Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.670
Πόντοι
9.297
Εννοείται ότι το πιο πιθανό είναι το όχι. Κι από όσες είναι να πουν το ναι, λίγες θα το κάνουν σχετικά γρήγορα. Θέλουν λέει να επιμείνει
ο άνδρας. Οι τύπισσες μάλλον ζουν στην αριστοκρατική Γαλλία του μεσαίωνα ακόμα. :2funny: Περί των τελευταίων που ξεσκίζονται, παίζει να είναι πάαααααααρα πολύ λίγες.
Πάρα πολύ λίγες και σε μεγάλες κοινωνίες ...ενώ σε μικρές κοινωνίες θα βγει βρώμα γρήγορα..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Για να σου κάτσουν η να σε αποριψουν θα έρθεις σε διάλογο μη λέμε και μαλακίες.
Δεν υπάρχει διάλογος. Δεν υπάρχει διάρκεια. Υπάρχει μια προσέγγιση. Πας στην γκόμενα, λες κάτι που της ταιριάζει ανάλογα τι σου βγάζει και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αυτή θα σου δώσει σήμα να συνεχίσεις η να ξεκόψεις. Καμία δεν θα σου πει κάτσε να τα πούμε. Δεν υπάρχει διάλογος λοιπόν. Τώρα αν πει ναι αλλάζει
το θέμα. Εκεί θα υποστεί τις μαλακίες που θα σου πει για να γαμήσεις. Και βέβαια αν δεις ότι σε παίρνει στο ψιλό φεύγεις. Γενικώς δουλεύεις μεθοδικά. Έχεις όραμα και στόχο. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δεν λεει αυτο, λεει πως τρωει ΜΙΑ μετα απο 500 ακυρα στο κεντρο

Εχει μεγαλη διαφορα

Βλεπεις το ποτηρι μισαδειο,ενω ειναι μισογεματο...
Με 500 ριξιες εκτός ότι θα γαμήσεις σχεδόν σίγουρα θα πάρεις και κάποια τηλέφωνα. Είναι τεράστιο το νούμερο και πολύ ποιοτική η ροή για να φύγεις με άδεια χέρια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ σε αυτό και εγώ από όσες φορές έχω πάει σε πουτανες λίγες ενοιωσα ότι κάνω σεξ σα αυτό που κάνει κανείς αν έχεις σχέση.Οι περισσότερες είναι ψιλομουφα.Οχι όμως να λες δε μετράει επίσης κάνεις λάθος υπάρχουν κοπέλες που δε δέχονται πελάτες τους ρίχνουν άκυρο και εμένα από όλες αυτές που έχω πάει μία μόνο πουτανα δε με θέλει όσες φορές τη πήρα με έλεγε χοντρούλη και όσους πελάτες έβλεπα να μπαίνουν μαζί της ήταν όλοι κανονικοί ή λεπτοι.Μαλλον αυτή έχει θέμα με το σώμα άλλες έχουν θέμα με τους γέρους και τους ρίχνουν πόρτα θέλω να πω δε σημαίνει πως τους παίρνουν και όλους.Μια φορά είχε μπει στα σπιτάκια της φυλής ένας ζητιάνος και οι κοπέλες δε βγαίναν καν να τον υποδεχθούν όχι γιατί είπες πριν πως και χεσμενος να πας σε μπουρδέλα με βρωμορουχα θα σε δεχτουν.Εδω πέρα άπειροι πήγαν με πουτανες και μετά οι πουτανες δε τους ξαναδεχοντουσαν είτε επειδή βρωμαγαν είτε επειδή ήταν γέροι είτε επειδή ήταν χοντροί.
Ωραία. Ανασκεύαζω.
Οι πουτάνες τους δέχονται ολους κατά 99% κι όχι κατά 100%. Σιγά την διαφορά. :2funny:
Όσον αφορά την άλλη που σε είπε χοντρούλη, στο υπογράφω ότι στο είπε επειδή είσαι 24 και την παίρνει να σε τσιτωνει για να σε έλξει να αποδείξεις ότι δεν είσαι χοντρός αλλά γαμιάς ώστε να την γαμήσεις δυνατά και να χύσεις γρήγορα μαζί της αφού θα πέσεις στην λούμπα να αποδείξεις την αξία σου. Έτσι σκέφτονται κι είναι το μόνο λογικό που κάνουν. Δηλαδή να κονομησουν. Για να σε διώξει μάλλον διέκρινε ότι έγινες κολιτσιδα η της έλεγες συνέχεια ότι δεν είσαι χοντρός. Αυτό είναι πολύ πιθανόν επειδή όπως είπες κοιτούσες τους άλλους που έμπαιναν κι ήταν κανονικοί
ή λεπτοί. Δηλαδή υπάρχει μια υπόνοια ότι έφαγες τρακο που σου είπε έτσι. Τωρα θα σου λυσω το προβλημα άμεσα. Αυτό στο είπε μια πουτάνα. Δηλαδή ένα δυστυχισμένο πλάσμα που γλύφει πούτσες όλη μέρα κι ανοίγει πόδια. Μην την παίρνεις στα σοβαρά. Μισεί όλους τους άνδρες κατά βάθος επειδή την γαμάνε και φευγουν. Πιο πολύ μισεί όσους της πουλάνε έρωτα επειδή κατά ανάγκη δεν μπορεί να τους πιστέψει. Και βέβαια όπως λένε κι οι μεγαλύτεροι νταβατζηδες...
με τις πουτάνες υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε θα τις εκμεταλλευτείς είτε θα σε εκμεταλλευτούν. Μέση λύση δεν υπάρχει. Κοίτα λοιπόν να τις εκμεταλλευτείς ως πελάτης φυσικά. Ότι πάρεις παραπάνω από ότι προσφέρουν είναι μια νίκη. Ότι πρόγραμμα κι αν δηλώνουν εσύ θα σκέφτεσαι...τι λέει τώρα αυτή; Με τον γκόμενο της θα κάνει παραπάνω. Θελω κι εγώ. Δεν με συμφέρει να πάρω λίγα. Έτσι θα σκέφτεσαι. Την πάρτη σου. Όπως δηλαδή κάνουν κι αυτές. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Η δειλία στο καμάκι είναι κάτι προσωρινό. Στην αρχή όλοι διστάζουμε. Φοβόμαστε μήπως μας αποπάρουν η μας απορρίψουν. Έπειτα πάμε όλο και πιο άνετα. Τρώμε τα άκυρα με πιο μεγάλη ανοχή και στοχεύουμε στην ουσία.
Σιγά σιγά αποκτουμε ανοσία στα άκυρα. Μας ρίχνουν άκυρα και δεν νιώθουμε άσχημα αλλά απλώς λεμε οκ, πάμε στην επόμενη. Στο τέλος φτάνουμε στην αναισθησια. Πάμε να ριχτουμε και μας διακατέχει μια άνευ προηγουμένου ορμή σαν να κάνουμε χάρη στην γκόμενα. Μας ρίχνει άκυρο και δεν νιώθουμε απολύτως τίποτα. Σημασία έχει η εκπλήρωση του στόχου. Όσα άκυρα και να ρίξουν τι έκαναν δηλαδή; θα μας αδειαζει μια μια την γωνια κι εμείς θα ριχνόμαστε στην επόμενη. Σημασία έχει ποια θα μας κάτσει. Οι άλλες ανήκουν στο παρελθόν. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Όχι δε της έλεγα ποτέ ότι δε είμαι χοντρός απλά δε έδινα σημασία όταν το έλεγε επίσης όχι δε της γινομουν καθόλου κολιτσιδα απλά όταν τη περίμενα για να μπω γιατί πήγα μαζι της σύνολο κάποιες φορές όχι πολλές βγαίναν άλλοι πελάτες από δωμάτια και ήταν όλοι κανονική ή αδύνατοι.Απο τότε που δε με θέλει οκ δε ξαναπάω απλά πάω σε άλλες που με θέλουν και ούτε με λένε χοντρό.
Τέλοσπάντων, μπορεί να πειραχτηκες η όχι κάτι που ξέρεις μόνο εσύ. Πήγαινε σε άλλες και στην ψώλα σου. Πολλοί που ξέρω εχουν φάει πόδι από πουτάνες. Σοβαρή απόρριψη. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Και εγώ ξέρω πολλούς που δε τους δέχονται εμένα από τόσες που έχω πάει μόνο μια μου το έκανε.Δε είναι κακό και αυτές άνθρωποι είναι και μερικούς μπορεί να μη τους θέλουν ούτε ως πελάτες είτε γιατί δε τους θέλουν καθόλου εμφανησιακα είτε γιατι είναι γέροι.
Ναι οκ, ας μην τους δέχονται. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνδρες το φέρουν αυτό βαρέως ή θέλουν να μάθουν τον λόγο. Εμφανισιακά δεν στεκει να αρνηθούν ως επαγγελματίες όπως ούτε και ηλικιακά. Κάτι άλλο θα έχει συμβεί. Πάω να δω έργο να κοιμηθώ. :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Δεν λεει αυτο, λεει πως τρωει ΜΙΑ μετα απο 500 ακυρα στο κεντρο

Εχει μεγαλη διαφορα

Βλεπεις το ποτηρι μισαδειο,ενω ειναι μισογεματο...

Αν είναι να την πέσω σε 500...σκλεναρίκοβες για να μου κάτσει μία,να το κάνω.

Αλλά να την πέφτω σε 500 ελλεεινίδες...για να μου κάτσει ένα 5αρι το πολύ,ε γάμα τα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Και κυρίως να έχεις κύκλο να τις γνωρίσεις αλλιώς γαμησετα.Να έχεις ατομα να σε γνωρίζουν σε γκόμενες μονο έτσι βρίσκεις.Αν είσαι ένα 5-6αρι μια χαρά βρίσκεις όπως το είπες δε είπαμε να είσαι και του 4 γιατί τότε και να έχεις κύκλο και λεφτά πάλι δε βρίσκεις.
βαγγέλαρε...επειδη εισαι πιτσιρικάς στο λεω απο τωρα μην ακους τα ναυαγια που λενε για κυκλους και μαλακίες αν καθεσαι να περιμένεις να σου γνωρισει ο αλλος μουνι κλαφτα χαράλαμπε. (και το καλο μουνι κανεις δε θα στο φέρει) .κοιτα να βελτιώσεις τις δεξιοτητες σου,το λεγειν,σωμα,και να χώνεσαι οσο μπορεις.Και ασχολησου με τιποτα πιο σοβαρο στη ζωη σου..ασε τις γυναικες.Στο λέει ενας που τις έφαγε με το κουτάλι....ακους τωρα εδω τα ναυαγια να πουμε..δε βλεπεις εγω τι κανω εδω? ξανα μπηκα για να κανω τον ναυαγοσωστη:sunglasses:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αν είναι να την πέσω σε 500...σκλεναρίκοβες για να μου κάτσει μία,να το κάνω.

Αλλά να την πέφτω σε 500 ελλεεινίδες...για να μου κάτσει ένα 5αρι το πολύ,ε γάμα τα
Εχθες Μοναστηρακι-Αδριανου περασαν απο μπροστα μου σε 4 ωρες πανω απο 2000 Σλεναρικοβες. Ορεξη να χεις να χωνεσαι

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.089
Πόντοι
206
Βεβαίως και επιτρέπεται.
Έχω ακολουθήσει ακριβώς ότι λέω. Λειτουργεί το σύστημα. Σπίτι έχω πατρικό αλλά μένει
ο μπρο. Όποτε θέλω πάω. Επίσης ανύπαντρος. Εγώ μένω με φίλη μου που είναι καλός χαρακτήρας, σεξ μηδέν, έλξη μηδέν, κι απλά ζούμε με δύο μισθούς. Δεν τσακωνομαστε ποτέ. Δεν με βλέπει σαν κουμπαρά ουτε κι εγώ ως μουνι. Μπορεί μία στις χίλιες νατσακωθουμε για μπούρδες. Συναντιομαστε στο σπίτι.
Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Είναι δηλαδή σαν να έχω προσπεράσει τον γάμο με αστρικη ταχύτητα φτάνοντας στο τελευταίο στάδιο με σύντροφο καλό χαρακτήρα αλλά χωρίς κανέναν νόμο να με περιορίζει. Μόνος μου το σκέφτηκα αυτό το πλάνο. Είμαι περήφανος πραγματικά.

:rockon:
Συγχαρητήρια που μπορείς και διαχωρίζεις τους ρόλους και την ανέχεσαι και σε ανέχεται.Σοβαρα μιλάω γιατί ο καθένας μας έχει τις ιδιοτροπίες του.Η δικιά μου με έχει ζαλίσει να μείνουμε μαζί αλλά ξέρω ότι θα τσακωνόμαστε τακτικά
Τι νά τόν κάνω τόν μαλάκα τόν ξέρω πολλά χρόνια,είναι καί ολομόναχος,
καί λέω δέν γαμιέτε...θά "κλάψω" 5 ευρώ για τά τσιγάρα!
Φίλε μου,είσαι πολύ πιο πλούσιος από αυτόν κ καταλαβαίνεις τι εννοώ,δεν εννοώ πλούτο.Εχω αντίστοιχες περιπτώσεις στον κύκλο μου και δοξολογω τον Θεό που δεν με έκανε έτσι.Καταντια κ λυπηση κ μόνο σαν πρώτη σκέψη.Η δεύτερη σκέψη είναι ότι κ στο θέμα γυναίκα είναι χαμένος ο φίλος σου γιατί αυτό που πρωτίστως απεχθάνονται είναι η μιζέρια κ ειδικά από άνθρωπο που έχει κ δεν δίνει.Τετοια άτομα είναι να τους κρατάς σε απόσταση με έτοιμα επιχειρήματα κ μετρημένες κουβέντες διότι μπορεί κάθε λέξη να την στρέψουν εναντίον σου προς όφελος τους.Τετοια άτομα που έχουν κ δεν δίνουν είναι τσιγγουνηδες και σε συναισθήματα,είναι νεκροί ζωντανοί τύποι που δεν χαίρονται με τίποτε στη ζωή τους διότι πάντοτε θα ψάχνουν το κάτι παραπάνω αφήνοντας ανεκπλήρωτα ποθη.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.220
Πόντοι
1.056
Εχθες σε βραδινη εξοδο σε ησυχο μπυρομαγαζο,σκαει μυτη ενα ζευγαρι λαικο.

Εκει π μιλαγαμε αρχιζει η τυπισα,-καλα ρε μαλακα γιατι αρχισες να μιλας με την ταδε στο fb?Τι ηθελες να πετυχεις;Δεν εχεις τ αρχιδια να πεις;Δεν εισαι αντρας με παντελονια εσυ παλιοξεφτιλα;

Ντραπηκε και η ντροπη.

Υπαρχουν και πολλοι ελλεοιαντρες.Τι δικαιωμα εχεις δωσει να συζητας τι κανεις στο διαδικτυο;Γιατι δεχεσαι ως αντρας να σε ξεφτυλιζει ετσι ενα τσολι αν δεν εχεις δωσει δικαιωμα;

Το τι κανω εγω στο κινητο μου ειναι δικαιωμα μου,το τι κανει ειναι δικαιωμα της!Ποιος μπορει να ελεγξει τις κινησεις σου στο κινητο εαν δεν ειναι αρρωστος με τον ελεγχο.

Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει φωτια.

Ξεφτυλισμενοι αντρες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Γιατί δεν χώθηκες σε καμία;

Εγω αυτα τα εκανα νεος Θεσσαλονικη (τοτε εμενα και κεντρο)

Επαιξα, εφαγα, χορτασα

Πλεον ειμαι σε αλλη φαση

Αλλα θα τη συνιστουσα σε οποιονδηποτε αυτην την τακτικη αν εχει προβλημα ευρεσης γκομενας. Αυτα που λεει ο παπιος εχουν πολυ βαση δωστε προσοχη

Απο ενα σημειο και μετα, το να ορμας απλα σε καποια που σου αρεσει, ακομα και αν φας χυλοπιτα σου αφηνει μια αισθηση ηδονης, οτι τουλαχιστον εξετελεσες το καθηκον σου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Εγω αυτα τα εκανα νεος Θεσσαλονικη (τοτε εμενα και κεντρο)

Επαιξα, εφαγα, χορτασα

Πλεον ειμαι σε αλλη φαση

Αλλα θα τη συνιστουσα σε οποιονδηποτε αυτην την τακτικη αν εχει προβλημα ευρεσης γκομενας. Αυτα που λεει ο παπιος εχουν πολυ βαση δωστε προσοχη

Παντοφλάκιας πλέον κι εσύ;Σαν τον...Τέλη;:2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Μάλλον αυτό εννοεί αλλά περιμένω την διπλωματική του απάντηση...:happy:

Και πόσο να χόρτασε,στη Σαλονίκη κιόλας;

Εκτός αν εννοεί...'πήγα με κανα δυο γυναίκες πριν παντρευτώ...άρα για Έλληνας είμαι υπερπλήρης εμπειριών' :woldman:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.670
Πόντοι
9.297
Και πόσο να χόρτασε,στη Σαλονίκη κιόλας;

Εκτός αν εννοεί...'πήγα με κανα δυο γυναίκες πριν παντρευτώ...άρα για Έλληνας είμαι υπερπλήρης εμπειριών' :woldman:
Ο πρώτος θα είναι για ο τελευταίος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom