Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
πες μου σε ρωταω ειχε επιτυχια το πεσιμο στο δρομο?ποσες καταφερες?
Βέβαια και είχε. Έσυ ότι κι αν σου πω θα πεις μονο μια επειδή έτσι σε βολευει.
Η θέση σου είναι στα μπουρδέλα και μόνο ώστε να μην τρως άκυρα.Απλα βρίσκεσαι σε άρνηση. Θα συνέλθεις στο μέλλον. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Τα ίδια κι εδώ,που γινόταν και χαμός στην παραλία λόγω Ρεντ Μπουλ

Να βλέπεις παντού ξώβυζα,αφαλούς,κωλαράκια,μπουτάκια

Άντε να χειμωνιάσει...να γλυτώσουμε απ'το καρδιακό
Μεχρι χθες πιστευα πως γαμιστρωνας στο κεντρο ισουται με 4 ΤΖΟΚΕΡ, με 9 συνεχομενα ΤΖΑΚΠΟΤ εκαστο
Απο σημερα πιστευω πως γαμιστρωνας στο κεντρο ισουται με 19 ΤΖΟΚΕΡ, με 32 συνεχομενα ΤΖΑΚΠΟΤ εκαστο
Το να πρεπει να γυρισεις σε "προαστιο" μετα απο τετοια μουνοπλημμυρα μπορει να χαρακτηριστει θεικη τιμωρια, βασανιστηριο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.690
Πόντοι
3.656
Καμία φορά στενοχωριεμαι που διαβάζω ότι υπάρχουν άνδρες που δεν έχουν γαμήσει ποτέ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Πώς γίνεται αυτό; φοιτητικά χρόνια, γνωριμίες, κύκλους κτλ δεν μπορεί και δεν γίνεται να μην γάμησαν ποτέ. Δεν λέω να είχαν τις τέλειες αλλά όχι και τίποτα.

Εννοείς μόνο γκόμενες ή ούτε μπουρδέλα;

Γιατί χωρίς κονέ/γνωριμίες,δεν είναι απίθανο στην Ελλάδα να μην σου κάθεται κανονική.Ή να σου κάτσει σε μεγαλύτερη ηλικία

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πάρα πολλοί άνδρες 30άρηδες 40άρηδες 50άρηδες είναι παρθένοι!
ούτε μπουρδέλα ούτε γκόμενες,παρθένοι!
καί πολλοί από αυτούς,κάνουν...τούς γαμιάδες καί τούς μάγκες!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.690
Πόντοι
3.656
Μεχρι χθες πιστευα πως γαμιστρωνας στο κεντρο ισουται με 4 ΤΖΟΚΕΡ, με 9 συνεχομενα ΤΖΑΚΠΟΤ εκαστο
Απο σημερα πιστευω πως γαμιστρωνας στο κεντρο ισουται με 19 ΤΖΟΚΕΡ, με 32 συνεχομενα ΤΖΑΚΠΟΤ εκαστο
Το να πρεπει να γυρισεις σε "προαστιο" μετα απο τετοια μουνοπλημμυρα μπορει να χαρακτηριστει θεικη τιμωρια, βασανιστηριο

Ο γαμιστρώνας στο κέντρο είναι σίγουρα ατού,αλλά πώς θα ξέρουν οι γκόμενες ότι έχεις γαμιστρώνα;Άρα πρέπει να τις γνωρίσεις πρώτα,που είναι και το δυσκολότερο απ'όλα,αν είσαι και άγνωστος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οι μονιμουδες ειναι μια κατηγορια μονες τους,αν θες ασχολεισαι αν δεν θες οχι.
Συνήθως ειναι κανα 2αρι 40αρες και πάνε μπαρα,αυτες πανε περισσότερο για τον μπάρμαν αλλα και οτι προκύψει εκει στη βιτρινα.
Η μπάρα γενικά διαφημιζει.
Τώρα να κερασεις δεν χρειάζεται,δειξε περσονα και αν θες εντυπωσιαμο στο τελος που φευγουν κερασε το πουτσοκοκτειλ σ αυτη που σε ενδιαφερει οχι και στην άλλη
Σου απάντησα. Είναι κοινές πουτάνες. Οτιδήποτε συχνάζει σε μαγαζί είναι πουτάνα. Άλλο αν είναι τυχαίες. Ποια η διαφορά; αν πας με επαγγελματία θέλει λεφτά οπότε άπαξ και θελει λεφτά δεν θέλει εσένα και το γαμήσι θα είναι μάπα. Δεν είναι το να κερασεις κάτι να πεις και πέντε μαλακίες που έτσι κι αλλιώς θα έλεγες υπό την μουσική αλλά ότι είναι μούφα το σκηνικο. Δηλαδή θα πάω τώρα εγώ που την πεφτω για πλάκα τρώγοντας τόσα άκυρα για να γαμήσω και έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου, να κάτσω σε καρεκλακι και να σαλιαρίζω; :2funny: δεν κατηγορω όσους το κάνουν, απλώς εμένα με μειώνει. Είμαι πολύ εγωιστής. Εγώ την πεφτω και νομίζει
η άλλη ότι της κάνω χάρη έτσι που τα φέρνω ασχέτως το αποτέλεσμα.
Πώς να κάτσω σε καρέκλα; Καταστρέφεται όλη η ιδεολογία μου. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
οχι και παρα πολλοι παρθενοι στα 30 μη λες χαζομαρες και εσυ τωρα.Κανεις αντρας δε δεχεται τη παρθενια αυτοι που δε βρισκουν πανε σε μπουρδελα και αυτοι που βρισκουν δε πανε σε μπουρδελα.
Μακάρι νά ήταν όπως τά λές,
εγώ τό έχω γράψει πολλές φορές,ξέρω 30-40-50άρηδες παρθένους,
αυτοί τά μπουρδέλα δέν ξέρουν πού είναι,καί νά ξέρανε κωλώνουν νά πάνε!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ο γαμιστρώνας στο κέντρο είναι σίγουρα ατού,αλλά πώς θα ξέρουν οι γκόμενες ότι έχεις γαμιστρώνα;Άρα πρέπει να τις γνωρίσεις πρώτα,που είναι και το δυσκολότερο απ'όλα,αν είσαι και άγνωστος.
Εχει απειρο παιχνιδι κεντρο. Απειρο. Ατελειωτο. Ατερμονο. Αν παγωσει ο χρονος μπορεις να παιζεις με 15 γκομενες τη μερα επι 132 δισεκατομμυρια χρονια χωρις σταματημο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εννοει γκομενες εξω,τα μπουρδελα δε τα πιανει ο τυπος.Και εγω αυτο του λεω αν δε εχεις γνωριμια ή κονε βρισκεις στη ελλαδα γκομενα σε μεγαλη ηλικια ή και ποτε.Βεβαια τωρα ο μαλακας με καυλωσε και θελω και εγω να φλερταρω και να μη με νοιαζει η αποριψη.Α ρε καριολη ντακ ηθελες δε ηθελες με επηρεασες.
Τα μπουρδέλα δεν πιάνονται. Πριν έκανα μπάνιο ψοφιος από κούραση και φόρεσα μια τρύπια βερμούδα κλανοντας από χαλαρωση. Τώρα αν χέσω και πάω άπλυτος στο μπουρδέλο με φανέλα και γραβάτα φορώντας μπότες με σπιρουνια θα με υποδεχτούν με χαρά. :2funny: Θα κάτσω σε έναν πάγκο αποδυτηρίων μαζί με άλλα πελατακια και θα περιμένουμε να βγει ένα ναυάγιο που θέλει δεκαρικο εικοσάρικο για δέκα λεπτά. Δηλαδή όλο αυτό λέγεται ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ!!! Τουλάχιστον παλιότερα υπήρχαν καλυτερες πουτάνες. Κι αυτό δεν το λέω εγώ αλλά όλοι ασχέτως ηλικίας!!! :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.690
Πόντοι
3.656
Εχει απειρο παιχνιδι κεντρο. Απειρο. Ατελειωτο. Ατερμονο. Αν παγωσει ο χρονος μπορεις να παιζεις με 15 γκομενες τη μερα επι 132 δισεκατομμυρια χρονια χωρις σταματημο

Με άγνωστες;

Εδώ ο άλλος λέει ότι τρώει 500 άκυρα τη μέρα στο κέντρο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σιγά μη δε ξέρουν που είναι απλά κολωνουν να πάνε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ούτε καν παρθένοι τόσοι πολλοί.
Καί δέν μιλάω γιά τίποτα πού φαίνονται άρρωστοι κτλ
ούτε τούς καταλαβαίνεις,κάνουν καί τούς μάγκες-γαμιάδες!
ένας πού μού ήρθε τώρα στό μυάλο,έχει μία...Hayabusa κωλοφτιαγμένη!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Με άγνωστες;

Δεν λεει αυτο, λεει πως τρωει ΜΙΑ μετα απο 500 ακυρα στο κεντρο

Εχει μεγαλη διαφορα

Βλεπεις το ποτηρι μισαδειο,ενω ειναι μισογεματο...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έχεις αυτοπεποίθηση με τις γκόμενες,οι περισσότεροι είναι πυρφοροι όχι εσύ που δείχνεις ότι της κάνεις και χάρη μπράβο.
Περισσότερο συνήθεια είναι κι ευχέρεια λόγω προπόνησης και λέγειν παρά αυτοπεποίθηση. Απλά εγώ δεν τις υπολογίζω. Δεν με νοιάζει τι γνώμη έχουν. Ότι κι αν πουν θα αποστομωθουν. Το μόνο που μπορούν να κάνουν να με απορρίψουν η να μου κάτσουν. Δεν υπάρχει διάλογος με γυναίκα. Είναι εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο. Δεν έχει καν νόημα. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Η μεθοδος του παπια ειναι αλανθαστη, επιβεβαιωνω

Εκανα το ιδιο δεκαετια 90, οντας φοιτητης και εντελως στα αρχιδια μου

Δεν υπηρχε η εννοια της χυλοπιτας, ηταν σα να πουλουσες κουλουρια σε περαστικους και απλα δεν αγοραζανε

Μεθοδος αλανθαστη και μη αντιμετωπισιμη απο τις γκομενες, μιας και η καθε μια δουλευει για τον εαυτο της και δεν υπαρχει κοινη συστρατευση

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δε μπορείς να λες ότι τα μπουρδέλα δε πιάνονται εφόσον πας και εσύ και μάλιστα άπειρες φορές αν δε τα μετραγες δε θα πήγαινες τόσες πολλές φορές.Ξερω άλλο πράγμα το φλερτ αλλά όχι να λες ότι τα μπουρδέλα δε πιάνονται καθόλου.
Δεν τα βάζω στα προηγούμενα που λέγατε ως δείκτη ικανότητας διότι όποιος θέλει μπουκάρει. Ειναι οίκος ανοχής αρα ανέχονται. Είναι για τα χοντρά. Στο ότι παει κάποιος να ξεδώσει η για ποικιλια
ή για λύση αν δεν έχει άλλο τρόπο κτλ, συμφωνώ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά δε μπορείς να μη τα μετράς μπαίνεις σε ένα μουνι,σε τσιμπουκωνει μια γυναικα δλδ κάπου ώπα.Μετρανε αλλά το φλερτ έξω μετράει πολύ περισσότερο.
Σου εξήγησα τι εννοώ. Εκτενέστερα μπορεί να το κάνει ο καθένας οποια στιγμή θέλει κάτι που δεν είναι αρνητικό αλλά κάτι αδύναμο. Το καθαρά αρνητικό είναι ότι το αποτέλεσμα είναι για τα χοντρά. Δηλαδή τρίχες κατσαρες. Γαμάς μια που το γαμήσι μαζί της είναι μούφα και μόλις 1% θα βγει πολύ καλό. Τώρα το τι λέει
ο καθένας. Αχ και βαχ κάνω κι εγώ. Δεν σημαίνει ότι χαίρομαι και με ξεσκίζουν. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Κατσε ρε ντακ,δεν ειναιι πουτανες οπως λες απλα ειναι ψωλουδες,σταμπαρουν μπαρμαν αυτες η οτιδήποτε άλλο..
Γιατί να κάτσεις σε καρεκλακι ρε τυπε κατσε ορθιος και παιξε μπαλα οπως στο δρόμο.
Στο κατω κατω μην πας στις ψωλουδες στη μπαρα αν δεν σ αρεσουν,εχεις επιλογές
Οκ. Φεύγουμε λοιπόν από τις πουτάνες που λες μονιμουδες. Όντως όμως είναι πουτάνες διότι συχνάζουν εκεί άρα έχουν στόχο κάτι εκεί. Και μην μου πεις ότι είναι τόσο γαμάτος ο μπάρμαν να πηγαίνουν συνέχεια. Στο ακόλουθο που λες, απλά αν πας σε άλλες επιλογές δηλαδή τυχαίες που δεν είναι πουτανες τι θα κάνεις; να σου πω εγώ. Θα είναι 5-6-7-8 γυναίκες και θα την πέσεις το πολύ σε μια. Όλες οι υπόλοιπες μετά θα σε έχουν δει οπότε έσβησες από τον χάρτη. Ούτε να μιλήσεις δεν θα προλάβεις. Και βέβαια αν είναι παρέα και την πέσεις σε μια ακόμα κι αν είναι η πρωτη, θα φας άκυρο 2000%. Όλα αυτά διότι είσαι εγκλωβισμένος και κυρίως αναμενόμενος. Είναι υποψιασμενες. Αυτές είναι οι συνθήκες που μάχεσαι. Καταδικασμένες. Τώρα αν εσύ βγάζεις έτσι μουνί να χαρείς γαμήσι, εγώ δηλωνω ότι μου φαίνεται απίστευτο και δεν μπορώ με τίποτα. Αντίθετα οι πελάτισσες στην δουλειά η οι γκόμενες στον δρόμο είναι ανυποψίαστες. Και εδώ βρίσκεται η μεγάλη διαφορά. Ότι τα χάνουν. Το κυριοτερο όμως πλεονέκτημα είναι ότι είναι ανεξάντλητες δεξαμενες μουνιών. Δηλαδή ρίχνεσαι διαρκώς για πάντα και δεν σε βλέπουν, δεν στιγματιζεσαι οπότε κάθε φορά είναι "καθαρη" καινούργια ριξιά. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Με άγνωστες;

Απλά για το τυπικο του θέματος...500 δεν έχω φάει. Μπορώ όμως να φάω για να καταφέρω κάτι και είπα ότι το μόνο σημείο που μπορεί να γίνει τέτοιο ρεκόρ είναι πέριξ της πλατείας Αγ.Ειρηνης λόγω απίστευτης ροής. Στο προηγούμενο ερώτημα σου...μετράω μόνο επιτυχίες με γκόμενες κι όχι μπουρδελα εξηγώντας τους λόγους. Όχι ότι το γαμήσι στα μπουρδέλα είναι λάθος. Απλά είναι της πλάκας λύση. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom