από μόνη της σε μιλάει ποτέ καμία ή αν δεν μιλήσεις...είσαι σαν το παιδί στη γωνία;
Α, καλά...
Ρε μάστορα, εδώ μέσα εμείς οι δύο τώρα τι κάνουμε; Δε μιλάμε;
Έκανες ειδική αναφορά σε εμένα; Κάνει κάποιος άλλος ειδική αναφορά σε εσένα;

Δεν είπα ότι πουλάς κάτι .
Είπα μέχρι κάποια ηλικία, γιατί μέχρι 35 , έχει ελεύθερες γυναίκες. Αν είσαι ελεύθερος παίζεις πιο εύκολα.
Αν είσαι παντρεμένος ; Πως το βλέπεις ; Θα κάνεις προφίλ μυστικό που κρύβεις το γάμο ; Θα κάνει μπαμ από μακριά.
Θα έχεις προφίλ που δείχνει ότι είσαι παντρεμένος και το αντίστοιχο προφίλ της συζύγου .... οπότε φαίνεται με ποια ....

ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΧΟΜΠΥ ;;;
Και θα κανονίσεις εκεί με άγνωστες συναντήσεις ;;;;

Πες μου εσύ πως το κόβεις. Δεν αποκλείω να πάει μερικές φορές καλά.
Αλλά πόσο απέχει να βρεθεί μια μουρλή, να στείλει τα πάντα printscreens στη γυναίκα σου ;;;

Θεωρητική ανάλυση του μέσου κάνω , προσπαθώντας να βρω δυνατότητες και όρια.
Διαφωνείς κάπου ;

Προσωπικά στο fb μπήκα παντρεμένος. Έβγαλα κάποιο κέρδος, από παλιές γνωστές, που είναι επίσης παντρεμένες και έκαναν μπαμ ότι παίζαν.
Μέχρι εκεί .
Δε διαφωνώ πουθενά σε αυτά που λες. Υπάρχουν δυσκολίες σε αυτό.

Και απ' ότι βλέπω, υπάρχει η πρότερη εμπειρία με παλιές γνωστές παντρεμένες που έπαιζαν.
Να ρωτήσω κι εγώ τη γνώμη σου τώρα : Οι ίδιες παντρεμένες, θα ήταν το ίδιο εύκολο να παίξεις μπάλα από κοντά ή το fb βοήθησε περισσότερο;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο Τέλης γενικά μοιράζει αλήθειες. Online τα έχουμε πει, είναι αρκετά δύσκολα και είναι λογικό. Μέτρια γκομενάκια έως σχετικά καλά. Αλλά το θέμα είναι ότι αυτός που θα πηδήξει το σχετικά καλό μέσω social θα μπορούσε να πηδήξει μουνάρα από live.

Επίσης, κάτι άλλο που δεν έχει αναφερθεί εδώ και χρόνια αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα δικαιολογούνται γιατί είναι ναυάγια. Αυτές στα social media που είναι καλές δεν είναι καν τοπ οφ δε τοπ. Μπορεί να έχουν κάποιες εμφάνιση αλλά δεν έχουν τίποτα άλλο. Αν και πολλές από αυτές δεν έχουν ούτε αυτό , απλά βάζουν φίλτρα και φουσκώνουν χίλια και νομίζει το κάθε ναυάγιο ότι αυτή είναι η μουνάρα της Ελλάδος ή της εκάστοτε χώρας.

Υπάρχουν εκεί έξω τρυφερά μουνιά που παθαίνεις κοκομπλόκο. Όπως πχ η Σια Κοσιώνη όταν ήταν νέα (τώρα έχει παχύνει και ζαρώσει) αλλά γι αυτές (εκεί όντως έχει δίκαιο ο σάντμαν) πρέπει να έχεις κύκλο για να τις γνωρίσεις.

Γενικά αν είχα να βάλω κατηγορίες θα έλεγα ότι :

1) Έχουμε τα μπάζα (1-4) που γενικά είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα από τα ναυάγια του μπου και αναγκάζονται να συμβιβαστούν με κάποιον αν μπορέσουν να τον βρουν. Αν έχουν social θα σε δεχθούν γιατί δεν έχουν επιλογές.

2) Τις μέτριες προς καλές (4-7) που κάποιες από αυτές καπαρώνουν το καλό παιδί (μαλάκα) που τους κάνει τα χατίρια (πλειοψηφία ζευγαριών). Κάποιες από αυτές σε μικρή ηλικία μπορεί να το παίξουν πουτανέ στα social media και να βγάλουν 1000+ followers...σχετικά απροσπέλαστες μέσω social εκτός και αν είσαι μύστης.

3) Δυνατά μωρά (7-8) που είτε τις βλέπεις και κάνουν μεγάλα προφίλ στα social ως Infulencers (παρουσιάστριες κτλ) γιατί είναι ζώα και δεν ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο και καταλήγουν με κάνα επιχειρηματία ή από νύχτα. Ή ακολουθούν ένα επάγγελμα και επιλέγουν ένα δυνατό άτομο all around (σχετικά πλούσιος ,με προσωπικότητα,αξιοπρεπής εμφάνιση) πχ Γιατρό, επιχειρηματία, εισοδηματία κτλ

4) Τις Γυναίκες (με Γ) (8-9) που είναι πραγματικά πολύ όμορφες με προσωπικότητα, έχουν σπουδάσει σε σοβαρά universities και χτυπάνε μόνο υψηλά άτομα από τον κύκλο τους(βλέπε Κοσιώνη), οι περισσότερες δεν έχουν social ή έχουν άκυρα προφίλ γιατί δεν έχουν λόγο να ασχοληθούν.

5) Η ελίτ (9-10). Εδώ μιλάμε για γυναίκες που όσοι έχουν πάει Μονακό ξέρουν τι εννοώ. Όμορφες,μοντέλα από τις καλύτερες οικογένειες που ταξιδεύουν με το γιοτ του μπαμπά και προφανώς δεν θα πήγαιναν καν με κάποιον Έλληνα. Αυτές δεν είναι καν σε instagram αλλά σε άλλα δικά τους social media που είναι συγκεκριμένα άτομα.

Εκεί έξω υπάρχει ένας κόσμος που οι περισσότεροι δεν θα γνωρίσουν ποτέ. Με άτομα που δεν θα δουν ποτέ τους. Όπως και εγώ άλλωστε αν και έχω γνωστούς που είναι στο χώρο.

Αυτή πχ που συνεχίζει να μου στέλνει είναι 8άρακι στιβαρό από Λονδίνο. Μου μιλάει γιατί έχω ωραίο σώμα? Όχι, γιατί όπως και αυτή έχω να δείξω πολλά παραπάνω πράγματα από κοιλιακούς που μέχρι και ο σαντμαν θα μπορούσε να έχει.
Δηλαδή η Κοσιώνη είναι 8άρι-9άρι τήν έχεις δεί από κοντά ?
Η λεκάνη της,είναι...σάν τήν Μεσόγειο Θάλασσα!

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Να μιλήσει ναι . Σου μιλάει πιο άνετα στο ίντερνετ από έξω. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΛΗΣΕΙ , ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ δεν το κάνει ποτέ ζωντανό . Δεν το προχωράει . Ειδικά η ελληνίδα. Σχεδόν ποτέ δεν θέλει πραγματική επαφή.

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ .... ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .... ΕΣΥ ... Ο ΑΝΔΡΑΣ ... ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ....

ΕΣΥ ΜΟΝΟ ! ΑΥΤΗ ΠΟΤΕ. Εσύ κρίνεσαι . Αυτή επειδή ... έχει μουνί δεν κρίνεται .
Όπως εξετάζονται και οι περιουσίες.

Έχεις ένα ... διόροφο στη γειτονιά της ; Δεν είσαι πλούσιος ! ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,
είναι εκτός συζήτηση . Εσύ κρίνεσαι . Αυτή όχι .
Έχεις μια 316 του 2010 ; Σιγά το αμάξι ρε μαλάκα. Μπουρδέλο είναι . Το πολύ να πιάνει 12 χιλιάρικα. Τίποτε δεν είσαι .
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ , ΠΑΕΙ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ . Δεν έχει σημασία. Αυτή έχει μουνί .
Εσύ δεν έχεις κάποιο φοβερό αμάξι !

Προτιμά έναν ΣΚΑΤΑ, που απλά της τον γνώρισε η βαφτισιμιά της μάνας της. Ή είναι από το χωριό της. ΕΝΑΝ ΣΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.
Στην Ελλάδα σίγουρα, γιατί αυτόματα αν γνωρίσει κάποιον από τρίτο έχει μια έξτρα ασφάλεια ότι δεν θα είναι κανένας περίεργος , ή που θα την κερατώσει κτλ. Η ειρωνεία είναι ότι και να γνωρίσεις κάποιον από φίλο κτλ δεν σου διασφαλίζει τίποτα.
Θυμάμαι όταν έψαχνα γκομενάκι και έκανα προσπάθειες χύμα μου είχαν πει μερικές "Εσύ δεν είσαι πρώτα από ολα single, έχεις σίγουρα γκόμενα", "Είσαι γκέι". Μια που μιλήσαμε μετά από 6 χρόνια μου είχε πει ότι με απέρριψε γιατί θα την απατούσα. Δηλαδή ότι να ναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή η Κοσιώνη είναι 8άρι-9άρι τήν έχεις δεί από κοντά ?
Η λεκάνη της,είναι...σάν τήν Μεσόγειο Θάλασσα!
Αν διάβασες καλά έγραψα "όταν ήταν νέα"

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.752
Πόντοι
6.056
Και απ' ότι βλέπω, υπάρχει η πρότερη εμπειρία με παλιές γνωστές παντρεμένες που έπαιζαν.
Να ρωτήσω κι εγώ τη γνώμη σου τώρα : Οι ίδιες παντρεμένες, θα ήταν το ίδιο εύκολο να παίξεις μπάλα από κοντά ή το fb βοήθησε περισσότερο;
Θέλω να είναι ρεαλιστής.
Καταρχήν να δώσω πλήρη εικόνα.
Οι παντρεμένες που αναφέρομαι , είναι γκόμενα από λύκειο , από φροντιστήριο , που είχαμε κάνει παιχνίδι σε διακοπές και πανεπιστήμιο.

Με καμία δεν μένουμε κοντά. Τυχαία συνάντηση λόγω αττικής, δεν θα έπαιζε. Και να έπαιζε , αν ήμασταν οικογενειακά .... ένα καλησπέρα θα ήταν ....
Δεν θα γινόταν τίποτε. Να έβρισκα τηλέφωνο και να έπαιρνα .... θα φαινόμουν .... . γούϊρντο .... που λένε οι αμερικάνοι .
Το ότι γίναμε φίλοι στο fb , χωρίς καν pm , έκανε δουλίτσα.
Έβαλα και φωτό , επίτηδες που τράβαγαν την προσοχή.

Αλλά εκεί μιλάμε για παλιές γνωστές. Από 30ετίας κάποιες .... ΕΚΕΙ ΝΑΙ .... ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ fb ....
άλλα ότι το κυνήγησα. Με άλλο μέσο δεν γινόταν .

Με συμμαθήτριες μετά 20-25-30 έτη .... παίζει αλλιώς. Ρε γιούνιον ... και μετά ανταλλαγή σόσιαλ ....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.866
Πόντοι
3.656
Α, καλά...
Ρε μάστορα, εδώ μέσα εμείς οι δύο τώρα τι κάνουμε; Δε μιλάμε;
Έκανες ειδική αναφορά σε εμένα; Κάνεις κάποιος άλλος ειδική αναφορά σε εσένα;

Στα σοσιαλ μπορεί να μιλάς μια μέρα με κάποια...να σε ρωτάει για σένα κλπ...να λες ότι εδώ κάτι πάει να γίνει...και την άλλη μέρα να μη σου απαντάει καν.Γιατί...έτσι.:idiot:

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
Στα σοσιαλ μπορεί να μιλάς μια μέρα με κάποια...να σε ρωτάει για σένα κλπ...να λες ότι εδώ κάτι πάει να γίνει...και την άλλη μέρα να μη σου απαντάει καν.Γιατί...έτσι.:idiot:
διδαξε Δασκαλε:rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ίσως το μόνο σωστό που έγραψες ποτέ εδώ μέσα,ότι όλοι οι σωματοτυποι δεν είναι το ίδιο.

Και σου ξαναλέω πως αν στα 84 ήσουν όλος μύες με ελάχιστο λίπος,μια χαρά θα φαινόσουν!

Οι υπερβολές ΔΕΝ είναι σωστές (ψιλά γράμματα αυτά για εσένα)
μη με προκαλεις να σου στειλω φωτο πως ημουν στο 1.80 και 90 κιλα ημουν κανονικοτατος,αν παω 84 κιλα θα γινω χαλια φλωρος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.752
Πόντοι
6.056
Η ανθρώπινη λεκάνη,δέν μεταβάλλεται μέ τά χρόνια παραμένει η ίδια, -πάντα μιλάω γιά ενηλίκους-
όπως...καί τά μάτια!
Ναι ρε μεγάλε .... αλλά όταν βλέπεις .... εξωτερικά ..... βλέπεις το σύνολο .... όχι το σκελετό ..... οπότε +15 κιλά ....
μεγαλώνουν έναν κώλο ............. με την ίδια πύελο ... που είχε πριν ..... 15+ κιλά ....

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Φίλε, αυτό γίνεται ΚΑΙ με το τηλέφωνο και γενικά με κάθε μέσο επικοινωνίας.
Σήμερα μιλάει, αύριο σε έχει μπλοκ και στο τηλέφωνο.
Αν εσύ της φανείς ενδιαφέρον άτομο, θα μιλήσει και την άλλη μέρα, αν δεν έτυχε κάτι. Αν δε σε γουστάρει, θα είσαι μπλοκαρισμένος και θα το καταλάβεις.
Ακόμα και αν σε μπλοκάρει, πρέπει να απογοητευτείς; Ο Ντόναλντ, απογοητεύεται όταν δεν παίρνει τηλέφωνο από κάποια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom