Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.766
Πόντοι
6.056
Οχι ρέ σιγά μήν τήν γαμήσω,ούτε νά τήν βλέπω δέν θέλω,
πολύ κουραστική είναι,όλο τά ίδια καί τά ίδια μού λέει,γιά νά μού...φορτωθεί!

Πως θα σου φορτωθεί ρε τρόμπα ; Τη γαμάς και τη στέλνεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
15 εκ στα χαλάω ?δλδ πόσο να έχω 20 εκ?
ε καπου εκει παιζει ενας καλος γαμιας...15 τι να κλασει ρε τζιμάκο? ουτε μπρατσα εχεις ουτε πλατη εχεις..ε τι σκατα εχεις? λιγο μουσκουλο να την εχεις κατω τη γκόμενα και να πιάνει εκει στηθος,μπρατσο

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το να προσέχει κάποιος το σώμα του δηλαδή,να το γυμνάζει κλπ είναι γυναικεία δουλειά
Ε ρε τι μαθαίνει κανείς στο bourdela.com.

Ρε μπας και γούσταρες ωραίο γκομενακι αλλά τα είχε με γυμνασμένο τύπο και για αυτό έχεις τσουβαλιάσει τον κοσμάκη;
Οι άντρες έχουν αλλά προσοντα ξαναλέω Για να κερδίσουν μια γκόμενα όπως δουλειά καλό σεξ κλπ τους κοιλιακούς και λοιπές πίπες τα κοιτάνε μόνο τα 15 χρόνα μάλλον ο φίλος Βλαδίμηρος όταν έκανε βάρη και έφτιαξε σώμα θα είχε κατακτησεις μόνο σε 15χρονες ή αντε τι πολύ 18-19 χρονες αυτές δε είναι γυναίκες ρε παιδιά είναι μωρά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ε καπου εκει παιζει ενας καλος γαμιας...15 τι να κλασει ρε τζιμάκο? ουτε μπρατσα εχεις ουτε πλατη εχεις..ε τι σκατα εχεις? λιγο μουσκουλο να την εχεις κατω τη γκόμενα και να πιάνει εκει στηθος,μπρατσο
Έχω τεράστιο μπράτσο γιατί το γυμνάζω στήθος πέτρα και πέος 15 σόρρυ που δε έχω 20,οι αράπηδες μόνο έχουν 20 οι Έλληνες μέσος όρος 14 περνάω τον μέσο όρο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το περιποιημένο μούσι αξίζει;
Δίδαξε μας Τζιμακο.

Έχει βάλει ο Τζιμακος φώτο του;
Καλύτερα ξυρισμενος τέρμα τα μούσια είναι για τους κλαρινογαμπρους αργυρούς και κατσουληδες λουληδες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εσύ βγάζεις γένια ή όλες κι όλες 2-3 τρίχες με αποτέλεσμα να έχεις τέτοια άποψη;
Βγάζω πάρα πολλά άμα τα αφήσω για 2 μήνες αλλά είναι χάλια τα μούσια δε μαρεσουν,είναι ενοχλητικά και μόνο που τα αφήνουν τύποι όπως ο Σχίζας ή ο Κατσούλης και γενικά μπάρμαν να μου λείπει να αφήσω.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ε ρε με τον Σχίζα,τον Κατσούλη και τους barmen....
Δε είναι άντρες ρε φίλε καθόλου τι να λέμε τώρα.

τζιμάκο πλακα σου κανω ρε μια χαρα εισαι..
Μου κάνεις πλάκα δε μου κάνεις ξέρω ότι είμαι μια χαρά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Το σάιτ ειναι μικρογραφία της κοινωνίας. Ο ωραιος24 μας έχει πει ότι είναι γεμάτος. Προσέξτε τώρα πως αμύνεται στο να αντιπαραταξει το πακέτο του στις επικριτές του. Αυτός λέγεται υγιής ναρκισσισμός. Έστω από αντίδραση. Οι γυναίκες λοιπόν δεν έχουν τέτοια διλήμματα. Ακόμα κι αν είναι 300 κιλά :2funny:με μούρη σκαντζόχοιρου, νομιζουν
ότι είναι μουναρες όπου όλοι τις γουστάρουν. :2funny:
Θεωρούν μάλιστα ότι οφείλουν να τις γουστάρουν :2funny:
Η κοινωνία και ειδικά
η ψυχολογια δεν έχει καταφέρει να βάλει στην θέση της την πατσαβούρα γυναίκα στο θέμα ομορφιά-ναρκισσισμος ωστε να μην χάσει πελατακια στα άρθρα που γράφουν οι κακομοιροι αδιοριστοι ψευτοεπιστημονες. :2funny:
Κατά συνέπεια η ναρκισσιστική ξεκωλιαση των γυναικών περνά στο ντουκου ως φυσιολογική ακόμα κι όταν φορουν τόνους μακιγιάζ ενώ τον άνδρα αν χτενιστει τον έβγαλαν νάρκισσο με την αρνητική έννοια του εγωπαθή. Άλλη μια μεγάλη αλήθεια.

:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το σάιτ ειναι μικρογραφία της κοινωνίας. Ο ωραιος24 μας έχει πει ότι είναι γεμάτος. Προσέξτε τώρα πως αμύνεται στο να αντιπαραταξει το πακέτο του στις επικριτές του. Αυτός λέγεται υγιής ναρκισσισμός. Έστω από αντίδραση. Οι γυναίκες λοιπόν δεν έχουν τέτοια διλήμματα. Ακόμα κι αν είναι 300 κιλά :2funny:με μούρη σκαντζόχοιρου, νομιζουν
Η κοινωνία και ειδικά
η ψυχολογια δεν έχει καταφέρει να βάλει στην θέση της την πατσαβούρα γυναίκα στο θέμα ομορφιά-ναρκισσισμος ωστε να μην χάσει πελατακια στα άρθρα που γράφουν οι κακομοιροι αδιοριστοι ψευτοεπιστημονες. :2funny:
Κατά συνέπεια η ναρκισσιστική ξεκωλιαση των γυναικών περνά στο ντουκου ως φυσιολογική ακόμα κι όταν φορουν τόνους μακιγιάζ ενώ τον άνδρα αν χτενιστει τον έβγαλαν νάρκισσο με την αρνητική έννοια του εγωπαθή. Άλλη μια μεγάλη αλήθεια.

Συμφωνώ σε όλα ή που έχουν βγει κάτι χοντρές Ελληνίδες που πάνε με μαύρους και λένε ότι θέλω θα βάζω στο μουνι μου ρωτάς μωρη καριολα αν θέλουν να βλέπουμε μαύρο με λευκή οι υπόλοιποι?είναι τέρμα αντιαισθητικο.Να ξέρεις όμως πως μόνο χοντρές Ελληνίδες πάνε με αυτούς τους κακασχημους.Οι μέτριες και οι ωραίες ούτε καλημέρα δε τους λένε εκτός και αν έχουν φράγκα τοτε ναι πάνε.Εδω βρήκε γυναίκα ο Μαρινάκης ο κακασχημος του Ολυμπιακού και μάλιστα ωραία γυναίκα δε θα βρουν εκείνοι άμα έχουν φράγκα?άμα έχεις φράγκα και φούξια να είσαι πάλι βρίσκεις ωραία Ελληνίδα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι γυναίκες όπως λέει και ο δάσκαλος σαντμαν σαμπ δε γουστάρουν να εισαι πιο ωραίος από αυτές.. Ζηλεύουν. Για αυτό εχει τόσους μαλακες Μπούληδες με ωραίες γκόμενες εξω
Μιά χαρά γουστάρουν,αλλά οι πιό πολλοί άνδρες,
είναι σάν...χοντρές νυφίτσες!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες αισθάνονται μειονεκτικά για το μουνί τους. Η αδηφάγα τρύπα τους περιμένει βουλωμα από ψωλες. Κατά κύριο λόγο από επιβεβαίωση. Αισθάνονται το κενό ανάμεσα στα πόδια τους και φθονούν το πέος ως βασιλιά διότι το εργαλείο αυτό χύνει με 100% επιτυχια κι εύκολα πάντα ενώ το μουνί τους θέλει χρόνο και ειδικές συνθήκες. Δεν μπορεί να χύνει πάντα με επιτυχία.
Οι γυναίκες βλέπουν τσοντες λεσβιακές και με γκει ενώ θα ήθελαν να είναι άνδρες. Συγκλονιστικό. Φαντάζονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό όταν βλεπουν τέτοιες τσόντες
ότι είναι άνδρες!!! Δεν χωνεύουν τον εαυτό τους!!!

Πραγματικά απίστευτο!

:2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Οι άντρες έχουν αλλά προσοντα ξαναλέω Για να κερδίσουν μια γκόμενα όπως δουλειά καλό σεξ κλπ τους κοιλιακούς και λοιπές πίπες τα κοιτάνε μόνο τα 15 χρόνα μάλλον ο φίλος Βλαδίμηρος όταν έκανε βάρη και έφτιαξε σώμα θα είχε κατακτησεις μόνο σε 15χρονες ή αντε τι πολύ 18-19 χρονες αυτές δε είναι γυναίκες ρε παιδιά είναι μωρά.

Έχω τεράστιο μπράτσο γιατί το γυμνάζω στήθος πέτρα και πέος 15 σόρρυ που δε έχω 20,οι αράπηδες μόνο έχουν 20 οι Έλληνες μέσος όρος 14 περνάω τον μέσο όρο.
σε εχω ανετα....και σε πλατη και σε μπρατσο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Η κοινωνία και ειδικά

Αν μία γκόμενα από αυτές πού αναφέρεις ώς άσχημες,κυκλοφορήσει μέ έναν ωραίο άνδρα ένα βράδυ,
θά ξαναβγεί από τό σπίτι της μετά από ένα χρόνο.Διότι τά βλέμματα τών άλλων πού θά διακρίνει θά τήν γονατίσουν.
Είναι τσεκαρισμένο 100% όλα τά άλλα είναι άμυνα...τών ασχημομέτριων άνδρών!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.869
Πόντοι
3.656
Σήμερα είδα ενα ζευγαράκι που φιλιοταν σε ένα παγκάκι. Περασα διακριτικά να θαυμάσω αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός μιας που σπανίζει πλέον λόγω πολιτικής ορθότητας κτλ μαλακίες και ήταν ένας μαύρος με μια κοντή μουνάρα. Ως δίκαιος κριτής οφείλω να πω μπράβο στον αράπη που γλωσσοφίλιαζε το μωρό.
Εύχομαι αργότερα να της ξυλωσε το κωλαντερο. :rockon:Παρατηρηστε πόσο σπάνιο είναι αυτό το απλό γεγονός (φιλί) γύρω μας πλέον.

Τί σπάνιο,όσοι έχουν γκόμενες,όλοι φιλιούνται έξω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αν μία γκόμενα από αυτές πού αναφέρεις ώς άσχημες,κυκλοφορήσει μέ έναν ωραίο άνδρα ένα βράδυ,
θά ξαναβγεί από τό σπίτι της μετά από ένα χρόνο.Διότι τά βλέμματα τών άλλων πού θά διακρίνει θά τήν γονατίσουν.
Είναι τσεκαρισμένο 100% όλα τά άλλα είναι άμυνα...τών ασχημομέτριων άνδρών!
Μια χαρά βλέπω και μπάζα να κυκλοφορούν με καλύτερους. Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία να είναι ελεγχόμενοι μαλάκες :2funny:και βούτυρα με καλύτερες γκόμενες αυτών αλλά δεν έχω δει γενικώς καμία να το παίρνει βαρέως.
ΟΛΕΣ θέλουν να δείχνονται και να αυτο-επιδεικνύονται. Αντίθετα οι άνδρες δε καίγονται να φιγουράρουν την όποια ομορφιά τους. Είναι πολύ πιο βατή η φύση τους. Για να φτάσει άνδρας να κορδώνεται και να μην αξίζει, πρέπει να έχει φάει τρελλή επιρροή για το πακέτο του ή να λειτουργεί αμυντικά από αγαμία. Συνήθως πάνχονδροι θα τα κάνουν αυτά
ή αγάμητοι σε βάθος χρόνου (κι αν κιόλας).

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τί σπάνιο,όσοι έχουν γκόμενες,όλοι φιλιούνται έξω.
Ένα στα 500 ζευγάρια (που λέει ο λόγος) κι αν!!!
Δεν συναντώ σχεδόν ποτέ τέτοιο φαινόμενο.
Πήγαινε μια βόλτα έξω και δες ζευγάρια αν φιλούνται.

:2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.869
Πόντοι
3.656
Ένα στα 500 ζευγάρια (που λέει ο λόγος) κι αν!!!
Δεν συναντώ σχεδόν ποτέ τέτοιο φαινόμενο.
Πήγαινε μια βόλτα έξω και δες ζευγάρια αν φιλούνται.

Εννοώ νεαρά ζευγάρια,όχι παντρεμένους ή όσους είναι μαζί 10 χρόνια και βάλε

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μια χαρά βλέπω και μπάζα να κυκλοφορούν με καλύτερους. Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία να είναι ελεγχόμενοι μαλάκες :2funny:και βούτυρα με καλύτερες γκόμενες αυτών αλλά δεν έχω δει γενικώς καμία να το παίρνει βαρέως.
ΟΛΕΣ θέλουν να δείχνονται και να αυτο-επιδεικνύονται. Αντίθετα οι άνδρες δε καίγονται να φιγουράρουν την όποια ομορφιά τους. Είναι πολύ πιο βατή η φύση τους. Για να φτάσει άνδρας να κορδώνεται και να μην αξίζει, πρέπει να έχει φάει τρελλή επιρροή για το πακέτο του ή να λειτουργεί αμυντικά από αγαμία. Συνήθως πάνχονδροι θα τα κάνουν αυτά
ή αγάμητοι σε βάθος χρόνου (κι αν κιόλας).

Οι άνδρες πού μετράνε,τό γνωρίζουν από μικρά παιδιά,από έφηβοι.Τά κορίτσια τούς τό έχουν πεί,εκατοντάδες φορές.
Αργότερα αυτό καλλιεργείται σέ μεγαλύτερες ηλικίες.Είναι κάτι δικό τους πού δέν χωράει καμμία αμφισβήτηση.
Οι γυναίκες αυτό τό διακρίνουν από χιλιόμετρα,καί όποια είναι ικανή τούς "κατακτεί"
Συμπέρασμα δέν χρειάζεται ούτε νά κορδώνεται,ούτε νά τό φωνάζει,είναι μετράτος...και όλες τό βλέπουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom