Τα λες όπως θεωρείς ότι είναι ορθά. Δεν μπορώ να αντιληφθώ ποιο είναι το μεμπτό στην όλη ιστορία όταν εστιάσει κανείς στο αποτέλεσμα: εάν κάποιος τρέχει να καμακώσει και έχει 1/500 επιτυχίες και κάποιος από το διαδίκτυο γνωρίσει ταυτόχρονα 3 που τις πηδήξει (την ίδια χρονική περίοδο), γιατί το πρώτος είναι ''καλύτερος'' από το ''δεύτερο'';Στα λέω ως έχουν. Σου έχω τυπώσει με μεγάλα πράγματα το προβλημα. Δεν ρίχνονται οι άνδρες. Τώρα αν πήγε ένας λαιον και γάμησε μια από σόσιαλ η ένας ντακ με καμάκι, πάλι στα φερμένα παίζουμε. Δεν ρίχνονται οι άνδρες. Αυτό είναι το πρόβλημα. Την σύγκριση σόσιαλ και καμακιού την έχω κάνει ήδη και στέκει. Ας πάει οποιος θέλει στην τελικη να ρίχνεται όπως θέλει. Εγώ αυτό όμως δεν το βλέπω. Βλέπω υποτακτικούς στα σοσιαλ να το παίζουν μουρες με φωτό λόγω δειλίας στα ίσα (δεν πάει σε εσένα αυτό μιας που δεν σε ξέρω) και έξω σχεδόν κανέναν επειδή δειλιάζει η βαριέται. Επίσης για πολλοστή φορά η μεγαλύτερη μερίδα αχρήστων γαμιαδων είναι οι υποτακτικοί δηλαδή οι simps που είναι ότι πιο απελπισμένο υπάρχει στον πλανήτη και δίνουν μέχρι και τον κώλο τους για να γαμήσουν όπως όπως. Συμπέρασμα: η γαμάμε η σαλιαριζουμε. Και τα δύο μαζί δεν γίνεται. Αυτά από μένα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Κάτι άλλο που δεν έχουμε πει είναι η ωραιοπαθεια. Σε συντριπτικό βαθμό θέλουν πολλοί και πολλές να δείχνονται έξω ότι είναι κουκλάκια. Δηλαδή ρε μαλάκες πάνε για καφέ
κι έχουν ντυθεί σαν να πάνε
σε δεξίωση. Η αλήθεια είναι ότι στην συντριπτική πλειοψηφία δεν έχουν λεφτά και το γαμάνε στην φιγούρα για να εκτονωθούν. Φοράνε ρούχα εκατοντάδων ευρώ σε άκυρες στιγμές επειδή ποτέ δεν θα έχουν την ευκαιρία να τα φορέσουν σε σωστες στιγμές. Και απλά ψευτοχαιρονται ότι είναι κομψοί. Σε ποιον;;; Σε ποια;;;
Εγώ στην δουλειά βλέπω ότι όλες ντύνονται στην πενα λες και δουλεύουν σε τράπεζα που είναι κυριλέ το βρες κοντ. Και βέβαια είναι όλοι πολιτικά ορθοι. Μόλις σκάσει πελάτης πουστης η τρανς η κουτσός η σακάτης η τρελός η οτιδήποτε με κουσουρι, φέρονται λες και μπήκε ο βασιλιάς ώστε να κάνουν καλή εντύπωση πως είναι προοδευτικοί.
κι έχουν ντυθεί σαν να πάνε
σε δεξίωση. Η αλήθεια είναι ότι στην συντριπτική πλειοψηφία δεν έχουν λεφτά και το γαμάνε στην φιγούρα για να εκτονωθούν. Φοράνε ρούχα εκατοντάδων ευρώ σε άκυρες στιγμές επειδή ποτέ δεν θα έχουν την ευκαιρία να τα φορέσουν σε σωστες στιγμές. Και απλά ψευτοχαιρονται ότι είναι κομψοί. Σε ποιον;;; Σε ποια;;;
Εγώ στην δουλειά βλέπω ότι όλες ντύνονται στην πενα λες και δουλεύουν σε τράπεζα που είναι κυριλέ το βρες κοντ. Και βέβαια είναι όλοι πολιτικά ορθοι. Μόλις σκάσει πελάτης πουστης η τρανς η κουτσός η σακάτης η τρελός η οτιδήποτε με κουσουρι, φέρονται λες και μπήκε ο βασιλιάς ώστε να κάνουν καλή εντύπωση πως είναι προοδευτικοί.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.932
- Πόντοι
- 3.556
Εννοείται διαφωνώ,καθόλου δεν σε φθείρει,μακάρι ως νέος να γαμας όσες περισσότερες μπορείς
Εαν γινεται ανωδυνα δε διαφωνω. Εξ αλλου εχω γαμησει πολλαπλασιες πουτανες χωρις να νιωθω οτι αυτη η διαφορετικοτητα και η ποικιλια ειναι "προβλημα"
Οι κανονικες γκομενες ομως δεν ειναι πουτανες. Απλα κοριτσια της διπλανης πορτας ειναι που θελουν να κανουν σχεση. Και οταν ερθει η ωρα να χαλασει αυτη η σχεση, συχνα υπαρχουν δραματα και στενοχωριες και αυτο σε φθιρει.
Σκεψου τον εαυτο σου μετα απο τοσο καιρο λειψυδριας να βρεις ενα 8ρι που τα φτιαχνετε και περνατε καλα και μετα απο 2-3 μηνες χωρις να εχεις κανει κατι χοντρο, σου λεει πως θελετε να τα χαλασετε και μετα απο 2 εβδομαδες την βλεπεις με αλλον. Πως θα νιωσεις;
Και οταν καποιες απο τις κοπελες ειναι απο τη σχολη σου, απο την μικρη σου πολη, ακομα και απ το χωριο σου, απο τη γειτονια, απο κοινη παρεα, κλπ ολο αυτο αρχιζει και σε φθιρει. Δεν ειναι να πεις πηγα Βραζιλια και γαμησα 20 Βραζιλιανες και γυρισα Ελλαδα. Η πηδηξα 60 τουριστριες στη σεζον στη Ροδο.
Γενικα υπαρχει πολλη εξιδανικευση του μεγαλου body count, λανθασμενα κατα τη δικη μου αποψη απο ενα σημειο και μετα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.064
- Πόντοι
- 2.356
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.Οι άλλοι τρόποι είναι λεφτά ή φήμη
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις. Εδώ δεν συζητάμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αλλάΤα λες όπως θεωρείς ότι είναι ορθά. Δεν μπορώ να αντιληφθώ ποιο είναι το μεμπτό στην όλη ιστορία όταν εστιάσει κανείς στο αποτέλεσμα: εάν κάποιος τρέχει να καμακώσει και έχει 1/500 επιτυχίες και κάποιος από το διαδίκτυο γνωρίσει ταυτόχρονα 3 που τις πηδήξει (την ίδια χρονική περίοδο), γιατί το πρώτος είναι ''καλύτερος'' από το ''δεύτερο'';
ο πιο αποδοτικός και με αλήθειες. Τώρα αν εσύ θες να παρουσιάσεις τα σοσιαλ ως επιτυχημένη μέθοδο εγώ έχω φροντίσει να τα κατάρριψω σε προηγούμενο ποστ όπως κι άλλοι όχι για να κοντραρω εσένα αλλά επειδή είναι κοινώς αποδεκτο ότι τρέχουν τα σάλια ποτάμι και μειονεκτούν ως επιτυχία. Ποτέ δεν είπα ότι εγώ γαμάω αβέρτα αλλά ότι δεν εγκλωβίζομαι σε καταστάσεις που θέλουν τα πουτανάκια. Στο θέμα όμως δεν βλέπω να πηγαινεις. Είναι η όχι αλήθεια ότι οι άνδρες δεν ρίχνονται; είναι η όχι αλήθεια ότι στις πουτάνες απολαμβάνεις γαμήσι κατώτερης ποιότητας επειδή δεν σε θέλουν; είναι η όχι αλήθεια ότι οι υποτακτικοί σέρνονται σαν γλιτσες και έχουν πάρει αέρα οι σαβουρες; δεν κάνουμε διαγωνισμό. Κάνουμε ανάλυση. Αν εσύ θες σοσιαλ πήγαινε με σόσιαλ. Εγώ ξέρω ότι οι άνδρες δειλιάζουν σε τεράστιο βαθμό. Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε.
Καταρχάς κάνουμε κουβέντα, καμία αντιδικία, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου ή με κάποιον άλλο, προς Θεού.Μάλλον δεν καταλαβαίνεις. Εδώ δεν συζητάμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αλλά
ο πιο αποδοτικός και με αλήθειες. Τώρα αν εσύ θες να παρουσιάσεις τα σοσιαλ ως επιτυχημένη μέθοδο εγώ έχω φροντίσει να τα κατάρριψω σε προηγούμενο ποστ όπως κι άλλοι όχι για να κοντραρω εσένα αλλά επειδή είναι κοινώς αποδεκτο ότι τρέχουν τα σάλια ποτάμι και μειονεκτούν ως επιτυχία. Ποτέ δεν είπα ότι εγώ γαμάω αβέρτα αλλά ότι δεν εγκλωβίζομαι σε καταστάσεις που θέλουν τα πουτανάκια. Στο θέμα όμως δεν βλέπω να πηγαινεις. Είναι η όχι αλήθεια ότι οι άνδρες δεν ρίχνονται; είναι η όχι αλήθεια ότι στις πουτάνες απολαμβάνεις γαμήσι κατώτερης ποιότητας επειδή δεν σε θέλουν; είναι η όχι αλήθεια ότι οι υποτακτικοί σέρνονται σαν γλιτσες και έχουν πάρει αέρα οι σαβουρες; δεν κάνουμε διαγωνισμό. Κάνουμε ανάλυση. Αν εσύ θες σοσιαλ πήγαινε με σόσιαλ. Εγώ ξέρω ότι οι άνδρες δειλιάζουν σε τεράστιο βαθμό. Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε.
Καλύτερος τρόπος δεν είναι ο πιο αποδοτικός; γιατί τα διαστέλλεις αυτά; Δηλαδή είναι καλό το καμάκι από κοντά αν γαμάς 1/200 και κακό το διαδίκτυο εάν γαμάω 1/5;
Το θέμα της ''δειλίας'' το αναφέρεις λες και θα πάρει κανένας παράσημο ανδρείας στον πόλεμο, εδώ δε μιλάμε για κάτι τέτοιο, καμία σχέση.
Αν εσύ κάνεις σωρηδόν καμάκι και έχεις επιτυχία 1/200, προσωπικά το θεωρώ αποτυχία και ένδειξη του ότι το καμάκι δε δουλεύει. Θα θεωρήσω επιτυχημένο έναν τρόπο προσέγγισης αν έχεις ένα ποσοστό γύρω στο 20 τοις εκατό. Αυτό ισχύει και για τα social και τα dating apps.
Τα λοιπά που γράφεις είναι άποψή σου, προσωπικά έχω δοκιμάσει τα πάντα και εμμένω στην άποψη της ''τύχης'': εάν σου τύχει εκείνη που θα δει πάνω σου κάτι που γουστάρει, είσαι τυχερός.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Περί φθοράς από γκόμενες αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Ο κάθε ένας όταν γνωρίζει μια γκόμενα και είναι ψαράς πιστεύει ότι αυτή είναι η ιδανική και τέτοιες μαλακίες. Στην ροή των πραγμάτων αποκτά ωριμότητα και βλέπει τα πράγματα ως έχουν. Δηλαδή τι μου προσφέρει αυτό το δίποδο ώστε να το έχω πλάι μου; αν η απάντηση είναι μονο γαμήσι έχει καλώς αλλά το επόμενο βήμα είναι το πέταμα στον κάδο. Αν πάλι βρεθεί καμία που προσφέρει πολλά εκεί δεν την πετάς. Την κρατάς και βλέπεις. Καπως έτσι πάει. Το ότι έχουν γίνει σακατεμενες είναι άλλο κεφάλαιο.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Έχω απαντήσει σε όλα. Βλέπω ότι εμμένεις στα ίδια χωρίς να πηγαίνεις στα ερωτήματα μου. Πάμε παρακάτω.Καταρχάς κάνουμε κουβέντα, καμία αντιδικία, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου ή με κάποιον άλλο, προς Θεού.
Καλύτερος τρόπος δεν είναι ο πιο αποδοτικός; γιατί τα διαστέλλεις αυτά; Δηλαδή είναι καλό το καμάκι από κοντά αν γαμάς 1/200 και κακό το διαδίκτυο εάν γαμάω 1/5;
Το θέμα της ''δειλίας'' το αναφέρεις λες και θα πάρει κανένας παράσημο ανδρείας στον πόλεμο, εδώ δε μιλάμε για κάτι τέτοιο, καμία σχέση.
Αν εσύ κάνεις σωρηδόν καμάκι και έχεις επιτυχία 1/200, προσωπικά το θεωρώ αποτυχία και ένδειξη του ότι το καμάκι δε δουλεύει. Θα θεωρήσω επιτυχημένο έναν τρόπο προσέγγισης αν έχεις ένα ποσοστό γύρω στο 20 τοις εκατό. Αυτό ισχύει και για τα social και τα dating apps.
Τα λοιπά που γράφεις είναι άποψή σου, προσωπικά έχω δοκιμάσει τα πάντα και εμμένω στην άποψη της ''τύχης'': εάν σου τύχει εκείνη που θα δει πάνω σου κάτι που γουστάρει, είσαι τυχερός.
Δε σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο για να απαντήσεις οπότε όντως πάμε παρακάτω.Έχω απαντήσει σε όλα. Βλέπω ότι εμμένεις στα ίδια χωρίς να πηγαίνεις στα ερωτήματα μου. Πάμε παρακάτω.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Έχω ήδη απαντήσει. Οι πλούσιοι γαμάνε επειδή είναι πλούσιοι και δεν λες κάτι καινούργιο. Άρα γαμάνε πουτάνες οπότε γαμάνε μάπα το καρπούζι. Το ότι βαριούνται οι άνδρες ή δειλιάζουν να ριχτούν δεν θα μας κάνει να δουλέψουμε σκληρά για να δώσουμε περισσότερα λεφτά για να γαμήσουμε. Εσύ κάτσε λέγε ότι είναι δύσκολες. Κάτσε δηλαδή να τις δικαιολογεις για να μην ριχτείς. Παμε παρακάτω.Δεν καταλαβες οι γκόμενες θελουν πλούσιους,απο εκει περα μετραει δεν μετραει είναι αλλο θέμα.
Σου εξήγησα με παραδειγμα δεν το κατάλαβες.
Απο εκεί και περα εσυ λεγε οτι βαριουνται γιναυτο δεν έχουν γκόμενά και εγω να λέω οτι είναι δύσκολες γι αυτό δεν βρίσκουν.
Το Πρόβλημα θα παραμείνει και τιποταδεν θα αλλάξει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ρώτησα εγώ όμως.Δε σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο για να απαντήσεις οπότε όντως πάμε παρακάτω.
Σου έχω απαντήσει πλήρως.Έχω ήδη απαντήσει. Οι πλούσιοι γαμάνε επειδή είναι πλούσιοι και δεν λες κάτι καινούργιο. Άρα γαμάνε πουτάνες οπότε γαμάνε μάπα το καρπούζι. Το ότι βαριούνται οι άνδρες ή δειλιάζουν να ριχτούν δεν θα μας κάνει να δουλέψουμε σκληρά για να δώσουμε περισσότερα λεφτά για να γαμήσουμε. Εσύ κάτσε λέγε ότι είναι δύσκολες. Κάτσε δηλαδή να τις δικαιολογεις για να μην ριχτείς. Παμε παρακάτω.
Σε ρώτησα εγώ όμως.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Έχουμε τώρα έναν πλούσιο
η πάμπλουτο. Εχουμε κι έναν μέτριο οικονομικά που βλεπεται. Κι έχουμε κι έναν ωραίο με καλουτσικη τσέπη. Έχουμε επίσης έναν σούπερ ψωλαρα μπατιρη. Βάλτε κι άλλες εκατό κατηγορίες με ότι συνδυασμό θέλετε. Όλοι κάτι θα γαμήσουν. Το θέμα είναι να γαμάς ποιοτικά δηλαδή να σε γουστάρει η άλλη και να μην πιανεσαι μαλάκας τρεχοντας σαν σκυλάκι η γίνεις χορηγός. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
η πάμπλουτο. Εχουμε κι έναν μέτριο οικονομικά που βλεπεται. Κι έχουμε κι έναν ωραίο με καλουτσικη τσέπη. Έχουμε επίσης έναν σούπερ ψωλαρα μπατιρη. Βάλτε κι άλλες εκατό κατηγορίες με ότι συνδυασμό θέλετε. Όλοι κάτι θα γαμήσουν. Το θέμα είναι να γαμάς ποιοτικά δηλαδή να σε γουστάρει η άλλη και να μην πιανεσαι μαλάκας τρεχοντας σαν σκυλάκι η γίνεις χορηγός. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Δεν απάντησες σε τίποτα από τα τρία ερωτήματα που σου έκανα αλλά δεν πειράζει διότι εδώ κοροϊδεύουμε τις ξεφτιλισμένες. Να μια ωραία λύση.Σου έχω απαντήσει πλήρως.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.932
- Πόντοι
- 3.556
Εκτος αν σε σουταρει αυτηΤην κρατάς και βλέπεις. Καπως έτσι πάει. Το ότι έχουν γίνει σακατεμενες είναι άλλο κεφάλαιο.
Ξαναδιάβασε και θα βρεις τις απαντήσεις σου.Δεν απάντησες σε τίποτα από τα τρία ερωτήματα που σου έκανα αλλά δεν πειράζει διότι εδώ κοροϊδεύουμε τις ξεφτιλισμένες. Να μια ωραία λύση.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Ας γίνει κι έτσι.Εκτος αν σε σουταρει αυτη
Έχασε η Βενετιά βελόνι.
Καλά ναι...Ξαναδιάβασε και θα βρεις τις απαντήσεις σου.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Στο μεταξύ πολύ χρήσιμη παρατήρηση είναι ότι έχουμε σταθεροποιηθεί στο γαμησι. Ποτέ άλλοτε ο ανδρικός πληθυσμός δεν είχε απαξιώσει τόσο την γυναικεία φύση. Δεν μπορεί όλοι να είμαστε μαλάκες. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο άχρηστες έχουν γίνει σε προσφορά οι πατσαβουρες.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Όλο αυτόν που λες ονομάζεται αποδοχή στην κατάντια. Εμένα αυτό δεν με απασχολεί. Μάλιστα έχω δηλώσει ότι σκέφτομαι ανδροκεντρικά. Οπότε τσάμπα το έγραψες. Δηλαδή εγώ κοιτάζω τι συμφέρει εμένα. Όχι αυτές.Τη κατασταση ντακ δεν την διαμορφωνουν οι άντρες αλλα οι γυναίκες.
Αυτες βαζουν τους ορους του παιχνιδιου,εγω σου μιλαω με τους ορους των γυναικων ενω εσυ μου μιλας με τους ορους του άντρα.
Αν οι οροι του αντρα επιαναν τοπο και ως γνωστων ολοι οι άντρες ηθελαν να γαμησουν τοτε γιατι δεν εφαρμοζεται?πολλοι θελουν να γαμησουν αλλα τελικα λιγοι γαμανε.
Επισης οι γυναίκες εφοσον βαζουν τους ορους τι γίνεται?λενε δεν το δινουμε σε ανεργο μπατηρι μαλακα τσιγγουνη κλπ κλπ οποτε μια μεγάλη μαζα καταλήγει σε δευτεροτριτη κατάσταση με χαρτι προτεραιοτητας και αναμονή.
Οι άντρες απο την αλλη εχουν το ελευθερο να τη πεφτουν άπειρα ας το κανουν, οι γυναικες όμως εχουν το δικαιωμα να επιλέξουν,οποτε εσυ ουσιαστικα με τη τακτικη σου θα τους αυξησεις την αφθονία και αλλο και θα τις κανεις ακόμα πιο επιλεκτικές.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Καλά εσύ ζεις σε ρομαντική εποχή. Τα έχουμε πει. Θες αυτό που σε βολεύει.Οι πουτανες επιτελούν λειτούργημα γιατί αν δε υπήρχαν θα υπήρχαν άντρες παρθένοι.Μη λέμε βλακείες οι πουτάνες κάναν καλό σε κάποιους άντρες.Επισης ναι οι Ελληνίδες θα πρέπει να ήταν εύκολες όχι να φας πολλές χιλοπιτες μέχρι να σου κάτσει αυτή η μια,είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό.Το σωστό θα ήταν να πας να κάνεις καμάκι σε 1-2 και να γίνει με αυτές να μη φας 100 απορρίψεις μέχρι να γίνει.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ λέω να κάτσουμε σπίτι να τρώμε κουλουράκια μέχρι να μας έρθει στο πιάτο καμία. Κι αν δεν έρθει θα πάμε στα μπουρδέλα. Σιγά μωρε τώρα.Εγω θα πω το εξης μην τη πέφτετε και κανετε καμακι,αυτο ξεπεραστηκε.
Οταν θα μιλάτε με μια γυναικα δεν θα δειχντεαι οτι σας αρεσει η οτι είστε λιγουρη να είστε ο εαυτος σας,ποτε κοπλιμεντα κερασματα κλπ
Αφήστε να φανει οτι ειστε αδιάφοροι και ειναι προτιμότερο να πείτε μου αρέσεις γουστάρω να κανουμε σεξ παρά να το πατε μεσω εγνατιας και αττικης οδου για να πατε απο το περιστέρι στο κέντρο.