Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σέ όλα τά άλλα συμφωνώ,εκτός από αυτά!
Όπως και να έχει έτσι συμβαίνει. Πας την πέφτεις σε όποιες σου αρέσουν κι ότι γίνει με οποια γίνει. Μην πάμε την συζήτηση σε παραμέτρους τύπου για ποια εμφάνιση μιλάμε κτλ. Προφανώς αυτός που είναι 400 κιλά με σπυριά σαν δάκτυλα άσχημος σαν τέρας, κοντός 1,30 κτλ δεν θα γαμήσει αν και ίσως βρει κάποια κι αυτός. Όλοι οι υπόλοιποι μέτριοι ξεμετριοι γαμάνε όταν την πέφτουν. Αν όσοι θέλουν να την πέσουν σε μια μόνο κάθε χρόνο δικό τους πρόβλημα. Όσοι την πεφτουν βρίσκουν. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Ρε φιλε και εγω εχω μπει σε 2 κυκλους χωρις να εχω λεφτά.
Το θεμα ηταν οτι στους κύκλους αυτους οι γκόμενες ηταν μετριες και γκαγκα στο μυαλο δεν ρολαραν.
Γενικά δεν υπάρχει ποιότητα ειδικα στις γυναικες στη σημερινη εποχή.
οι καλες ξερουν και πολυ καλα σε τι ειδους κύκλους θα μπουν...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θέλω να προσθέσω κάτι:
Υπάρχει η απειροελάχιστη πιθανότητα να βρεθεί γυναίκα ακριβώς όπως πρέπει να είναι.
Αλλά είναι τζόκερ και δε μπορείς να ασχοληθείς έχοντας αυτό στο μυαλό.
Δεν ασχολούμαι με εξαιρέσεις. Αν κι αυτό δεν είναι εξαίρεση αλλά θαύμα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τον θέλω με αυτοπεποίθηση αλλά στη δουλειά του όχι με μένα σου λένε

Βρωμιαρες
Εγώ εδώ και χρόνια όταν μου μιλούν γυναίκες δεν φτανεί καν η φράση τους στο μυαλό μου κι αν φτάσει την απορρίπτω. Δηλαδή κοιτώ μόνο συμπεριφορά. Δεν ακούω τίποτα ότι κι αν λένε.Σωθηκα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
οι καλες ξερουν και πολυ καλα σε τι ειδους κύκλους θα μπουν...
Κάποιοι πού μιλάνε γιά κύκλους μέ κονέ,θά πρέπει νά γνωρίζουν -άν δέν τό γνωρίζουν- ότι γκόμενες άνω τού 8,
βρίσκονται μέ τόν ένα η άλλο τρόπο,σέ παρέες μέ σχετικά μεγάλο οικονομικό Status.Οσες περισσεύουν κάτω τού 8,
επιδιώκουν διακαώς νά ενταχθούν σέ αυτές τίς παρέες,μέ...αρνητικά αποτελέσματα! :hi:

• Like
Αντιδράσεις: ALX4
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Κάποιοι πού μιλάνε γιά κύκλους μέ κονέ,θά πρέπει νά γνωρίζουν -άν δέν τό γνωρίζουν- ότι γκόμενες άνω τού 8,
βρίσκονται μέ τόν ένα η άλλο τρόπο,σέ παρέες μέ σχετικά μεγάλο οικονομικό Status.Οσες περισσεύουν κάτω τού 8,
επιδιώκουν διακαώς νά ενταχθούν σέ αυτές τίς παρέες,μέ...αρνητικά αποτελέσματα! :hi:
ευγε:hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μάγκες, όσα λεφτά και να έχει ο άλλος, το προσποιητο σεξ φαίνεται. Που σιγά δηλαδή κιόλας τους πολλους πάμπλουτους. :2funny: Σε γενικες γραμμές, όπως εμείς όταν μας έχουν σπάσει το αρχίδια δεν τις θέλουμε πια και το καταλαβαίνουν, έτσι κι εμείς καταλαβαίνουμε το πότε κάνουν αγγαρεία. Απλά ο άνδρας δεν έχει πρόβλημα να πει κοίτα μωρό τραβά γαμήσου άλλου γιατί με κούρασες. Αρκεί να είναι μπαρουτοκαπνισμενος.
Οι γυναίκες ούτε αυτό δεν μπορούν να πουν. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ μόνο δύο γυναίκες γνωρισα της προκοπής στην ζωή μου. Όλες οι άλλες ήταν ξεπετες η σχέσεις της πλάκας. Με αυτές τις δύο κατέληξα τελικά να μην τις γαμάω διότι με την μια είχαμε ποικίλης φύσης προβλήματα που μας ξενέρωσαν παράλληλα
και η άλλη μου εσπασε τ αρχιδια τόσο που ούτε να την αγγίξω δεν ήθελα. Σε βάθος χρόνου γνωριζεις τον άλλον η την άλλη. Κι ήταν όντως καλές αλλά όχι αρκετα. Εν ολίγοις όταν λείψουν βασικά πράγματα από μια κατάσταση, τραβάς κόκκινη γραμμή. Δεν υπάρχει δεν μπορώ. Υπάρχει δεν θέλω. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μάγκες, όσα λεφτά και να έχει ο άλλος, το προσποιητο σεξ φαίνεται. Που σιγά δηλαδή κιόλας τους πολλους πάμπλουτους. :2funny: Σε γενικες γραμμές, όπως εμείς όταν μας έχουν σπάσει το αρχίδια δεν τις θέλουμε πια και το καταλαβαίνουν, έτσι κι εμείς καταλαβαίνουμε το πότε κάνουν αγγαρεία. Απλά ο άνδρας δεν έχει πρόβλημα να πει κοίτα μωρό τραβά γαμήσου άλλου γιατί με κούρασες. Αρκεί να είναι μπαρουτοκαπνισμενος.
Οι γυναίκες ούτε αυτό δεν μπορούν να πουν. :2funny:
Αλλο αυτό! Φυσικά καί φαίνεται τό ψεύτικο Sex,όταν λέμε καλό οικονομικό Status δέν εννοούμε νά έχει ο άλλος δίς,
άσε πού οι γκομενάρες πάνω τού 8-8.5 πόσες νομίζεις ότι είναι? -μήν κοιτάς πού κάποιοι τίς βαπτίζουν αυθαίρετα 8 καί 9 γιά πλάκα-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για να καταλάβετε ποια γυναίκα σας ταιριάζει, δεν υπάρχει τρόπος. Το νιωθεις στην πορεία. Στην αρχή όλα είναι ωραία αλλά αυτό λέγεται ενθουσιασμός. Βλέπεις δηλαδή μαλακίες αλλά κανεις ότι δεν τις βλέπεις. Πιστεύω πάνω στον χρόνο έχεις βγάλει σίγουρα βασικά συμπεράσματα. Καποια στιγμή δεν θα γαμάς την άλλη όπως στην αρχή. Θα την γαμάς πιο αραιά διότι θες κι άλλα πράγματα. Δεν είναι μόνο το γαμήσι. Θες αρμονία σε όλα. Αυτό ισχύει σε όσες αξίζουν κάτι. Συνήθως όμως όπως έχει γίνει πλέον η κατάσταση, μην πω πάντα όλες μόνο για γαμήσι είναι και τίποτα παραπέρα μέχρι να σβήσει
κι αυτό. Ψυχρή λογική. Αν είναι να φαντάζομαι ότι η άλλη είναι γαμάτη επειδή έτσι θέλω να ονειρεύομαι, να το χέσω. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αλλο αυτό! Φυσικά καί φαίνεται τό ψεύτικο Sex,όταν λέμε καλό οικονομικό Status δέν εννοούμε νά έχει ο άλλος δίς,
άσε πού οι γκομενάρες πάνω τού 8-8.5 πόσες νομίζεις ότι είναι? -μήν κοιτάς πού κάποιοι τίς βαπτίζουν αυθαίρετα 8 καί 9 γιά πλάκα-
Και δις να μην έχεις κι απλός άνθρωπος να είσαι όπως κι η άλλη, όταν έρθει η στιγμή που τελείωσαν όλα στο σεξ αλλά και στα υπόλοιπα το καταλαβαίνεις και μάλιστα γρήγορα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Χαμός γινόταν σήμερα παραλία με τη Ρεντ Μπουλ,δεν ξέρω αν πήγε κανας άλλος (@macchiato) είδαμε επιτέλους κι εμεις οι χωριάτες νοτιομακεδόνες φορμουλα 1 :happy:

Είχε πολύ μουνί,τα περισσότερα πιτσιρίκια ξεκωλάκια,είδα και κάτι μιλφάρες Βαλκάνιες :erection: εκεί μπροστά στο βασιλικο θέατρο που περιμέναν το πούλμαν τους

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μια άλλη καλή μέθοδος εκπαίδευσης στο καμάκι είναι να έχεις 5-6 γκόμενες καλές που τους μιλάς ίσα να τις έχεις καβατζα χωρίς ριξίματα και όταν γουστάρεις τους την πέφτεις ασχέτως αποτελέσματος. Οι γυναίκες όσο τους μιλάς αυθαίρετα κάθονται κι ακούνε. Έχουν πρόβλημα στα αυτιά αρκεί να έχεις μπίρι μπίρι. Όταν τους την πέσεις αλλάζει η ιδιοσυγκρασία τους. Είναι για γέλια η κατάσταση τους. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και δις να μην έχεις κι απλός άνθρωπος να είσαι όπως κι η άλλη, όταν έρθει η στιγμή που τελείωσαν όλα στο σεξ αλλά και στα υπόλοιπα το καταλαβαίνεις και μάλιστα γρήγορα.
Σίγουρα έχεις δίκιο.Αυτούς πού δέν "συγχωρώ" μέ τίποτα είναι όσοι έχουν 5 δεκάρες καί παραμένουν μαλάκες,
χωρίς γκόμενα,χωρίς ενδιαφέροντα,στήν πραγματικότητα...χωρίς ζωή!

Purogeros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
0
Κι άλλο thread για αυτό το θέμα? 'Ημαρτον!...
Προτιμώ τίς πουτάνες. Πληρώνεις και γαμάς. Ηταν να βγω μέ μία Ελληνίδα απόψε αλλά θα ηθελε να πάμε γιά ποτό με μία φίλη της και ενα φίλο μου. Πως θα σε χαμουρέψω μωρή? γενικά πέφτει πολύς καφές κουβέντα και ποτά. Οπότε επειδή ο σκοπός μου ειναι το γαμήσι καλύτερα μέ πουτάνες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σημασία επίσης έχει
κι η εκπαιδευση στον άνθρωπο. Όσο περνάει
ο καιρός γίνεσαι όλο και πιο στ αρχίδια σου. Αυτό είναι επιτυχία. Με θυμάμαι παλια να παλεύω την κάθε περίπτωση γκόμενας έπειτα να λέω θα το παλέψω αλλά και εδώ και χρόνια όταν δω πρόβλημα, τρώω μια ωραία μεριδα πλούσια κορν φλεικς με παρελκόμενα χεζοντας υπέροχα. Ευτυχώς κατάλαβα ότι όταν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, είτε λύνεται επιτοπου είτε δεν λύνεται ποτέ. Όσο κι αν επιμένεις απλά το κρατάς με συντήρηση μην γίνει διαστολή. Δηλαδή μας δούλευαν η δεν ήξεραν κι εκείνοι που μας έλεγαν πάλεψε το. Δεν λύνεται ποτέ, οπότε τι κάνεις; ΧΕΖΕΙΣ!!!

:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.187
Πόντοι
9.297

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σίγουρα έχεις δίκιο.Αυτούς πού δέν "συγχωρώ" μέ τίποτα είναι όσοι έχουν 5 δεκάρες καί παραμένουν μαλάκες,
χωρίς γκόμενα,χωρίς ενδιαφέροντα,στήν πραγματικότητα...χωρίς ζωή!
Υπάρχουν κι αυτοί. Ξέρω αρκετούς τσιγκούνηδες
ή δειλούς. Δυστυχώς φοβούνται μην τους φάνε
τα λεφτά οι γκόμενες λες και υπαρχει γκομενα να στα φάει αν δεν της τα δώσεις. Ο πιο "ισχυρός" όσων ξέρω, ένας τύπος που στο μεγάλο σόι του παντρεύτηκαν μόνο οι γονείς του και ένα άλλος ξάδερφος του. Όλοι οι άλλοι κι άλλες είναι γέροι, γριές η έμειναν ανύπαντροι/ες, οπότε όταν κάποιος/κάποια πεθαίνει, αυτός παραλαμβάνει. Παίζει να έχει πάνω από 2 μύρια ευρώ χαλαρά σε μετρητά κι αξία μαγαζιών και σπιτιών. Δεν ζει όμως τίποτα. Απλά υπάρχει. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom