Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτός πλέον δε ανήκει στους καθημερινούς ανθρώπους λόγω προβολής. Θεωρειται γνωστός και "διάσημος". Συνεπώς δεν αντιμετωπίζεται από τις πατσαβούρες όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Συγουρα αλλά αντικειμενικά είναι Φλώρος και άσχημος και δε μετράει καθόλου σα άντρας ούτε ωραίος είναι ποτέ αντρικό στιλ έχει,ένας βρωμοκλαριμογαμπρος είναι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εγώ αδερφέ έκανα κίνηση σήμερα πρώτη φορά μετα από υπόδειξη σου να το κάνω,με επηρεάσες θετικά.Βρηκα μια στη σχολή πιάσαμε κουβέντα κάνα 20 λεπτό με μισάωρο της είπα να με κάνει στο ινστα Για να ανταλλάσσουμε σημειώσεις αλλά ακόμα δε μου έχει απαντήσει να δεχτεί το αίτημα και το μύνημα μου πάντως τη προσπάθεια μου να μιλήσω έτσι με μια εγώ την έκανα.
Καλά έκανες. Τώρα σαν επόμενο βήμα ξεχασε το ινστα. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μιλάς με γκόμενες μέσω καραμπολας και μάλιστα στην ουρά.
Αν θέλετε κι οι δυο, θα μιλάτε από κοντά η απο τηλέφωνο μέχρι να βρεθείτε από κοντά. Εσύ είσαι καλύτερος από τους άλλους. Αυτό θα της λες έμμεσα.
Όλοι οι άλλοι που της μιλούν μέσω ινστα είναι ικανοί να δέσουν τα κορδόνια σου μόνο στο ένα παπούτσι. :rockon:Ειναι για λύπηση. Έτσι θα τους βλέπεις. Επίσης θα της μιλάς κι όποτε θες εσύ.
Όχι μόνο όποτε θέλει αυτή
για να τρέχεις σαν μαλάκας.
Μην της ξαναπείς για ινστα. Μια που το είπες και τέρμα.
Αν ήταν θα σε είχε δεχτεί ήδη. Βγες από την μούχλα των σόσιαλ. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλά έκανες. Τώρα σαν επόμενο βήμα ξεχασε το ινστα. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μιλάς με γκόμενες μέσω καραμπολας και μάλιστα στην ουρά.
Αν θέλετε κι οι δυο, θα μιλάτε από κοντά η απο τηλέφωνο μέχρι να βρεθείτε από κοντά. Εσύ είσαι καλύτερος από τους άλλους. Αυτό θα της λες έμμεσα.
Όλοι οι άλλοι που της μιλούν μέσω ινστα είναι ικανοί να δέσουν τα κορδόνια σου μόνο στο ένα παπούτσι. :rockon:Ειναι για λύπηση. Έτσι θα τους βλέπεις. Επίσης θα της μιλάς κι όποτε θες εσύ.
Όχι μόνο όποτε θέλει αυτή
για να τρέχεις σαν μαλάκας.
Μην της ξαναπείς για ινστα. Μια που το είπες και τέρμα.
Αν ήταν θα σε είχε δεχτεί ήδη. Βγες από την μούχλα των σόσιαλ. :rockon:
Με δέχτηκε και μιλάμε το θέμα είναι ότι δε πολυμπαινει σοσιαλ θα μιλήσουμε λίγο και θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή,θα το κάνω και σε άλλες αυτό όλο και κάτι μπορεί να γίνει αν μιλήσω σε 100.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Όλως περιέργως βλέπω πολύ ωραίους με κωλόμπαζα έστω μόνο για γαμήσι δεν ξέρω δεν με νοιάζει και δεν το βλέπω μόνο εγώ αυτό. Άρα μια χαρά εκπτώσεις κάνουν όπως κι οι γυναίκες αντίστοιχα. Βλέπω δηλαδή αρχιμουναρες με κατεδαφιστεους :2funny:άνδρες. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει το ίδιο. διότι δεν ισχύει αυτό που λες όπως βλέπεις.
Αφού κάποιοι σοφοί εδώ μέσα λένε ότι η εμφάνιση παίζει πρωτεύοντα ρόλο πως και δεν βρίσκουν να γαμήσουν κάργα οι πολύ ωραίοι και πάνε με μπάζα η δεν βρίσκουν τίποτα; θα απαντησω εγώ ξανά αφού οι άλλοι κρυβονται. :2funny:
Η εμφάνιση των ανδρών ποτέ δεν ήταν ο νούμερο ένας πόλος έλξης για τις γυναίκες. Αυτές ως ναρκισσιστικά ανασφαλή ναυάγια προτιμούν να έχουν το πάνω χέρι διότι
η αξία της δικής τους εξωτερικής εμφάνισης είναι ανώτερη στο κεφάλι τους από την ανδρική. Μην μπερδεύετε λοιπόν τα σαλια των γυναικών για πολύ ωραίους με ότι ότι θα τους κάτσουν. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Τοσο απλό είναι και είναι ο κανόνας. Οτιδήποτε άλλο είναι εξαίρεση.

:rockon:
Πολύ ωραίους μέ κωλόμπαζα ? αρχιμουνάρες μέ κατεδαφιστέους άνδρες ?
Ας τά πάρουμε από τήν αρχή,η ομορφιά-εμφάνιση είναι -γιά πολλούς υποκειμενική- αλλά στήν πραγματικότητα είναι αντικειμενική.
Αξιολογείται διεθνώς κάτω από κάποια Standards π.χ ύψος-σωματοδομή-σχήμα προσώπου-χρώματα-μαλλιά κτλ
Τί θέλω νά πώ ? ότι υπάρχουν πολλοί άσχετοι πού γκόμενα μέ ύψος 1.57 καί βάρος 65 κιλά τήν λένε "μουνάρα" τουλάχιστον 9άρι.
Οπως καί άνδρα 1.78 καί βάρος 95 κιλά "άνδρακλα" άρα καταλαβαίνεις,ότι κάτω από αυτές τίς συνθήκες...άκρη δέν βγαίνει! :dunno:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Με δέχτηκε και μιλάμε το θέμα είναι ότι δε πολυμπαινει σοσιαλ θα μιλήσουμε λίγο και θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή,θα το κάνω και σε άλλες αυτό όλο και κάτι μπορεί να γίνει αν μιλήσω σε 100.
Αν μιλήσεις λίγο, το λιγο θα γίνει πολύ, μετά θα έχεις απαιτήσεις για περισσότερο, θα βαριέσαι το λάιβ και θα απορροφηθείς στα σόσιαλ. Είναι μονόδρομος η κατάντια. Δεν έχεις καμια επιρροή ή αξία πάνω της μεσω σόσιαλ. Κλείνοντας την οθόνη σε εξαφανίζει. Μπορεί να γαμιεται ήδη όσο εσύ περιμένεις να σου απαντήσει σε κάτι. Κι αφού την πλησίασες σημαίνει ότι θες να την γαμησεις. Συνεπώς πρέπει να εδραιωθεις κι όχι να παρλαρεις. Ή θα γαμήσεις
ή τραβά στην επόμενη. Σιγά μην περιμένεις σαν μαλάκας. Αντίθετα μέσω λάιβ εισαι μια ισχυρή παρουσία. Με μια απλή όμορφη συζήτηση της δίνεις και καταλαβαίνει και την υποχρεώνεις σε ναι η όχι και συντομα. Τόσο απλό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πολύ ωραίους μέ κωλόμπαζα ? αρχιμουνάρες μέ κατεδαφιστέους άνδρες ?
Ας τά πάρουμε από τήν αρχή,η ομορφιά-εμφάνιση είναι -γιά πολλούς υποκειμενική- αλλά στήν πραγματικότητα είναι αντικειμενική.
Αξιολογείται διεθνώς κάτω από κάποια Standards π.χ ύψος-σωματοδομή-σχήμα προσώπου-χρώματα-μαλλιά κτλ
Τί θέλω νά πώ ? ότι υπάρχουν πολλοί άσχετοι πού γκόμενα μέ ύψος 1.57 καί βάρος 65 κιλά τήν λένε "μουνάρα" τουλάχιστον 9άρι.
Οπως καί άνδρα 1.78 καί βάρος 95 κιλά "άνδρακλα" άρα καταλαβαίνεις,ότι κάτω από αυτές τίς συνθήκες...άκρη δέν βγαίνει! :dunno:
Καλά. Τώρα αρχίζεις σχετικότητες.
Η ομορφιά-εμφανιση είναι στάνταρ σαν έννοια. Δεν ειναι γούστο. Ότι σου έγραψα πιο πανω είναι
η απόλυτη αλήθεια. Αν θες την δέχεσαι. Δεν αλλάζει η αλήθεια. Μια είναι. Οχι δική μου. Μια και μόνο. Τόσο απλό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καλά. Τώρα αρχίζεις σχετικότητες.
Η ομορφιά-εμφανιση είναι στάνταρ σαν έννοια. Δεν ειναι γούστο. Ότι σου έγραψα πιο πανω είναι
η απόλυτη αλήθεια. Αν θες την δέχεσαι. Δεν αλλάζει η αλήθεια. Μια είναι. Οχι δική μου. Μια και μόνο. Τόσο απλό.

Καμμία σχετικότητα,εσύ τό βλέπεις από τήν μεριά σου,καί εγώ από τήν δική μου.
Χωρίς εμφάνιση γαμάτη,ούτε ο άνδρας ούτε η γυναίκα έχει κάποια τύχη λέω εγώ,εσύ λές τό αντίθετο.
Πού τήν βλέπεις τήν σχετικότητα ? Δέν μιλάμε νά υπάρχουν χρήματα-εξουσία κτλ στήν μέση,
μιλάμε γιά τίς σεξουαλικές επιτυχίες η όχι... τών 2 φύλων!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Η Ντονάλντια συλλογιστική βασίζεται στις αποδείξεις
και στην άτοπο απαγωγή.
Αποδεικνύεται η αλήθεια γεγονότων και ουσίας με βάση το γεγονός ότι τα αντίθετα είναι ψευδή ή λανθασμένα.

Τι το καλύτερο;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Καμμία σχετικότητα,εσύ τό βλέπεις από τήν μεριά σου,καί εγώ από τήν δική μου.
Χωρίς εμφάνιση γαμάτη,ούτε ο άνδρας ούτε η γυναίκα έχει κάποια τύχη λέω εγώ,εσύ λές τό αντίθετο.
Πού τήν βλέπεις τήν σχετικότητα ? Δέν μιλάμε νά υπάρχουν χρήματα-εξουσία κτλ στήν μέση,
μιλάμε γιά τίς σεξουαλικές επιτυχίες η όχι... τών 2 φύλων!
Αυτό που λες δεν ισχύει διότι μιλιούνια ζευγαριών απαρτίζονται από ναυάγια ανδρών σε εμφάνιση με μουναρες γυναίκες. Πώς δηλαδή θα καταρρίψεις αυτό το ατρανταχτο επιχείρημα που από μόνο του εξουδετερώνει το ρόλο της εμφάνισης ως πρωτεύον κριτήριο; ακολούθως ως μπετό επιχείρημα εδραιώνεται
ο ελεγχόμενος μαλάκας (που είναι μετριοφατσα ή και χειρότερος). Πρέπει δηλαδή αυτά που λέμε να αποδεικνύονται. Εγώ ότι λέω αποδεικνύεται. Το βλέπουμε γύρω μας. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτό που λες δεν ισχύει διότι μιλιούνια ζευγαριών απαρτίζονται από ναυάγια ανδρών σε εμφάνιση με μουναρες γυναίκες. Πώς δηλαδή θα καταρρίψεις αυτό το ατρανταχτο επιχείρημα που από μόνο του εξουδετερώνει το ρόλο της εμφάνισης ως πρωτεύον κριτήριο; ακολούθως ως μπετό επιχείρημα εδραιώνεται
ο ελεγχόμενος μαλάκας (που είναι μετριοφατσα ή και χειρότερος). Πρέπει δηλαδή αυτά που λέμε να αποδεικνύονται. Εγώ ότι λέω αποδεικνύεται. Το βλέπουμε γύρω μας. :rockon:
Μέ πιό τρόπο τό βλέπουμε γύρω μας ?
Αν δηλαδή δούμε ένα η περισσότερα ζευγάρια,άσχημου-όμορφης η τό αντίθετο,βγαίνει αυτό τό συμπέρασμα ?
Χωρίς νά γνωρίζουμε στήν πραγματικότητα,τό τί ακριβώς παίζεται σέ χρήμα-εξουσία κτλ ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Επιπρόσθετο επιχείρημα.
Αν η εμφάνιση έπαιζε πρωτεύον ρόλο, εγώ ως αντικειμενικό 7αρακι μουρη-σωμα με 10/10 προσέγγιση (κυριολεκτω) θα έπρεπε να βγάζω 1 στις 5 γκόμενες με δεμένα μάτια και στο ένα πόδι.
Αυτό όμως δεν συμβαίνει διότι δεν είμαι ελεγχόμενος μαλάκας οπότε δεν με προτιμούν τελικά σε μεγάλη συχνότητα. Ξέρουν ότι δεν θα φάνε λεφτά, δεν θα πάρουν δώρα και δεν θα γίνω ταξιτζής όταν σχολανε. Άρα για αυτές είμαι ασύμφορος. Έχουμε δηλαδη απόδειξη!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν μιλήσεις λίγο, το λιγο θα γίνει πολύ, μετά θα έχεις απαιτήσεις για περισσότερο, θα βαριέσαι το λάιβ και θα απορροφηθείς στα σόσιαλ. Είναι μονόδρομος η κατάντια. Δεν έχεις καμια επιρροή ή αξία πάνω της μεσω σόσιαλ. Κλείνοντας την οθόνη σε εξαφανίζει. Μπορεί να γαμιεται ήδη όσο εσύ περιμένεις να σου απαντήσει σε κάτι. Κι αφού την πλησίασες σημαίνει ότι θες να την γαμησεις. Συνεπώς πρέπει να εδραιωθεις κι όχι να παρλαρεις. Ή θα γαμήσεις
ή τραβά στην επόμενη. Σιγά μην περιμένεις σαν μαλάκας. Αντίθετα μέσω λάιβ εισαι μια ισχυρή παρουσία. Με μια απλή όμορφη συζήτηση της δίνεις και καταλαβαίνει και την υποχρεώνεις σε ναι η όχι και συντομα. Τόσο απλό.

Ναι θα κοιτάξω να πάρω το κινητό της και να μη μιλησω πολύ από σοσιαλ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μέ πιό τρόπο τό βλέπουμε γύρω μας ?
Αν δηλαδή δούμε ένα η περισσότερα ζευγάρια,άσχημου-όμορφης η τό αντίθετο,βγαίνει αυτό τό συμπέρασμα ?
Χωρίς νά γνωρίζουμε στήν πραγματικότητα,τό τί ακριβώς παίζεται σέ χρήμα-εξουσία κτλ ?
Μόνο και μόνο που λες για εξουσία, χρήμα κτλ, αυτο-κατεδαφιζεις ότι είπες. Δηλαδή λες έμμεσα ότι
η εμφάνιση ΜΕΙΟΝΕΚΤΕΙ απέναντι σε χρήμα, εξουσία, κτλ. Συμφωνείς έμμεσα. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Επιπρόσθετο επιχείρημα.
Αν η εμφάνιση έπαιζε πρωτεύον ρόλο, εγώ ως αντικειμενικό 7αρακι μουρη-σωμα με 10/10 προσέγγιση (κυριολεκτω) θα έπρεπε να βγάζω 1 στις 5 γκόμενες με δεμένα μάτια και στο ένα πόδι.
Αυτό όμως δεν συμβαίνει διότι δεν είμαι ελεγχόμενος μαλάκας οπότε δεν με προτιμούν τελικά σε μεγάλη συχνότητα. Ξέρουν ότι δεν θα φάνε λεφτά, δεν θα πάρουν δώρα και δεν θα γίνω ταξιτζής όταν σχολανε. Άρα για αυτές είμαι ασύμφορος. Έχουμε δηλαδη απόδειξη!

Καμμία απολύτως απόδειξη,διότι πρωτεύον ρόλο μπορεί νά παίζει η εμφάνιση,
αλλά υπάρχει καί ο δεύτερος ρόλος...πού είναι τό χρήμα κ.ο.κ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Καμμία απολύτως απόδειξη,διότι πρωτεύον ρόλο μπορεί νά παίζει η εμφάνιση,
αλλά υπάρχει καί ο δεύτερος ρόλος...πού είναι τό χρήμα κ.ο.κ
Οι σχέσεις των ανθρώπων οφείλουν να στηρίζονται σε ελξη, χημεία, συναισθήματα, χαρακτήρα κτλ. Όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να υπάρξουν είναι σαφώς θετικά αν είναι καλά αλλά υπολογίζονται ως δευτερα και πάντα. Συνεπώς και πάλι...αν το χρημα ως ρόλος καβαλαει την εμφάνιση στο παράδειγμά σου (δεν μπορεί να είναι και τα δύο στην κορυφή) τότε η εμφάνιση πάλι αποδεικνύεται ότι δεν είναι πρωτεύον κριτήριο. Το ίδιο νόημα ξανά μπορείς να διαβάσεις και εδώ που σου απάντησα.

Μόνο και μόνο που λες για εξουσία, χρήμα κτλ, αυτο-κατεδαφιζεις ότι είπες. Δηλαδή λες έμμεσα ότι
η εμφάνιση ΜΕΙΟΝΕΚΤΕΙ απέναντι σε χρήμα, εξουσία, κτλ. Συμφωνείς έμμεσα. :rockon:
Ότι και να γράψεις, θα κουτουλάς σε αυτό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τό χρήμα κερδίζει τά πάντα,αυτό είναι...παγκοσμίως γνωστό,
αλλά εμείς ώς πρώτο θέμα έχουμε τόν "διαγωνισμό" ομορφιάς-μή ομορφιάς...στίς σχέσεις!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Επιπρόσθετο επιχείρημα.

Όταν λες 10/10 προσέγγιση συναγωνιστή τι εννοείς;Για ρίξε υπότιτλους:coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τό χρήμα κερδίζει τά πάντα,αυτό είναι...παγκοσμίως γνωστό,
αλλά εμείς ώς πρώτο θέμα έχουμε τόν "διαγωνισμό" ομορφιάς-μή ομορφιάς...στίς σχέσεις!
Το χρήμα εξαγοράζει.
Δεν κερδίζει. Ότι εξαγοράζεται δεν μας ανήκει μιλώντας για ανθρώπους. Αν λοιπόν ο Χ είναι με την Ψ και παίζει ρόλο το χρήμα, τότε η Ψ λέγεται πουτάνα διότι πληρώνεται σε κάτι που δεν αγοράζεται κι ο Χ λέγεται μαλάκας διότι πληρώνει κάτι που δεν αποδίδει τα μέγιστα. Και βέβαια αφού παίζει πρωτευον ρόλο το χρήμα, έχουμε ξανά ήττα της εμφάνισης ως πρωτεύον κριτηριο. Δηλαδή εκτοπίζεται διαρκώς η εμφάνιση όπως βλέπεις ασχέτως όσων μπαρουφολογουν εδώ μέσα.
Ταφόπλακα στις ψευδαισθήσεις και στο παραμύθι τους. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν είναι ότι στο λέω εγώ αλλά είναι αυτό που σε συμφέρει και είναι πιο ρεαλιστικό.
Ναι ρε ξέρω έχεις δικιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς αυτό λέω για τα λεφτά τα κάνεις όλα που λέει και το τραγούδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom