Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τρόποι ''κατάκτησης'' γυναικών -μιλάμε γιά έναν απλό άνδρα,μέ καθόλου η μικρή οικονομική επιφάνεια-

-Καμάκι live ποσοστά επιτυχίας από ανύπαρκτα έως καί ελάχιστα

-Σόσιαλ ποσοστά επιτυχίας ανύπαρκτα έως καί μή μετρήσιμα

-Εργασιακό περιβάλλον -καλύτερα να αποφεύγεται-

-Μαγαζιά διασκέδασης ποσοστά επιτυχίας ανύπαρκτα έως καί ελάχιστα αλλά μέ αρκετό χρήμα -άρα στήν ουσία χορηγία-

-Φίλοι,γνωστοί,συγγενείς ότι ποσοστό καί νά υπάρξει δέν ανήκει στήν κατηγορία ''κατάκτηση" άρα απορρίπτεται -καί οι γκόμενες είναι πάντα άσχημες-
Αφού ομως γαμάμε οπότε τύχει και αποκλείεται γυναίκα να μας ριχτεί, βγαίνει το συμπέρασμα για πολλοστή φορά ότι γαμάνε μόνο όσοι ρίχνονται. Αλλιώς δεν θα γαμούσε ποτέ κανείς. Άρα το επόμενο ερώτημα μετά το γιατί δεν ρίχνονται ολοι κι υπάρχουν δειλοί, είναι το ποιος ο λόγος να πληρώνεις γκόμενα αφού είναι σαν να πηγαίνεις σε πουτανα. :rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
τι να πω,καλα που παω γηπεδο,εκει τουλαχιστον ριχνω κομινακια!!:coffee:

:rockon::rockon::rockon: και δεν εχουν απαιτησεις,λουκανικο-κολα και μετα μπουτσα σπιτι!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τρόποι ''κατάκτησης'' γυναικών -μιλάμε γιά έναν απλό άνδρα,μέ καθόλου η μικρή οικονομική επιφάνεια-

-Καμάκι live ποσοστά επιτυχίας από ανύπαρκτα έως καί ελάχιστα

-Σόσιαλ ποσοστά επιτυχίας ανύπαρκτα έως καί μή μετρήσιμα

-Εργασιακό περιβάλλον -καλύτερα να αποφεύγεται-

-Μαγαζιά διασκέδασης ποσοστά επιτυχίας ανύπαρκτα έως καί ελάχιστα αλλά μέ αρκετό χρήμα -άρα στήν ουσία χορηγία-

-Φίλοι,γνωστοί,συγγενείς ότι ποσοστό καί νά υπάρξει δέν ανήκει στήν κατηγορία ''κατάκτηση" άρα απορρίπτεται -καί οι γκόμενες είναι πάντα άσχημες-

σοβαρα τωρα,με αφορμη το δικο σου ποστ....αλλες εγνοιες δεν εχει ενας αντρας στη σημερινη εποχη?:coffee:

δουλεια,υγεια,σπουδες,κοινωνικες υποχρεωσεις,αθλητικα,στοιχημα,μπουζουκια κλπ?

γιατι εχουμε αναγει σε επιστημη το....φλερτ??? ολα τα υπολοιπα ειναι λυμενα??:coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ το γαμήσι ως πράξη δεν είναι καν στην κορυφή της πυραμίδας. Ας πούμε αν εγώ αύριο γίνω διευθυντής και ξύνω τ αρχίδια μου με κάνα διχιλιαρο κι ερχόταν ο Θεός και μου έλεγε μαλακα Ντόναλντ πάρε αυτή την μουνάρα αλλά δεν θα γίνεις διευθυντής, θα του έλεγα μαλάκα Θεέ προτιμώ να γίνω διευθυντής, να κάνω καμάκι κι ας μην βρω ποτέ μουνάρα. :rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ο @Donald-Duck ειναι το alter ego μου!!!:rockon::rockon::rockon: ταυτιση αποψεων κατα 90% !!

:hi::hi::hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο μεταξύ το γαμήσι ως πράξη δεν είναι καν στην κορυφή της πυραμίδας. Ας πούμε αν εγώ αύριο γίνω διευθυντής και ξύνω τ αρχίδια μου με κάνα διχιλιαρο κι ερχόταν ο Θεός και μου έλεγε μαλακα Ντόναλντ πάρε αυτή την μουνάρα αλλά δεν θα γίνεις διευθυντής, θα του έλεγα μαλάκα Θεέ προτιμώ να γίνω διευθυντής, να κάνω καμάκι κι ας μην βρω ποτέ μουνάρα. :rockon:

και η μουναρα καποια στιγμη θα σου εσπαγε τα αρχιδια! νομοτελεια:rockon::rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
σοβαρα τωρα,με αφορμη το δικο σου ποστ....αλλες εγνοιες δεν εχει ενας αντρας στη σημερινη εποχη?:coffee:

γιατι εχουμε αναγει σε επιστημη το....φλερτ??? ολα τα υπολοιπα ειναι λυμενα??:coffee:
Με πρόλαβες για λίγα δευτερόλεπτα. Απλά αυτό το νήμα έχει γέλιο και βγάζουμε χολή. Όπου αλλού πας σε μπαναρουν τα βρωμόμουνα με αναφορές. Χθες λίγο μπήκα σόσιαλ και μου έριχναν κατάρες μόλις έβγαλα πηχτό εμετό στα μούτρα τους. Δεν τους αρέσει η χαλάστρα. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Εχεις απόλυτο δίκιο συμφωνώ!
αλλά χωρίς σεξουαλική υγεία,δέν πάμε πουθενά,
υγεία...κοινωνικές υποχρεώσεις...μπουζούκια κλπ? -αυτά πού έγραψες πώς θά γίνουν?
χωρίς...γκόμενες?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
υγεία...κοινωνικές υποχρεώσεις...μπουζούκια κλπ? -αυτά πού έγραψες πώς θά γίνουν?
χωρίς...γκόμενες?
Περίεργος τρόπος σκέψης.
Οι γκόμενες ας πουμε αναρωτιούνται πώς θα ζήσουν όλα αυτά με όχημα τον άνδρα. Εσύ τα σκέφτεσαι ως την γυναίκα σύντροφο. Κάτι που αποτελεί θηριώδη εξαίρεση πλέον. Μετά την ρομαντική Γαλλία και την γέννηση των υποτακτικών ιπποτών ως σαλιαρηδες ρομαντισμού,
ο Ωνάσης ήταν η δική μας συμβολή στην παγκόσμια μαλακία. Αυτός ο κοντός, γουρλοματης κι ασχημομουρης άξεστος ναυαγός, είχε πει ότι αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, τα λεφτά ολου του κόσμου δεν θα είχαν νόημα. Ξέρεις γιατί το είπε αυτό; για να μας φέρει στα μέτρα του. Επειδή ποτέ καμία δεν τον ήθελε χωρις λεφτά. Όλοι οι πλούσιοι λενε πάντα τα ίδια. Άρα εμείς γιατί να μην λεμε τα δικά μας που είναι πιο αυθεντικά; :2funny:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
Μια ερώτηση ρε μάγκες, ξέρει κανένας αν υπάρχουν ακόμη παρθένες ελλεηνίδες ή πέθανε αυτό το είδος;

Ρωτάω επειδή έχω γνωρίσει ξένες παρθένες, αλλά ελλεηνίδες δεν έχω πετύχει ποτέ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μια ερώτηση ρε μάγκες, ξέρει κανένας αν υπάρχουν ακόμη παρθένες ελλεηνίδες ή πέθανε αυτό το είδος;

Ρωτάω επειδή έχω γνωρίσει ξένες παρθένες, αλλά ελλεηνίδες δεν έχω πετύχει ποτέ.
Εγώ μόνο στα φοιτητικά χρόνια έβρισκα αλλά τι να το κάνεις κι αυτό; φιλοσοφησέ το. Αν ήσουν εσύ παρθένος και πήγαινες με μια, θα πεθαινες τρώγοντας μόνο ένα μουνί; Αποκλείεται. Τώρα πως γίνεται και θέλουν οι άνδρες παρθένες, δεν ξέρω.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
Εγώ μόνο στα φοιτητικά χρόνια έβρισκα αλλά τι να το κάνεις κι αυτό; φιλοσοφησέ το. Αν ήσουν εσύ παρθένος και πήγαινες με μια, θα πεθαινες τρώγοντας μόνο ένα μουνί; Αποκλείεται. Τώρα πως γίνεται και θέλουν οι άνδρες παρθένες, δεν ξέρω.

Έχουμε όμως περάσει στο άλλο άκρο. Θυμάμαι και εγώ πριν καμιά 20αριά χρόνια βλέπαμε με φίλους 10η εντολή και λέγαμε ρε μαλάκες τι πουτάνες υπάρχουν... Θυμάμαι ο άλλος ανακάλυψε ότι η γκόμενα του ήταν βύζιτα και την σκότωσε.

Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να εύχεσαι η γκόμενα σου να μην βυζιτάρει συχνά.

Ποιος φταίει φυισικά για αυτό; Τα αδύναμα αρσενικά που το δέχονται.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τα έχουμε ξαναπεί. Έχει αποδειχθεί πλέον ότι οι γυναίκες παντρεύονταν πάντα για να τις νταντεύουν. Τα παιδιά ήταν η βιτρίνα. Αν οι γυναίκες ήθελαν να κάνουν οικογένεια θα έβρισκαν κάποιον, θα τα ζύγιζαν και θα έκαναν. Δεν θα πηδιοντιουσαν περατζαδα με όποιον τους γυαλίσει. Στον πρώτο τους θα ήταν αμαθες, στον δεύτερο θα υπήρχε το ανθρώπινο λάθος, άντε και στον τρίτο να ήταν άτυχες, ως πότε όμως θα έβρισκαν και άλλον και άλλον και άλλον και άλλον αφού ήθελαν οικογένεια; δεν το βλέπετε ότι παίζει σενάριο μούφα; :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Περίεργος τρόπος σκέψης.
Οι γκόμενες ας πουμε αναρωτιούνται πώς θα ζήσουν όλα αυτά με όχημα τον άνδρα. Εσύ τα σκέφτεσαι ως την γυναίκα σύντροφο. Κάτι που αποτελεί θηριώδη εξαίρεση πλέον. Μετά την ρομαντική Γαλλία και την γέννηση των υποτακτικών ιπποτών ως σαλιαρηδες ρομαντισμού,
ο Ωνάσης ήταν η δική μας συμβολή στην παγκόσμια μαλακία. Αυτός ο κοντός, γουρλοματης κι ασχημομουρης άξεστος ναυαγός, είχε πει ότι αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, τα λεφτά ολου του κόσμου δεν θα είχαν νόημα. Ξέρεις γιατί το είπε αυτό; για να μας φέρει στα μέτρα του. Επειδή ποτέ καμία δεν τον ήθελε χωρις λεφτά. Όλοι οι πλούσιοι λενε πάντα τα ίδια. Άρα εμείς γιατί να μην λεμε τα δικά μας που είναι πιο αυθεντικά; :2funny:
Εξαίρεση η σεξουαλική υγεία? Η ή διασκέδαση μαζί μέ τίς γκόμενες?
αυτά τά 2 είναι "σιαμαία" άν κάτι λείπει,ο άνδρας έχει κενό,υπολειτουργεί,
Διαφορετικά θά πρέπει νά αναρωτηθώ, άν είναι χρήσιμη η εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης,
η άν η γή, είναι...στρογγυλή η τετράγωνη!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εξαίρεση η σεξουαλική υγεία? Η ή διασκέδαση μαζί μέ τίς γκόμενες?
αυτά τά 2 είναι "σιαμαία" άν κάτι λείπει,ο άνδρας έχει κενό,υπολειτουργεί,
Διαφορετικά θά πρέπει νά αναρωτηθώ, άν είναι χρήσιμη η εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης,
η άν η γή, είναι...στρογγυλή η τετράγωνη!
Σου ξεφυγε το "πλέον". Δεν δικαιούσαι απολύτως τίποτα αρα ούτε κι αυτές. Απλά έτσι θα περνάμε κάπως καλά με οποία βρίσκουμε χωρίς γάμο. Είναι η μόνη υγιής αντίδραση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έχουμε όμως περάσει στο άλλο άκρο. Θυμάμαι και εγώ πριν καμιά 20αριά χρόνια βλέπαμε με φίλους 10η εντολή και λέγαμε ρε μαλάκες τι πουτάνες υπάρχουν... Θυμάμαι ο άλλος ανακάλυψε ότι η γκόμενα του ήταν βύζιτα και την σκότωσε.

Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να εύχεσαι η γκόμενα σου να μην βυζιτάρει συχνά.

Ποιος φταίει φυισικά για αυτό; Τα αδύναμα αρσενικά που το δέχονται.
Είπαμε...η μεγαλύτερη μερίδα ανδρών στην καθημερινότητα είναι οι simps. Δίποδα που για να έχουν γυναίκα πλάι τους και να γαμάνε (που λέει ο λόγος) δίνουν και τον κώλο τους. Έχουν μόνιμη μαλακυνση εγκεφάλου ως υποτακτικοί και γυρεύουν επιβεβαίωση από τις άχρηστες. Μιλάμε για πιο άχρηστους κι από τους ινσελς που είναι λούζερ πρώτης γραμμής και δε βρίσκουν να γαμήσουν. Καλύτερα νεκρός παρά simp.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
χωρίς...γκόμενες?

Τεχνητή νοημοσύνη είπες; Ορίστε η απάντηση της στο γιατί πλεόν οι γυναίκες πάνε με πολλούς. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε αλλά και για τους 8 αυτούς λόγους φταίνε οι άντρες.

1. Απελευθέρωση των σεξουαλικών κανόνων
  2. Φεμινισμός και Δικαιώματα της Γυναίκας
  3. Μειωμένο Κοινωνικό Στίγμα
  4. Οικονομική Ανεξαρτησία
  5. Εστίαση στη σταδιοδρομία
  6. Εφαρμογές γνωριμιών και διαδικτυακές πλατφόρμες
  7. Αντισυλληπτικά και ιατρικές εξελίξεις
  8. Επιρροή ΜΜΕ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σου ξεφυγε το "πλέον". Δεν δικαιούσαι απολύτως τίποτα αρα ούτε κι αυτές. Απλά έτσι θα περνάμε κάπως καλά με οποία βρίσκουμε χωρίς γάμο. Είναι η μόνη υγιής αντίδραση.
Τό νά περνάμε κάπως καλά,μέ όποια βρίσκουμε είναι σχετικό,τό σίγουρο είναι ότι μέ γάμο,δέν θά περνάμε καθόλου καλά,
βέβαια δέν πρέπει νά λησμονούμε,καί τό πόσο συχνά...θά βρίσκουμε γυναίκα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τεχνητή νοημοσύνη είπες; Ορίστε η απάντηση της στο γιατί πλεόν οι γυναίκες πάνε με πολλούς. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε αλλά και για τους 8 αυτούς λόγους φταίνε οι άντρες.

8. Επιρροή ΜΜΕ
Η αλήθεια είναι οτι ολα αυτά έχουν αναλυθεί. Ωστόσο δεν φταίνε οι άνδρες που οι γυναίκες κατάντησαν έτσι. Φταίνε οι ίδιες που ενεργούν έτσι (αυτό είναι το σωστό) κι οι άνδρες είναι στην συντριπτική πλειοψηφία εγκεφαλικά ανάπηροι. Δηλαδή έχουμε ένα γιγάντιο τσουρμο από πουτάνες και εγκεφαλικα νεκρούς. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706

8. Επιρροή ΜΜΕ
Ασχετα τό ποιός φταίει,αυτά δέν συμβαίνουν,ειναι ανύπαρκτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom