Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.984
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Οι γυναίκες αλλάζουν γνώμη πανευκολα τυπε
Δεύτερος τρίτος τέταρτος
Στην πουτσα σου όλα
Να γαμας είναι το ζητούμενο
Πόσες γάμησα και μετά από μέρες μου είπαν γύρισε ο πρώην κτλ κτλ
Με τι χαμόγελο τους ευχήθηκα ότι καλύτερο!
Αφού τον είχα ήδη βρέξει!
Για ψαξτο λίγο αυτό. Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό ..αλλά αν μου τυχαίνει συνέχεια κάτι δε πάει καλα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Ο άνδρας όσο περισσότερο κόλακας-γλυφτρόνι είναι μέ τίς γυναίκες,άλλο τόσο αναξιόπιστος καί καργιόλης είναι μέ τούς άνδρες,
δείτε το μέ εργοδότες,συναδέλφους,γνωστούς,"φίλους" κτλ.Είναι τό χειρότερο είδος άνδρα,παντελώς...μουνόπανα! :hi:
Και καθηγητες, ειδικα Πανεπιστημιου. Καθικια, σκουπιδια...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Λοιπον επειδη εισαι κατα δηλωση σου καλος ψυχολογος σχολιασε τα εξης χαιρια των Νεοελληνων
1) Υπαρχουν νηματα που περιγραφουν ποσο καλα τους στραποναρουν αυταρχικες γυναικες
2) Υπαρχουν νηματα που πανε σε κινηματογραφους και γλυφουν πουτσες που βγαινουν απο τρυπες στο κοντρα πλακε
3) Υπαρχουν νηματα που βαζουν φωτο απο κομματια υφασμα ( εσωρουχα ) και προφανως παιζουν μαλακια
4) Υπαρχουν νηματα που αγαπουληδες κανουν 30 ποστ τη μερα στην αγαπημενη τους βιζιτα για να την προμοταρουν με την ελπιδα να ειναι τρυφερη μαζι τους , οταν την πληρωσουν
Με ολα αυτα τα καταγκιοζιλικια φταινε οι Ελληνιδες που τους γλεντανε ???
ΥΓ ΜΗ μου πεις για δικαιωμα στα γουστα γιατι η τελικη εικονα ειναι που μετραει
Πες μου μια γυναικα εδω μεσα που εχει υποτακτικη συμπεριφορα

Τυπε αυτα ειναι για ψυχολογους με μεταπτυχιακα

Εγω ειμαι απλος ψυχολογος, της πιατσας και της καθημερινης ζωης

Ειδικα οι γυναικες, οι περισσοτερες τουλαχιστον, εχουν πολυ απλη ψυχολογια, απορω γιατι γινεται τοσος ντορος για το "τελικα τι θελουν οι γυναικες"

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.533
Πόντοι
6.056
Ο άνδρας όσο περισσότερο κόλακας-γλυφτρόνι είναι μέ τίς γυναίκες,άλλο τόσο αναξιόπιστος καί καργιόλης είναι μέ τούς άνδρες,
δείτε το μέ εργοδότες,συναδέλφους,γνωστούς,"φίλους" κτλ.Είναι τό χειρότερο είδος άνδρα,παντελώς...μουνόπανα! :hi:
ε ναι... σε βλεπουν ανταγωνιστικα και μονο που εχεις και εσυ πουτσο ειναι σαν να μπαινεις στα χωραφια τους

σαν τα σκυλια που γαβγιζουν στα αλλα ετσι προκαταβολικα απλα επειδη τα ειδαν καπου εκει γυρω

μπορει γιαυτο να τους λενε και μουνοσκυλα χμμ :coffee:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
Οι ελληνιδες γενικα ειναι δύσκολες,οτι και να λέμε.
Εδω ενας φιλος έκανε να του κατσει η ελληνίδα 3 μήνες ταχα για να μην τη περασει εύκολη κλπ τελικά εφοσον δεχτηκε να το κανουν ο φιλος δεν μπορούσε να τη πηδήξει,απο το αγχος δεν ξερω απο τι βρεθηκαν και μια δεύτερη φορα τίποτα και τον άφησε,τον χώρισε.
3 μηνες αυτος να τη περιμένει και αυτη επειδή 2 φορές δεν μπορεσε τον έδιωξε

Άσχετα από ελληνίδες, τρόμπας ο φίλος σου. Μηδέν εμπειρία. Αγάμητος πιτσιρικάς αγαπούλης. Δεν μπόρεσε να την πηδήξει από το άγχος=μαλάκας.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ε ναι... σε βλεπουν ανταγωνιστικα και μονο που εχεις και εσυ πουτσο ειναι σαν να μπαινεις στα χωραφια τους

σαν τα σκυλια που γαβγιζουν στα αλλα ετσι προκαταβολικα απλα επειδη τα ειδαν καπου εκει γυρω

μπορει γιαυτο να τους λενε και μουνοσκυλα χμμ :coffee:
Ο υγιής ανταγωνισμός θεωρώ ότι λίγο-πολύ γιά όλους μας ισχύει,είναι θεμιτός σέ normal πλαίσιο,
οι κόλακες δέν παίζουν στά ίσια.Κοιτάνε πώς θά σού βάλουν τρικλοποδιά,πως νά επωφεληθούν μόνο γιά τήν πάρτη τους,
ότι κάνουν είναι fake καί όχι κάτω...από τά ανδρικά πρότυπα! :hi:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
Κατσε ρε φιλε.
Το παιδί ηταν 38 ετων τοτε στα τσαρδια εδινε πονο,απλα ειχε αγχωθει γιατί τον τρεναρε,τη πρωτη φορα επειδή 25 λεπτα δεν σηκωθηκε τον αφησε,τη δεύτερη παραπάνω ειχε μια χαλαρη στυση οχι σκληρη,να τον αφήσει,ας επεμενε και αυτή,να δει λιγο καιρο η να πηγαινε σε ενα γιατρο.αυτος 3 μηνες περίμενε και αυτη σε 2 μερες.
Ειναι αισχρες
Τύπε .... αν αρχίσουμε από σήμερα .... και μέχρι το 2026 κάθε μέρα .... συναντάμε 3 πουτάνες .... πάνω από 1000 δηλαδή ...
παίζει να το πάθεις ποτέ ;;;
Σοβαρά ρωτάω ...........

Να το αναβάλλουμε ... οκ ... να βαρεθούμε ... οκ .... να αρχίσουμε να πίνουμε αντί να γαμηθούμε οκ ....

ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ .... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ....
τι να σου πω .... επιστημονική φαντασία το βρίσκω !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο υγιής ανταγωνισμός θεωρώ ότι λίγο-πολύ γιά όλους μας ισχύει,είναι θεμιτός σέ normal πλαίσιο,
οι κόλακες δέν παίζουν στά ίσια.Κοιτάνε πώς θά σού βάλουν τρικλοποδιά,πως νά επωφεληθούν μόνο γιά τήν πάρτη τους,
ότι κάνουν είναι fake καί όχι κάτω...από τά ανδρικά πρότυπα! :hi:

Ποιός τους γαμάει ρε τύπε ;
Μετα από πτυχία κτλ ... γιατί να νταραβερίζεσαι άνδρες-αρχίδια ;;;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.128
Πόντοι
11.146
Μου ήρθε μήνυμα από άγνωστο νούμερο . Ζήτησα να ταυτοποιηθεί ο αποστολέας. Αυτό το κανω πάντα.
Μετά την ταυτοποίηση , επανέλαβα ότι ήταν ανεπιθύμητη η επικοινωνία μαζί της, κάτι που είχα κάνει σαφές
από το οριστικό τέλος της μεταξύ μας επικοινωνίας.
Επαναλαμβάνω δεν είπα πολλά λόγια. Τι ευχαριστώ και μαλακίες .... ευχαριστώ λέω σε φίλους μου........

Τα λόγια που ειπώθηκαν στην τελευταία επικοινωνία ήταν ......

" Όπως θες. Γυρνάμε εκεί που βρισκόμασταν πριν βγούμε, είμαστε δύο άγνωστοι ,
δεν χρειάζεται να μιλάμε , ούτε να επικοινωνούμε , ούτε να με χαιρετάς , αν συναντηθούμε . "

Σου φαίνονται πολλά λόγια ; Μορφωμένη γυναίκα είναι , έπρεπε να καταλάβει το πλήρες νόημα των φράσεων
και να μην προσπαθήσει να με επηρεάσει , όπως δεν προσπάθησα να την επηρεάσω.

Εγώ τα τήρησα όλα 100% . Αυτή έκανε παραβάσεις και προσπαθούσε να τα αλλάξει. Δεν φταίω.
...ετσι! Οι χαζογκομενες ειναι "γραμματοσημα" μαγκα μου, γνωστο απο χρονια! :cool2:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Τύπε .... αν αρχίσουμε από σήμερα .... και μέχρι το 2026 κάθε μέρα .... συναντάμε 3 πουτάνες .... πάνω από 1000 δηλαδή ...
παίζει να το πάθεις ποτέ ;;;
Σοβαρά ρωτάω ...........

Να το αναβάλλουμε ... οκ ... να βαρεθούμε ... οκ .... να αρχίσουμε να πίνουμε αντί να γαμηθούμε οκ ....

ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ .... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ....
τι να σου πω .... επιστημονική φαντασία το βρίσκω !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενταξει, εχει κοσμο με παθησεις, χαπια, ακομα και ουσιες, οποτε εν μερει μπορει να εχει μια αιτιολογια

Το θεμα ειναι πως 3 μηνες στα 38 δυσκολα να περιμενεις μουνι. Προσωπικα το αρνητικο ρεκορ μου ειναι μια εβδομαδα και 2ρο ραντεβου μου και αυτο σε μεγαλο αριθμο γυναικων

Ποτε δε μου πηρε 3ο ραντεβου να φαω γκομενα που νταραβεριζομαι ανοιχτα, δηλαδη τετ-α-τετ ραντεβου, κλπ

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Εγώ πήγα έκανα τη γυμναστικουλα μου και μετά πήγα σούπερ μάρκετ να πάρω κάνα κεφιρ και κανα φαΐ.. Περίμενα στο ταμείο και έρχεται μια ελλεεινιδα, καλή ηταν, 8 αρι, με ύφος χιλίων καρδιναλιων με πέρναει και πάει να χτυπήσει κάτι σερβιέτες που κρατούσε..λεω εγώ έχω σειρά.. Λέει ένα πράγμα έχω μονο. Την κοιτώ με μίσος.. Και εγώ έχω 5 λέω.. Πήγε πίσω μου η σκροφα.. Η Αλβανίδα ταμίας γελούσε. Με κοίταξε με κατανόηση και είπε καλό βράδυ.. Σίγουρα και αυτή το ευχαριστήθηκε. Η ελλεεινιδα είχε πάθει σοκ. Πολύ το ευχαριστήθηκα βρώμα!!

Ετσι τυπε, οι διδαχες του παπιο-δασκαλου βλεπω αρχιζουν να πιανουν τοπο :headbaning1:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Ηταν κολλημένος,η γκομενα τον τρεναρε και αυτο του δημιουργησε σοκ.
Αυτος ηθελε απο τη αρχη αλλα ολο φρένο,του έλεγε οτι τον αγαπαει κλπ αλλα αποφασισε σε 3 μήνες τωρα μπορει να ηταν και 80 μερες 3μηνες ειναι χοντρικά.
Τι έπρεπε να εκανε ρε τυποι?
Η τυπισσα 35 ετων μέτρια
Δεν κατακρινω οτι δεν του σηκωθηκε, οκ μπορει να ηταν οργανικο (χαπια, ουσιες, υπερβαρος, βαρια καπνιστης, κλπ) απλα σχολιαζω πως 3 μηνες ειναι πολυ, ειδικα σε ηλικιες 38-35

3 μηνες;;; :new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Κατσε ρε φιλε.
Το παιδί ηταν 38 ετων τοτε στα τσαρδια εδινε πονο,απλα ειχε αγχωθει γιατί τον τρεναρε,τη πρωτη φορα επειδή 25 λεπτα δεν σηκωθηκε τον αφησε,τη δεύτερη παραπάνω ειχε μια χαλαρη στυση οχι σκληρη,να τον αφήσει,ας επεμενε και αυτή,να δει λιγο καιρο η να πηγαινε σε ενα γιατρο.αυτος 3 μηνες περίμενε και αυτη σε 2 μερες.
Ειναι αισχρες
3 μήνες δέν είναι τίποτα -καί γιά 38άρηδες- υπάρχουν νέουλες πού έχουν νταραβέρι 33 μήνες μέ γκόμενες,
αλλά αυτοί...παραμένουν παρθένοι!
καθόλου σπάνιο φαινόμενο στήν Ελλάδα,μήν πώ καί "φυσιολογικό"

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Τι να εκανε?.του ελεγε σ'αγαπώ αλλα θελω το χρονο μου.
Εσεις τι θα κανατε?

Εγω θα της ελεγα ευθεως πως ειναι βασικη μου αρχη να μη βγαινω 3ο ραντεβου αν δεν εχει υπαρξει παιχνιδι στα προηγουμενα, ακομα και με τη Σκαρλετ Γιοχανσον. Σπαταλη χρονου. Σε τετοιες ηλικες κιολας;

Συγγνωμη 35 χρονων γυναικα; Θεωρω προσβολη να με καλεσει σε 3ο ραντεβου χωρις να εχει κανει κατι στα πρωτα 2. Στο 1 -> 2 το καταλαβαινω, το 2 -> 3 δεν υπαρχει δικαιολογια

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Αρα θα την εδιωχνες χωρις πολλα πολλα.
Ολα θα ξεκαθαριζαν στο 2ο ραντεβου. Αν καθοτανε στο πεσιμο (ποτα, χαμουρεμα, δρομολογηση πηδηματος, πηδημα, κλπ) ολα καλα

Αν δεν καθοτανε χωρις καποια σοβαρη δικαιολογια, εκει θα εληγε οποιαδηποτε σχεση, σε πολιτισμενο κλιμα και με τις απαραιτητες επεξηγησεις

Αν τυχον ειχε σοβαρη δικαιολογια (πχ εχω περιοδο αλλα και δε θελω να δωσω κωλο, ειμαι αρρωστη, κλπ) εκει ναι, υπαρχουν περιθωρια παρατασης για 3ο ραντεβου, αλλα θα εχει λαβει το μηνυμα πως πρεπει να το στησει σωστα ειδαλλως θα ειναι το τελευταιο)

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Η γυναίκα δεν καταλαβαίνει από ξύλο και δεν είναι και σωστό. Οπότε της γαμάς την ψυχολογία αν σε ψήνει. Αυτό πιάνει πάντα. :2funny:
Δεν διαφωνώ!! Και μάλιστα έχω να προτείνω κάποια πράγματα που μάλλον θα τις τσούζουν...οι γυναίκες δηλαδή, έχοντας μεγάλες ανασφάλειες, επιζητούν στους άντρες ασφάλεια, δύναμη, και βέβαια την ολοκλήρωση τους σαν γυναίκες με την τεκνοποίηση, οικογένεια κλπ...οπότε τι μας μένει? Απλούστατα να μην τους τα δίνουμε!!! Πιστεύω ότι αυτό πραγματικά τους γαμαει την ψυχολογία!!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
Οχι φιλε,τιποτα δεν παθαινουν,κλεινουν τη πόρτα και πανε για αλλον.
Εχουν αφθονία και πουτσους σε σταντ μπαι φάση
Μι απορριψη δικια σου"10 επιβεβαιωσεις απο τους αλλους.

Έχουν μαλάκες που περιμένουν 3 μήνες ;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ...
ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!

38 χρονών άνδρας ,,,, να βγαίνει με .... 35άρα .... ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ....
και να περιμένει 3 μήνες ...........

Όχι ρε μάγκα.
Κατάντια. Ξεφτίλα.
Καλύτερα μπουρδέλα μια ζωή σαν τον πίκερ.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Για ψαξτο λίγο αυτό. Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό ..αλλά αν μου τυχαίνει συνέχεια κάτι δε πάει καλα
Η κατι παει πολυ καλα τυπαρα μου
Πως να κατσει γυναικα οταν
-δεν απανταω ποτε σχεδον μηνυμα της παρα μονο οταν εχω καυλες
-οταν μετα το γαμησι σηκωνομαι και φευγω
-οταν δε τις βγαζω εξω αλλα βρισκω χιλιες δικαιολογιες να παμε κατευθειαν χοτελ
Τι να ψαξω φιλε μου;
Αν οι γκομενες δεν ειναι τιποτα 6 αρια μπαζα και ειναι τουλαχιστον εμφανισιμες αργα η γρηγορα λακιζουν και με απαλλασουν απο τον κοπο να τις στειλω εγω.
Αργα η γρηγορα βρισκουν καποιον αλλο που τους φερεται καλυτερα βασει των θελω τους η γυριζουν στον πρωην γιατι βλεπουν τι κυκλοφορει εκει εξω(τυποι σαν και μενα):rockon::rockon::rockon:
Αν καποια μεινει τοτε ειναι διαμαντι γιατι μου καθεται οποτε θελω ακομη και με διαστηματα αποχης ενα μηνα.
Συνηθως ειναι ηδη δεσμευμενες με καποιο καλο παιδι.
Οπως καταλαβαινεις εχω πολυ διαφορετικη οπτικη γωνια απο τη δικη σου οποτε μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615
ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Η Εφη Αχτσιόγλου κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για σεξιστική συμπεριφορά σε βάρος της, αναφέροντας ότι της απευθύνθηκε με "υποτιμητικό στυλάκι", ακριβώς επειδή είναι γυναίκα. Το υποτιμητικό στυλάκι που είπε η κ. Αχτσιόγλου, αφορούσε την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην πρότασή της για debate, όταν εκείνος απάντησε αρνητικά μέσω ανάρτησης στα social media, γράφοντας ότι "με την Εφη, η σύγχρονη Αριστερά δεν μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί".

ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΩ ΤΑ ΦΥΛΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε την Εφη Αχτσιόγλου για σεξιστική συμπεριφορά σε βάρος του, αναφέροντας ότι του απευθύνθηκε με "υποτιμητικό στυλάκι", ακριβώς επειδή είναι άντρας. Το υποτιμητικό στυλάκι που είπε ο κ. Κασσελάκης, αφορούσε την απάντηση της Εφη Αχτσιόγλου στην πρότασή του για debate, όταν εκείνη απάντησε αρνητικά μέσω ανάρτησης στα social media, γράφοντας ότι "με τον Στέφανο, η σύγχρονη Αριστερά δεν μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί".

Ε ρε κράξιμο που θα είχε πέσει. Για την Αχτσιόγλου όμως, δεν τρέχει και κάτι, μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε χωρίς κόστος. Την αντιστροφή μου ενέπνευσε το μέλος Νέαρχος Κούκης

Έλεος πια... έχουν χάσει το νόημά τους οι λέξεις, και ευτελίζουν τις έννοιες...
Ο Τσακαλώτος είναι καθηγητής Πανεπιστημίου και σχεδόν 65 ετών, η Αχτσιόγλου είναι συνομήλικη του Κασσελάκη. Ούτε κατά διάνοια δε θα πήγαινε το μυαλό μου σε ''σεξισμό'' βλέποντας μία τέτοια ανάρτηση και ούτε θεωρώ πως ο Κασσελάκης είχε ''σεξιστικό'' κίνητρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom