Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.115
Πόντοι
6.056
Με τα 10ρια ... παίζει και άλλο θέμα ..........

Ακόμη κι αν δεν φας, αν κάνεις κυριλέ πεσίματα σε μαγαζιά που είσαι τακτικός ...... ειδικά μέρας, με ποτάκια και πιάτα .......
μπορεί να γίνετε γνωστοί και να παρλάρετε τακτικά ....... ανεβαίνεις στα μάτια των υπολοίπων μουνέτων που σε βλέπουν .........

Μην τα υποτιμάτε αυτά !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πολύ σωστά τα λες και είμαι συγουρος έχεις γαμησει και εκτός πουτανας εσύ.
Καμία φορά στενοχωριεμαι που διαβάζω ότι υπάρχουν άνδρες που δεν έχουν γαμήσει ποτέ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Πώς γίνεται αυτό; φοιτητικά χρόνια, γνωριμίες, κύκλους κτλ δεν μπορεί και δεν γίνεται να μην γάμησαν ποτέ. Δεν λέω να είχαν τις τέλειες αλλά όχι και τίποτα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Το να τρως χιλοπιτες από πατσαβουρες είναι ταπείνωση συναγωνιστή κακά τα ψέματα.Αλλο να φας από 6αρι χιλοπιτα και άλλο από 3αρι.Ειναι ντροπή να φας από χοντρές άσχημομουρες χιλοπιτα.
Είναι όλα στο μυαλο μας. Εντάξει δεν είπαμε να πας σε τέρας που δεν πλησιαζεται (αν κι αυτή θα έχει τύχη) :2funny:
αλλά ότι είναι καλό το άκυρο σαν εκπαίδευση. Για να το ξεπεράσεις θα σκέφτεσαι ότι αυτή που μόλις σε γειωσε έφυγε προχωρώντας κι εσύ συνεχίζεις παρακάτω. Δεν στιγματιστηκες. Δεν είναι ντροπή. Είναι στο μυαλό σου αυτό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Το θέμα είναι να βρω χορηγό. Πιστεύω ότι αν χτυπήσω τις κατάλληλες πόρτες θα αυξήσω το εισόδημά μου.
Στην αρχή το είχα μόνο για γαμήσι το καμάκι. Τώρα βλέπω ότι ο κόσμος όντως δεν ρίχνεται και κάνω κάτι που σπανίζει. Μάλιστα αν βρω χορηγό να ξέρετε ότι θα γίνω διάσημος και θα γαμάω συχνοτερα. Δεν χρειάζεται να πω ότι αν είσαι δοκτωρ πυρηνικής φυσικής θα γαμάς λιγότερο ακομα κι από έναν κλόουν που έγινε διάσημος.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Γενικά το να φας χιλοπιτα από μπαζο είναι ντροπή κακά τα ψέματα δε μου αλλαζεις τη γνώμη σε αυτό τέλος.Αν φας από ωραία οκ λες χαλάλι αλλά όχι από μπαζο.Επισης όντως έχεις πάει σύνολο 1500 φορές σε πουτανες?είναι πάρα πάρα πολλές.Μηπως φουσκωσες λιγάκι?
Τόσες έχω πάει κι άλλοι έχουν πάει τριπλάσιες και τετραπλάσιες. Τα δεκάλεπτα γαμήσια είναι σαν κουφέτα. Ξέρεις πόσοι έχουν πάει, ξενερώνουν και πάνε μετά στην επόμενη; Άσε που τι να σου κάνει ένα δεκάλεπτο; Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι θες. Προφανώς δεν θες να ρίχνεσαι. Έτσι όμως δεν προχωράς. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Με τα 10ρια ... παίζει και άλλο θέμα ..........

Ακόμη κι αν δεν φας, αν κάνεις κυριλέ πεσίματα σε μαγαζιά που είσαι τακτικός ...... ειδικά μέρας, με ποτάκια και πιάτα .......
μπορεί να γίνετε γνωστοί και να παρλάρετε τακτικά ....... ανεβαίνεις στα μάτια των υπολοίπων μουνέτων που σε βλέπουν .........

Μην τα υποτιμάτε αυτά !
Καλός τρόπος αυτός πού λές,αλλά θέλει καλό μηνιαίο "πακέτο" γιά νά παίξεις στά ίσια,
πρέπει νά αντέχει οικονομικά ο κώλος μας,ειδικά...γιά πάνω από 8.5-9 μούνες!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οταν βρεις αποκουμπι με τις τανες επαναπαυεσαι.
Ειδικα μετα τα 40 ο αντρας γινεται περισσότερο καναπεδατος και αυτο ειναι αρνητικό γιατί αποσύρεται απο την ενεργο δράση
Τα έχουμε γράψει κι αυτά. Αλήθεια είναι. Γι αυτό κοιτάμε να μην κολλάμε στις πουτάνες λέγοντας παραμύθια ότι χαρήκαμε γαμήσι. Για τα χοντρά καλες είναι. Μέχρι εκεί. Επίσης πολλοί πουτανακηδες συνδυάζουν και τα δύο. Μάλιστα λίγοι είναι αυτοί που προτιμούν τις πουτάνες. Σε μια άνευ όρων ειλικρινη ζήτηση λένε όλοι καλά τώρα αυτή την δουλειά θα κάνουμε; :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σταμπαρεις ενα μαγαζι χαλας ενα ποσο να διπλαρωσεις το πληρωμα του μπαρμεν σερβιτόρες κλπ του γνωριζεις γινεται ο χωρος σου και μετα αναλαμβανεις δράση.
Μονο και μονο που θα σε βλέπουν να ξερεις ιδιοκτητη κοπελες κλπ εχεις ανεβασει αντικείμενικη αξια μιας και φαινεσαι ψαγμένος κοινωνικος μεσα σε ολα,αυτα αρεσουν στις ελλεινιδες
Δεν υπήρξε ποτέ πελάτης να γαμάει συστηματικά από μαγαζί. Άπαξ και εγκλωβιστείς σε τέσσερις τοίχους μειώνονται οι πιθανοτητες ενώ παράλληλα μόλις την πέφτεις σε μια και φας άκυρο, ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες θα σου ρίχνουν άκυρο επειδή δεν ήταν πρώτη επιλογή σου. Καλύτερα από δουλειά η δρόμο. Ανεξάντλητες δεξαμενες μουνιών. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;;; !!! :new_shocked::new_shocked::new_shocked:

ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ!!!

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μου είπε σύνολο στη ζωή του τη έπεσε σε 20 γυναίκες και αυτές είχαν αυτό το κάτι καμία μπαζο θεωρεί τραγικό λέει να πάει με μπαζο.
Με είκοσι πεσίματα στην ζωή του δεν γίνεται τίποτα. Είκοσι τρώω εγώ σε μια ώρα για προπόνηση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ μαζί σου αν και θεωρώ στο δρόμο είναι δύσκολο να σου κάτσει έστω μια δε κάνουν κάτι μεταξύ αγνώστων οι Ελληνίδες.
Μια χαρά γαμιούνται με άγνωστους διότι γίνονται μια χαρά γνωστοί και δεν τις νοιάζει η κοινωνική κατακραυγή του κύκλου τους. Δηλαδή όσες έχουμε γαμήσει που τις βρήκαμε; Στις δουλειές η στον δρόμο τις βρήκαμε με καμάκι. Από τον κύκλο περιμέναμε; :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σταμπαρεις ενα μαγαζι χαλας ενα ποσο να διπλαρωσεις το πληρωμα του μπαρμεν σερβιτόρες κλπ του γνωριζεις γινεται ο χωρος σου και μετα αναλαμβανεις δράση.
Μονο και μονο που θα σε βλέπουν να ξερεις ιδιοκτητη κοπελες κλπ εχεις ανεβασει αντικείμενικη αξια μιας και φαινεσαι ψαγμένος κοινωνικος μεσα σε ολα,αυτα αρεσουν στις ελλεινιδες
Αυτό όμως κοστίζει minimum 150 με 200 ευρώ τήν φορά,μήν πώ καί παραπάνω -γιά καλά κεράσματα όχι τού κώλου-
δέν ξέρω, άν πολλοί...από εδώ "αντέχουν" νά τό πραγματοποιήσουν!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σιγά που έχουν πάει και τριπλάσιες και τετραπλάσιες.Εχουν λεφτά νομίζεις πολλοί Έλληνες να πάνε σε πουτανες 4000 φορές σύνολο?να ξέρεις είσαι από τους πιο μπουρδελιαρηδες δυνατούς αν έχεις πάει τόσες πολλές φορές.Οι πιο πολλές κριτικές από εδώ είναι 400 και 500 άντε και ο νέα σμιρνι 1200 οπότε κάνεις λάθος είσαι πολύ δυνατός μπουρδελιαρης.
[
Οι κριτικές δεν είναι σημείο αναφορας. Ούτε δηλώνουν φορές που πήγε κάποιος. Μπορεί να πηγαίνει και να μην γράφει η να γράφει μαλακίες. Εγώ όσους ξέρω έχουν λιώσει να πηγαίνουν από μικροί. Άνετα έχουν πάει πάνω από 5.000 φορές. Τι νομίζεις; Ένας σαραντάρης η πενηντάρης που πηγαίνει συνέχεια γράφει άνετα αυτά τα νούμερα. Ένας που πάει με διαλείμματα όπως εγώ έχει πάει λιγότερες. Και τέλος σιγά τα λεφτά που έχει το μπουρδέλο. Τι να πουν οι άλλες κατηγορίες; στα μπουρδέλα μέχρι πριν καποια χρόνια με τους βαβατους μισθούς πήγαινε πολύ περισσότερος κόσμος και ήταν τίγκα η Φυλής κτλ. Τώρα περνάς κι είναι σαν ταινία του Ρομέρο με ζόμπι. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οχι ρε τυπε,στην αρχη τσεπωσε μια μπουκαλα με κανα 80αρι καντο 2 με 3 φορες και μετα ποτα σκετα,ολα αυτα να γνωριστεις στο μαγαζί και να σου κανουν ντεμεναδες ως πελατης,ςδω κάνουν ντεμεναδες σε κατι παρακμιακους που τη βγαζουν με ενα ποτο καθε σαββατο αλλα μπροστα 48 σαββατα του χρονου θελουν δεν θελουν τους εμαθαν
Και μέ τό 80άρι θά παίξεις μέ 9άρια μουνά καί πάνω?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ωραία πες μου αντικειμενικά όσες έχεις γαμησει πόσες ήταν από δουλειά και πόσες από καμάκι?λογικά από καμάκι η μία μόνο.
Είσαι εκτός πραγματικότητας. Έχεις φτιάξει δικά σου ποσοστά και συχνότητες γαμησιων ώστε να δικαιολογεις τις μπουρδελιαρες και την δειλία να ρίχνεσαι. Βρίσκεσαι ακόμα στο εμβρυϊκό στάδιο να θεωρεις ταπείνωση το άκυρο. Εγώ το βλέπω ως γαλόνι τιμής. Στο εξηγησα. Ριχνεσαι, φεύγει η άλλη από την μέση αν φας άκυρο και εσύ πας παρακάτω. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σκοπός ειναι να γινεις του μαγαζιου.
Και αμα ειναι 9αρια θα χαλασεις παραπάνω?θες μετα να κλαις τα λεφτα σου
Γιά νά "γίνεις" σέ καλό μαγαζί θά αφήσεις "νεφρό" αλλιώς θά γίνεις ρόμπα,
πάντα μιλάμε...γιά δυνατές μούνες! -όχι από fb-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στη δουλειά ειδικα αν τη πέσεις μετα θα παει απατη και η δουλειά,σε εργασιακο χωρο μη κανεις κινηση,και αν κανεις εκτος σε ραντεβού.
Ρε τυπε στο μαγαζι πανε καποιες μονιμουδες και επισης μπαίνει μεσα και νεος κοσμος,εχεις επιλογές,απλα οι ψωλαρεοι ειναι το πρόβλημα που χαλάνε τη πιάτσα
Εμένα τα καλύτερα στατιστικά μου από δουλειές έχουν βγει. Μετά από καμάκι δρόμου και αναγκαστικά αφού χρειάζεται κι αυτό ως συμπλήρωμα. Στους τέσσερις τοίχους εξήγησα την αποτυχία και τι "μονιμουδες" μου λες; Εγώ αυτές τις λεω πουτάνες. Ας πάμε σε μπουρδέλα που είναι φθηνότερα. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ρε τυπε δεν πας σε ακριβο,τσακαρε μαγαζια και βρες ενα μετριο,κοψε καιντο κόσμο που έχει μεσα και ολα καλά
Αλλο αυτό!
στά μέτρια μαγαζιά,όχι 9άρια δέν θά βρείς αλλά...ούτε κάν γκόμενα!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.690
Πόντοι
3.656
ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;;; !!! :new_shocked::new_shocked::new_shocked:

ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ!!!

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!!

Τα ίδια κι εδώ,που γινόταν και χαμός στην παραλία λόγω Ρεντ Μπουλ

Να βλέπεις παντού ξώβυζα,αφαλούς,κωλαράκια,μπουτάκια

Άντε να χειμωνιάσει...να γλυτώσουμε απ'το καρδιακό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom