Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν διαφωνώ!! Και μάλιστα έχω να προτείνω κάποια πράγματα που μάλλον θα τις τσούζουν...οι γυναίκες δηλαδή, έχοντας μεγάλες ανασφάλειες, επιζητούν στους άντρες ασφάλεια, δύναμη, και βέβαια την ολοκλήρωση τους σαν γυναίκες με την τεκνοποίηση, οικογένεια κλπ...οπότε τι μας μένει? Απλούστατα να μην τους τα δίνουμε!!! Πιστεύω ότι αυτό πραγματικά τους γαμαει την ψυχολογία!!!
Αυτό που λες είναι δεκτό και υπαρκτό ως στάση ζωής για να μην σε ζαλίζουν. Δεν τους γαμάει όμως την ψυχολογία. Θα βρουν πολλούς. Εγώ αναφέρθηκα στην περίπτωση που σε ψήνουν. Τότε τους αλλάζεις τον αδόξαστο
και φεύγεις. :2funny:

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Περίμενα στο ταμείο και έρχεται μια ελλεεινιδα, καλή ηταν, 8 αρι, με ύφος χιλίων καρδιναλιων με πέρναει και πάει να χτυπήσει κάτι σερβιέτες που κρατούσε.

Αδελφε, εχει συμβει σε ολους μας στο s/m η γυναικα που κρατα σερβιετες να πηγαινει πρωτη στην σειρα..
Σχεδον παντα εχει περιοδο και τρεχει για να μην λερωθει..

Κατα τα αλλα, οχι μονο κραζω αντρες / γυναικες που πανε πουστικα να σου φανε την θεση, αλλα φωναζω δυνατα τον security ωστε να γινουν πληρως ρομπες..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά νά τού κάνει τού βλαμένου,τό ευχαριστήθηκα!
προσωπικά δέν έχω καμία εμπιστοσύνη σέ άνδρα,πού δέν μπορεί νά βγάλει γκόμενα από μόνος του,
τούς θεωρώ μαλθακούς,τεμπέληδες,ξερόλες καί γενικότερα τοξικούς,ακόμα καί γιά απλή παρέα κανένα ποτό,καφέ κτλ,
γκόμενα μόνο μέ τήν "αξία" μας διαφορετικά,δέν τό υπολογίζω ώς κατάκτηση αλλά... ώς δοσοληψία! :hi:
Έτσι είνσι ακριβώς κι όχι επειδή το λες εσύ η εγώ. Έχει αποδειχθεί ότι άνδρας που νοιάζεται μόνο για μουνί και δεν μπορεί να το βγάλει μόνος του είναι ανίκανος για οτιδήποτε η θα στην φέρει κτλ. Όλοι όσοι έχω γνωρίσει με τέτοιο πρόβλημα είναι κομπλεξικοι και καριοληδες. Άσε που θα σε πουλήσουν
για μουνί επιτοπου ακόμα και σε συνεργασίες. Δεν έχουν ιερό και όσιο. Στο υπογράφω. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ας το γράψω κι εδώ.

Η αλήθεια είναι μία για αγάπες, λουλούδια, γάμους κτλ. Θα σας την πω εγώ που κι εμένα άλλοι μου την είπαν.
Οι γυναίκες δεν αγαπούν εμάς αλλά μόνο τα παιδιά τους ώστε να νταντεύονται μέσω αυτών κι εκείνες. Δεν σας αρεσει, έτσι; ισχύει όμως!
Οι γυναίκες επίσης, δεν αγαπούν εμάς αλλά αγαπούν την αγάπη που τους δίνουμε με τις μορφές που θέλουν
κι οπότε τύχει. Δηλαδή αγαπούν εξ ανάκλασης
και παρτουλίστικα.
Ούτε αυτό σας αρέσει έτσι; αυτό κι αν ισχύει! Όποιος τα καταλάβει αυτά, σώθηκε.

Οτιδήποτε άλλο είναι σούπερ εξαίρεση.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τυπε αυτα ειναι για ψυχολογους με μεταπτυχιακα

Εγω ειμαι απλος ψυχολογος, της πιατσας και της καθημερινης ζωης

Ειδικα οι γυναικες, οι περισσοτερες τουλαχιστον, εχουν πολυ απλη ψυχολογια, απορω γιατι γινεται τοσος ντορος για το "τελικα τι θελουν οι γυναικες"
Πολύ σωστά. Προσωπικά το έχω αναφέρει και το πιστεύω. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος με το τι θέλουν οι γυναίκες. Μέσω της εμπειρίας αντιλαμβάνεται πολλά, καταλαβαίνει περισσότερα και με αυτά πορεύεται μια χαρά. Επίσης κανείς δεν μπορεί να τις καταλάβει διότι είναι ψυχωτικά ναυάγια τίγκα στην ανασφάλεια, στην ματαιοδοξία και στην κυκλοθυμία με αποτέλεσμα να μην ξέρουν ούτε οι ίδιες τι θέλουν. Κάτι που παραδέχονται!

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ας το γράψω κι εδώ.

Η αλήθεια είναι μία για αγάπες, λουλούδια, γάμους κτλ. Θα σας την πω εγώ που κι εμένα άλλοι μου την είπαν.
Οι γυναίκες δεν αγαπούν εμάς αλλά μόνο τα παιδιά τους ώστε να νταντεύονται μέσω αυτών κι εκείνες. Δεν σας αρεσει, έτσι; ισχύει όμως!
Οι γυναίκες επίσης, δεν αγαπούν εμάς αλλά αγαπούν την αγάπη που τους δίνουμε με τις μορφές που θέλουν
κι οπότε τύχει. Δηλαδή αγαπούν εξ ανάκλασης
και παρτουλίστικα.
Ούτε αυτό σας αρέσει έτσι; αυτό κι αν ισχύει! Όποιος τα καταλάβει αυτά, σώθηκε.

Οτιδήποτε άλλο είναι σούπερ εξαίρεση.

Δέν μπορούν νά αγαπήσουν -πάρα πολλές γυναίκες- διότι τά αισθηματά τους είναι εγωκεντρικά-εγωιστικά,
είναι σάν κάποια φυτά πού είναι...αυτοφυείς -πού φυτρώνουν μόνα τους- :hi:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Έκανα μαλακια. Αντί. Να φάω βραδυνο ρύζι με τόνο, δεν κρατήθηκα και έφαγα τρατακοα σοκολάτας από τα Λιντλ.. Ητνα νοστιμότατα.. Τωρα αν φάω ψάρι θα απέχω άσχημη γεύση.. Και πεινάω ακόμα. Τουλάχιστον σκεφτομε πόσο μπαρουτι έκανα την ελλεεινιδα στο σούπερ μάρκετ απόψε! Σίγουρα θα με βρίζει στο τηλ με τις φίλες της! Αφού με τρώει το αφτη μου! Ήταν σιγουρα πέτυχημενη ημέρα,αφού κατάφερα να χαλάσω τη μέρα μιας ελλεινιδας!!

εγω πηγα στη θεια μου με τον ξαδερφο,μας εκανε το τραπεζι:coffee:

κοφτα μακαρονακια με κιμα +φετα

+επιδορπιο = κομμενα ροδακινα σε γιαουρτι +μελι :rockon:

αυτα να τα βλεπουν οι νεες Ελληνιδες!!! αντε να πουμε:coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δέν μπορούν νά αγαπήσουν -πάρα πολλές γυναίκες- διότι τά αισθηματά τους είναι εγωκεντρικά-εγωιστικά,
είναι σάν κάποια φυτά πού είναι...αυτοφυείς -πού φυτρώνουν μόνα τους- :hi:
Την απάντηση σε αυτό που εγραψες, την έδωσε πάλι γυναίκα λέγοντας ότι από μικρές που είναι, από την κούνια τους, ξέρουν ότι αντιλαμβάνονται τον κόσμο με λάθος η λειψό τρόπο, το καταλαβαίνουν από τις αντιδράσεις των ανδρών αλλά απλά τους αρέσει έτσι επειδή ΠΑΝΤΑ παίρνουν συγχωροχάρτι για τις μαλακίες τους. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέει ο κοσμος. Ότι δηλαδή αν θες να έχεις γυναίκα δεν θα έχεις δίκιο. Αν θες να έχεις δίκιο δεν θα έχεις γυναίκα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
αν και θα προτιμουσα φαρφαλες,τεσπα:coffee::coffee:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Την απάντηση σε αυτό που εγραψες, την έδωσε πάλι γυναίκα λέγοντας ότι από μικρές που είναι, από την κούνια τους, ξέρουν ότι αντιλαμβάνονται τον κόσμο με λάθος η λειψό τρόπο, το καταλαβαίνουν από τις αντιδράσεις των ανδρών αλλά απλά τους αρέσει έτσι επειδή ΠΑΝΤΑ παίρνουν συγχωροχάρτι για τις μαλακίες τους. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέει ο κοσμος. Ότι δηλαδή αν θες να έχεις γυναίκα δεν θα έχεις δίκιο. Αν θες να έχεις δίκιο δεν θα έχεις γυναίκα.

Αν είναι νά είμαι τό χαλάκι,νά μέ πατάνε κάτω,νά μήν έχω δίκιο αλλά νά συμφωνώ στίς εντολές τους,
προτιμώ νά μήν έχω "γυναίκα" αλλά...πραγματική γυναίκα! :hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παράδειγμα σκέψης γυναίκας. Πηδούσα μια η οποία δεν με καραγουσταρε κι ήταν φανερό. Απλά την βρίσκαμε και ήθελε παρέα επειδή η αδερφή της ήταν ψιλοπρεζακι. Μου είχε ζαλίσει τ αρχίδια με τα ίδια και τα ίδια. Η απάντηση μου ήταν σταθερή. Η την ξεκόβεις κι ότι γίνει η το ράβεις και κάνεις υπομονή μιας που η κατάσταση αυτή δεν είναι εύκολη. Μια μέρα της είπα απλά πως πάει η αδερφή σου και μου είπε ότι δεν έχω δικαίωμα να κρίνω την αδερφή της (ενώ δεν εκρινα κάτι και μου είχε ζαλίσει τ αρχίδια). Ότι καταλάβατε, καταλαβα κι εγώ. Μπορω να γράφω παραδείγματα για μήνες. Προτιμώ να τις ειρωνευομαι όμως να γελάμε. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν είναι νά είμαι τό χαλάκι,νά μέ πατάνε κάτω,νά μήν έχω δίκιο αλλά νά συμφωνώ στίς εντολές τους,
προτιμώ νά μήν έχω "γυναίκα" αλλά...πραγματική γυναίκα! :hi:
Ακριβώς. Δεν έχει νόημα να αναλώνεται με τέτοιες περιπτώσεις. Πούτσα και πέταμα στην καλύτερη περίπτωση. Αν και πολλές φορές ούτε για πούτσα δεν είναι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ πιστεύω ότι αν υπάρχει Θεός που μας έφτιαξε, όταν τελείωσε την γυναίκα θα είπε τι μαλακία έκανε και τις μορφοποίησε το καυλι ως μουνί για να μπορεί να έχει ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ! Εξάλλου και θρησκευτικά να το δούμε τι ποιότητα ανθρώπου θα μπορούσε να φτιάξει από ένα πλευρο μας; φθηνά πράγματα! :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Παράδειγμα σκέψης γυναίκας. Πηδούσα μια η οποία δεν με καραγουσταρε κι ήταν φανερό. Απλά την βρίσκαμε και ήθελε παρέα επειδή η αδερφή της ήταν ψιλοπρεζακι. Μου είχε ζαλίσει τ αρχίδια με τα ίδια και τα ίδια. Η απάντηση μου ήταν σταθερή. Η την ξεκόβεις κι ότι γίνει η το ράβεις και κάνεις υπομονή μιας που η κατάσταση αυτή δεν είναι εύκολη. Μια μέρα της είπα απλά πως πάει η αδερφή σου και μου είπε ότι δεν έχω δικαίωμα να κρίνω την αδερφή της (ενώ δεν εκρινα κάτι και μου είχε ζαλίσει τ αρχίδια). Ότι καταλάβατε, καταλαβα κι εγώ. Μπορω να γράφω παραδείγματα για μήνες. Προτιμώ να τις ειρωνευομαι όμως να γελάμε. :2funny:
Μπορεί νά "ψιλό γίνονταν" καί αυτή πού καί πού,όλα παίζουν δέν φαίνονται,
μού έχει τύχει... πολλές φορές!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μια άλλη που ειχα γνωρίσει, είχε απωθημένο να ζήσει ένα μεγάλο έρωτα και πολλές φορές όταν μιλούσαμε (λες και θα έβγαινε άκρη) μου έλεγε ατάκες από έργα στην τηλεόραση. Δηλαδή αυτή τι νομιζε; ότι εγώ ειμαι ο Κλαρκ Γκέιμπλ στο όσα παίρνει
ο άνεμος; Τελικά της έβαζα αυτό να ακούει. Κι αυτό από τηλεόραση ήταν.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λένε μερικοί ότι όντως υπάρχουν καλές γυναίκες, ωραία ζευγάρια κτλ κι ότι οι υπόλοιποι ειμαστε
οι περίεργοι.
Υπόλοιποι ποιοι; τα 3/4 του πληθυσμού;;; :2funny:
τελικά έχω βρει τι φταίει. Όλοι αυτοί που θεωρείτε ως πετυχημένους και ταιριαστούς είναι ΙΠΠΟΚΟΜΟΙ Η ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ
ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!
Απειροελάχιστα ζευγάρια είναι όντως οκ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Λένε μερικοί ότι όντως υπάρχουν καλές γυναίκες, ωραία ζευγάρια κτλ κι ότι οι υπόλοιποι ειμαστε
οι περίεργοι.
τελικά έχω βρει τι φταίει. Όλοι αυτοί που θεωρείτε ως πετυχημένους και ταιριαστούς είναι ΙΠΠΟΚΟΜΟΙ Η ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ
ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!

Παπάκι οι περισσότεροι είναι προβληματικοί,έως καί βλαμένοι,
είναι ποτέ δυνατόν νά έχουν σωστή σχέση,καί νά είναι...ταιριαστά ζευγάρια! :dunno:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπάκι οι περισσότεροι είναι προβληματικοί,έως καί βλαμένοι,
είναι ποτέ δυνατόν νά έχουν σωστή σχέση,καί νά είναι...ταιριαστά ζευγάρια! :dunno:
Έτσι θέλουν να παρουσιάζουν την κατάσταση. Δεδομένου ότι δεν έχουμε γνωστό όλο το εύρος και δεν μπορούμε να κάνουμε τέλεια ανάλυση στα ζευγάρια, αναγκαζόμαστε να περάσουμε στην μέθοδο του ισχυρού δείγματος. Εκεί λοιπόν παρατηρούμε ότι ασχέτως πόσοι είναι οι εγκεφαλικά νεκροί σε ζευγάρια, σε κάθε 10 άνδρες οι μισοί χονδρικά είναι υποτακτικοί μαλάκες κι οι υπόλοιποι μισοί γκρινιάζουν για αρνητικές εμπειρίες. Αν τώρα τους προσαρμόσουμε σε ζευγάρια, γέρνουν οι αντιφρονούντες πολύ περισσότερο των "τι καλά που περνάμε'. Εκτός αν τα ζευγάρια που ξέρει ο κόσμος είναι γαμάτα.
Μάλλον γάμα τα είναι!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και τελικά τι είναι το bad boy; Είναι ο τύπος που και καλά απαξιώνει την γυναίκα με βρισίδι και στυλάκι αλλά της κάνει όλα τα χατήρια και την πάει και την φέρνει. Αρχίδια bad boy. Απλά δηλαδή ημίσκληρο τυρί μπροστά στο ανθότυρο των υποτακτικών. Κεφαλοτύρι δεν θα γίνει ποτέ. :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
οι περίεργοι.
ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!

Το ιδανικό για μένα είναι να έχεις μια ψευτοσχέση/καβάτζα,χωρίς δεσμεύσεις, για τα 'χοντρά',για καμια εκδρομή,καμια έξοδο,για να μην είσαι και συνέχεια μόνος ή ψωλαρία που κι αυτό σε φθείρει.

Δυστυχώς όμως,επειδή κι αυτό δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί,όποια γκόμενα τους κάτσει,καταλήγουν όλοι πυρφόροι να την παρακαλάνε για σχέση/γάμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom