Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Ναι αλλά εσύ συνεχίζεις να είσαι ακραιος καιρό μετά.Δηλαδη φανηκες θυμωμένος.Αρα έδειξες ότι σε ενοχλήσε η απόρριψη.
Ενώ θα μπορούσες να μην ξοδέψεις ούτε λέξη για πάρτη της και να απομακρυνθείς απλά.
Δεν ξόδεψα λέξεις ρε φίλε. Έστειλε sms η καριόλα. Το νούμερο το είχα ξεχάσει .Είδα sms από άγνωστο νούμερο.
Ρώτησα από ποιόν ήταν . Απάντησε , δεν είπα ούτε ευχαριστώ , ούτε τίποτε . Απλά έγραψα ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ SMS
Όταν με χαιρέτησε με νεύμα .... αυτό έκανα ... απομακρύνθηκα χωρίς καμία αντίδραση ...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Από κοινούς γνωστούς ....

έμαθα ότι τους έλεγε ότι φέρθηκα ... με τρομερή σκληρότητα ..... και ότι το μετάνιωσε .... και ότι θα ήθελε να ξαναπροσπαθήσει μαζί μου ....

αλλά την αποθάρρυναν της είπαν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα.
Μακάρι να συνετέλεσα στα μουρλόχαπα και τον πάτο που έπεσε αργότερα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δεν ξόδεψα λέξεις ρε φίλε. Έστειλε sms η καριόλα. Το νούμερο το είχα ξεχάσει .Είδα sms από άγνωστο νούμερο.
Ρώτησα από ποιόν ήταν . Απάντησε , δεν είπα ούτε ευχαριστώ , ούτε τίποτε . Απλά έγραψα ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ SMS
Όταν με χαιρέτησε με νεύμα .... αυτό έκανα ... απομακρύνθηκα χωρίς καμία αντίδραση ...
Σου έστειλε μήνυμα στη γιορτή σου και απάντησες να μη σου ξαναστείλει.
Αυτό έδειξε ότι ακόμη σε έκαιγε η απόρριψη.
Ενώ μπορούσες να πεις ευχαριστώ πολύ και να λήξει εκεί
Η να μην απαντήσεις ποτέ.
Πόσο πιο απλό;
Εμένα όταν κάποια δε με νοιάζει έτσι κάνω.
Απαντάω από ευγένεια και δεν τρέχει μια.
Δε χάθηκε κι ο κόσμος ούτε δείχνω κάποια αδυναμία.
Ανάμεσα σε 50 αλλά μηνύματα ευχών θα απαντήσω και σε αυτό
Τόσο απλό

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Τρανταχτό παράδειγμα φίλος μου μαλάκας που τελικά τον σχολασα με τα καραγκιοζιλίκια του. Μεσολάβησε η μάνα του να μιλήσει σε μάνα γκόμενας ότι ο γιόκας της είναι μοναχουλης και καλό παιδάκι. :2funny: Τελικά τα έκαναν έτσι που γνωρίστηκαν τα δύο δίποδα (το κάρβουνο φίλος μου με την τσιμπουκλου γκόμενα όπως εξελίχθηκε η φάση) δηθεν τυχαία σπίτι της δεύτερης. Πρόσχημα να δουν μια κουζίνα και να βοηθήσει στο κουβαλημα
ο κανακάρης. Έπειτα ήρθε
η μπόχα και γνωρίστηκαν.
Όλα στημένα εξαρχής. Του έφαγει τουλάχιστον 30.000 ευρώ που μου ήθελε και γάμο ο ξεγανωτος τενεκές.
Ο συγκεκριμένος μαλάκας αν δει νεκρό να τον έχει πατήσει νταλίκα θα κορνάρει για να περάσει αλλιώς αν δεν τον μαζεψουν θα τον πατήσει για να περάσει από πάνω του. Και με την γκόμενα έγινε τόνος Ρίο Μάρε όπως και σε όλες που ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!!! ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!

:2funny:
Το να βάλεις φίλους σου για προξενιό Ο.Κ...το να πας σε γραφείο συνοικεσίων...αλλά το να βάζεις την μάνα σου ...είναι σαν την διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας όπου ο μπομπος πήρε την μάνα του τηλέφωνο με 37 και 2 γιατί ....ψηνόταν!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
δε χρειαζεται να ειναι λυκειοπαιδο και φοιτητες να ειναι μια χαρα τη βγαζουν με 20αρικο
Πολλοί την βγάζουν μια χαρά με εικοσαρικο...αρκεί να μην πληρώνουν τα πάντα από την τσέπη τους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Σου έστειλε μήνυμα στη γιορτή σου και απάντησες να μη σου ξαναστείλει.
Μου ήρθε μήνυμα από άγνωστο νούμερο . Ζήτησα να ταυτοποιηθεί ο αποστολέας. Αυτό το κανω πάντα.
Μετά την ταυτοποίηση , επανέλαβα ότι ήταν ανεπιθύμητη η επικοινωνία μαζί της, κάτι που είχα κάνει σαφές
από το οριστικό τέλος της μεταξύ μας επικοινωνίας.
Επαναλαμβάνω δεν είπα πολλά λόγια. Τι ευχαριστώ και μαλακίες .... ευχαριστώ λέω σε φίλους μου........

Τα λόγια που ειπώθηκαν στην τελευταία επικοινωνία ήταν ......

" Όπως θες. Γυρνάμε εκεί που βρισκόμασταν πριν βγούμε, είμαστε δύο άγνωστοι ,
δεν χρειάζεται να μιλάμε , ούτε να επικοινωνούμε , ούτε να με χαιρετάς , αν συναντηθούμε . "

Σου φαίνονται πολλά λόγια ; Μορφωμένη γυναίκα είναι , έπρεπε να καταλάβει το πλήρες νόημα των φράσεων
και να μην προσπαθήσει να με επηρεάσει , όπως δεν προσπάθησα να την επηρεάσω.

Εγώ τα τήρησα όλα 100% . Αυτή έκανε παραβάσεις και προσπαθούσε να τα αλλάξει. Δεν φταίω.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Από κοινούς γνωστούς ....

έμαθα ότι τους έλεγε ότι φέρθηκα ... με τρομερή σκληρότητα ..... και ότι το μετάνιωσε .... και ότι θα ήθελε να ξαναπροσπαθήσει μαζί μου ....

αλλά την αποθάρρυναν της είπαν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα.
Μακάρι να συνετέλεσα στα μουρλόχαπα και τον πάτο που έπεσε αργότερα.
Γιατί φίλε μου τόσο μαίνος για μια γυναίκα που απλα σε απέρριψε;

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Καμια, ομως ειμαι σουπερ παρατηρητικος

Οταν ημουν φοιτητης, ειχα μια συνηθεια να ψυχολογω τον αλλον στο 10λεπτο, κυριως γκομενες που πρωτογνωριζα στην παρεα και να τις περιγραφω ποιος πιστευω πως ειναι ο χαρακτηρας της, καπως σαν παιχνιδι. Ειχανε πεσει σαγονια απο το ποσο μεσα επεφτα, μετα απο αυτο κολλουσαν επανω μου σα βδελλες. Δεν υπαρχει τιποτε πιο κυριαρχικο επανω σε μια γυναικα απο το να διαβασεις το μυαλο της και να της το περιγραψεις. Εχει γινει χωμα, λασπη, κρασπεδο

Εχοντας λοιπον την ικανοτητα να ψυχολογω μεσω της παρατηρησης, μπορω να καταλαβω πολυ γρηγορα τι ρολο βαραει ο αλλος και η αλλη. Αν θελεις μπορουμε να μιλαμε για εβδομαδες για τις διαφορες ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ (τονιζω το βασικης και οχι λεπτομερειων και δευτερευοντων πραγματων) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ των γυναικων διαφορων εθνικοτητων.

Τουλαχιστον μεταξυ Ελληνιδων και Αγγλιδων ειναι μεγαλο αστειο αν λεμε πως δεν υπαρχουν διαφορες. Τουλαχιστον αυτους τους δυο λαους τους εχω βιωσει καλα και μπορω να μιλαω για ωρες για τις διαφορες τους.

Ειναι σα να λεμε ολα τα θηλαστικα πανω κατω ειναι το ιδιο, επομενως ο λυκος, το προβατο, η γατα και το αλογο εχουν την ιδια ψυχολογια
Λοιπον επειδη εισαι κατα δηλωση σου καλος ψυχολογος σχολιασε τα εξης χαιρια των Νεοελληνων
1) Υπαρχουν νηματα που περιγραφουν ποσο καλα τους στραποναρουν αυταρχικες γυναικες
2) Υπαρχουν νηματα που πανε σε κινηματογραφους και γλυφουν πουτσες που βγαινουν απο τρυπες στο κοντρα πλακε
3) Υπαρχουν νηματα που βαζουν φωτο απο κομματια υφασμα ( εσωρουχα ) και προφανως παιζουν μαλακια
4) Υπαρχουν νηματα που αγαπουληδες κανουν 30 ποστ τη μερα στην αγαπημενη τους βιζιτα για να την προμοταρουν με την ελπιδα να ειναι τρυφερη μαζι τους , οταν την πληρωσουν
Με ολα αυτα τα καταγκιοζιλικια φταινε οι Ελληνιδες που τους γλεντανε ???
ΥΓ ΜΗ μου πεις για δικαιωμα στα γουστα γιατι η τελικη εικονα ειναι που μετραει
Πες μου μια γυναικα εδω μεσα που εχει υποτακτικη συμπεριφορα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στη δουλεια πριν χρονια.

Μουναρα ξανθια, τσαχπινα, πολυ θηλυκη συναδελφισσα, 7 χρονια μικροτερη απο εμενα. Ολοι να της λενε τι θεα που ειναι, τι ομορφη, τι ντιβα. Αλλα παλιοχαρακτηρας. Να μην στεριωνει σε σχεση πανω απο λιγους μηνες. Ολοι λακιζανε. Αν και ομολογουμενως ομορφη. Και μενα πολυ μου αρεσε. Αλλα ειρωνικη με ολους. Προσβλητικη. Δηλαδη να εχει τυχει να ειμαι με αυτην και αλλους συναδελφους, να ειναι παρων ενας συναδελφος, και μολις φευγει, να αρχιζει αυτη στους υπολοιπους <Τον μαλακα, και να τον ειρωνευεται.>

Και ενω ολοι την γλειφανε , μου κανει μια στραβη, τσακωνομαστε, και τελος. Ενω ειμαστε στον ιδιο εργασιακο χωρο 8 ωρες, της εκοψα την καλημερα. Μαχαιρι.
Εγω κανονικα στη δουλεια με συναδελφους και συναδελφισσες καλες σχεσεις, με τα αστεια μου. Αγαπητος σε ολους. Εκεινη συνεχιζε να μου απευθυνεται, να με χαιρεταει. Να μου απευθυνεται, με επιμονη. Εγω να συνεχιζω, ανυπαρκτη για μενα . Δεν της μιλ΄αγα.
Ωσπου με πιανουν καποιοι που μιλαγαν και με μενα και με εκεινην, και μου λενε <Εχει τρελαθει που δεν της μιλας. Μας λεει <Ο Νεαρχος τον βλεπω μιλαει κανει αστεια με αλλες, μονο με μενα δεν μιλαει. >

Εγω το συνεχισα, ωσπου πηρε μεταθεση σε αλλον εργασιακο χωρο-τοποθεσια της εταιρειας και χαθηκαμε.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Γιατί φίλε μου τόσο μαίνος για μια γυναίκα που απλα σε απέρριψε;

Που το είδες αρχηγέ μου το μένος ;
Ποιός απέρριψε ;

Σε καντίνα της σχολής μας .... σε τεράστια παρέα .... έβγαζα έναν .... λόγο .... είχε γελάσει πολύ .... αυτή μου ήταν άγνωστη .......
όταν έφευγα και χαιρέτησα τους άλλους γνωστούς ... ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ... ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ .... "ωραία τα λες, θα σε ξαναδώ ; "

Δώσε μου το τηλέφωνό σου της λέω και θα σε πάρω. Μου έδωσε τηλέφωνο .
Την πήρα ..... 10 λεπτά συνομιλία ...... δέχθηκε να βγούμε βράδυ .......
3-4 ώρες ποτά ....... και το επόμενο βράδυ ....... στη φάση αυτή είχαμε πιει πολλά τη χούφτωνα και πέφταν γλωσσόφιλα ώρες ....
είχε πάει 04.30 και έβρεχε του θανατά ............
Απλά θεωρούσα δεδομένο το ότι θα πηδηχτούμε .... το είπε κι αυτή .... "ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ;;; "

Δεν πήγα , γιατί θεωρούσα ότι έχουμε μέλλον ... κάπου 25 ήμασταν .......... όχι 50 !

Επόμενες μέρες όλο γλύκες στο τηλέφωνο ........

Είχαμε εξεταστική όμως και δεν είχαμε χρόνο να βγούμε.

Μετά το επόμενο μάθημα ..... κάποια μαλακιστήρια .... τα είχε πιάσει ο πρώην της .... ένα ναυάγιο ......
την παρακάλγαν να ασχοληθεί πάλι μαζί του ....ενώ τον είχε σουτάρει 10 φορές ....
και μου είπε τη μαλακία για τον πρώην , όταν πρότεινα έξοδο τη στιγμή που είχαμε χρόνο ......

εκεί πέταξα τη σύντομη φράση φινάλε που σου είπα .........

Γιατί να ενδιαφέρομαι ;
Γιατί να έχω επαφή ;;;;
Γιατί να μη χαίρομαι για τα κακά που τη βρήκαν ;;
Τι μου είναι στην τελική ;;;
Καλά να πάθει, ό,τι έπαθε.
Αν φερόταν τόσο μαλακισμένα, ποιός ξέρει τι άλλες μαλακίες θα είχε κάνει ........

Είμαι σκληρός ίσως, αλλά έτσι είναι και η ζωή.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ποιός απέρριψε ;

Σε καντίνα της σχολής μας .... σε τεράστια παρέα .... έβγαζα έναν .... λόγο .... είχε γελάσει πολύ .... αυτή μου ήταν άγνωστη .......
όταν έφευγα και χαιρέτησα τους άλλους γνωστούς ... ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ... ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ .... "ωραία τα λες, θα σε ξαναδώ ; "

3-4 ώρες ποτά ....... και το επόμενο βράδυ ....... στη φάση αυτή είχαμε πιει πολλά τη χούφτωνα και πέφταν γλωσσόφιλα ώρες ....
Απλά θεωρούσα δεδομένο το ότι θα πηδηχτούμε .... το είπε κι αυτή .... "ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ;;; "

Δεν πήγα , γιατί θεωρούσα ότι έχουμε μέλλον ... κάπου 25 ήμασταν .......... όχι 50 !

Μετά το επόμενο μάθημα ..... κάποια μαλακιστήρια .... τα είχε πιάσει ο πρώην της .... ένα ναυάγιο ......
την παρακάλγαν να ασχοληθεί πάλι μαζί του ....ενώ τον είχε σουτάρει 10 φορές ....
και μου είπε τη μαλακία για τον πρώην , όταν πρότεινα έξοδο τη στιγμή που είχαμε χρόνο ......

Γιατί να ενδιαφέρομαι ;
Γιατί να έχω επαφή ;;;;
Αν φερόταν τόσο μαλακισμένα, ποιός ξέρει τι άλλες μαλακίες θα είχε κάνει ........

Έπρεπε να τη γαμήσεις φίλε εκείνο το βράδυ τι 25 τι 50 αν δε γαμήσεις επιτόπου το χάσες το κορμί
Και μετά ας έκανε ότι ήθελε
Στην ουσία επέλεξε να δώσει μια ευκαιρία στον πρώην και να ξανασκεφτεί το μεταξύ σας από ότι κατάλαβα σωστά;
Αυτο εσένα σε ενοχλήσε και δικαίως.
Μαίνος γιατί της το κράτησες για αυτό
Πολύ αξία της έδωσες
Στ αρχιδια σου
Έτσι είναι οι γκόμενες
Στον πρώην θα πάνε
Καλύτερα να τους δίνεις και μια πουτσα να φάνε μην πάνε νηστικες τουλάχιστον

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Έπρεπε να τη γαμήσεις φίλε εκείνο το βράδυ
Και μετά ας έκανε ότι ήθελε
Στην ουσία επέλεξε να δώσει μια ευκαιρία στον πρώην και να ξανασκεφτεί το μεταξύ σας από ότι κατάλαβα σωστά;
Αυτο εσένα σε ενοχλήσε και δικαίως.
Μαίνος γιατί της το κράτησες για αυτό
Πολύ αξία της έδωσες
Στ αρχιδια σου
Έτσι είναι οι γκόμενες
Στον πρώην θα πάνε
Καλύτερα να τους δίνεις και μια πουτσα να φάνε μην πάνε νηστικες τουλάχιστον

Αυτό το κεφάλαιο , δεν το είχα μάθει ακόμη. Το έμαθα τότε. 25 ήμουν .
Ποτέ δεν θες να γίνεις ο 2ος.
Προσωπικά, ακολουθούσα συμβουλή .... κολλητού του πατέρα μου ... δεν ήθελα ούτε ο πρώτος να είμαι .......
Από τρίτος και μετά.

Φάσεις με γκόμενες που είχα γνωρίσει μέσω παρέας μικρός , πριν τα 27 , μου έχουν τύχει πολλές.
Να στράβωσα με μία και μετά να τη βλέπω με χάλιες, ζητιάνους , κουβάδες .... και να ξεραίνομαι στα γέλια !

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτό το κεφάλαιο , δεν το είχα μάθει ακόμη. Το έμαθα τότε. 25 ήμουν .
Ποτέ δεν θες να γίνεις ο 2ος.
Προσωπικά, ακολουθούσα συμβουλή .... κολλητού του πατέρα μου ... δεν ήθελα ούτε ο πρώτος να είμαι .......
Από τρίτος και μετά.

Φάσεις με γκόμενες που είχα γνωρίσει μέσω παρέας μικρός , πριν τα 27 , μου έχουν τύχει πολλές.
Να στράβωσα με μία και μετά να τη βλέπω με χάλιες, ζητιάνους , κουβάδες .... και να ξεραίνομαι στα γέλια !
Οι γυναίκες αλλάζουν γνώμη πανευκολα τυπε
Δεύτερος τρίτος τέταρτος
Στην πουτσα σου όλα
Να γαμας είναι το ζητούμενο
Πόσες γάμησα και μετά από μέρες μου είπαν γύρισε ο πρώην κτλ κτλ
Με τι χαμόγελο τους ευχήθηκα ότι καλύτερο!
Αφού τον είχα ήδη βρέξει!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ποιός απέρριψε ;

Γιατί να ενδιαφέρομαι ;
Γιατί να έχω επαφή ;;;;

παιζει να ηθελε να σου σπασει τα αρχιδια γιατι δεν την πηδηξες οταν ηθελε κλπ κλπ

να τις γυρισε η βιδα οτι φανηκε ευκολη και να ηθελε κυνηγι παρακαλια και σαλια για να ισοφαρισει στο μυαλο της

τεσπα ταλαιπωρια...

στα αλλα συμφωνω ουτε γεια ποτε ξανα ουτε τιποτα...

τι φιλιες και παπαριες? σε αδειαζει η αλλη και την κρατας "φιλη"? ρε ουτε νερο δεν θα της εδινα αν την εβλεπα με την γλωσσα εξω στην σαχαρα λεμε :2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Οι γυναίκες αλλάζουν γνώμη πανευκολα τυπε
Δεύτερος τρίτος τέταρτος
Στην πουτσα σου όλα
Να γαμας είναι το ζητούμενο
Πόσες γάμησα και μετά από μέρες μου είπαν γύρισε ο πρώην κτλ κτλ
Με τι χαμόγελο τους ευχήθηκα ότι καλύτερο!
Αφού τον είχα ήδη βρέξει!
Ωριμάζοντας, έχει τόση συναισθηματική επίδραση πάνω μας το πήδημα , όσο το χέσιμο .
Όσο θυμάμαι χέστρες που έχεσα πχ σε ταξίδι σε κάποια φάση .... άλλο τόσο θυμαμαι και χυσοδοχεία που έχυσα ....

Μοιάζουν και οι λέξεις.
Χύσιμο , Χέσιμο
Χέστρα, Χυσοδοδοχείο .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
παιζει να ηθελε να σου σπασει τα αρχιδια γιατι δεν την πηδηξες οταν ηθελε κλπ κλπ

να τις γυρισε η βιδα οτι φανηκε ευκολη και να ηθελε κυνηγι παρακαλια και σαλια για να ισοφαρισει στο μυαλο της

τεσπα ταλαιπωρια...
Επειδή είχα κολλητή της, σύμμαχο .... γκόμενα άλλου συμφοιτητή .... που την παντρεύτηκε .... μάθαινα πληροφορίες από μέσα !
Ο πρώην , τέρμα ναυάγιο , υπήρχε. Και όντως χτυπιόταν τότε.
Μπορεί η γκόμενα , να είχε προδιαγεγραμμένη την πορεία από τότε (μουρλόχαπα, τρελάδικα κτλ) .
Με το ζευγάρι που ζουν επαρχία και η γυναίκα έχει επαφή μαζί της, ανταλλάζω pm που και που μέσω fb.
Τη λυπούνται και μου λένε ότι μακάρι να είχε κάνει σχέση με μένα, μπορεί να μην κατέληγε .... τρελή ....

Δεν ξέρω γιατί ..... πολλές που με γούσταραν .... έφτυσα .... στράβωσε η φάση ....
(στα νιάτα μου πάντα, όχι πρόσφατα)
έχουν κάνει καρριέρα σε τρελάδικα !

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο άνδρας όσο περισσότερο κόλακας-γλυφτρόνι είναι μέ τίς γυναίκες,άλλο τόσο αναξιόπιστος καί καργιόλης είναι μέ τούς άνδρες,
δείτε το μέ εργοδότες,συναδέλφους,γνωστούς,"φίλους" κτλ.Είναι τό χειρότερο είδος άνδρα,παντελώς...μουνόπανα! :hi:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Ο άνδρας όσο περισσότερο κόλακας-γλυφτρόνι είναι μέ τίς γυναίκες,άλλο τόσο αναξιόπιστος καί καργιόλης είναι μέ τούς άνδρες,
δείτε το μέ εργοδότες,συναδέλφους,γνωστούς,"φίλους" κτλ.Είναι τό χειρότερο είδος άνδρα,παντελώς...μουνόπανα! :hi:
Που κολλάει αυτό αρχηγέ ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μη πολύ δείχνεις ενοχλημένος από κάτι τέτοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom