Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (9 μέλη και 58 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.974

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Καβλωνουν αν δεν μπορείς να γράψεις μια λέξη ορθογραφημενη.
Κάποτε γαμουσα μια παντρεμένη που κερατωνε τον εραστή της μαζί μου.
Η τύπισσα υψηλής ακαδημαϊκης μόρφωσης την έσερνε χρόνια ένας γκόμενος που ήταν τέρμα ανορθόγραφος.
Επίσης οπότε προσποιήθηκα τον ανορθόγραφο γάμησα αμέσως
Οι γκόμενες χύνουν αν δουν χαμηλό ακαδημαϊκό επίπεδο σε συνδυασμό με χρήμα(οκ αυτό δε το έχω και δε μπορώ να το προσποιηθω)
Πάντως τέλειος συνδυασμός είναι χρήμα με ακαδημαϊκή μόρφωση δημοτικού.
Σε θεωρούν πολλά βαρυ άνδρα που μιλάνε τα μπράτσα του κι όχι γυναικωτη αδερφή με λέγειν και διπλωματία.
Πάντως, μία που έτυχε τώρα τελευταία, μου είπε το αντίθετο...
Της άρεσε που ήμουν ορθογραφημένος και είχα καλό συντακτικό.
Άβυσσος...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Όλα με τα ποδια αν θες να κάνεις γυμναστική . Ποια γκόμενα μετα από ποτά θα περπατήσει 20 λεπτά και παραπάνω για να έρθει σπίτι σου που υπάρχει και περίπτωση να πετύχει και τον συγκάτοικό σου. Αν είναι να δώσω 700 ευρώ ενοίκιο στα Πετράλωνα, καλύτερα να νοικιάσω στην Γλυφάδα.
Ειναι 15 λεπτα μαξ απο το μακρυνοτερο σημειο την Αγια Ειρηνη, σε πολλα αλλα σημεια ειναι λιγοτερο και Θησειο ειναι μερικα λεπτα. Στη χειροτερη τη χωνεις σε ενα ταξι με 5 ευρω αν σου κανει κονξες ο ταριφας λογω αποστασης του δινεις και 2 ευρω παραπανω και σε 3 λεπτα εισαι σπιτι σου. Οχι σε 40 λεπτα που θες για Μαρουσι και αλλου

Παραδιπλα ειναι το Γκαζι με αλλα τοσα μαγαζια. Ασε που και Πετραλωνα εχουν και δικα τους μαγαζια. Γενικα οποιος μεινει εκει και δε γαμησει, μπορει να παει Αγιο Ορος με βεβαιοτητα

1697554577055.png

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.811
Πόντοι
1.446
Να κάνεις τί στην Ομόνοια?
Μόνο αν είσαι μπούστης να πάρεις κανά καλλυντικό στον Χαρμάνη ή στο Χόντο και νά ψωνίσεις κανάν "επενδυτή",ή αν πεινάς να πάρεις κανά κεμπάπ από Λευτέρη ή να πάρεις την δόση σου....
Δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις...

:confused::confused::confused::confused:
Στην Χαλκοκονδύλη και στην Πλατεία Λαυρίου, τι έχει;
Πούστηδες;
Λίγα πράγματα αξίζουν φυσικά, που είναι παρακμιακά, όπως όλη η περιοχή βέβαια...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Να κάνεις τί στην Ομόνοια?
Μόνο αν είσαι μπούστης να πάρεις κανά καλλυντικό στον Χαρμάνη ή στο Χόντο και νά ψωνίσεις κανάν "επενδυτή",ή αν πεινάς να πάρεις κανά κεμπάπ από Λευτέρη ή να πάρεις την δόση σου....
Δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις...

:confused::confused::confused::confused:

Παλια αγοραζαμε και καμια τσοντα τυπε, η καμια κασετα με κλαρινα

Τωρα πανε και αυτα, ελεω πορνχαμπ και γιουτιουμπ...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.603
Πόντοι
32.478
Ειναι 15 λεπτα μαξ απο το μακρυνοτερο σημειο την Αγια Ειρηνη, σε πολλα αλλα σημεια ειναι λιγοτερο και Θησειο ειναι μερικα λεπτα. Στη χειροτερη τη χωνεις σε ενα ταξι με 5 ευρω αν σου κανει κονξες ο ταριφας λογω αποστασης του δινεις και 2 ευρω παραπανω και σε 3 λεπτα εισαι σπιτι σου. Οχι σε 40 λεπτα που θες για Μαρουσι και αλλου

Παραδιπλα ειναι το Γκαζι με αλλα τοσα μαγαζια. Ασε που και Πετραλωνα εχουν και δικα τους μαγαζια. Γενικα οποιος μεινει εκει και δε γαμησει, μπορει να παει Αγιο Ορος με βεβαιοτητα

1697554577055.png
Τα 15 λεπτά είναι μακριά για μια γυναικα να περπάτήσει νύχτα. Φαντάσου να φοράει και καμιά γόβα. Αν είναι να ψάχνεις για ταξί ακυρώνεις την αμεσότητα της γαμιστρώνας όπως την ανεφέρετε εδώ και τόσες σελίδες. Θα πρέπει να έχεις σπίτι στα 5 λεπτά δρόμο αλλιώς το πουλάκι πέταξε. Αν καταφέρεις να ακολουθήσει σε ταξί και Μοσχάτο να πάς κοντά είναι ,. Εσύ όμως λες με τα πόδια. Με τα πόδια δεν ισχύει γιατί δεν υπάρχουν σπίτια. Αν υπάρχουν θα έχουν 2000.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η πλάκα είναι ότι δε γαμαει ο κακομοιρογλου από τα Πατήσια και τη κυψέλη που μένουν στο κεντρο.. Αλλά ο λεφτάς από τη βούλα το Λαγονήσι και την Εκάλη.. Αλλά εκεί αυτοί μανία με το κέντρο..
Εγώ τα εξηγώ αλλά επιμένει.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Τα 15 λεπτά είναι μακριά για μια γυναικα να περπάτήσει νύχτα. Φαντάσου να φοράει και καμιά γόβα. Αν είναι να ψάχνεις για ταξί ακυρώνεις την αμεσότητα της γαμιστρώνας όπως την ανεφέρετε εδώ και τόσες σελίδες. Θα πρέπει να έχεις σπίτι στα 5 λεπτά δρόμο αλλιώς το πουλάκι πέταξε. Αν καταφέρεις να ακολουθήσει σε ταξί και Μοσχάτο να πάς κοντά είναι ,. Εσύ όμως λες με τα πόδια. Με τα πόδια δεν ισχύει γιατί δεν υπάρχουν σπίτια. Αν υπάρχουν θα έχουν 2000.

Εγώ τα εξηγώ αλλά επιμένει.
Είναι αυτιστικός δεν καταλαβαίνει. Μπαίνει στο μετρό και νομίζει ΄ότι μπήκε σε χαρέμι ο τύπος χαχα

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
σε εχω ανετα....και σε πλατη και σε μπρατσο
Εε και?μόνο 15-18 χρονες μπορείς να εντυπωσιάσεις.Μια γυναίκα που είναι γυναίκα ηλικία 30 χρονών ποτέ δε θα καυλώσει με τύπους με κοιλιακούς αλλά άντρες με κοιλίτσα.

Ο κατσούλης έχω ακούσει ότι ο μπαμπάς του έχει πολλά λεφτά. Νομίζω γύφτος από Αγία Βαρβάρα ειναι. Ο μπαμπάς του έχει μαγαζιά εκει.οποτε μην εχεις απορία γιατί γαμαει ωραίο μουνι.. Δεν είναι επειδή ειναι ωραίος, όπως λέει ο υπουργός, αλλά επειδή ειναι πλουσιος
Ναι ρε έχει πολλά λεφτά το ξέρω αλλά όντως τώρα?είναι τσιγγάνος ο Κατσούλης?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ακριβώς έτσι! Και πάλι θα γίνω ξεκαθαρος σε κάτι άλλο. Όποτε βρίσκω γκόμενα δεν με νοιαζει τι και πώς. Αν θέλετε να πάτε οσο μπορείτε καλύτερα μην τους δίνετε καν βάση. Μόνο αν αποδείξουν πράγματα, ασχοληθείτε να δείτε αν αξίζουν. Αλλιώς μόνο πούτσα και κάδο. Για μένα μόνο καμάκι. Ξέρω βέβαια ότι κι όσες βρισκω με αυτόν τον τρόπο, έχουν κι εκείνες σόσιαλ και μου λένε να τα λέμε κι από εκεί κτλ.
Να κάτσω να μιλάω σε οθόνη και να περιμένω στην ουρά δεν (θα) το κάνω.
Δεν το δέχομαι. :rockon:
Εγώ αδερφέ έκανα κίνηση σήμερα πρώτη φορά μετα από υπόδειξη σου να το κάνω,με επηρεάσες θετικά.Βρηκα μια στη σχολή πιάσαμε κουβέντα κάνα 20 λεπτό με μισάωρο της είπα να με κάνει στο ινστα Για να ανταλλάσσουμε σημειώσεις αλλά ακόμα δε μου έχει απαντήσει να δεχτεί το αίτημα και το μύνημα μου πάντως τη προσπάθεια μου να μιλήσω έτσι με μια εγώ την έκανα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.093
Πόντοι
9.297
Θα εφαρμόσω την εξής τακτική.
Θα βρίσκω μια φράση και θα τη λέω σε κάθε γυναίκα στόχο.
Πχ "κάνει κρύο...καιρός για...τρίο;Τι λες;"
Η "ήπια φαντα είσαι για τρελιτσες;"
Η "η πούτσα μου είναι 2 εκατοστά..."..."από το έδαφος"
Και να τη λέω σε 20-25 γυναίκες να κόβω αντιδράσεις.
Η ξέρω γω με βαριά φωνή "Περικλής"...και να τείνω χέρι για χειραψία ενώ σουφρωνω χείλη για φιλί
Θα μιλήσουμε στον @alex71 και θα καθαρίσει για σένα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εε και?μόνο 15-18 χρονες μπορείς να εντυπωσιάσεις.Μια γυναίκα που είναι γυναίκα ηλικία 30 χρονών ποτέ δε θα καυλώσει με τύπους με κοιλιακούς αλλά άντρες με κοιλίτσα.

Ναι ρε έχει πολλά λεφτά το ξέρω αλλά όντως τώρα?είναι τσιγγάνος ο Κατσούλης?
Ναι αλλά σε έχω και σε πουτσα

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ναι αλλά σε έχω και σε πουτσα
Πόσο έχεις εσύ δλδ?

Τζιμακο δε θα τη βγάλεις καθαρή εδώ μέσα....θα πληρώσεις για όλες σου τις αμαρτιες
Ποιες αμαρτίες ακριβώς?

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.603
Πόντοι
32.478

1697554577055.png
Το κέντρο ισχύει για Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και τετοιες μικρές πόλεις που υπάρχουν διαμερίσματα προς ενοικίαση σε φυσιολογικές τιμές.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ γιατί δεν υπάρχουν διαμερίσματα και αν υπάρχουν θα έχουν 2000 ευρώ. Αν έχεις μείνει κέντρο Αθήνας ή μένει κάποιος γνωστός σου και το εφαρμόζει γράψε μας την οδό και τι ενοίκιο πληρώνει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμακο τι σχέση έχεις με αυτόν εδώ;

Καμία σχέση δε τον ξέρω καν.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.603
Πόντοι
32.478
Καλα μην εισαι σιγουρος.

Αμα εχεις καναν κολλητο σε τραπεζα της Κατω Γλυφαδας, ζητα του να σου τυπωσει μια κατασταση με τα δανεια της περιοχης, εστω με αποκρυψη της στηλης με το ονοματεπωνυμο/ονομα επιχειρησης

Θα εκπλαγεις απο τον "πλουτο" που θα δεις...
Ρε τύπε σε κάθε λύση που θα σου πουν έχεις και 2 προβλήματα. Δηλαδή αν ο άλλος έχει την διαμερισματάρα του στην Γλυφάδα μαζί και την αμαξάρα του , η γκόμενα που θα πάει να την γαμήσει θα του ζητήσει το συμβόλαιο να δει ότι το έχει εξοφλήσει και δεν είναι με δάνειο; Πιο ευκολα γαμας με ενοικαζόμενο διαμέρισμα στην Γλυφάδα παρά στο κέντρο της Αθήνας για τον λόγο ότι στην Αθήνα δεν υπάρχουν. Και αν σε μια συζήτηση με γκόμενες ο ένας πει οτι μένει Γλυφάδα και ο αλλος Πετράλωνα , μάντεψε ποιος είναι πιθανότερο να γαμήσει ή έστω να πάρει τηλέφωνο ή να βγει.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.603
Πόντοι
32.478
Ο γαμιστρώνας του φίλου .... δεν είναι μίνι ........ μιλάμε πιάνει 7ψηφιο νούμερο ........ έχει πολλές προτάσεις και δεν το δίνει
λόγω πρόσφατου διαζυγίου και χρήσης ... ως μουνοπαγίδας ........
Πες τα γιατί ο αλλος κοιτάζει την Πλάκα στον χάρτη και νομίζει ότι είναι γεμάτη γαμιστρώνες που θα τις νοικιάσεις κανα τετρακοσάρι ευρώ και θα το παίζεις γαμάω. Δεν την έχει περπατήσει ποτέ για να δει ότι τα λιγοστά σπίτια που υπάρχουν είναι απλησίαστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom