Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Μπα μαλακας ειναι ο μπισμπικης τελικά πολύ αγρικος.Σαν το είδωλο σου τον Μπισμπικη κανένας
Μπα μαλακας ειναι ο μπισμπικης τελικά πολύ αγρικος.Σαν το είδωλο σου τον Μπισμπικη κανένας
Εννοείται . Αλλά , εσύ ξέρεις λιγότερους. Στο δικό μου μεγαλύτερο δείγμα , έχει πάμπολα ζευγάρια παντρεμένων συναδέλφων .Στήν Ελλάδα υπάρχουν 70.000 Ιατροί,τώρα άν ξέρεις εσύ καί 100-200-300 είναι...ελάχιστοι!
Για μένα αυτός εδώ έχει ωραία πρόσωπο και κλασσικό ούτε φλωριες ούτε μαλακίες και εννοείται στο σώμα να μη είναι κανας λεπτός αλλά να έχει λίγα κιλά παραπάνω.Α,και ποιός είναι το νέο σου πρότυπο;
Και στη εμφάνηση τα βρίσκουμε εχω παρόμοιο πρόσωπο και σώμα με εκείνον όπως στο έργο.Στο iq τα βρίσκετε πάντως
Εδώ μίλαγα μέ μία στό τήλ -μέ πήρε αυτή- πού τήν βαριέμαι αφάνταστα καί μού λέει,(κουνάω το κεφάλι μου με αυτούς επειδή βαριέμαι
να βρω gif)
Καλά ότι πείς!Εννοείται . Αλλά , εσύ ξέρεις λιγότερους. Στο δικό μου μεγαλύτερο δείγμα , έχει πάμπολα ζευγάρια παντρεμένων συναδέλφων .
Αυτό φίλε θα το βάλω κορνίζα στο σαλόνι. Αφίσα θα το κάνω ρε τύπε.Διακρίνω λευκο-ιπποτισμό.
Οι γυναίκες αγαπούν μόνο
τα παιδιά τους και τον εαυτό τους. Το πρώτο δεν είναι απόλυτο μιας που αρκετές τα σαπίζουν στο ξύλο η τα έχουν γραμμένα όπως βλέπουμε γύρω μας επειδή όταν τις χωρίζουν ή τους χωρίζουν, τα βλέπουν ως φόρτωμα μη μπορώντας να κάνουν την ζωάρα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές παντρεμένες δηλώνουν κατά την γνωριμία, ότι τα παιδιά τους είναι π.χ μεγαλα κι όχι μωρά, κάτι που λένε γνωρίζοντας ότι ο άνδρας που τις προσεγγίζει εστιάζει σε αυτές κι όχι στα παιδιά τους οπότε και "στρογγυλευουν"
τα πάντα.
Αν τις απορρίψει κάποιος λόγω παιδιών (θέλουν κάποιον να προσέχει κι αυτά) εκνευρίζονται αφάνταστα. Είναι γεγονός αυτό κι ας αφήσουμε τις παπαριές που λένε ότι δεν ήταν καλός χαρακτήρας
ο γκόμενος. Ήταν γκόμενος
κι όχι ο πατέρας. Ας γίνει συνείδηση. Όσον αφορά τα περί αγάπης, η γυναίκα αγαπάει εξ ανακλάσεως δηλαδή αγαπάει τεχνητά την αγάπη του άνδρα την οποία μεταφράζει ως παροχή διάφορων που ανέφερα.
Δεν αγαπάει ξεκάθαρα τον άνδρα. Απλά ερωτεύεται κι αυτό τελειώνει σύντομα.
Ο άνδρας αγαπά την γυναίκα που ζει ωραία μαζί της. Αγαπά το άτομο γυναίκα. Δες γύρω σου.
Η αγάπη του άνδρα ειναι θυσιαστικη σε όλη την παγκόσμια ιστορία ενώ της γυναίκας είναι παραπλανητική και συμφεροντολογικη επίσης σε όλη την παγκόσμια ιστορία. Πάντα ήταν έτσι κι όχι όπως τα λες. Απλά παλιά ήταν πιο βατα τα πράγματα και όποιος ήταν δυνατός χαρακτήρας περνούσε όσο περνούσε καλά κι εφευγε. Τώρα με τα σοσιαλ έχει τελειώσει η ιστορία. Μαλάκωσε ο άνδρας και μαλακοποιήθηκε. Ειναι όπλο των γυναικών τα σοσιαλ. Δεν μπορείς να ασχοληθείς σοβαρά ναζί τους διότι μέσα από το σαλόνι μιλούν με 100 γαμπρούς. Ποιος ο λόγος να επενδύσεις έστω μια στάλα ιδρώτα αν δεν δεις την άλλη να αποδεικνύει; γαμάς και τέρμα.
Ευχαριστώ ο Μητσάκος ήταν και γλυκούλης στο έργο που είχε αυτή τη αθωότητα του μια χαρά είμαι απ' το να ήμουν λύκος σαν εσάς καλύτερα γλυκούλης με μια αφέλεια.Ρε στο I.Q. είστε ολόιδιοι σε λέω!
Με τα σοσιαλ τύπε ούτε για νεροκουβαλητές δεν τους έχουν.Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον ωραιο24 που αν και άπειρος, τολμά να ορθώσει ανάστημα απέναντι στην μουργα κάποιων που διαρκώς υποστηρίζουν τις πατσαβούρες. Παίζει να είναι οι ίδιοι πατσαβούρες ή το λιγότερο νεροκουβαλητες.
Πιστεύω χειρότεροι του Σαμπ μιας που αυτός (αν δεν είναι τρολ) έχει αποδεχθεί την δυστυχία του. Αυτοί αυτοπαραμυθιαζονται. Όνειδος των ανδρών.Με τα σοσιαλ τύπε ούτε για νεροκουβαλητές δεν τους έχουν.
τους έχουν να πέσουν ανάσκελα σε καμία γουβα να πατήσουν πάνω τους για να μην γεμίσουν λάσπη τα γοβάκια ενώ πάνε στην υπογα του γαμια τους.
Ανθρώπινες σερβιέτες είναι. Ελάχιστα καλύτεροι από τον σαμπζιρο
ωραια προτυπα εχεις εδω μεσα...θα πας μπροσταΠιστεύω χειρότεροι του Σαμπ μιας που αυτός (αν δεν είναι τρολ) έχει αποδεχθεί την δυστυχία του. Αυτοί αυτοπαραμυθιαζονται. Όνειδος των ανδρών.
Δε είμαι γκέι απλά τον θαυμαζω,έχουμε γεμίσει φλωρουμπες τραπερ και κλαρινογαμπρους και εκείνος είναι κορυφή μπροστά σε όλους αυτούς που είναι πάτος.
Δε ήταν Ελληνίδα καμία αλβανεζα θα ήταν ή ρομα ή ρωσοποντια.Οι Ελληνίδες και μάλιστα οι ωραίες δε πάνε με αυτούς τους κακασχημους εκτός και αν έχουν λεφτά.Σήμερα είδα ενα ζευγαράκι που φιλιοταν σε ένα παγκάκι. Περασα διακριτικά να θαυμάσω αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός μιας που σπανίζει πλέον λόγω πολιτικής ορθότητας κτλ μαλακίες και ήταν ένας μαύρος με μια κοντή μουνάρα. Ως δίκαιος κριτής οφείλω να πω μπράβο στον αράπη που γλωσσοφίλιαζε το μωρό.
Εύχομαι αργότερα να της ξυλωσε το κωλαντερο. Παρατηρηστε πόσο σπάνιο είναι αυτό το απλό γεγονός (φιλί) γύρω μας πλέον.
Και βέβαια αν ανοίξτε συζήτηση με πατσαβούρες
για κάτι τέτοιο θα σας πουν ότι η γυναίκα έχει δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, ορίζει το σώμα της και κάτι τέτοιες μαλακίες εντελώς άσχετες με το θέμα. Αν δεν ειναι έτσι, γιατί δεν δοκιμάζετε;
Τρώω μόνο με γυναίκες μου, ΟΧΙ ΜΕ ΘΥΛΕΑ ΣΥΝΟΔΟΥΣ.Εδώ μίλαγα μέ μία στό τήλ -μέ πήρε αυτή- πού τήν βαριέμαι αφάνταστα καί μού λέει,
θά πάμε νά φάμε σέ κανένα καλό εστιατόριο ?
Πεινασμένες είναι ρέ,τί νά πώ... γιά γέλια!
Έχω χάσει 5 κιλά σύνολο.Τζιμακο,προσπάθησες να χάσεις κανένα κιλό;
Από τήν στιγμή πού ήταν κοντή,αυτομάτως παύει νά είναι καί μουνάρα,Σήμερα είδα ενα ζευγαράκι που φιλιοταν σε ένα παγκάκι. Περασα διακριτικά να θαυμάσω αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός μιας που σπανίζει πλέον λόγω πολιτικής ορθότητας κτλ μαλακίες και ήταν ένας μαύρος με μια κοντή μουνάρα. Ως δίκαιος κριτής οφείλω να πω μπράβο στον αράπη που γλωσσοφίλιαζε το μωρό.
Εύχομαι αργότερα να της ξυλωσε το κωλαντερο. Παρατηρηστε πόσο σπάνιο είναι αυτό το απλό γεγονός (φιλί) γύρω μας πλέον.
Και βέβαια αν ανοίξτε συζήτηση με πατσαβούρες
για κάτι τέτοιο θα σας πουν ότι η γυναίκα έχει δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, ορίζει το σώμα της και κάτι τέτοιες μαλακίες εντελώς άσχετες με το θέμα. Αν δεν ειναι έτσι, γιατί δεν δοκιμάζετε;
Δε είναι πεινασμένες γιατί έχουν τους μαλακές χορηγούς απλά θέλουν να δείχνονται ότι πάνε σε καλά εστιατόρια να ζηλεύουν οι άλλες και λοιπές μαλακίες.Εδώ μίλαγα μέ μία στό τήλ -μέ πήρε αυτή- πού τήν βαριέμαι αφάνταστα καί μού λέει,
θά πάμε νά φάμε σέ κανένα καλό εστιατόριο ?
Πεινασμένες είναι ρέ,τί νά πώ... γιά γέλια!
Θα το προσπαθήσω σήμερα πήγα για άθληση χαλαρό τρέξιμο και πους απςΝα χάσεις κι άλλα
Ακριβώς έτσι. Το έγραψα με τα δάκτυλα βουτηγμένα στην πανσετα ρόλο που έλιωνε στο λαρύγγι μου χαρίζοντάς μου ηδονή. Η ναρκισσιστική γλίτσα των γυναικών είναι άμεσα υπεύθυνη για την δυστυχία τους. Είναι τόσο ψυχωτικά ερείπια που ακόμα κι αν πέσουν σε άνδρα μπεσαλή που δεν μασάει τίποτα, για να μπορέσουνΑυτό φίλε θα το βάλω κορνίζα στο σαλόνι. Αφίσα θα το κάνω ρε τύπε.
Μπορεί να μη φοράς σώβρακο και να έχεις ναυτικό καπέλο αλλά είσαι ανελέητος γαμιας.
Η σιχαμερή ναρκισσιστική φύση της γυναίκας την κάνει να βλέπει τον άντρα σαν αξεσουάρ. Όσο πιο «δυνατός» ο άντρας τόσο καλύτερα.
Μόνο μέσα μέσα ερωτεύονται γιατί θέλουν το δυνατό χυσι κάποιου γαμια. Μόλις το πάρουν στην πουτσα τους ο γαμιας
Καργιολες
οταν εκανα προπονηση με βάρη ειχα δει μεγάλη διαφορα με τις γκόμενεςΔεν αρκούν αυτά.
Θέλει και προπόνηση με βάρη συν καλή διατροφή