Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πιστεύω ότι είναι ανώφελο νά τονίσω ότι οι γυναίκες κρύβουν τά χρήματα -άσχετα σέ ποιόν ανήκουν-
καί δέν τό λένε ποτέ...σέ κανέναν!

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.748
Πόντοι
18.496

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι εμφανίσιμοι άνδρες δεν έχουν την επιτυχία που νομίζετε. Οι γυναίκες σαλιαριζουν με αυτούς αλλά δεν τους κάθονται εύκολα. Παραδείγματα άπειρα. Προτιμούν έναν μέτριο τύπο ώστε να αναδεικνύονται αυτές ως καλλονές. Αν είναι και μαλάκας χορηγός ακόμα καλύτερα. Με τον όμορφο θα αισθάνονται ανασφάλεια. Επίσης
ο όμορφος με μικρομεσαία ή μέτρια οικονομική κατάσταση είναι χάλια για μια γυναίκα διότι
η αντίθεση ομορφιά/φτώχια βαράει πολύ άσχημα στο μυαλό της. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι εμφανίσιμοι άνδρες δεν έχουν την επιτυχία που νομίζετε. Οι γυναίκες σαλιαριζουν με αυτούς αλλά δεν τους κάθονται εύκολα. Παραδείγματα άπειρα. Προτιμούν έναν μέτριο τύπο ώστε να αναδεικνύονται αυτές ως καλλονές. Αν είναι και μαλάκας χορηγός ακόμα καλύτερα. Με τον όμορφο θα αισθάνονται ανασφάλεια. Επίσης
ο όμορφος με μικρομεσαία ή μέτρια οικονομική κατάσταση είναι χάλια για μια γυναίκα διότι
η αντίθεση ομορφιά/φτώχια βαράει πολύ άσχημα στο μυαλό της. :rockon:
Κάτσε ρέ παπάκι,η ασχήμια-φτώχια βαράει όμορφα στό μυαλό της?
καλύτερα ωραίος-φτωχός παρά άσχημος-φτωχός!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δείτε γύρω σας. Οι όμορφοι άνδρες δεν πληρώνουν τόσο εύκολα όσο οι άσχημοι η οι μέτριοι. Ένας χαλιας άνδρας υποχρεούται να πιαστεί από το πορτοφόλι του για να ανέβει. Αντίθετα ο όμορφος κοιτάζει τις γυναίκες με άνεση. Ρε εδώ εγώ που είμαι μετριοκαλος και μάλιστα 46, έχω απαρνηθεί εντελώς την χορηγία επειδή πιστεύω δεν την έχω ανάγκη. Φανταστείτε τι τσιμπούκι θα τους ρίξει ένας 30αρης του 9 κλίμακα. Αυτοί δεν πληρώνουν φράγκο ποτέ εκτός αν είναι μαλάκες. Γι αυτό και δεν είναι επιθυμητοί. Κομπλαρουν οι γυναίκες μαζί τους. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάτσε ρέ παπάκι,η ασχήμια-φτώχια βαράει όμορφα στό μυαλό της?
Με όσες έχω μιλήσει τους φαίνεται πολύ πιο άσχημο να είναι κάποιος παίδαρος και φτωχός παρά μέτριος και φτωχός. Δεν το αντέχει η ψυχούλα τους ότι ο όμορφος δεν έχει οικονομική δύναμη.
Ο φτωχός μέτριος είναι πολύ πιθανόν να σκάσει ότι έχει. Ο όμορφος φτωχός θα τους ζητήσει και λεφτά. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα καλύτερα ωραίος φτωχός παρά μέτριος ή άσχημος φτωχός είναι το λογικό. Δηλαδή ισχύει για τους άνδρες. Για τις γυναίκες ισχύει το παραπάνω που έγραψα. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δείτε γύρω σας. Οι όμορφοι άνδρες δεν πληρώνουν τόσο εύκολα όσο οι άσχημοι η οι μέτριοι. Ένας χαλιας άνδρας υποχρεούται να πιαστεί από το πορτοφόλι του για να ανέβει. Αντίθετα ο όμορφος κοιτάζει τις γυναίκες με άνεση. Ρε εδώ εγώ που είμαι μετριοκαλος και μάλιστα 46, έχω απαρνηθεί εντελώς την χορηγία επειδή πιστεύω δεν την έχω ανάγκη. Φανταστείτε τι τσιμπούκι θα τους ρίξει ένας 30αρης του 9 κλίμακα. Αυτοί δεν πληρώνουν φράγκο ποτέ εκτός αν είναι μαλάκες. Γι αυτό και δεν είναι επιθυμητοί. Κομπλαρουν οι γυναίκες μαζί τους. :rockon:
Καί ωραίος νά είναι ο άνδρας,άν δέν έχει λίγα φράγκα νά παίξει,ωραία γκόμενα δέν γαμεί,ξέχνα το,
στήν καλύτερη περίπτωση...μέτριες γκόμενες θά βρεί! :hi:

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καί ωραίος νά είναι ο άνδρας,άν δέν έχει λίγα φράγκα νά παίξει,ωραία γκόμενα δέν γαμεί,ξέχνα το,
στήν καλύτερη περίπτωση...μέτριες γκόμενες θά βρεί! :hi:
Άρα ισχύει ότι σου λέω.
Η εμφάνιση δεν παίζει τον ρόλο που νομίζει ο κόσμος. Βασικά τελευταια όπως βλέπουμε έχει σχεδόν καταργηθει η ωραία εμφάνιση ως βασικό κριτήριο. Παίζει ρόλο το μαρούλι και το ποσό υποτακτικος είναι ο άλλος. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Άρα ισχύει ότι σου λέω.
Η εμφάνιση δεν παίζει τον ρόλο που νομίζει ο κόσμος. Βασικά τελευταια όπως βλέπουμε έχει σχεδόν καταργηθει η ωραία εμφάνιση ως βασικό κριτήριο. Παίζει ρόλο το μαρούλι και το ποσό υποτακτικος είναι ο άλλος. :2funny:
Σίγουρα η υποταγή καί τά φράγκα υπεράνω όλων,γιά τίς Ελεεινίδες,
καμία αντίρρηση σέ αυτό!

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.457
Πόντοι
1.056
Ελληνίδα 43αρα,γνωστοι-φιλοι απο μικροί,καναδυό φορες την εχω κυνηγήσει στο παρελθόν χωρις να χουμε βγει ραντεβου ομως,βρεθηκαμε φετος το καλοκαιρι ως οι δυο μοναδικοί εργένηδες αναμεσα σε φιλαρακια κοινα με κουτσούβελα.Αυτη τη φορα δεν μου αρνήθηκε σε εξοδο οι δυο μας και μολις επεστρεψα σπιτι απο γλωσσοφιλιασμα και χαμουρεμα.

Ωραιο μουνι,οχι κανα τρελο αλλα ωραιο.Αδυνατουλα,βυζαρες,πλούσιο μαλι,ωραια οδοντοστοιχία,χαμογελο…θα δειξει πως θα παει.Μπορει να μην παει καν,εννοω πουτσαρδακος.

Θα σας κρατώ ενήμερους :happy::happy:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Ελληνίδα 43αρα,γνωστοι-φιλοι απο μικροί,καναδυό φορες την εχω κυνηγήσει στο παρελθόν χωρις να χουμε βγει ραντεβου ομως,βρεθηκαμε φετος το καλοκαιρι ως οι δυο μοναδικοί εργένηδες αναμεσα σε φιλαρακια κοινα με κουτσούβελα.Αυτη τη φορα δεν μου αρνήθηκε σε εξοδο οι δυο μας και μολις επεστρεψα σπιτι απο γλωσσοφιλιασμα και χαμουρεμα.

Ωραιο μουνι,οχι κανα τρελο αλλα ωραιο.Αδυνατουλα,βυζαρες,πλούσιο μαλι,ωραια οδοντοστοιχία,χαμογελο…θα δειξει πως θα παει.Μπορει να μην παει καν,εννοω πουτσαρδακος.

Θα σας κρατώ ενήμερους :happy::happy:
ωραία μπράβο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.026
Πόντοι
3.506
πρωτοι εδω ειπαμε οτι εχουμε να κανουμε με τον Δασκαλο νο2,παρακαλω πολυ :rockon::rockon::rockon:
Δάσκαλος νούμερο 1 θες να πεις.

Γιατί ο τύπος που έχεις για δάσκαλο ,ζήτημα να έχει βγει από το παιδικό του δωμάτιο για κάτι άλλο πέρα από χεσιμο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.026
Πόντοι
3.506
Με όσες έχω μιλήσει τους φαίνεται πολύ πιο άσχημο να είναι κάποιος παίδαρος και φτωχός παρά μέτριος και φτωχός. Δεν το αντέχει η ψυχούλα τους ότι ο όμορφος δεν έχει οικονομική δύναμη.
Ο φτωχός μέτριος είναι πολύ πιθανόν να σκάσει ότι έχει. Ο όμορφος φτωχός θα τους ζητήσει και λεφτά. :2funny:
Είναι έτοιμες να μείνουν με τον μέτριο , τον ωραίο τον φοβούνται.

Που να τρέχω ,που να ρισκάρω τώρα. Ας μείνω με τον μέτριο και ας γίνει το μουνι μου πιο στεγνό και από τη σαχαρα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Ένα σώρο όμορφους μπακουρια μέτρησα.. Γεωργουλης,σισοβιτης, γκλετσος, μπεγνης, είναι μακροχρόνια μπακουρια. Εδώ ο σομμερ που ηταν τοπ γκόμενος παντρευτηκε μόλις τώρα.. Δεν ισχύουν αυτά που λενε ότι οι ελληνιδες τα φτιάχνουν με ωραίους.. Φανταζομε θα εχει και πολλούς άλλους ωραίους μπακουρια στο ελλαντα

Τι μπακούρια ρε φίλε,αυτοί έχουν γαμήσει τόσο πολύ που το'χουν βαρεθεί.

Και τώρα μπορούν να γαμήσουν όσες θέλουν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι μπακούρια ρε φίλε,αυτοί έχουν γαμήσει τόσο πολύ που το'χουν βαρεθεί.

Και τώρα μπορούν να γαμήσουν όσες θέλουν
Αυτοί που λες ήταν διάσημοι και γνωστοί. Είμαστε υπέρ τους που γάμησαν και δεν φορτώθηκαν την κάθε σαβούρα. Όμως σε καμία περίπτωση δεν υπηρχε κριτήριο ωραίας εμφάνισης. Ήταν δευτερεύον η κάπου στο βάθος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το να προσπαθείτε ορισμένοι να πείσετε ότι οι γκόμενες διαλέγουν άνδρες με βάση την εμφάνιση και μετά με τα υπόλοιπα είναι δική σας πατέντα και για δικούς σας λόγους. Μια βόλτα έξω θα σας πείσει. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γκόμενες επιλέγουν πάντα έναν μέτριο σε εμφάνιση με υποταγή στην συμπεριφορά του, ώστε να έχουν την βολεψη τους. Άλλο καπέλο ποιους γουστάρουν.
Αν έχει και λεφτά μοιάζει ονειρική περίπτωση. Αν βρουν παίδαρο, θα τις γράφει στ αρχίδια του και θα έχει ζήτηση. Δεν του έχουν καμία εμπιστοσύνη. Όλοι όσοι ξέρω με σταθερές γκόμενες πληρώνουν διαρκώς, έχουν σώματα μέτρια η χάλια και είναι μέτριοι εμφανισιακά. Ρίχνουν ατελείωτο βάρος στο να κρατήσουν αυτή που έχουν. Είναι τα ιδανικα θύματα. Το να βρείτε μια εξαίρεση που κοιμήθηκε
ο Θεός, δεν αποτελεί κανόνα σε καμία περίπτωση.

:rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.478
Πόντοι
456
Οι γκόμενες επιλέγουν πάντα έναν μέτριο σε εμφάνιση με υποταγή στην συμπεριφορά του, ώστε να έχουν την βολεψη τους. Άλλο καπέλο ποιους γουστάρουν.
Αν έχει και λεφτά μοιάζει ονειρική περίπτωση. Αν βρουν παίδαρο, θα τις γράφει στ αρχίδια του και θα έχει ζήτηση. Δεν του έχουν καμία εμπιστοσύνη. Όλοι όσοι ξέρω με σταθερές γκόμενες πληρώνουν διαρκώς, έχουν σώματα μέτρια η χάλια και είναι μέτριοι εμφανισιακά. Ρίχνουν ατελείωτο βάρος στο να κρατήσουν αυτή που έχουν. Είναι τα ιδανικα θύματα. Το να βρείτε μια εξαίρεση που κοιμήθηκε
ο Θεός, δεν αποτελεί κανόνα σε καμία περίπτωση.

:rockon:

Κοίτα, έχει να κάνει και με την αυτοπεποίθηση.
Υπάρχουν μέτριοι άντρες με αυτοπεποίθηση που τις έχουν γραμμένες κανονικά. Αν το δει αυτό η γυναίκα, φεύγει μακριά. Μιλάω για αυτές που πάνε για σοβαρά. Παρ' όλο που τις εξιτάρουν αυτοί με την αυτοπεποίθηση, τους αποφεύγουν, εκτός και αν είναι δυνατές γκόμενες που έχουν να αντιπαραβάλλουν την ομορφιά τους. Στην ουσία το όλο παιχνίδι σε μία σχέση, είναι ΠΟΙΟΣ θα καταφέρει να σκλαβώσει τον άλλο, αυτός είναι ο έρωτας στην ουσία.
Καμία σχέση με ρομαντισμούς κλπ. παιχνίδι εξουσίας είναι...αργώ αλλά μαθαίνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom