Βλέπω ότι πολύς λόγος γίνεται για δύο στοιχεία ως ελκυστικά για έναν άντρα: την εμφάνιση και το χρήμα. Η άποψή μου είναι δεδομένη: δε μετράνε ούτε η ΚΑΛΗ εμφάνιση ούτε το ΠΟΛΥ χρήμα ΤΟΣΟ πολύ όσο θέλουν κάποιοι να πείσουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.
Η εμφάνιση, η όποια εμφάνιση, προφανώς και είναι ένα στοιχείο που μετρά: σε κάποια μπορεί να αρέσει το στυλ λ.χ. να έχει ο άλλος μούσια και ξυρισμένο κεφάλι. Βλέπει κάποιον έτσι, τον θέλει. Άρα, ξεκινά από την εμφάνιση. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλει μία ''αντικειμενικά'' καλή εμφάνιση, θέλει μία ορισμένη εμφάνιση με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αυτό δε σημαίνει επίσης ότι δε βλέπεις τρισάθλιους χαχόλους ή λιγδιάρηδες ελεεινούς να κυκλοφορούν με δυνατά τεμάχια: αυτή η ''εμφάνιση'' της τραβά, για τους δικούς τους λόγους (κυρίως ναρκισσισμού και ανάγκης χειραγώγησης).
Το χρήμα πάλι από μόνο του δε μετράει, όταν με δούνε δε βλέπουν τραπεζικούς λογαριασμούς ή Ε1-Ε9 για να αποφασίσουν αν θα πηδηχτούν μαζί μου. Πρώτα θα δούνε τη μούρη μου, άρα ξεκινάνε από το αν τους ελκύει η όποια εμφάνισή μου. Μετά θα εξετάσουν και τα οικονομικά μου αλλά αν δεν αρέσει η εμφάνισή μου, δε νομίζω ότι θα κλείσουν τα μάτια και θα πηδιούνται μαζί μου μόνον λόγω Ε1. Αυτά μπορεί να ισχύουν μόνο σε πολύ ευκατάστατους άντρες, όπου αφροδισιακό είναι όχι μόνο το χρήμα αλλά και η φήμη με την εξουσία που τυχόν το συνοδεύει.
Ο χαρακτήρας: νομίζω ότι μετρά πολύ λίγο έως καθόλου πλέον, το ''καλό και εργατικό παιδί'' στυλ Νίκου Ξανθόπουλου είναι καμένο χαρτί εξαρχής.
Έχω ξαναγράψει το εξής απλό: το ποια θα σας κάτσει είναι κυριολεκτικά θέμα τύχης, να δει επάνω σου ''κάτι'' (με τα δικά της κριτήρια) που θα την καυλώσει. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι η μούρη, τα χέρια, τα φράγκα, το γαμάτο αμάξι, το επάγγελμά σου, η αλητεία σου. Καθεμιά έχει τα δικά της κριτήρια. Κάποια κριτήρια έχουν περισσότερες ''οπαδούς'', κάποια άλλα λιγότερες.
Κάτι τελευταίο: οι Ελληνίδες είναι τρισάθλιες και για το μέσο άντρα το να πηδήξει μπορεί να μοιάζει με αγώνα διαρκούς βιοπάλης. Μέσα από τις κακές τους συμπεριφορές, προσαρμοστείτε ανάλογα και θα πηδήξετε. Μπορεί να μη φτάσετε τα νούμερα του Σπαλιάρα (αν ισχύουν), αλλά θα νιώσετε την ψυχική ηδονή να πηδάς μη εκδιδόμενες σε μεγαλύτερο βαθμό.