Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
εγω εκανα φαση κανα μηνα με μια τριανταρα για κανα μηνα περνουσαμε πολυ ωραια κ σε καποια φαση μου λεει να συζησουμε κ γω λεω ναι γιατι μου αρεσε πολυ και μετα απο 2 μερες και μετα απο 3 μερες μου ειπε οτι θελει να χωρισουμε κ εμεινα παγωτο
:2funny::2funny::2funny:
χωρις να εχει γινει κατι ακραιο μεταξυ μας
που τις βρισκω ρε γαμωτο ολες,απο το ψυχιατρειο μου ερχονται :2funny:
:2funny:
Έχεις καταπιεί μαλακομαγνητη...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Από τήν μία οι γυναίκες μιλάνε γιά ισότητα ότι είναι χειραφετημένες καί αυτόνομες.Καί από τήν άλλη τά θέλουν όλα έτοιμα,
μού είχε πεί γκόμενα -32 χρονών μουνάρα- ότι εγώ έχω τό σπίτι μου τήν δουλειά μου τήν περιουσία μου.Γιατί νά κάτσω νά ασχοληθώ,
μέ τόν κάθε τελειωμένο-δυστυχισμένο.Θά πηγαίνω μέ τίς -ανύπαντρες- φίλες μου στά μαγαζιά γιά shopping,πού μάς καυλώνει περισσότερο,
οι άνδρες είναι για 5-10 λεπτά ηδονής τό πολύ,τά ψώνια είναι...γιά μήνες-χρόνια! :dunno:
Μα κι εμείς ..
Γιατί να πρέπει να διεκδικούμε την τηλεόραση όταν θέλουμε να δούμε μια ταινία η μπάλα και αυτή να βλέπει "Σασμο";
Η να περνάνε ολόκληρη ανάκριση αν βγούμε έξω μόνη;
Θέλουμε σεξ ;Το πληρώνουμε ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ...Γιατί το πληρώνουμε;Γιατί εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ .

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
δωσε Παολαρα σκυλαρα μου γλυκια !!!@:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

γαβ:alivedick: γαβ και ωχ αμαν !!!!ο πολεμος ξεκιναει:wanker::wanker::wanker:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ και βγαινουν για ζημιες οι Ελληνιολες :rockon::rockon::rockon::rockon:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.748
Πόντοι
18.496

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
ασε εχω ζησει πανω απο το μεσο ορο τρελες καταστασεις δυστυχως
τι παω κ μπλεκω
αφου μονο για βιζιτακια ειμαι ρε γαμωτο...:2funny:
Τις βρίσκεις αυτές τις τρελές μέσω διαδικτύου η...ζωντανά και από κοντά;

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.748
Πόντοι
18.496
αυτη ζωντανα,γενικα ψαρευω οπου τυχει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μα κι εμείς ..
Γιατί να πρέπει να διεκδικούμε την τηλεόραση όταν θέλουμε να δούμε μια ταινία η μπάλα και αυτή να βλέπει "Σασμο";
Η να περνάνε ολόκληρη ανάκριση αν βγούμε έξω μόνη;
Θέλουμε σεξ ;Το πληρώνουμε ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ...Γιατί το πληρώνουμε;Γιατί εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ .
Ως ατζέντα πολύ σωστά τό θέτεις -έτσι έπρεπε νά είναι- αλλά αυτό δέν συμβαίνει σέ πάρα πολλούς άνδρες,γιατί τό λέω αυτό?
έχοντας επαφή μέ διάφορα "ζεύγη" βλέπω ακριβώς τό αντίθετο.Ανδρες κουρασμένους-ευνουχισμένους-παραμελημένους-άκαυλους,
πού είναι έτοιμοι,νά δώσουν καί τήν ψυχή τους γιά τό "μωρό" τους.Οτι τούς πούν θά τό κάνουν -λές καί είναι λοχαγοί οι γκόμενες,καί αυτοί νεοσύλλεκτοι στρατιώτες-
σάν τά "πνευματικοπαίδια" ενός μεγαλύτερου σέ...ηλικία καί εμπειρία μοναχού! :hi:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.748
Πόντοι
18.496
Πιο πολλές πυροβολημένες που βρίσκεις;Ζωντανά η στο διαδίκτυο;Η τα ίδια σκατα είναι παντού ( που το βλέπω πιο πιθανό);
kala μη φανταστεις οτι γνωριζω κ απειρες γκομενες ,αλλα νομιζω πιο ευκολα την πατας με τις γκομεςες που γνωριζεις ιντερνετιΚΑ,ΣΤΙς λαιβ γνωριμιες μπορεις να διακρινεις πιο ευκολας τις τρελες απο την αρχη
παντως η τελευταια μου αλλαξε τα φωτα γιατι ηταν κ ομορφη κ εκατσα περισσοτερο καταπινωντας αρκετες προσβολες που απο μια μετρια γκομενα δεν θα τα καταπινα κ με τρελανε η καργια...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Οι ελλεεινιδες δεν γουστάρουν φλερτ στο δρόμο στο μετρό στη στάση.. Απλά δεν γουστάρουν άγνωστους!! Χωρίς λεφτά και με φλερτ σε άγνωστη, καμενας δε γαμησε στο ελλαντα!
πουθενα δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα αν δε σε ξερει η αλλη..απλα αλλαζει ο βαθμος σε κάθε χώρα.Για να καταλάβεις τι εννοω,οταν πχ βλεπεις μια γκόμενα και δουλευει σε ενα μαγαζι,εχεις περισσότερες πιθανοτητες να την βγαλεις αν πας πολλες φορες,παρα μια.Στη μια μαλλον θα φας τα μουτρα σου εκτος και αν εισαι ο αλεν ντελον

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι ελλεεινιδες δεν γουστάρουν φλερτ στο δρόμο στο μετρό στη στάση.. Απλά δεν γουστάρουν άγνωστους!! Χωρίς λεφτά και με φλερτ σε άγνωστη, καμενας δε γαμησε στο ελλαντα!
Πρώτον το φυσιολογικό γαμήσι είναι να σε γουστάρει η άλλη όπως κι εσύ. Δηλαδή χωρίς μαρούλι. Αυτό έχει αποδειχθεί και είναι ανώτερο σε ποιότητα όταν συμβαίνει. Το αν η άλλη βγει καλή είναι εντελώς άλλο καπέλο.
Δεύτερον μια χαρά γαμιούνται με άγνωστους οι οποίοι γινονται γνωστοί διότι μπορούν να βγάζουν τα μάτια τους ελεύθερα χωρίς κοινωνική κατακραυγή. Αρκεί να ξέρει ο άλλος να την πέφτει και να μην λογαριάζει άκυρα.

Γενικό συμπέρασμα:
στην Ελλάδα αν δεν είσαι διάσημος και με λεφτά να πέφτουν πάνω σου, πρέπει να την πέφτεις σαν δρεπάνι για να γαμήσεις. Αυτό είναι αξίωμα και δεν σηκώνει καμιια αμφισβήτηση.
:rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
kala μη φανταστεις οτι γνωριζω κ απειρες γκομενες ,αλλα νομιζω πιο ευκολα την πατας με τις γκομεςες που γνωριζεις ιντερνετιΚΑ,ΣΤΙς λαιβ γνωριμιες μπορεις να διακρινεις πιο ευκολας τις τρελες απο την αρχη
παντως η τελευταια μου αλλαξε τα φωτα γιατι ηταν κ ομορφη κ εκατσα περισσοτερο καταπινωντας αρκετες προσβολες που απο μια μετρια γκομενα δεν θα τα καταπινα κ με τρελανε η καργια...
υπάρχουν 2 τύποι με avatar tom cruise η κανω λαθος?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μεγάλο πρόβλημα που υποβόσκει στην Ελλάδα και το συναντω καθημερινά είναι ότι οι Έλληνες σέβονται δήθεν τάχα το φύλο της γυναίκας
(μήπως γαμήσουν) κι όχι την συμπεριφορά της. Κανονικά κρίνουμε συμπεριφορά της γυναίκας κι όχι την γυναίκα ως γυναίκα ώστε να βγει με το αλάθητο του Πάπα. Παρατηρήστε το μόνοι σας.
Εγώ μπορεί να μην τα λέω καλά οπότε ελέγξτε οι ίδιοι
αν είναι ετσι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες πάντα λαχταρούν τους άνδρες που δεν μασάνε και τις βάζουν στην θέση τους. Ο λόγος είναι ότι αυτοί οι άνδρες δεν υποχωρούν και άρα δηλώνουν με την συμπεριφορά τους ότι έχουν μεγαλύτερη αξία από την γυναίκα. Οι γυναίκες νιώθουν πολύ μειονεκτικά μαζί τους και έλκονται διοτι πιστεύουν ότι αυτοί οι άνδρες είναι ικανοί προστάτες κτλ. Αν η γυναίκα τουμπάρει έναν άνδρα τον θεωρεί επιτοπου μαλάκα και διαχειρισιμο τενεκέ. Το ότι βρίσκουν ομως τέτοιους για να πάρουν δώρα ή για να τις φροντίζουν σαν υποτακτικοι είναι εντελώς άλλο καπέλο. Δεν τους γουστάρουν. Βολεύονται και δένουν τον γάιδαρό τους.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πιστεύω ότι γιά εμάς τούς άνδρες,τό πιό σοβαρό θέμα είναι τό χρήμα -δέν μιλάω ο άλλος νά είναι χάλια εμφανισιακά-
μάς περιορίζει πάρα πολύ,δυστυχώς! :dunno:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.748
Πόντοι
18.496
υπάρχουν 2 τύποι με avatar tom cruise η κανω λαθος?
οντως υπαρχει κ αλλος που μου χει κλεψει το αβαταρ,αλλα το copyright τοχω εγω :2funny:
:2funny::2funny:
παντως ο αλλος εχει το ιδιο αβαταρ,αλλα εχει αλλο ονομα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όλα μετράνε,δεν είναι μόνο το ένα ή το άλλο

Περί εμφάνισης,έπρεπε να το γράψεις με έντονα γράμμα για μερικούς
Ολοι τό ξέρουν Υπουργέ,δέν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός καί νοήμονας άνδρας πού τό αγνοεί,
θεωρώ ότι κάποιοι δέν τό έχουν θέσει...σέ σωστή βάση! :hi:

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Ως ατζέντα πολύ σωστά τό θέτεις -έτσι έπρεπε νά είναι- αλλά αυτό δέν συμβαίνει σέ πάρα πολλούς άνδρες,γιατί τό λέω αυτό?
έχοντας επαφή μέ διάφορα "ζεύγη" βλέπω ακριβώς τό αντίθετο.Ανδρες κουρασμένους-ευνουχισμένους-παραμελημένους-άκαυλους,
πού είναι έτοιμοι,νά δώσουν καί τήν ψυχή τους γιά τό "μωρό" τους.Οτι τούς πούν θά τό κάνουν -λές καί είναι λοχαγοί οι γκόμενες,καί αυτοί νεοσύλλεκτοι στρατιώτες-
σάν τά "πνευματικοπαίδια" ενός μεγαλύτερου σέ...ηλικία καί εμπειρία μοναχού! :hi:
Υπαρχουν και χειροτερα. Στραποναρισμενοι , cuckold , θαμωνες τσοντοσινεμα , πληρωτικοι του onlyfans
Φταινε οι Ελεεινιδες που αρπαζουν την ευκαιρια ?

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.339
Πόντοι
2.356
Το μεγάλο πρόβλημα που υποβόσκει στην Ελλάδα και το συναντω καθημερινά είναι ότι οι Έλληνες σέβονται δήθεν τάχα το φύλο της γυναίκας
(μήπως γαμήσουν) κι όχι την συμπεριφορά της. Κανονικά κρίνουμε συμπεριφορά της γυναίκας κι όχι την γυναίκα ως γυναίκα ώστε να βγει με το αλάθητο του Πάπα. Παρατηρήστε το μόνοι σας.
Εγώ μπορεί να μην τα λέω καλά οπότε ελέγξτε οι ίδιοι
αν είναι ετσι.

Αν δεν υπάρχει περίπτωση να γαμησεις, τη σέβεσαι τη γυναίκα τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom