Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Και πόσο να χόρτασε,στη Σαλονίκη κιόλας;

Εκτός αν εννοεί...'πήγα με κανα δυο γυναίκες πριν παντρευτώ...άρα για Έλληνας είμαι υπερπλήρης εμπειριών' :woldman:

26 γκομενες μεχρι τα 23 μου. Κανονικες γκομενες (οχι αγοραιο, κλπ), φοιτητριες οι περισσοτερες. Μιλαμε για τουλαχιστον ενα πηδημα. Κατι φασεις μονο πιπα, χαμουρεματα, κλπ δεν περιλαμβανονται

Τα 3 μεγαλυτερα "οπλα" μου εκεινη την περιοδο ητανε ατελειωτη γυμναστικη, γαμιστρωνας στο κεντρο και νοοτροπια αρπακτικου, οποιο νεο τεμαχιο εντοπιζοτανε στον ευρυτερο χωρο, ιδιαιτερα σε συγκεντρωσεις σε σπιτια, κλειδωνε ο στοχος και ολη η βραδια εξελισσονταν γυρω απο αυτην.

Ως νεος και γυμνασμενος βεβαια και με γαμιστρωνα στο κεντρο θα ελεγα πως ημουνα 8ρι τοτε, αν ειχα και περισσοτερα φραγκα να κινηθω, θα επιανα και 9ρι. Παιζει φυσικα και αυτο το ρολο του

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.670
Πόντοι
9.297
26 γκομενες μεχρι τα 23 μου. Κανονικες γκομενες (οχι αγοραιο, κλπ), φοιτητριες οι περισσοτερες. Μιλαμε για τουλαχιστον ενα πηδημα. Κατι φασεις μονο πιπα, χαμουρεματα, κλπ δεν περιλαμβανονται

Τα 3 μεγαλυτερα "οπλα" μου εκεινη την περιοδο ητανε ατελειωτη γυμναστικη, γαμιστρωνας στο κεντρο και νοοτροπια αρπακτικου, οποιο νεο τεμαχιο εντοπιζοτανε στον ευρυτερο χωρο, ιδιαιτερα σε συγκεντρωσεις σε σπιτια, κλειδωνε ο στοχος και ολη η βραδια εξελισσονταν γυρω απο αυτην.

Ως νεος και γυμνασμενος βεβαια και με γαμιστρωνα στο κεντρο θα ελεγα πως ημουνα 8ρι τοτε, αν ειχα και περισσοτερα φραγκα να κινηθω, θα επιανα και 9ρι. Παιζει φυσικα και αυτο το ρολο του
Αξιοποιησες τα όπλα σου και πολύ καλά έκανες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αξιοποιησες τα όπλα σου και πολύ καλά έκανες.
Για να δεις ποσο ρολο παιζει η γαμιστρωνα στο κεντρο. Ημασταν σε σπιτι φιλης, μεγαλη παρεα, μπυρες, μουσικη, κλπ και σε καποια φαση λεμε να παμε για πιτσα. Κοντα στη λεοφωρο στρατου ολα αυτα. Ειχε τοτε μια πιτσαρια γωνια με Παπαναστασιου που εκανε φοβερη ζυμη. Στο δρομο ξεμεινα πιο πισω με την γκομενα που επαιζα ολο το βραδυ, ξερεις αγκαλιτσα, κουβεντα, κλπ και της λεω παμε σπιτι μου να συνεχισουμε με μπυριτσα; Εδω διπλα μενω (στα 70-80 μετρα). Λεει απλα ενα ΝΑΙ, σφυριζω το συγκατοικο "να αργησει να ερθει σπιτι" και απλα στριβουμε και συνεχισαμε το δρομο μας :fuck1:για το υπολοιπο της βραδιας.

Ε, αυτο το πραμα αν εμενα...Πολιχνη...Νεα Κρηνη...Πυλαια, κλπ δε μπορουσε να γινει με τιποτα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.670
Πόντοι
9.297
Για να δεις ποσο ρολο παιζει η γαμιστρωνα στο κεντρο. Ημασταν σε σπιτι φιλης, μεγαλη παρεα, μπυρες, μουσικη, κλπ και σε καποια φαση λεμε να παμε για πιτσα. Κοντα στη λεοφωρο στρατου ολα αυτα. Ειχε τοτε μια πιτσαρια γωνια με Παπαναστασιου που εκανε φοβερη ζυμη. Στο δρομο ξεμεινα πιο πισω με την γκομενα που επαιζα ολο το βραδυ, ξερεις αγκαλιτσα, κουβεντα, κλπ και της λεω παμε σπιτι μου να συνεχισουμε με μπυριτσα; Εδω διπλα μενω (στα 70-80 μετρα). Λεει απλα ενα ΝΑΙ, σφυριζω το συγκατοικο "να αργησει να ερθει σπιτι" και απλα στριβουμε και συνεχισαμε το δρομο μας :fuck1:για το υπολοιπο της βραδιας.

Ε, αυτο το πραμα αν εμενα...Πολιχνη...Νεα Κρηνη...Πυλαια, κλπ δε μπορουσε να γινει με τιποτα
Σε τιμά η ειλικρίνεια σου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Φιλε οι μονιμουδες θα ειναι μπαρα θα σαλιαριζουν με τον μπαρμαν και οτι κατσει απο κανα ματσοτυπο.
Απο εκει και περα αν θες ασχολεισαι αν δεν θες οχι.
Οι λοιπές τωρα σε παρεες κυκλους και τα συναφη ειναι αλλου παπα ψαλμοτηρι.
Δεν ευνοουν οι συνθηκες να χωθεις γιατι οι κυκλοι πηγαδιαζουν,δεν ειναι ευκολο να μπεις στη παρεα τους να πιασεις κουβέντα και αν μπεις οι καληνυχτακιδες που θα ειναι εκει θα τσινανε,σε βλεπουν ως απειλη συν οι γκόμενες δεν θα ανοιχτούν.
Αν τωρα ειναι τιποτα κανα 2 μονες η 3 μονες κοπελες εκει πας ειναι πρασινο φως.
Δεν αποκλείω και το εξωτερικο καμακι οπως λες αλλα εκει υπάρχουν αλλα δεδομένα,οταν η αλλη δουλεύει δεν θα εχει χρόνο και την ψυχολογια να ανοιχτει εκτος και η δουλειά ειναι χαλαρή.
Π.χ ασφαλιστριες κωλοβαρανε και ανετα μπορεις να παιξεις μπαλα.
Από όλα αυτά εκτός που μου έγραψες (εκτός όσων σου κατέθεσα) βλέπω ελεγχόμενες συνθήκες, προτεραιότητες πάλιουρων, επιμέρους στησίματα, ανταγωνισμό κτλ κι όλα αυτά σε 4 τοίχους. Δηλαδή υπάρχουν όρια! Άρα δεν συμφέρει. Στο καμάκι εκτός, δεν θες τίποτα από αυτά, ούτε να σου ανοιχτούν, ούτε κι εχεις ταργκετ γκρουπ επαγγελματα. Πας σε όποια σου αρέσει και λες δύο μαλακίες οπότε σε λιγότερο απο μισό λεπτό θα καταλάβεις αν η άλλη θα δώσει τηλέφωνο ή όχι. Αν δείξει θετική, το δουλεύεις και ζητάς τηλέφωνο στα επόμενα λεπτά. Αν όχι φεύγεις. Είναι σαν να μην υπάρχει η άλλη. Δηλαδή εσυ θες χρόνο, χρήμα και συγκεκριμένες συνθήκες ενώ εγώ πάω όπου να ναι ακαριαία και δωρεάν. Βασιζομαι στην ροή. Θέλω απλά να περνούν σαν στόχοι. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εχθες Μοναστηρακι-Αδριανου περασαν απο μπροστα μου σε 4 ωρες πανω απο 2000 Σλεναρικοβες. Ορεξη να χεις να χωνεσαι
Άρα έχω δίκιο που τα λέω.
Με επιβεβαιωσες. Απλά δεν θέλουν να ριχτούν. Όχι μόνο εδώ. Γενικώς δεν θέλουν να ρίχνονται.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
με μενα παντως δε εχει συμβει κατι ισα ισα που με ελεγε χοντρο και δε της ελεγα κουβεντα,δε εδινα σημασια ελεγα απο μεσα μου ελα μωρε σιγα.Γενικα παντα ειμαι ευγενικος και αγαπω αυτες τις κοπελες γιατι τις σεβομαι για το τεραστιο εργο που επιτελουν,αν δε ηταν αυτες πολλοι αντρες θα ηταν παρθενοι.Αντιθετα τις ελληνιδες εγω δε θελω που καμια δε καθεται ευκολα (δλδ το σωστο θα ηταν να μιλησεις σε μια και να γινει με τη πρωτη και οχι να πρεπει πρωτα να φας 100 αποριψεις ωστε να γινει).Εμ ετσι πεφτει το ηθικο ρε φιλε,δε εχει νοημα μετα και να σου κατσει καποια εξω,τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.
Φίλε μου οι πουτάνες δεν επιτελούν κανένα σοβαρό έργο. Αν εξαιρέσουμε τίποτα ανάπηρους που με μεγάλη δυσκολία θα έβρισκαν γκόμενα η ταίρι κτλ και πανε εκεί να εκτονώσουν τις ορμές τους (αν και ακόμα κι οι ανάπηροι έχουν μερίδιο τύχης στις γκόμενες) όλοι οι υπόλοιποι πάνε απλά για να γαμήσουν. Δηλαδή για διασκέδαση. Ακόμα και να μην υπήρχαν οι πουτάνες, δεν θα άλλαζε τίποτα στην κοινωνία κι οσοι ήδη βιάζουν, θα βίαζαν παλι. Επίσης οι πουτάνες υπήρχαν πριν την είσοδο των λάθρο οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτρέπουν το να γίνουν βιαστές όλοι αυτοί που είναι πιο άγριοι (και καλά). Όλοι άγριοι είμαστε οπότε βιαστές η δολοφόνοι θα γίνουν όσοι είναι να γίνουν κι όχι όλοι όσοι δεν γαμάνε πουτάνες για να εκτονωθούν. Αυτό πάλι που λες για τις γκόμενες ότι θα έπρεπε να γίνει με την πρώτη είναι δική σου πατέντα. Αν θες να είσαι ισχυρός δεν θα περιμένεις να χάσει ο αντίπαλος αλλά θα τον κερδίσεις ο ίδιος. Σε καμία περίπτωση δεν παρακαλάς λοιπόν. Πας ρίχνεσαι κι αν δεν κάτσει φεύγεις. Αν κάτσει γαμάς μέχρι εκεί που τα πράγματα πάνε οκ. Αν δεν πάνε οκ και σε ζαλίζουν τους γαμάς το σπίτι στο ξεφτιλικι η απλά φευγεις. Γενικώς κάνεις πράγματα που βολεύουν εσένα κι όχι αυτές. Αν θες κιόλας να παντρευτείς, παντρέψου. Απλά μετά μην πεις ότι δεν προειδοποιήθηκες για το τι θα περάσεις. Κοίτα γύρω σου πρώτα. Αν δεις δεν πρόκειται να παντρευτείς όπως όσοι είδαμε. Εκτός αν είσαι τύπος που στάνταρ θέλει γάμο.
Τέλος αυτό που σου πέφτει το ηθικό είναι μυθοπλασια και αδυναμία. Στ αρχίδια σου όλα. Κουμάντο στον πλανήτη κάνεις εσύ. Όχι η κάθε πατσαβούρα που δεν την ξέρεις καν για να σου ρίξει το ηθικό. Θα βλέπεις τις γκόμενες ως μια τρίχα από τα αρχίδια σου. Πεσμένη κιόλας!!! Δεν αξίζουν πλέον για κατι άλλο πλην γαμησιού κι αυτό υπό προϋποθέσεις. Έχει τελειώσει η ιστορία.
:rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656

Σορυ τύπε,αλλά δεν κρατιέμαι

snake-poison.gif

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ρε τυπε δεν ρίχνονται γιατι θα φανε 100 ακυρα και αν πετύχουν ενα.
Δευτερον αν ολοι τη πεφταμε οπως γινεται στα σοσιαλ ξερεις τι θα γινοταν για να εχεις επιτυχια?οχι 1 στα 100 πεσιματα αλλα 1 στα 1000
Άρα θα τυραννιουνται όσοι δεν την πέφτουν. Τα έχουμε γράψει αυτά. Επίσης μέσω σόσιαλ είναι στάνταρ ο εντελως χαμένος χρόνος κι η αποτυχία. Για να βγεις με μια θες άπειρη συζήτηση κι αυτό αν δεχθεί. Επίσης θα βγει μόνο αν σε μελετησει καλά κι αν είναι αυτή που είδες σε ψεύτικες φωτο όπως κι αν γίνει κάτι. Όλα δηλαδή στο ααααααααν. Αρα εξαρτάσαι. Με το απλό -προϊστορικό αν θες- καμάκι, καταργείς τα πάντα μέχρι και την αναμονή των σόσιαλ βγει δεν θα βγει βόλτα η πατσαβούρα και κάνεις κουμάντο εσύ!!! Ήδη δηλαδή την συναντάς έξω. Πας και ρίχνεσαι. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Η θεωρεία απεχει ποκυ απο τη πράξη ,δεν ειναι ολα τοσα απλα οπωε τα λες.
Στην αθηνα μονο καθημερινά που τα κοστολογουσα στα μπουρδελα γαμανε 20 με 25000 αντρες τη βδομαδα παει 150 με 170χιλιαδες άντρες και βαλε και τους μη τακτικους περιπου 200χιλιαδες αντρες πανε μπουρδελα,και η αθηνα εχει 1.5 εκ αντρες συνολικα.
Με λιγα λογια ενα 15 με 20% παει μπουρδελα και μετα μου λέτε δεν υπάρχει πρόβλημα και κάθονται οι ελληνιδες.
Αυτό τώρα τι σχέση έχει με όσα λέμε;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Άρα έχω δίκιο που τα λέω.
Με επιβεβαιωσες. Απλά δεν θέλουν να ριχτούν. Όχι μόνο εδώ. Γενικώς δεν θέλουν να ρίχνονται.

Εσύ βλέπεις καμία που να θέλει να της ριχτούν;

Να πας να την πέφτεις στα κουτουρού,να τρως άκυρα και να χαλάς κι άλλο την ψυχολογία σου;Εντάξει,όποιος είναι μαζώχας ας το κάνει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εσύ βλέπεις καμία που να θέλει να της ριχτούν;

Να πας να την πέφτεις στα κουτουρού,να τρως άκυρα και να χαλάς κι άλλο την ψυχολογία σου;Εντάξει,όποιος είναι μαζώχας ας το κάνει
Εγώ δεν κοιτάζω τι βολεύει αυτές η θέλουν αυτές αλλά τι θέλω εγώ. Ποια ψυχολογία να χαλάσει; Πας σε όποια σου αρέσει και τελείωσε. Ότι γίνει. Απλά δεν θέλετε να πάτε λες κι αν η άλλη πει όχι κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Σορυ τύπε,αλλά δεν κρατιέμαι

snake-poison.gif

Και ομως. Στα 5-6 χρονια βγαινει 4-5 γκομενες το χρονο. Μεσα σε αυτες ηταν και μερικα one night stand που δεν ειχαν συνεχεια, μια ρωσιδουλα που ηταν διακοπες Παραλια Κατερινης για κανα 10ημερο, κλπ

Για καποιον που εχει αυτοσκοπο το μουνι, 4-5 σε εναν χρονο ειναι πολυ φυσιολογικο νουμερο, ειδικα σε εκεινες τις ηλικιες

Και μην ξεχνας πως οταν παρεις μπρος, μετα οι γκομενες σε βλεπουν με αλλη και πεφτουν πολυ πιο ευκολα. Εννοειται πως το να βγαλεις την 9η γκομενα μετα απο αλλες 8, ειναι απειρως πιο ευκολο απο οταν κουβαλας επανω σου 3-4 χρονια αγαμιας που βρωμανε και ζεχνουν απο 200 μετρα και οι γκομενες να ξερεις την αγαμια τη διακρινουν σε χρονο ντε-τε, οπως και διακρινουν αμεσως την αυρα καποιου που προσφατα εφυγε απο την αγκαλια και τα φιλια :fuck1: καποιας αλλης

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μεγαλο ποσοστο που πάει στα μπουρδελα παει κατ αναγκην.
Αυτο σημαινει οτι οταν εχεις ενα 15 με 20% που δεν μπορουν να βρουν γυναίκα δεν υπάρχει πρόβλημα?
Εχει να κανει οτι δεν κάθονται οι ελληνιδες.
Πηγαινε ρωσια λευκορωσια τσεχια να δεις εκει αν έχουν τετοια ζήτηματα οι άνδρες.
Στην ελλαδα υπαρχει μεγαλη αγαμια"δεν βρίσκεις ευκολα σεξ ουτε γυναίκα
Όχι τύπε. Πάνε διότι δεν θέλουν να ρίχνονται και πανε απλά για να γαμήσουν. Δηλαδή δεν πάνε επειδή δεν έχουν άλλη λύση. Πάνε διότι βαριούνται να βρουν λύση.
Ρε εδώ το λες στο φόρουμ και αρνούνται. Που να το κάνουν και στην πράξη δηλαδή. Το ότι οι Ελληνίδες είναι καθυστερημένες το ξέρουμε. Τι να κάνουμε; να τους αλλάξουμε μυαλά δεν γίνεται. Τα μπουρδέλα είναι για τα χοντρά. Όλοι για αυτό έχουμε πάει. Δεν ξέρω κανέναν να έχει βολευτει με αυτή την λύση. Απλά πάνε για τα χοντρά. Όσοι μάλιστα γράφουν και στο φόρουμ πάνε και για κάνα σχόλιο, για γέλιο η για παρέα. Σιγά μην πάνε επειδή περνούν υπέροχα. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Από όλες αυτές που είδες σήμερα, πόσες από αυτές ήταν θετικές στο να γνωρίσουν και να μιλησουν με κάποιον άγνωστο? Μια στις 200?γιατι αυτά ειναι τα στατιστικά ,αν είσαι ένας κανονικος άνθρωπος. Δε λέω να είσαι εισοδήματιας..φατε ματιά ψάρια δηλαδη
Μία στίς 200? ούτε κάν,
ντύνονται-μοστράρονται,καί πηγαίνουν όλοι γιά νά δούν ο ένας τόν άλλον,χωρίς νά κάνουν τίποτα απολύτως,επιτυχία 0!
-αργότερα μετά τό "looking" τήν βγάζουν σέ σουβλατζίδικα,η μέ μία μπύρα τής παρηγοριάς-

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.681
Πόντοι
4.615
Υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι ο μέσος άντρας δεν μπορεί να πει ''απόψε θα βγω και θα γαμήσω'' και θα το καταφέρει. Μπορεί να βγαίνει μήνες ή και χρόνια και να μένει με το πουλί στο χέρι. Και τούτο διότι δεν υπάρχει η αντίστοιχη ''ζήτηση'': η μέση Ελληνίδα δε βγαίνει έξω λέγοντας ''απόψε θα βγω για να γαμηθώ''. Και όσες το λένε, θα το κάνουν με συγκεκριμένο target group που ξεσκίζεται στον πούτσο ενώ οι άλλοι απλά τους κοιτάζουν ελπίζοντας.
Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι μου έχει λείψει το αντίθετο φύλο. Αλλά πρέπει κανείς να ''προσαρμοστεί'' στο πώς παίζει το άλλο φύλο και να παίξεις και εσύ αντίστοιχα. Και μην αποκλείετε τρόπους προσέγγισης, και το διαδίκτυο ακόμη μπορεί να είναι πολύ καλή λύση και με εξαιρετικά αποτελέσματα: όσο τζόκερ είναι να σου κάτσει μία έξω, άλλο τόσο τζόκερ μπορεί να είναι να σου κάτσει μία μέσω διαδικτύου άμεσα και χωρίς αναμονές και ατέρμονες συζητήσεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως όταν αξιολόγησα τα σοσιαλ ως μέθοδο παρατήρησα τα εξής: αν μιλήσω με κάποια που μου αρέσει δεν την έχω δει ζωντανά να ξέρω ακριβώς πώς είναι σε όλα, αν δεχθεί να μιλήσει πρέπει να περιμένω αυτή οπότε ήδη ξενέρωσα, αν μιλήσουμε θα είναι μόνο με μηνύματα μέχρι κι αν την δω κι αυτό είναι άχρηστο και εκνευριστικο, αν βγει θα εξαρτάται από το αν θέλει αυτή κάτι που σημαίνει αναμονή, αν δεχθεί θα πρέπει προηγουμένως να έχω απαντήσει σε ηλίθιες ερωτήσεις, αν τελικά την δω δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα είναι η ίδια, αν τρώω τόσο χρόνο δεν συμφέρει με τίποτα και αν τα σοσιαλ λειτουργούσαν τελικά θα είχα βγει με κάποια και γαμήσει από εκεί. Μηδέν σε όλα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δεν εχουν αλλη λυση ρε τυπε.
Ξεχνας ατομα που ζουν στα χωρια δεν υπάρχουν γυναίκες.
Επίσης στις πολεις δεν ανοίγονται ολες ειναι σνομπ,πως θα βρει ενας 40ρης όταν δεν εχει κύκλο?
Οταν οι γυναικες επιλεγουν τελικα πως θα βρει ένας αντρας?η πως θα τον επιλέξει
Αυτοί που ζουν στα χωριά δεν ξέρω πως θα την βγάλουν και δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει λύση. Ίσως να είναι πιο δύσκολα. Γενικώς δεν δέχομαι καμία δικαιολογία. Πόσο μάλλον σε μεγάλες πόλεις. Εκεί έχουν τεμπελιά ή δειλία. Κύκλος δεν υπάρχει. Αν περιμένεις από κύκλο θα φας σκατά.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.681
Πόντοι
4.615
Δεν εχουν αλλη λυση ρε τυπε.
Ξεχνας ατομα που ζουν στα χωρια δεν υπάρχουν γυναίκες.
Επίσης στις πολεις δεν ανοίγονται ολες ειναι σνομπ,πως θα βρει ενας 40ρης όταν δεν εχει κύκλο?
Οταν οι γυναικες επιλεγουν τελικα πως θα βρει ένας αντρας?η πως θα τον επιλέξει
Σωστός: τα μπουρδέλα και ο αγοραίος έρωτας είναι η λύση για την αγαμία που μαστίζει πολλούς.
Μερικοί μπορεί να νομίζουν ότι στα μπουρδέλα πάνε μόνο κάτι κακάσχημοι κωλόγεροι, πλην όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετικοί: βλέπεις μία χαρά άντρες και νέους μάλιστα, που τίποτα δεν τους λείπει, γιατί δεν έχουν άλλη λύση να εκτονώσουν τις ορμές τους και να καλύψουν μία βιολογική τους ανάγκη.
Κρίνοντας από μένα, ήμουν τακτικότερος χρήστης υπηρεσιών αγοραίου έρωτα σε περιόδους ''ξηρασίας'' στα γκομενικά''. Επειδή εδώ και κάμποσα χρόνια έχω φτιάξει τα γκομενικά και όλο και κάποια υπάρχει σε ψιλομόνιμη βάση, μόνο το γούστο μου κάνω σε εξαιρετικές περιπτώσεις, δεν το έχω ανάγκη για τα ''χοντρά'' πλέον.
Κάποτε διάβαζα ένα άρθρο (θα κοιτάξω να βρω link) για την Αγγλία: έλεγε ότι η πορνεία περνά μία ''κρίση'' γιατί δεν έχουν μεγάλη ανάγκη οι άντρες τις υπηρεσίας των ιεροδούλων αφού βρίσκουν και γαμάνε γυναίκες.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.681
Πόντοι
4.615
Εγώ πάντως όταν αξιολόγησα τα σοσιαλ ως μέθοδο παρατήρησα τα εξής: αν μιλήσω με κάποια που μου αρέσει δεν την έχω δει ζωντανά να ξέρω ακριβώς πώς είναι σε όλα, αν δεχθεί να μιλήσει πρέπει να περιμένω αυτή οπότε ήδη ξενέρωσα, αν μιλήσουμε θα είναι μόνο με μηνύματα μέχρι κι αν την δω κι αυτό είναι άχρηστο και εκνευριστικο, αν βγει θα εξαρτάται από το αν θέλει αυτή κάτι που σημαίνει αναμονή, αν δεχθεί θα πρέπει προηγουμένως να έχω απαντήσει σε ηλίθιες ερωτήσεις, αν τελικά την δω δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα είναι η ίδια, αν τρώω τόσο χρόνο δεν συμφέρει με τίποτα και αν τα σοσιαλ λειτουργούσαν τελικά θα είχα βγει με κάποια και γαμήσει από εκεί. Μηδέν σε όλα!

Σχετικό είναι αυτό: στο date του facebook τυχαία μίλησα με μία τύπισσα από Κόρινθο Τετάρτη, Σάββατο ήταν για καφέ μεσημέρι Πειραιά με προαστιακό και μετά τον καφέ την έπαιρνα στα 4 και την τσιμπούκωνα αλύπητα λες και με ήξερε χρόνια. Την κράτησα ρεζέρβα για κάμποσο καιρό, ερχόταν από Κόρινθο, έτρωγε τα λουκάνικά της και έφευγε. Κόστος ελάχιστο χωρίς ιδιαίτερο κόπο, πραγματικό vfm.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom