Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έτσι θέλουν να παρουσιάζουν την κατάσταση. Δεδομένου ότι δεν έχουμε γνωστό όλο το εύρος και δεν μπορούμε να κάνουμε τέλεια ανάλυση στα ζευγάρια, αναγκαζόμαστε να περάσουμε στην μέθοδο του ισχυρού δείγματος. Εκεί λοιπόν παρατηρούμε ότι ασχέτως πόσοι είναι οι εγκεφαλικά νεκροί σε ζευγάρια, σε κάθε 10 άνδρες οι μισοί χονδρικά είναι υποτακτικοί μαλάκες κι οι υπόλοιποι μισοί γκρινιάζουν για αρνητικές εμπειρίες. Αν τώρα τους προσαρμόσουμε σε ζευγάρια, γέρνουν οι αντιφρονούντες πολύ περισσότερο των "τι καλά που περνάμε'. Εκτός αν τα ζευγάρια που ξέρει ο κόσμος είναι γαμάτα.
Μάλλον γάμα τα είναι!

:2funny:
Στόν περίγυρο μου βλέπω "ζεύγη" τής πούτσας,καί μέ δυνατό οικονομικό Status αλλά καί ασθενέστερους οικονομικά,
αδιάφορους γιά Sex,αλλά γενικότερα καί γιά τήν ζωή,άτονους-άοσμους,καί μέ κάτι μούτρα μέχρι τό πάτωμα,
κοινώς βλέπω μόνο...δυστυχισμένα ζευγάρια!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Στόν περίγυρο μου βλέπω "ζεύγη" τής πούτσας,καί μέ δυνατό οικονομικό Status αλλά καί ασθενέστερους οικονομικά,
αδιάφορους γιά Sex,αλλά γενικότερα καί γιά τήν ζωή,άτονους-άοσμους,καί μέ κάτι μούτρα μέχρι τό πάτωμα,
κοινώς βλέπω μόνο...δυστυχισμένα ζευγάρια!

Μόνους έχεις καθόλου στον περίγυρό σου;

Αυτοί είναι ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μόνους έχεις καθόλου στον περίγυρό σου

Αυτοί είναι ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι;
Εχω αρκετούς μόνους άνδρες καί μόνες γυναίκες,θά έλεγα ότι καί αυτοί είναι χάλια μαύρα -κάργα δυστυχία-
όσοι καί όσες είναι τέρμα βλαμμένοι από τούς Singles είναι...λιγότερο δυστυχισμένοι! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Ένας μπάρμπας μου είχε πει μια φόρα
"πράγμα που το γαμείς τι αξία να του δωσεις?"
Πολυ μισογύνης ο μπάρμπας!!! Αλλά μου άρεσε έτσι όπως το έθεσε! Όταν θες να στείλεις καμιά στο διάολο τις το το πετάς και τελειώνεις!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ένας μπάρμπας μου είχε πει μια φόρα
"πράγμα που το γαμείς τι αξία να του δωσεις?"
Πολυ μισογύνης ο μπάρμπας!!! Αλλά μου άρεσε έτσι όπως το έθεσε! Όταν θες να στείλεις καμιά στο διάολο τις το το πετάς και τελειώνεις!
Ακριβώς τό ίδιο,λένε καί οι γυναίκες όμως γιά τούς άνδρες -τό έχω ακούσει από πολλές χαμούρες-
τής "νεότερης γενιάς" 30-45 περίπου, γία τίς άλλες ηλικίες δέν ξέρω,γιατί δέν...τά λένε οι πιό πολλές! :hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προσωπικά έχω καλυφθεί πλήρως από την απάντηση που βρήκα δια της ατόπου απαγωγής και αφορά όλα αυτά.
Δεν ξέρω αν στέκει επιστημονικά, δεν με νοιάζει αλλά σίγουρα στέκει όπως το αντιλαμβάνομαι. Είμαστε όντα
με εσωτερικές διεργασίες κι αντιδράσεις όπου αυτές και μας καθοδηγούν. Οι συναισθηματικές μαλακίες βασίζονται
σε αυτές τις διεργασίες κι αντιδράσεις σε συνάρτηση με το τι και πότε ποθούμε κάτι πολύ. Δηλαδή οι γκόμενες που περάσαμε πολύ καλά μαζί τους ήταν όντως οκ όπως εμείς αλλά όχι υπέροχες όπως ούτε κι εμείς. Απλά έτυχε να τις συναντήσουμε όταν θέλαμε κάτι ωραίο και αυτό συνέβη παράλληλα με αυτές. Έτυχε να έχουμε παράλληλη ανάγκη κι επιθυμία. Έτυχε να υπάρξει καλό κλίμα. Έτυχε να γίνει κάποιο κοινό κλικ. Όντως έτυχαν όλα. Άρα δεν είναι εξιδανίκευση. Αργότερα που η ροή των πραγμάτων φέρνει την φυσιολογική φθορά, βγαίνουμε από όλο αυτό και παρατηρείται μια κοινή κόπωση-εξουθένωση. Πάντα μετά από έντονες καταστάσεις παρατηρείται αυτό. Ως συνέπεια, δεν μπορούμε εύκολα να επαναλάβουμε όλο αυτό λόγω της κόπωσης-εξουθένωσης, ενδόμυχα δεν θέλουμε καν να το συγκρίνουμε
ή να το αλλοιώσουμε ή να το νοθεύσουμε κι όταν το βάζουμε δίπλα στην ωμή πραγματικότητα, γελάμε με την τελευταία. Κοινώς το έχουμε καμάρι και δεν το παζαρεύουμε. Τελικά αποσυρόμαστε και οι μεν άνδρες βαδίζουμε την ορθή πεπατημένη εκ του ασφαλούς ήρεμα κι ωραία. Κάνα γαμήσι με καμιά πατσαβούρα ίσα να μην σκουριάζουμε. Οι γυναίκες δεν ξέρω τι κάνουν. Αν τώρα τύχουν νέες συνθήκες όπως παραπάνω για κάτι καλό κι είμαστε ξεκούραστοι, βλέπουμε. Συνήθως όμως δεν συμβαίνει συχνά. Μία ή δυο φορές στην ζωή κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Κάτι που ενισχύει την άποψη ότι οι άνθρωποι κουράζονται. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Η κατι παει πολυ καλα τυπαρα μου
Πως να κατσει γυναικα οταν
-δεν απανταω ποτε σχεδον μηνυμα της παρα μονο οταν εχω καυλες
-οταν μετα το γαμησι σηκωνομαι και φευγω
-οταν δε τις βγαζω εξω αλλα βρισκω χιλιες δικαιολογιες να παμε κατευθειαν χοτελ
Τι να ψαξω φιλε μου;
Αν οι γκομενες δεν ειναι τιποτα 6 αρια μπαζα και ειναι τουλαχιστον εμφανισιμες αργα η γρηγορα λακιζουν και με απαλλασουν απο τον κοπο να τις στειλω εγω.
Αργα η γρηγορα βρισκουν καποιον αλλο που τους φερεται καλυτερα βασει των θελω τους η γυριζουν στον πρωην γιατι βλεπουν τι κυκλοφορει εκει εξω(τυποι σαν και μενα):rockon::rockon::rockon:
Αν καποια μεινει τοτε ειναι διαμαντι γιατι μου καθεται οποτε θελω ακομη και με διαστηματα αποχης ενα μηνα.
Συνηθως ειναι ηδη δεσμευμενες με καποιο καλο παιδι.
Οπως καταλαβαινεις εχω πολυ διαφορετικη οπτικη γωνια απο τη δικη σου οποτε μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα!
και πως και δεν εχει κατσει καμια μαζι σου μονο εστω για πουτσο? (ολα τα αλλα τα εχω κανει και γω σε χειρότερο βαθμο)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
και πως και δεν εχει κατσει καμια μαζι σου μονο εστω για πουτσο? (ολα τα αλλα τα εχω κανει και γω σε χειρότερο βαθμο)
Ίσως επειδή τον έχω πολύ μεγάλο και τις πονάω;
Δεν ξέρω ρε φίλε ειλικρινά και δε με νοιάζει
Το αποτέλεσμα μετράει ότι μου αδειάζουν τη γωνία.
Μακάρι να ήμουν ο χειρότερος γαμιας τους,μαγκιά μου :rockon:
Πάντως μερικά μαχιμια-διαμάντια όπως έγραψα κάθονται για κάποιο διάστημα όπως λες "για τον πουτσο"
Αλλά κι αυτές έχουν ημερομηνία λήξης από μέρους μου.
Κατάντια να γαμας την ίδια γυναίκα για μήνες.
Ευτυχώς που υπάρχουν και εκείνοι που τις αποκαθιστούν για καιρό είτε για σχέση είτε για γαμησι(στην πραγματικότητα καμμία γκόμενα δεν κάθεται πολύ καιρό μόνο για γαμησι:για να επιμένει σήμαινει ότι κάτι άλλο έχει δει σε σένα και σου πουλάει το παραμύθι ότι έρχεται μόνο για να τη γαμας)
Μη σκας τόσο ρε φίλε για τις γυναίκες.
Γάμα τες κοίτα να χύνεις καλά εσύ και χαιρετα τες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ίσως επειδή τον έχω πολύ μεγάλο και τις πονάω;
Δεν ξέρω ρε φίλε ειλικρινά και δε με νοιάζει
Το αποτέλεσμα μετράει ότι μου αδειάζουν τη γωνία.
Μακάρι να ήμουν ο χειρότερος γαμιας τους,μαγκιά μου :rockon:
Πάντως μερικά μαχιμια-διαμάντια όπως έγραψα κάθονται για κάποιο διάστημα όπως λες "για τον πουτσο"
Αλλά κι αυτές έχουν ημερομηνία λήξης από μέρους μου.
Κατάντια να γαμας την ίδια γυναίκα για μήνες.
Ευτυχώς που υπάρχουν και εκείνοι που τις αποκαθιστούν για καιρό είτε για σχέση είτε για γαμησι(στην πραγματικότητα καμμία γκόμενα δεν κάθεται πολύ καιρό μόνο για γαμησι:για να επιμένει σήμαινει ότι κάτι άλλο έχει δει σε σένα και σου πουλάει το παραμύθι ότι έρχεται μόνο για να τη γαμας)
Μη σκας τόσο ρε φίλε για τις γυναίκες.
Γάμα τες κοίτα να χύνεις καλά εσύ και χαιρετα τες.
Εσύ ξέρεις τυπε μου ..αλλά από τη δικιά μου εμπειρία ένας καλός άντρας-γαμιας πάντα θα έχει μια έστω και για πουτσα και ας μην έχει τη συμπεριφορά που θέλουν ( για σχέση) οι γυναίκες.Ακομα και πολύ μεγάλο να τον έχεις που είναι σπάνιο για Ελλάδα,πάλι κάποιες δε θα σε αφήσουν έτσι εύκολα.Εστω και με αυτή τη συμπεριφορά θα σου πουν οκ...μόνο γαμησι.Μου έχουν τύχει γκόμενες που τις γαμουσα καλά (δεν την έχω μεγάλη υπόψην,νορμάλ είναι)που ειχα αυτή τη κωλοσυμπεριφορα που λες εσύ αλλά μου είπανε : οκ μόνο σεξ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Βέβαια ήμουν και πιο νέος δε ξέρω αν παίζει ρόλο...ήμουν 30 τώρα σε μερικούς μήνες σκάω 42

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εσύ ξέρεις τυπε μου ..αλλά από τη δικιά μου εμπειρία ένας καλός άντρας-γαμιας πάντα θα έχει μια έστω και για πουτσα και ας μην έχει τη συμπεριφορά που θέλουν ( για σχέση) οι γυναίκες.Ακομα και πολύ μεγάλο να τον έχεις που είναι σπάνιο για Ελλάδα,πάλι κάποιες δε θα σε αφήσουν έτσι εύκολα.Εστω και με αυτή τη συμπεριφορά θα σου πουν οκ...μόνο γαμησι.Μου έχουν τύχει γκόμενες που τις γαμουσα καλά (δεν την έχω μεγάλη υπόψην,νορμάλ είναι)που ειχα αυτή τη κωλοσυμπεριφορα που λες εσύ αλλά μου είπανε : οκ μόνο σεξ....
Οι γυναίκες έχουν ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς.
Βρίσκουν "μόνο σεξ" παρά πολύ εύκολα.
Όταν λοιπόν βλέπουν μια κωλοσυμπεριφορα από μέρους μας προσπαθούν να μπουν στο κάστρο μας με τακτική:
Δώστου μόνο σεξ κανε τον να νοιώσει γαμιας και θα αλλάξει συμπεριφορά.
Είναι το τελευταίο τους όπλο για να ρίξουν τα τείχη μας.
Σίγουρα θα έχουν περισσότερη τυχη έτσι.
Η γυναίκα από αυτό που έχει ανάγκη και δυσκολεύεται να βρει όπως εμείς το ωμό σεξ, είναι η δέσμευση.
Προκειμένου να το πετύχει μεταμφιέζεται και γίνεται ότι εσύ θες αρκεί να σε γουστάρει για τους δικούς της λόγους.
Όταν όμως δει ότι δε σε καταφέρνει σε βάθος χρόνου και βρεθεί κάποιος άλλος που έχει πρόθεση να δεσμευτεί μαζί της αλλά τη γαμαει και ωραία ε τότε η γκόμενα θα αποχώρησει.
Σιγά μη κάτσει σε μια σχέση που βασίζεται σε κάτι που η ίδια δεν έχει ως προτεραιότητα κι επιπλέον όπως είπαμε βρίσκει για πλάκα ότι ώρα θέλει.
Κάποτε ήθελα εγώ να έχω τον πρώτο λόγο εγώ να τις χωρίζω να τις διώχνω κτλ αλλά παρατήρησα πως έτσι και ενέργεια σπαταλαω και γίνομαι μισητός.
Γιατί να το κάνω αυτό;
Ενώ όταν φεύγουν εκείνες αισθάνονται και άσχημα μάλιστα :2funny: ότι σε εγκαταλείπουν κτλ κτλ
Κι εσύ είσαι ήσυχος και ωραίος.
Κρατάς την ενέργεια σου όχι για να την ξοδέψεις στη διαμάχη με τη συγκεκριμένη γκόμενα αλλά για να ρίξεις μια επόμενη:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Από τήν μία οι γυναίκες μιλάνε γιά ισότητα ότι είναι χειραφετημένες καί αυτόνομες.Καί από τήν άλλη τά θέλουν όλα έτοιμα,
μού είχε πεί γκόμενα -32 χρονών μουνάρα- ότι εγώ έχω τό σπίτι μου τήν δουλειά μου τήν περιουσία μου.Γιατί νά κάτσω νά ασχοληθώ,
μέ τόν κάθε τελειωμένο-δυστυχισμένο.Θά πηγαίνω μέ τίς -ανύπαντρες- φίλες μου στά μαγαζιά γιά shopping,πού μάς καυλώνει περισσότερο,
οι άνδρες είναι για 5-10 λεπτά ηδονής τό πολύ,τά ψώνια είναι...γιά μήνες-χρόνια! :dunno:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μάγκες, για μενα να τσακώνεστε με τις πατσαβούρες όταν σας πρήζουν και δεν τις θέλετε. Ρίχνετε έναν τρικουβερτο τσακωμό και στα παπάρια σας όλα. Έτσι κι αλλιώς αποκλείεται να μην έχετε τσακωθεί κατά την διάρκεια της σχέσης εκτός αν είστε τελείως μαλάκες. Ρίξτε λοιπόν έναν τελειωτικό απαξιωτικό σεισμό να τελειώνει το θέμα. Να έρθει στα ίσα της. Μάλιστα γκρεμίστε κάθε γέφυρα ώστε να μην υπάρχει καμία περίπτωση πλέον για επανέναρξη. Αν την άλλη δεν την θες κι έχεις καταλήξει τελεσίδικα εκεί, όσος καιρός να περάσει απλά θα έχεις ηρεμήσει και πάλι δεν θα την θες. Ποιος ο λόγος λοιπόν να το παίξεις υπεράνω; για να κάνεις τον κύριο; εφόσον δεν τη θες δεν σε νοιάζει πια η γνώμη της. Αν δεν το κάνετε, θα τρέφετε ελπίδα κι η ελπίδα είναι
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!! :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μάγκες, για μενα να τσακώνεστε με τις πατσαβούρες όταν σας πρήζουν και δεν τις θέλετε. Ρίχνετε έναν τρικουβερτο τσακωμό και στα παπάρια σας όλα. Έτσι κι αλλιώς αποκλείεται να μην έχετε τσακωθεί κατά την διάρκεια της σχέσης εκτός αν είστε τελείως μαλάκες. Ρίξτε λοιπόν έναν τελειωτικό απαξιωτικό σεισμό να τελειώνει το θέμα. Να έρθει στα ίσα της. Μάλιστα γκρεμίστε κάθε γέφυρα ώστε να μην υπάρχει καμία περίπτωση πλέον για επανέναρξη. Αν την άλλη δεν την θες κι έχεις καταλήξει τελεσίδικα εκεί, όσος καιρός να περάσει απλά θα έχεις ηρεμήσει και πάλι δεν θα την θες. Ποιος ο λόγος λοιπόν να το παίξεις υπεράνω; για να κάνεις τον κύριο; εφόσον δεν τη θες δεν σε νοιάζει πια η γνώμη της. Αν δεν το κάνετε, θα τρέφετε ελπίδα κι η ελπίδα είναι
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!! :rockon:

Τί τσακωμό νά ρίξουμε παπάκι,εδώ δέν βλέπεις τί γράφουνε?
ότι δέν μπορούμε νά βρούμε γκόμενες.Γιατί είναι δύσκολες καί μή προσεγγίσημες,ότι μάς απαξιώνουν,ότι δέν μάς θέλουν -δέν έχουν καί άδικο-
άρα...μέ ποιές νά τσακωθούμε! :dunno:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Από τήν μία οι γυναίκες μιλάνε γιά ισότητα ότι είναι χειραφετημένες καί αυτόνομες.Καί από τήν άλλη τά θέλουν όλα έτοιμα,
μού είχε πεί γκόμενα -32 χρονών μουνάρα- ότι εγώ έχω τό σπίτι μου τήν δουλειά μου τήν περιουσία μου.Γιατί νά κάτσω νά ασχοληθώ,
μέ τόν κάθε τελειωμένο-δυστυχισμένο.Θά πηγαίνω μέ τίς -ανύπαντρες- φίλες μου στά μαγαζιά γιά shopping,πού μάς καυλώνει περισσότερο,
οι άνδρες είναι για 5-10 λεπτά ηδονής τό πολύ,τά ψώνια είναι...γιά μήνες-χρόνια! :dunno:
Κι εγω το έχω ακούσει αυτό.
Οι γυναίκες δεν θέλουν να αναλαμβάνουν ευθύνες ή υποχρεωσεις πλέον εδώ και χρόνια. Θέλουν απλώς να είναι αντικείμενο θαυμασμού και όποτε θέλουν ψωλή πάνε και την τρώνε. Τους αρέσει το αραλικι. Αν οι γυναίκες ήταν νορμάλ εγώ που είμαι ένας απλός άνθρωπος με καλό πακέτο αλλά με τεράστιες δυνατότητες ανεξαρτησίας (δεν μπορούν σε τίποτα να συγκριθούν μαζί μου σε ένα σπίτι) θα έπρεπε να είχα 10 γκόμενες ταυτόχρονα και να μαλλιοτραβιουνται ποια θα με έχει εργολαβία. Δεν συμβαίνει όμως αυτό διότι δεν θέλουν να παράγουν έργο. Θέλουν ειτε να κάθονται ξάπλα και να τις νταντευεις (αυτο είναι σχέση για αυτές) η να παντρευτούν για να δέσουν τον γάιδαρο τους με παιδί. Είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις γυναίκα μόνο να συζεις με δικαιώματα κι υποχρεώσεις αλλά να την πηδάς. Θα σου βγάλει προβλήματα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τί τσακωμό νά ρίξουμε παπάκι,εδώ δέν βλέπεις τί γράφουνε?
ότι δέν μπορούμε νά βρούμε γκόμενες.Γιατί είναι δύσκολες καί μή προσεγγίσημες,ότι μάς απαξιώνουν,ότι δέν μάς θέλουν -δέν έχουν καί άδικο-
άρα...μέ ποιές νά τσακωθούμε! :dunno:
Όποιος θέλει να βρει, θα βρει. Όχι ότι θα ευτυχήσει αλλά θα βρει. Κι όταν βρει θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι νομοτελειακό. Είναι απίθανο να πάνε όλα καλά. Αν συμβεί αυτό σε άνδρα, είτε ήταν σπάνιο θέμα τύχης είτε νομίζει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο επειδή είναι υποτακτικός.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όποιος θέλει να βρει, θα βρει. Όχι ότι θα ευτυχήσει αλλά θα βρει. Κι όταν βρει θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι νομοτελειακό. Είναι απίθανο να πάνε όλα καλά. Αν συμβεί αυτό σε άνδρα, είτε ήταν σπάνιο θέμα τύχης είτε νομίζει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο επειδή είναι υποτακτικός.
Τότε τί νά τήν κάνει τήν γκόμενα?
καλύτερα νά διαβάζει Ριζοσπάστη,πιό...ενδιαφέρον θά έχει! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τότε τί νά τήν κάνει τήν γκόμενα?
καλύτερα νά διαβάζει Ριζοσπάστη,πιό...ενδιαφέρον θά έχει! :2funny:
Γι αυτό ακριβώς "κατάντησα" να την πεφτω με ορμή μεγατόνων και συνεχώς. Διότι μόνο με αυτή την μέθοδο θα βγει κάτι το οποίο είναι μόνο για γαμήσι. Αν δηλαδή βρεθεί νορμάλ, θα εκπλαγώ. Όσοι λένε ότι υπάρχουν νορμάλ είτε είναι τυχεροί όπως όλοι μας υπερσπανίως, είτε λένε μαλακίες διότι είναι υποτακτικοί και τα βλεπουν όλα ρόδινα. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γι αυτό ακριβώς "κατάντησα" να την πεφτω με ορμή μεγατόνων και συνεχώς. Διότι μόνο με αυτή την μέθοδο θα βγει κάτι το οποίο είναι μόνο για γαμήσι. Αν δηλαδή βρεθεί νορμάλ, θα εκπλαγώ. Όσοι λένε ότι υπάρχουν νορμάλ είτε είναι τυχεροί όπως όλοι μας υπερσπανίως, είτε λένε μαλακίες διότι είναι υποτακτικοί και τα βλεπουν όλα ρόδινα. :2funny:
Είναι υποτακτικοί,λένε μαλακίες-ψέματα,αλλά δέν τά βλέπουν καθόλου ρόδινα,
απλά κοροιδεύουν...τόν "κουρασμένο" εαυτό τους! :hi:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Έλεος πια... έχουν χάσει το νόημά τους οι λέξεις, και ευτελίζουν τις έννοιες...
Ο Τσακαλώτος είναι καθηγητής Πανεπιστημίου και σχεδόν 65 ετών, η Αχτσιόγλου είναι συνομήλικη του Κασσελάκη. Ούτε κατά διάνοια δε θα πήγαινε το μυαλό μου σε ''σεξισμό'' βλέποντας μία τέτοια ανάρτηση και ούτε θεωρώ πως ο Κασσελάκης είχε ''σεξιστικό'' κίνητρο.
Προσυπογράφω όσα είπες. Αυτό που επισημαίνω, είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ την οποία έχει οποιαδήποτε γυναίκα να κατηγορήσει οποιονδήποτε άντρα ως σεξιστή, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε λέξη / έκφραση πει αυτός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom